2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

cnm 10 yıl boyunca çok şeye sabrettık karşılıklı çok soruna gogus gerdik cok ta mutlu olduk aşk olmasa arada 10 yıl degıl 10 ay surmezdı rabbım gostermesın

bu arada ısyerın nerde canm su abıye ısı dıkkatımı cekti malum düğün zamanı maddi durumları dusunmek lazım bu yıl 2 düğün var abiye arıyorum

naber canım

ek işini bitirdin mi

İyiyim tatlım sen nasılsın? Görüşemedik :26:

Yok canım hemen bitmiyor öyle Zaman alır biraz. Hemde gün içinde çok fazla uğraşamıyorum kendi işimde olduğu için vakit buldukça yapıyorum

Amin canım benimm

İş yerim Pendikte canım. Pendikte 19 Mayıs caddesinde Demet mağazası. Başka şubesi var mıdır bilemiyorum

Bilmiyorum canım, telefonda konuşmuyoruz önceki kadar. Askerliği bile arıyorum diye bilirim. İkimizde de bi umursamazlık..
Canımı çok ta sıkıyor. Bi an önce evlensek bitse diye bakınıyorum

Bazen oluyormuş öyle o da gergin sanırım ondan oluyor sen bekleme aramasını farkındasın sıkıntıları sen üstele buluşmaya görüşmeye çalışın sık sık birlik beraberlikle gelinir herşeyin üstesinden yanyanayken insan kıyamaz sevdiğine rahatlar yanında

vuhuuuuuuuuuuuuuuuu:))
ah ne hoş ne hoş..maşallah kuzum...darısı bize inşallah:)) buarada kuzucukooom nikah anından heyecanından bahsetmeni istiyorum..nikah sonrası :)=)

Valla canım suan mideme su aygiri oturup vaziyette, o biçim heyecan var ellerim çok titriyor, bide 1 nisan dolayısıyla şaka olayından korkuyorum, imam nikahı için paşam diyorki 32 farzi soracak hoca dedi bende zaten heyecanlıyım kariatirmayayim diye açtım meğer sakaymis ya

bende iyiym canım. sağolasın.

ben hiç anlamam o işlerden biter sanıyodum

Balıklama daldım kızlar topikimize herkeste keyifler yerindedir inşallah bugün 1 Nisan bahar müjdecisi gibi gelir bana hep aman dikkat edin de şakalanmayın

Son düzenleme:
bende iyiym canım. sağolasın.

ben hiç anlamam o işlerden biter sanıyodum

Yok canım benimm. Kurumsal bir web site olacağından dikkat ve özen gerektirir. Ben yinede kısa sürede hallediyorum kurumsal olduğu için. Normalde 2 ayı bile bulur yani

Napıyosun görüşemedik epeydir. Nasıl gidiyor çeyiz

oy kıyamam yahu :)) tam da günü imiş yani :)))
ah aaaah bu heyecanları yaşamama daha var galiba... biz de ağustos gibi yaparız galiba hayırlısı il e bakalım .:))

sen de azcık sakinleş :))inşaallah musmutlu geçer

Balıklama daldım kızlar topikimize herkeste keyifler yerindedir inşallah bugün 1 Nisan bahar müjdecisi gibi gelir bana hep aman dikkat edin de şakalanmayın

Ayy sorma kuzum ya facebook baştan aşağı yalan haberle dolu Meğer 1 nisan içinmiş

Nasılsın canım

Anladım, zaman gerektiriyor yani, kolay gelsin tatlım.

Ben bu ara kk'ya giriyorum selam veriyorum, çıkıyorum

bu ara eğitimdi, faturaydı,ödemeydi gerçekten çok yoğunum.

hatta yarın sabahtan yine yokum. sağlık raporu alcaz :18::18::18:

*

Geçen haftalarda üst üste çeyiz için b aya bişey aldım. 1 haftadır ara verdim

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr

dün söz verdiğim gibi kınada giyeceğim elbiseyi ekliyorum

Eki Görüntüle 1047246 Eki Görüntüle 1047247
Çok güzelmiş canım aşkla giy inşallah
Ayy sorma kuzum ya facebook baştan aşağı yalan haberle dolu Meğer 1 nisan içinmiş

Nasılsın canım

Bugün her şeye inanma canım Bende şaka yapmaya karar verdim düşünüyorum şaka yapmam gerek birilerineİyiyim kuzum sen nasılsın canınmı sıkkın

cnm ben geçen yaz kuzenımın düğünü için şifon efil efil bir abiye aldım uzun gayet güzeldi fatihten 160 tl idi. Bence araştır bulabılırsın

Canlar, günaydınn

hoşgeldin cnm sen nereye gelın oluorsun ne zaman acaba ?

Günaydın kızlarr

dün söz verdiğim gibi kınada giyeceğim elbiseyi ekliyorum

Eki Görüntüle 1047246 Eki Görüntüle 1047247

harıka cnm tarzına bayıldım mutlulukla giy

Amin canım benimm

İş yerim Pendikte canım. Pendikte 19 Mayıs caddesinde Demet mağazası. Başka şubesi var mıdır bilemiyorum

tmm cnm tşk. ederım bakıcam mutlaka

hahhhha bende bugün hiç şaka kaldırıcak durumda değilim ya inş. davetiyeci bize kotu bı şaka yapmaz

Canım çok begendim ben çok değişik bi fikir olmuş Hintli kıyafetlerine benzettim ben

aaaa ben çok beğendimmm.

gerçekten değişiklik olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…