Haklısın canım benim. İnsan en iyi şekilde yaşamak için bazı şeylerden fedakarlık etmek zorunda kalıyor. O kadar yıl beklemişsiniz Rabbimde mutluluğunuzu daha da çok arttırır inşallahhh
"30 ağustos 2016 yı kadın doğum doktoruyla haşır neşir karşılamak istiorum bu yuzden" söylediğin nasıl hoşuma gitti anlatamam. Okuyunca tam bir aşk kadını gördüm.
aaaaa hoşgeldin cnm nasılsın hadi bakalm özlemim ayagına basmadn gelme buralara unutma sakınhayırlı ugurlu olsun cnm mutluluklar
Ahh keşke oralarda olsaydım canımAlanyada yaşıyorum ben turizm yerinde malesef fiyatlar tavan
naber canım
ek işini bitirdin mi
sagol kuzum inşallah aksam 20:30 gibi ev sahibiyle bulusucaz tabi bizim 7 den önce evden cıkmamız lazım uvv daha kuaföre gidicemsac bas yaptırmıcam tabi de
cnm 10 yıl boyunca çok şeye sabrettık karşılıklı çok soruna gogus gerdik cok ta mutlu olduk aşk olmasa arada 10 yıl degıl 10 ay surmezdı rabbım gostermesın
bu arada ısyerın nerde canm su abıye ısı dıkkatımı cekti malum düğün zamanı maddi durumları dusunmek lazım bu yıl 2 düğün var abiye arıyorum
Bilmiyorum canım, telefonda konuşmuyoruz önceki kadar. Askerliği bile arıyorum diye bilirim. İkimizde de bi umursamazlık..
Canımı çok ta sıkıyor. Bi an önce evlensek bitse diye bakınıyorum
vuhuuuuuuuuuuuuuuuu:))
ah ne hoş ne hoş..maşallah kuzum...darısı bize inşallah:)) buarada kuzucukooom nikah anından heyecanından bahsetmeni istiyorum..nikah sonrası :)=)
İyiyim tatlım sen nasılsın? Görüşemedik :26:
Yok canım hemen bitmiyor öyleZaman alır biraz. Hemde gün içinde çok fazla uğraşamıyorum kendi işimde olduğu için vakit buldukça yapıyorum
Günaydın kızlarr
dün söz verdiğim gibi kınada giyeceğim elbiseyi ekliyorum
Eki Görüntüle 1047246 Eki Görüntüle 1047247
Günaydın kızlarr
bende iyiym canım. sağolasın.
ben hiç anlamam o işlerden biter sanıyodum
oy kıyamam yahu :)) tam da günü imiş yani :)))Valla canım suan mideme su aygiri oturup vaziyette, o biçim heyecan var ellerim çok titriyor, bide 1 nisan dolayısıyla şaka olayından korkuyorum, imam nikahı için paşam diyorki 32 farzi soracak hoca dedi bende zaten heyecanlıyım kariatirmayayim diye açtım meğer sakaymis ya
Balıklama daldım kızlar topikimizeherkeste keyifler yerindedir inşallah bugün 1 Nisan bahar müjdecisi gibi gelir bana hep aman dikkat edin de şakalanmayın
Yok canım benimm. Kurumsal bir web site olacağından dikkat ve özen gerektirir. Ben yinede kısa sürede hallediyorum kurumsal olduğu için. Normalde 2 ayı bile bulur yani
Napıyosun görüşemedik epeydir. Nasıl gidiyor çeyiz
Çok güzelmiş canım aşkla giy inşallahGünaydın kızlarr
Ayy sorma kuzum ya facebook baştan aşağı yalan haberle doluMeğer 1 nisan içinmiş
Nasılsın canım
Kızlar birşey merak ediyorum size sorayımBu ayın sonunda çok yakın bi arkadaşımın düğünü var ablamının düğüninden beri öyle abiye arayışına girmemiştim hiç Bu ay abiyecileri gezdim biraz yalnız fiyatları duyunca şok oldum 400 500 600 normal bi abiyenin fiyatları öyle prenses model flan da değil sizin oralarda da fiyatlar böyle uçuk mu
Canlar, günaydınn
Günaydın kızlarr
Amin canım benimm
İş yerim Pendikte canım. Pendikte 19 Mayıs caddesinde Demet mağazası. Başka şubesi var mıdır bilemiyorum
Valla canım suan mideme su aygiri oturup vaziyette, o biçim heyecan var ellerim çok titriyor, bide 1 nisan dolayısıyla şaka olayından korkuyorum, imam nikahı için paşam diyorki 32 farzi soracak hoca dedi bende zaten heyecanlıyım kariatirmayayim diye açtım meğer sakaymis ya
Balıklama daldım kızlar topikimizeherkeste keyifler yerindedir inşallah bugün 1 Nisan bahar müjdecisi gibi gelir bana hep aman dikkat edin de şakalanmayın
Canım çok begendim ben çok değişik bi fikir olmuşHintli kıyafetlerine benzettim ben
aaaa ben çok beğendimmm.
gerçekten değişiklik olmuş
Çok güzelmiş canım aşkla giy inşallah
hoşgeldin cnm sen nereye gelın oluorsun ne zaman acaba ?
harıka cnm tarzına bayıldım mutlulukla giy
bende bayıldım kızlaruzun zamandır istiyordum bunu sonunda kavuştum hepinize teşekkür ederim,hint kıyafeti zaten tatlışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?