2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

zeytinburnundan gazi mahallesine canım içerilerde olaylar falan oluyormus karısık oluyor vs diye girişinden tuttuk sanki bagımsız bi yer gibi evin oldugu yer nasıl alısıcam bilmiyorum internette istemiyorum evde bol bol ders calısırım artık sanırım sabah 6 da kalkıcam kararlıyım sevdigimi işe göndericem en gec 8 de temizlik biter sonra ne yapıcam ben aksam 8 de gelecek sevdigim eve 12 saat dile kolay çalışma konusundada sekreterli yapıyordum ama sevdigim bir daha istemiyorum sekreter olmanı diyo ee ben ne iş bulucam annem ayrı alem iş cıkısı aksam buradan nasıl eve yürürsün diyo gerci onda birsey görmüyorum o saatlerde herkes işten evine geliyodur elbet ama hayırlısı şirinevlerde aynı burası gibi ohh canın sıkılınca gez dolas yav dün aksam bım marketin ve pazarın nerede olduguna baktık düşün eee uygun olsun kira diye oraya gittik alısverişide uygun yerlerden yapmak lazım üfff alısırım inşallah artık kaynana gelin sedaya gelin ,esra erol vs hepsi benden sorulur

Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)

oyyy kuzum yaaa cok heycanlandım bendee

eveeettt :106: sen evlenince hiç görüşemicez

nasılsın canıım , koşturuyosundur artık
malesef kuzum
ama sende selam bile vermiyosun
gibi gibi canım ev bosalmayınca el kol baglı birazda halı perdeyi hazır ederim diyordum ama yok onları yine ev bosalıncaya kaldı

Kuzum ne yaptınız hallettiniz mi ölçüyü bakalım

ben bu ölcüyü saymıyorum kuzum ev sahibi aldı eline metreyi kagıt kalemi ben ölcerim diye anneme habire diyorum anne sen yapacaktın diye yok..şu şöyle olsun diyorum yok yok bana güven diyo ve içime sinmedi acıkcası bide basımda duran cok insan olunca halı ölcüsüne bile karar veremiyor insan bide mesela antre l şeklinde boydan boya bir halı serince 1 - 1.5 metre bosluk kalıyor L nin ucunda bende öyle istemiyorum mecbur iki parca olacak ama onada karıstılar yada ben salondaki masanın altında halı olsun istemiyorum ama olmaz öyle çirkin olur diyolar zaten ben oldum olası masanın altındaki o minicik halıyı sevmemişimdir ben kesinlikle kalabalık iş yapmayı sevmiyorum

cnm benim ya haha olsun anıların oluyor mutlu mutlu kızz benide heycnlandırdın he sakin ol cnm duam seninle inş çok güzel geçicek günün

çok güzel tatlım yaa ben kapalıyım ama kapalısını bulabilrim inş hiç gözüne çarptımı varmı kapalılara görede

cnm ben fatıh te bunun benzerını kapalısını gordum renk desen falan aynıydı hemen gelinlik çarşısının girişinde diye hatırlıorum illa bulursun çıktısını al git bi istersen yakınsan tabı

hoşgeldin cnm sen nereye gelın oluorsun ne zaman acaba ?
hoşbuldum

ben bizim mahalleye gelin gidiyorum sevdiceğimin eviyle benm evim arasında topu topu 10dk. var

malesef kuzum
ama sende selam bile vermiyosun
gibi gibi canım ev bosalmayınca el kol baglı birazda halı perdeyi hazır ederim diyordum ama yok onları yine ev bosalıncaya kaldı

canım ben selam verip cıkmak zorunda kalıyorum :18:

ev ne zaman boşalacakmış, hala ev bulmadımı oturanlar, şurda 1 ay kaldı :26:

çok saol cnm evet yakınım tatlım bi bakınayım zaten şark han da var diye dydum kapalısı vrmı bilmiyorum fatihde vrdır ama mutlaka çevre açısındn

kime ne şaklar yapsam diye sinsi planlara başladımm
Plan başındayız
bende bayıldım kızlar uzun zamandır istiyordum bunu sonunda kavuştum hepinize teşekkür ederim,hint kıyafeti zaten tatlışlar
Çok güzel canım hint kıyafetlerinin ayrı havası oluyor tam kına elbisesi

Canım tekrar konuş tek başımıza halledicez de öyle saçmalıkmı olur ya ne karışıyorlar ev senin ne istersen yaparsın tül,perdede kimseye güvenilmez zaten bence baştan gidin derim:26:

cnm ablam evlendıkten sonra çalışmayı bıraktı ama çok yoğun tempoda çalışıodu bunalmıştı ama 3 5 ay derken sıkıldı eniştem ona bıraktı ama o da emin deıldı tam olarak ne istediğinden

çocuk için de erken oldugunu dusunuyolardı ablam düşündü ölçtü tarttı sevdiğim işi yapcam dedi aksesuar süslüo resimli kurabıyeler yapıo evden çalışıo can sıkıntısı da kalmadı çok mutlu şuanda bebeği de oldu şimdi de bebeğinin kıyafetlerını süslüo diğer siparişlere de devam düşün yanı bi şekilde dolduruo ınsan hayatını

senın düğün ne zamandı söylemişmiydin ne durumda hazırlıklar var mı listede eksik?

hahha ne güzelmiş ya oh valla neyse bende dua edıorum aynı şehir bir uçtan bir uca gidio kimi gelinler allah kolaylık versın

istanbuldamısın cnm sen ne durumda hazırlıkların

hahha ne güzelmiş ya oh valla neyse bende dua edıorum aynı şehir bir uçtan bir uca gidio kimi gelinler allah kolaylık versın

istanbuldamısın cnm sen ne durumda hazırlıkların

o konuda çok şanslıyım :81:

Aileden ayrılıp başka şehire gitmek, alışmak çok zor, Allah sabır,kolaylık versin ben yapamazdım sanırım..

İzmitliyim ben canım, daha isteme olmadı. bu yaza olacak allah nasip ederse. hazırlıklarım tam gaz devam ediyor. ocak ayından beri baya bişey aldım

çok saol cnm evet yakınım tatlım bi bakınayım zaten şark han da var diye dydum kapalısı vrmı bilmiyorum fatihde vrdır ama mutlaka çevre açısındn

cnm benım en yakın arkadaşım kapalı o da çok ince eledi bu hazırlıklar kısmında fotoğrafçısından kuaforunden mobilyasından beyaz esyasından tut kına kıyafetı gelinlik herşeyi kendı başına gitti halletti damat askerde olunca bana gelinliği de damatlıgı da sark han dan hallettıgını soylemişti mutlaka bak

eğer kına da fotoğraf çektirceksen kesinlikle böyle işlemeli geleneksel ve modern bır arada bırşey al cnm harika gorunuor ben bayılıorum

Sağol canım benimm Allah sanada kolaylık versin

Bende giriyorum bakıyorum sadece msj yazıp takip etmek zor bu yoğunlukta.

Bende şimdilik ara verdim gibi ilgilenemiyorum pek Sevdicekle ilgileniyorum şuan askere gideceği için

Bugün her şeye inanma canım Bende şaka yapmaya karar verdim düşünüyorum şaka yapmam gerek birilerineİyiyim kuzum sen nasılsın canınmı sıkkın

Öyle olacak bugün

Yok kuzum keyifli değilim yine haftaya yoğun başladım yoğun gidecek gibi

cnm oyle bı cabuk gecıo kı zaman ıstemeden sonra aklın şaşar oh ıyı yapmışşşın ama ılerde koyucak yer bulamazsın bardakları benım gıbı bak ona gore

canım kadın izmire tasınacak ev hazır dün iş yerinden cıkısını vermiş bugün sabah ev shaibiyle tapu işini halledeceklerdi en gec ayın 15 inde cıkacakmıs cok sinirim bozuluyo bemin dısımda herkes sen paniklisin abartma yetişirsin diyo Allahını seversen nasıl yetişcez bilmiyorum

canım tekrar gitmem artık kadın içerideyken perdeciye sordum 1 günde yaparız abla normal tülü diyo olsun 2-3 gün halıda begendikten sonra 1 günde teslim ederiz demişti olmadı gec gelsin ne yapayım böyle alırsam yarım yamalak olacak..şimdi biz diger eksikleri halledicez ya uff inşallah kadın ayın 10 undan cıkar

Çıkar canım çıkmayıp ne yapacak tülcü öyle dediyse halledilir o zaman merak etme sen

amiiin

mayısta mı gidicekti

cnm oyle bı cabuk gecıo kı zaman ıstemeden sonra aklın şaşar oh ıyı yapmışşşın ama ılerde koyucak yer bulamazsın bardakları benım gıbı bak ona gore

ben 6 adet bardak aldım henüz yetcek kadar alsam kafi. ben sıkış tepiş sevmiyorum.

sen anlat bakalım,nerelisin,kaç yaşındasın vs

Suan evimdeyim daha sakinim :) ayy sizede hayırlısı olsun inşallah canım ya amin hepimiz çok mutlu olalım inşallah

Edaaaammm darısı sana inşallah tez vakitte hayırlısıyla =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…