Günaydın kızlarr
dün söz verdiğim gibi kınada giyeceğim elbiseyi ekliyorum
Eki Görüntüle 1047246 Eki Görüntüle 1047247
Günaydın Herkese
Buraya ıyı kı gelmişim dıorum bır suru eksiğimı burada onerılerle hallettım cok mutluyum bugun de davetıye ve nıkah sekerı ısıne bakıcaz ogleden sonra
cnm nerden nereye gelın gıdıosun? ben anadolu yakasında oturuodum cok sakındı oturdugum yer mahalle şimdi şirinevlere gelın gıdıorum cok karısık geldi bana sankı farklı bı sehır gıbı ama alısıcaz bı sekılde oglenıcez zamanla herşeyi sıkma canını
size de gunaydın bugun ınş. hepimize cok güzel geçer
Günaydınlar olsun, sabaha kadar uyuyamadim şuanda çok enerjigim, bugün günlerden nikahhhh =)
malesef kuzumeveeettt :106: sen evlenince hiç görüşemicez
nasılsın canıım , koşturuyosundur artık
Kuzum ne yaptınız hallettiniz mi ölçüyü bakalım
Valla canım suan mideme su aygiri oturup vaziyette, o biçim heyecan var ellerim çok titriyor, bide 1 nisan dolayısıyla şaka olayından korkuyorum, imam nikahı için paşam diyorki 32 farzi soracak hoca dedi bende zaten heyecanlıyım kariatirmayayim diye açtım meğer sakaymis ya
çok güzel tatlım yaa ben kapalıyım ama kapalısını bulabilrim inş hiç gözüne çarptımı varmı kapalılara görede
hoşbuldumhoşgeldin cnm sen nereye gelın oluorsun ne zaman acaba ?
malesef kuzum
ama sende selam bile vermiyosun
gibi gibi canım ev bosalmayınca el kol baglı birazda halı perdeyi hazır ederim diyordum ama yok onları yine ev bosalıncaya kaldı
kime ne şaklar yapsam diye sinsi planlara başladımm
cnm ben fatıh te bunun benzerını kapalısını gordum renk desen falan aynıydı hemen gelinlik çarşısının girişinde diye hatırlıorum illa bulursun çıktısını al git bi istersen yakınsan tabı
Plan başındayızkime ne şaklar yapsam diye sinsi planlara başladımm
Çok güzel canım hint kıyafetlerinin ayrı havası oluyor tam kına elbisesibende bayıldım kızlaruzun zamandır istiyordum bunu sonunda kavuştum hepinize teşekkür ederim,hint kıyafeti zaten tatlışlar
ben bu ölcüyü saymıyorum kuzum ev sahibi aldı eline metreyi kagıt kalemi ben ölcerim diye anneme habire diyorum anne sen yapacaktın diye yok..şu şöyle olsun diyorum yok yok bana güven diyo ve içime sinmedi acıkcası bide basımda duran cok insan olunca halı ölcüsüne bile karar veremiyor insanbide mesela antre l şeklinde boydan boya bir halı serince 1 - 1.5 metre bosluk kalıyor L nin ucunda bende öyle istemiyorum mecbur iki parca olacak ama onada karıstılar yada ben salondaki masanın altında halı olsun istemiyorum ama olmaz öyle çirkin olur diyolar zaten ben oldum olası masanın altındaki o minicik halıyı sevmemişimdir ben kesinlikle kalabalık iş yapmayı sevmiyorum
zeytinburnundan gazi mahallesine canımiçerilerde olaylar falan oluyormus karısık oluyor vs diye girişinden tuttuk sanki bagımsız bi yer gibi evin oldugu yer nasıl alısıcam bilmiyorum internette istemiyorum evde bol bol ders calısırım artık sanırım sabah 6 da kalkıcam kararlıyım sevdigimi işe göndericem en gec 8 de temizlik biter sonra ne yapıcam ben aksam 8 de gelecek sevdigim eve 12 saat dile kolay çalışma konusundada sekreterli yapıyordum ama sevdigim bir daha istemiyorum sekreter olmanı diyo ee ben ne iş bulucam annem ayrı alem iş cıkısı aksam buradan nasıl eve yürürsün diyo gerci onda birsey görmüyorum o saatlerde herkes işten evine geliyodur elbet ama hayırlısı şirinevlerde aynı burası gibi ohh canın sıkılınca gez dolas yav dün aksam bım marketin ve pazarın nerede olduguna baktık düşün eee uygun olsun kira diye oraya gittik alısverişide uygun yerlerden yapmak lazım üfff alısırım inşallah artık kaynana gelin sedaya gelin ,esra erol vs hepsi benden sorulur
hoşbuldum
ben bizim mahalleye gelin gidiyorumsevdiceğimin eviyle benm evim arasında topu topu 10dk. var
canım ben selam verip cıkmak zorunda kalıyorum :18:
ev ne zaman boşalacakmış, hala ev bulmadımı oturanlar, şurda 1 ay kaldı :26:
hahha ne güzelmiş ya oh valla neyse bende dua edıorum aynı şehir bir uçtan bir uca gidio kimi gelinler allah kolaylık versın
istanbuldamısın cnm sen ne durumda hazırlıkların
çok saol cnm evet yakınım tatlım bi bakınayım zaten şark han da var diye dydum kapalısı vrmı bilmiyorum fatihde vrdır ama mutlaka çevre açısındn
Anladım, zaman gerektiriyor yani, kolay gelsin tatlım.
Ben bu ara kk'ya giriyorum selam veriyorum, çıkıyorum
bu ara eğitimdi, faturaydı,ödemeydi gerçekten çok yoğunum.
hatta yarın sabahtan yine yokum. sağlık raporu alcaz :18::18::18:
*
Geçen haftalarda üst üste çeyiz için b aya bişey aldım. 1 haftadır ara verdim
Bugün her şeye inanma canımBende şaka yapmaya karar verdim düşünüyorum şaka yapmam gerek birilerine İyiyim kuzum sen nasılsın canınmı sıkkın
o konuda çok şanslıyım :81:
Aileden ayrılıp başka şehire gitmek, alışmak çok zor, Allah sabır,kolaylık versinben yapamazdım sanırım..
İzmitliyim ben canım, daha isteme olmadı. bu yaza olacak allah nasip ederse. hazırlıklarım tam gaz devam ediyor. ocak ayından beri baya bişey aldım
hoşbuldum
ben bizim mahalleye gelin gidiyorumsevdiceğimin eviyle benm evim arasında topu topu 10dk. var
canım ben selam verip cıkmak zorunda kalıyorum :18:
ev ne zaman boşalacakmış, hala ev bulmadımı oturanlar, şurda 1 ay kaldı :26:
Plan başındayız
Çok güzel canım hint kıyafetlerinin ayrı havası oluyor tam kına elbisesi
Canım tekrar konuş tek başımıza halledicez de öyle saçmalıkmı olur ya ne karışıyorlar ev senin ne istersen yaparsın tül,perdede kimseye güvenilmez zaten bence baştan gidin derim:26:
canım tekrar gitmem artık kadın içerideyken perdeciye sordum 1 günde yaparız abla normal tülü diyo olsun 2-3 gün halıda begendikten sonra 1 günde teslim ederiz demişti olmadı gec gelsin ne yapayım böyle alırsam yarım yamalak olacak..şimdi biz diger eksikleri halledicezya uff inşallah kadın ayın 10 undan cıkar
Öyle olacak bugün
Yok kuzum keyifli değilim yine haftaya yoğun başladım yoğun gidecek gibi
amiiinSağol canım benimmAllah sanada kolaylık versin
Bende giriyorum bakıyorum sadece msj yazıp takip etmek zor bu yoğunlukta.
Bende şimdilik ara verdim gibi ilgilenemiyorum pekSevdicekle ilgileniyorum şuan askere gideceği için
cnm oyle bı cabuk gecıo kı zaman ıstemeden sonra aklın şaşaroh ıyı yapmışşşın ama ılerde koyucak yer bulamazsın bardakları benım gıbı bak ona gore
oy kıyamam yahu :)) tam da günü imiş yani :)))
ah aaaah bu heyecanları yaşamama daha var galiba... biz de ağustos gibi yaparız galiba hayırlısı il e bakalım .:))
sen de azcık sakinleş :))inşaallah musmutlu geçer
zeytinburnundan gazi mahallesine canımiçerilerde olaylar falan oluyormus karısık oluyor vs diye girişinden tuttuk sanki bagımsız bi yer gibi evin oldugu yer nasıl alısıcam bilmiyorum internette istemiyorum evde bol bol ders calısırım artık sanırım sabah 6 da kalkıcam kararlıyım sevdigimi işe göndericem en gec 8 de temizlik biter sonra ne yapıcam ben aksam 8 de gelecek sevdigim eve 12 saat dile kolay çalışma konusundada sekreterli yapıyordum ama sevdigim bir daha istemiyorum sekreter olmanı diyo ee ben ne iş bulucam annem ayrı alem iş cıkısı aksam buradan nasıl eve yürürsün diyo gerci onda birsey görmüyorum o saatlerde herkes işten evine geliyodur elbet ama hayırlısı şirinevlerde aynı burası gibi ohh canın sıkılınca gez dolas yav dün aksam bım marketin ve pazarın nerede olduguna baktık düşün eee uygun olsun kira diye oraya gittik alısverişide uygun yerlerden yapmak lazım üfff alısırım inşallah artık kaynana gelin sedaya gelin ,esra erol vs hepsi benden sorulur
oyyy kuzum yaaa cok heycanlandım bendee
malesef kuzum
ama sende selam bile vermiyosun
gibi gibi canım ev bosalmayınca el kol baglı birazda halı perdeyi hazır ederim diyordum ama yok onları yine ev bosalıncaya kaldı
ben bu ölcüyü saymıyorum kuzum ev sahibi aldı eline metreyi kagıt kalemi ben ölcerim diye anneme habire diyorum anne sen yapacaktın diye yok..şu şöyle olsun diyorum yok yok bana güven diyo ve içime sinmedi acıkcası bide basımda duran cok insan olunca halı ölcüsüne bile karar veremiyor insanbide mesela antre l şeklinde boydan boya bir halı serince 1 - 1.5 metre bosluk kalıyor L nin ucunda bende öyle istemiyorum mecbur iki parca olacak ama onada karıstılar yada ben salondaki masanın altında halı olsun istemiyorum ama olmaz öyle çirkin olur diyolar zaten ben oldum olası masanın altındaki o minicik halıyı sevmemişimdir ben kesinlikle kalabalık iş yapmayı sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?