2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selam kızlar tünaydın hepinizee

uzulme cnm yanlız deilsin
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yapıldı beden için son provam

inşallah oradada bulacaksınız kuzum

bi tane bulduk bebeğim beğendim de inşaAllah bi aksilik çıkmaz ya kuzum :26: sen naptın perde işini geçmişi pek okuyamadım yazdıysan bilmiyorum yani

e yani zarar vermek isteyen insan tabiki onu beklemez ama hep öyle diyolar banada büyüklerin vardır heralde bi bildiği en iyisini yaparsın tatlım bende aynıyım en yakınlarım olucak sadece yanımda

bende dinlicem büyüklerimin sözlerini işte

Günaydın kızlarr

dün söz verdiğim gibi kınada giyeceğim elbiseyi ekliyorum

Eki Görüntüle 1047246 Eki Görüntüle 1047247

çok güzel tatlımmm tam hintli olcaksın

badana yapılcak,temizlik yapılaacak, daha,ev yerleşcek,çeyiz gidecek ...

ne kadar erken cıkarlarsa o kadar kardasınız. evde tadilat gerektiren bi durum yoksa sıkıntı olmaz bence

amiiin

mayısta mı gidicekti

ben 6 adet bardak aldım henüz yetcek kadar alsam kafi. ben sıkış tepiş sevmiyorum.

sen anlat bakalım,nerelisin,kaç yaşındasın vs

cnm bende mutfak dolabımda gunluk takımlarımı vitrinde büfede falan kadehleri mısafır takımlarını falan tutuorum yoksa dediğin gibi tıklım tıklım oluo

ben 28 yaşında 10 yıllık bır ılıskıyı ılmık ılmık ormuş ıstanbula iş dolayısıyla yerleşmiş bir izmir aşığıyım

2 yıl önce isteme nişan olaylarını hallettık 30 ağustos 2014 te zafer bayragını kaldırıyoruz

kucukyalıda oturuyorum ama yıl sonunda şirinevlere gelin oluorum

ev balayı düğün mekanı pasta video işleri tamam, gelinlik, fotoğrafçı, perdeler, beyaz eşyalar tamamlanmak üzere, mobilyalar, halılar, damatlık, davetiye falan ellerimizden oper

selam kızlar tünaydın hepinizee

sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yapıldı beden için son provam

çok güzel tatlımmm tam hintli olcaksın

valla cnm bence takma hiç, elinden geleni yap eminim o kıyafetle hepimiz gecenin en güzeli olucaz

nerde cnm senın gelinlikçin? Kaldı mı eksik birşey hazırlıklarda?

amiiin

mayısta mı gidicekti

ben 6 adet bardak aldım henüz yetcek kadar alsam kafi. ben sıkış tepiş sevmiyorum.

sen anlat bakalım,nerelisin,kaç yaşındasın vs

Hı hı

Biran önce gitsin gelsin yaa :26: Pazar günü oyumuzu kullandıktan sonra annem ben nişanlım hep beraber onlara gittik. Askerlik açılınca herkeste bir hüzün Kimse konuşmuyo Bende dedim siz böyle yaparsanız nişanlım ne yapsın. Allahın izniyle yapıp gelicek düğünümüzü de yapıcaz herşeyimiz çok güzel olucak dedim Kayınvalidem diyo sen bizden de güçlüsün. Dedim güçlü değilim ama olmak zorundayım. Bende sizler gibi üzüntümü belli etsem belkide en çok benim canım yanacak. Her gün telefonla konuşurken benim o son hallerim aklına gelicek hep üzülecek. Ben destek olmaya çalışıyorum üzülüyosamda onun yanında belli etmemeye çalışıyorum kafanı dağıtmaya çalışıyorum dedim. Haklısın bizimde öyle olmamız gerek dedi

özlemcimmm son 4 gün kızz heyecan ne durumda

Heyecan çok fena canım ya dün kına için yer tuttuk bizim evin yanındaki parkta cafe var, kalabalık olcak erkek tarafı da , enteresan bişey ya garip bi duygu hali çok mutluyum ama babamın yanında pek belli etmiyorum, tek kız olunca daha bi garip ya

cnm valla tebrik ederım bu kadar olgun mantıklı dusunmek zor severken, ne güzel dusunuosun, en dogrusu bu , harika vallahı yazdıkların

uzun soluklu bi ilişki daha.

hepsini tık tık tık halledersiniz,çok bişey kalmamış

dans - giriş müziklerini hazırladın mı

Beklemeden yapıyorum ama karşılık göremiyorum canım, bu durumda da susmak beklemek zorunda kalıyorum.
Ah ne zor işler mişş ya

benim gelinlikçi senin evinin oralarda şirinevlerde bende yenibosna da oturcam Allah ın izniyle ben yakıştırıorum üstüme ama yinede şu sarkmalar olmasa arkadan sıktıkça taşıyor yağlar neyse yapcak bişey yok o da gitmiyor benim davetiyeler perdeler henüz duruyo evi daha dün bulduk bi aksilik olmaz ise haftasonu perde ölçülerini de alır diktiririz inşaAllah davatiye bi günlük iş zaten seçtim modelimi bastırmak kaldı bi tek

canım benim senle paylaşıyoruz duygularını emin olki çok çok mutlu ol inşaAllah biz bu aralar sık sık tartışıyoruz valla Allah sonumuzu hayretsin stress hat safhada ikimizde de

Ayy amin canım insallahh, Ayy bizde de tartışma bolcana var, özellikle ben bu aralar fazla alinganim, o da sağolsun alttan alıyor ama işte düğün üzeri gerginlik normal, zaten evli bi arkadaşım demişti son 2 ay kavga çok olur normaldir diye

zaman yaklaştıkça insan bir an evvel gitsin gelsin demeye başlıyor

en doğrusunu yapıyosun, sen sakın ahlayıp vahlama, nişanlına askerlik bittiğinde yapacaklarından bahset..

o da streslidir zaten güzel şeylerdn bahsedin hep

cnm valla tebrik ederım bu kadar olgun mantıklı dusunmek zor severken, ne güzel dusunuosun, en dogrusu bu , harika vallahı yazdıkların

Teşekkür ederim canım benimm Yazdıkların çok mutlu etti beni

Aylarca gözüm görmeyecek sevdiğimi. Ve oda beni görmeyecek. Bu nedenle son günlerimizi daha mutlu ve ona hüznümü belli etmeden geçirmek istiyorum. Her zaman destek oluyorum. O bazen fazlasıyla duygusallaşıyor ama onuda anlıyorum ve olabildiğince anlayışla karşılıyorum. Rabbim inşallah askerden gelipte kavuşmamızı nasip eder

Canı bir şeye mi sıkılıyor ki bu kadar gerginlik stres beraber atlatılır sonuçta kendini kapamasa keşke

Ah bi bilsem dün uzunca bi mesaj yazdım. İçimi döktüm, sabah 'seni çok seviyorum' yazmış. Aramızda sadece ona göre 15 dk'lık yol var ama yok geldiğide geleceği de yok. Bi anlam verebilsem.. Benim daha çok stresli olduğumu biliyor, yanımda olup bana destek çıkacağına geri çekiliyor

Aynen canım bende öyle yapıyorum hep. Geldikten sonra yapacaklarımızı, onu hep ilk günkü gibi beklediğimi söylüyorum

Bazen beraber gidip alışveriş yapıyoruz çok keyifli oluyor onunla Bu aralar en çokta ona sürekli birşeyler yapıp götürüyorum. Askerim nişanlımın elinden de bişey yemeden gelmedim demesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…