sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yapıldı beden için son provamuzulme cnm yanlız deilsin
inşallah oradada bulacaksınız kuzum
e yani zarar vermek isteyen insan tabiki onu beklemez ama hep öyle diyolar banada büyüklerin vardır heralde bi bildiği en iyisini yaparsın tatlım bende aynıyım en yakınlarım olucak sadece yanımda
Günaydın kızlarr
dün söz verdiğim gibi kınada giyeceğim elbiseyi ekliyorum
Eki Görüntüle 1047246 Eki Görüntüle 1047247
canım kadın izmire tasınacak ev hazır dün iş yerinden cıkısını vermiş bugün sabah ev shaibiyle tapu işini halledeceklerdi en gec ayın 15 inde cıkacakmıs cok sinirim bozuluyo bemin dısımda herkes sen paniklisin abartma yetişirsin diyo Allahını seversen nasıl yetişcez bilmiyorum
canım tekrar gitmem artık kadın içerideyken perdeciye sordum 1 günde yaparız abla normal tülü diyo olsun 2-3 gün halıda begendikten sonra 1 günde teslim ederiz demişti olmadı gec gelsin ne yapayım böyle alırsam yarım yamalak olacak..şimdi biz diger eksikleri halledicezya uff inşallah kadın ayın 10 undan cıkar
cnm benim ya hahaolsun anıların oluyor mutlu mutlu kızz benide heycnlandırdın he sakin ol cnm duam seninle inş çok güzel geçicek günün
Edaaaammm darısı sana inşallah tez vakitte hayırlısıyla =)
Bende yoğunum 2 gündür kafamı kaldıramıyorum arada kaçamak yapıyorum işte
amiiin
mayısta mı gidicekti
ben 6 adet bardak aldım henüzyetcek kadar alsam kafi. ben sıkış tepiş sevmiyorum.
sen anlat bakalım,nerelisin,kaç yaşındasın vs
selam kızlar tünaydın hepinizee
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yapıldı beden için son provam
çok güzel tatlımmm tam hintli olcaksın
amiiin
mayısta mı gidicekti
ben 6 adet bardak aldım henüzyetcek kadar alsam kafi. ben sıkış tepiş sevmiyorum.
sen anlat bakalım,nerelisin,kaç yaşındasın vs
özlemcimmm son 4 gün kızz heyecan ne durumda
Hı hı
Biran önce gitsin gelsin yaa :26: Pazar günü oyumuzu kullandıktan sonra annem ben nişanlım hep beraber onlara gittik. Askerlik açılınca herkeste bir hüzünKimse konuşmuyo Bende dedim siz böyle yaparsanız nişanlım ne yapsın. Allahın izniyle yapıp gelicek düğünümüzü de yapıcaz herşeyimiz çok güzel olucak dedim Kayınvalidem diyo sen bizden de güçlüsün. Dedim güçlü değilim ama olmak zorundayım. Bende sizler gibi üzüntümü belli etsem belkide en çok benim canım yanacak. Her gün telefonla konuşurken benim o son hallerim aklına gelicek hep üzülecek. Ben destek olmaya çalışıyorum üzülüyosamda onun yanında belli etmemeye çalışıyorum kafanı dağıtmaya çalışıyorum dedim. Haklısın bizimde öyle olmamız gerek dedi
cnm bende mutfak dolabımda gunluk takımlarımı vitrinde büfede falan kadehleri mısafır takımlarını falan tutuorumyoksa dediğin gibi tıklım tıklım oluo
ben 28 yaşında 10 yıllık bır ılıskıyı ılmık ılmık ormuş ıstanbula iş dolayısıyla yerleşmiş bir izmir aşığıyım
2 yıl önce isteme nişan olaylarını hallettık 30 ağustos 2014 te zafer bayragını kaldırıyoruz
kucukyalıda oturuyorum ama yıl sonunda şirinevlere gelin oluorum
ev balayı düğün mekanı pasta video işleri tamam, gelinlik, fotoğrafçı, perdeler, beyaz eşyalar tamamlanmak üzere, mobilyalar, halılar, damatlık, davetiye falan ellerimizden oper
Bazen oluyormuş öyle o da gergin sanırım ondan oluyor sen bekleme aramasını farkındasın sıkıntıları sen üstele buluşmaya görüşmeye çalışın sık sık birlik beraberlikle gelinir herşeyin üstesinden yanyanayken insan kıyamaz sevdiğine rahatlar yanında
kucukyalıda oturuyorum ama yıl sonunda şirinevlere gelin oluorum
valla cnm bence takma hiç, elinden geleni yap eminim o kıyafetle hepimiz gecenin en güzeli olucaz
nerde cnm senın gelinlikçin? Kaldı mı eksik birşey hazırlıklarda?
Heyecan çok fena canım ya dün kına için yer tuttuk bizim evin yanındaki parkta cafe var, kalabalık olcak erkek tarafı da , enteresan bişey ya garip bi duygu hali çok mutluyum ama babamın yanında pek belli etmiyorum, tek kız olunca daha bi garip ya
benim gelinlikçi senin evinin oralardaşirinevlerde bende yenibosna da oturcam Allah ın izniyle ben yakıştırıorum üstüme ama yinede şu sarkmalar olmasa arkadan sıktıkça taşıyor yağlar neyse yapcak bişey yok o da gitmiyor benim davetiyeler perdeler henüz duruyo evi daha dün bulduk bi aksilik olmaz ise haftasonu perde ölçülerini de alır diktiririz inşaAllah davatiye bi günlük iş zaten seçtim modelimi bastırmak kaldı bi tek
canım benim senle paylaşıyoruz duygularını emin olkiçok çok mutlu ol inşaAllah biz bu aralar sık sık tartışıyoruz valla Allah sonumuzu hayretsin stress hat safhada ikimizde de
Hı hı
Biran önce gitsin gelsin yaa :26: Pazar günü oyumuzu kullandıktan sonra annem ben nişanlım hep beraber onlara gittik. Askerlik açılınca herkeste bir hüzünKimse konuşmuyo Bende dedim siz böyle yaparsanız nişanlım ne yapsın. Allahın izniyle yapıp gelicek düğünümüzü de yapıcaz herşeyimiz çok güzel olucak dedim Kayınvalidem diyo sen bizden de güçlüsün. Dedim güçlü değilim ama olmak zorundayım. Bende sizler gibi üzüntümü belli etsem belkide en çok benim canım yanacak. Her gün telefonla konuşurken benim o son hallerim aklına gelicek hep üzülecek. Ben destek olmaya çalışıyorum üzülüyosamda onun yanında belli etmemeye çalışıyorum kafanı dağıtmaya çalışıyorum dedim. Haklısın bizimde öyle olmamız gerek dedi
Heyecan ne durumda canım azıcık çok azıcık kaldıAmin canım benim çok teşekkürlerinş sende tez vakitte daha iyisini, Hayırlısıni yaşarsın =)
Kuzum nasılsın konuşamıyoruz ne zamandır
özlemcimmm son 4 gün kızz heyecan ne durumda
Aynen canım bende o durumdayım resmen.
Beklemeden yapıyorum ama karşılık göremiyorum canım, bu durumda da susmak beklemek zorunda kalıyorum.
Ah ne zor işler mişş ya
cnm valla tebrik ederım bu kadar olgun mantıklı dusunmek zor severken, ne güzel dusunuosun, en dogrusu bu , harika vallahı yazdıkların
Canı bir şeye mi sıkılıyor ki bu kadar gerginlik stres beraber atlatılır sonuçta kendini kapamasa keşke
zaman yaklaştıkça insan bir an evvel gitsin gelsin demeye başlıyor
en doğrusunu yapıyosun, sen sakın ahlayıp vahlama, nişanlına askerlik bittiğinde yapacaklarından bahset..
o da streslidir zaten güzel şeylerdn bahsedin hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?