Aynen canım bende öyle yapıyorum hep. Geldikten sonra yapacaklarımızı, onu hep ilk günkü gibi beklediğimi söylüyorum
Bazen beraber gidip alışveriş yapıyoruz çok keyifli oluyor onunlaBu aralar en çokta ona sürekli birşeyler yapıp götürüyorum. Askerim nişanlımın elinden de bişey yemeden gelmedim demesin diye
Ah bi bilsem dün uzunca bi mesaj yazdım. İçimi döktüm, sabah 'seni çok seviyorum' yazmış. Aramızda sadece ona göre 15 dk'lık yol var ama yok geldiğide geleceği de yok. Bi anlam verebilsem.. Benim daha çok stresli olduğumu biliyor, yanımda olup bana destek çıkacağına geri çekiliyor
onun ihtiyacı olan da budestek...
ALLAH hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin
inşallah kuzumÇıkar canım çıkmayıp ne yapacak tülcü öyle dediyse halledilir o zaman merak etme sen
Edaaaammm darısı sana inşallah tez vakitte hayırlısıyla =)
selam kızlar tünaydın hepinizee
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim yapıldı beden için son provam
bi tane bulduk bebeğim beğendim de inşaAllah bi aksilik çıkmaz ya kuzum :26: sen naptın perde işini geçmişi pek okuyamadım yazdıysan bilmiyorum yani
bende dinlicem büyüklerimin sözlerini işte
çok güzel tatlımmm tam hintli olcaksın
badana yapılcak,temizlik yapılaacak, daha,ev yerleşcek,çeyiz gidecek ...
ne kadar erken cıkarlarsa o kadar kardasınız. evde tadilat gerektiren bi durum yoksa sıkıntı olmaz bence
Canım konunun detayını bilmiyorum ama böyle zamanlarda erkekler biraz fazla ilgi bekliyor. Mesela benim nişanlım. İlgisiz değilim hemde asla değilim. Ama misal olarak söyliyim sabah diyelim ki canım sıkkın yada ona kızgınım onu öpmiyim günaydın demiyeyim hemen sinirlenir. Ne olursa olsun beni öpeceksin der. Kızsanda küssende beni öp. Belki senin nişanlında bu zorlu süreçte biraz ilgi istiyordur. Yada bir derdi vardır. Kenara asla çekilme. Nişanlın nasıl bir yapıya sahip bilmiyorum ama kendi nişanlımdan örnek verecek olursam benim nişanlım canım sıkkınsa yada sana kızdıysam üzerime gereğinden fazla düş der. Kızarım diye düşünme der aksine seviyorum diyor benimle ilgilenmeni. Konuşmuyosam zorla diyor. Konuş diye başımın etini ye istersen diyor.
Biz bayanlar bu dönemde ne kadar hassas olsakta her zaman daha anlayışlı ve daha detaylı düşünebiliyoruz. İnşallah biran önce aranız düzelir.
Gün içinde ona hiç yalnız olduğunu hissettirme. Hep sevdiğini söylediğin msjlar at. Ona sevdiği kelimelerle hitap et derim
Ayy amin canım insallahh, Ayy bizde de tartışma bolcana var, özellikle ben bu aralar fazla alinganim, o da sağolsun alttan alıyor ama işte düğün üzeri gerginlik normal, zaten evli bi arkadaşım demişti son 2 ay kavga çok olur normaldir diye
Kuzum nasılsın konuşamıyoruz ne zamandır
inşallah kuzum
Amin kuzum inşallah saat kacta nikah
inşallah kuzum ev nasıl anlat bakalımgittik ama ev sahibi kafasına göre ölcü aldı begenmedim
ya bir dolu işyok canım sadece badana ve temizlik tamamdır
Aminnnn canım benimmm
Ben desteğimi buradan çok güzel alıyorum
Aslında ilgiyi üstünden hiç eksik etmezdim, düne kadar da etmedim. Ortada bi konu yok, millete sinirlenip bana bağırıp çağırır oldu. Benimle konuşmadan duramayan adam, sinir küpü oldu. Yanında olduğumda bile ilgisizlik hat safada.. Yine ben sarılırım, ben öperim, güzel cümleler kurarım, şebeklik yaparım.
Ama henüz askerden geleli 2 ay oldu. Ve bende onun ilgisinden mahrum kaldım 1 yıl boyunca onunda bana biraz karşılık vermesini istiyorum. Ama olmuyor.
O işte oluyor misal ben güzel güzel şeyler yazıyorum, aramıyor arıyorum ama.. Şu son bi iki günde farkettimde ben sormasam ne yaptığını yazmıyor bile.. Umursamıyor.. Daha 1 hafta önce omzunda ağladım üzüldüğümü ve ilgi beklediğimi söyledim, konuştuk baya hatta 'ben ailemden hiç uzağa gitmedim şimdi bile pek uzak olmayacak ama gidip başkasında kalmayan ben nasıl yapcam' diye de başladım ağlamaya, bana sözler verdi, bi daha üzmeyeceğim seni diye.. Ama tık yok! :26:
İnşallah canımm inşallahhSağol güzel dileklerin için
Teşekkür ederim canım benimmYazdıkların çok mutlu etti beni
Aylarca gözüm görmeyecek sevdiğimi. Ve oda beni görmeyecek. Bu nedenle son günlerimizi daha mutlu ve ona hüznümü belli etmeden geçirmek istiyorum. Her zaman destek oluyorum. O bazen fazlasıyla duygusallaşıyor ama onuda anlıyorum ve olabildiğince anlayışla karşılıyorum. Rabbim inşallah askerden gelipte kavuşmamızı nasip eder
benim gelinlikçi senin evinin oralardaşirinevlerde bende yenibosna da oturcam Allah ın izniyle ben yakıştırıorum üstüme ama yinede şu sarkmalar olmasa arkadan sıktıkça taşıyor yağlar neyse yapcak bişey yok o da gitmiyor benim davetiyeler perdeler henüz duruyo evi daha dün bulduk bi aksilik olmaz ise haftasonu perde ölçülerini de alır diktiririz inşaAllah davatiye bi günlük iş zaten seçtim modelimi bastırmak kaldı bi tek
canım benim senle paylaşıyoruz duygularını emin olkiçok çok mutlu ol inşaAllah biz bu aralar sık sık tartışıyoruz valla Allah sonumuzu hayretsin stress hat safhada ikimizde de
uzun soluklu bi ilişki daha.
hepsini tık tık tık halledersiniz,çok bişey kalmamış
dans - giriş müziklerini hazırladın mı
Aslında ilgiyi üstünden hiç eksik etmezdim, düne kadar da etmedim. Ortada bi konu yok, millete sinirlenip bana bağırıp çağırır oldu. Benimle konuşmadan duramayan adam, sinir küpü oldu. Yanında olduğumda bile ilgisizlik hat safada.. Yine ben sarılırım, ben öperim, güzel cümleler kurarım, şebeklik yaparım.
Ama henüz askerden geleli 2 ay oldu. Ve bende onun ilgisinden mahrum kaldım 1 yıl boyunca onunda bana biraz karşılık vermesini istiyorum. Ama olmuyor.
O işte oluyor misal ben güzel güzel şeyler yazıyorum, aramıyor arıyorum ama.. Şu son bi iki günde farkettimde ben sormasam ne yaptığını yazmıyor bile.. Umursamıyor.. Daha 1 hafta önce omzunda ağladım üzüldüğümü ve ilgi beklediğimi söyledim, konuştuk baya hatta 'ben ailemden hiç uzağa gitmedim şimdi bile pek uzak olmayacak ama gidip başkasında kalmayan ben nasıl yapcam' diye de başladım ağlamaya, bana sözler verdi, bi daha üzmeyeceğim seni diye.. Ama tık yok! :26:
İnşallah canımm inşallahhSağol güzel dileklerin için
inşallah kuzum ev nasıl anlat bakalımgittik ama ev sahibi kafasına göre ölcü aldı begenmedim
düğün ne zamandı cnm senın?
Herşeyi yapıyormuşsun kuzum ya :26: Hemde fazlasıyla. Konuş diyecektim ama onuda çoktan yapmışsın zaten. :26:
Tekrar bir mesaj atıp deneyebilirsin aslında şansını. Bana sözler vermiştin üzmeyeceğini söylemiştin neden uzaksın soğuksun bana diye. Sen ona neden uzak olduğunu sorduğunda ne söylüyor peki? Ona göre bir gerekçesi var mı?
Ne demek kuzum benimBen çok üzülüyorum böyle evlilik arefesinde olan olaylara. Rabbim tez zamanda arındırsın sorunlarınızdan
üzülme tatlım aynı tip şuan bende de var huzur sıfır bizde ama onun huyu bu değil biliyorum stresli o yüzden sende takma kafana tatlım üzme kendini ben gibibenimki de kelin ilacı olsa... hesabı oldu
cnm onlar daha 5 yıl önceden hazır, bizim için özel olan şarkıları seçtim,
giriş müziğimiz, sertap erener- aşk akustik melodi.
nikah sonrası, kenan doğulu-gel gelinim
ilk dans, yaşar-gel benimle akustik
pasta müziği, kenan doğulu- kandırdım
gelin çiçeğimi atarken, bütün kızlar toplandık
takı aşamalarında, göksel olmaz olsun, senden başka gibi eski uyarlama şarkılar
düğün kapanış, demet akalın evli mutlu çocuklu
hadi inşallahsende durumlar nasıl?
18 mayısta canım Allah ın izniyle ya senin??
Amin canım benim çok teşekkürlerinş sende tez vakitte daha iyisini, Hayırlısıni yaşarsın =)
rabbım gonlune gore herşeyi kolaylıkla nasip etsin cnm
Dün gece uzun uzun yazdım, hatta 'seni ailen beklemek zorundaydı, ama ben sadece sevdiğim için bekledim ve ben erkek olsaydım, benim gibi bi nişanlım olsaydı ona bunları yapmazdım' diye de söyledim. İlk defa içime attığım ne varsa, tek tek dillendirdim tabi güzel bi dille. Kaç kere söylüyorum sözlerini neden tutmuyorsun, hani hafta da iki kere yanıma gelecektin niye gelmiyorsun diye ama yok hep geçiştiriyor. Soğuksun dediğim de hayır sana öyle geliyor diyor, bana öyle gelmiyor öylesin diyorum. Ya da cevap vermiyor.
Hiç bi derdi olmadığına eminim, bi derdi olsa benimle konuşur. Yapısı öyle çünkü.. Şuan evimizi yapıyorlar, işe gidip geliyor. Üstelik bu durumda mutlu olduğunu bizm için birşeyler yapmaktan hoşlandığını kaç kere dile getirdi. Düşününce birşey bulamıyorum :26:
Amiin inşallahh canımm, darısı başına inşallah ama böyle sorunlu değil sorunsuz
[/FONT][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?