2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

onun ihtiyacı olan da bu destek...

ALLAH hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin

Canım konunun detayını bilmiyorum ama böyle zamanlarda erkekler biraz fazla ilgi bekliyor. Mesela benim nişanlım. İlgisiz değilim hemde asla değilim. Ama misal olarak söyliyim sabah diyelim ki canım sıkkın yada ona kızgınım onu öpmiyim günaydın demiyeyim hemen sinirlenir. Ne olursa olsun beni öpeceksin der. Kızsanda küssende beni öp. Belki senin nişanlında bu zorlu süreçte biraz ilgi istiyordur. Yada bir derdi vardır. Kenara asla çekilme. Nişanlın nasıl bir yapıya sahip bilmiyorum ama kendi nişanlımdan örnek verecek olursam benim nişanlım canım sıkkınsa yada sana kızdıysam üzerime gereğinden fazla düş der. Kızarım diye düşünme der aksine seviyorum diyor benimle ilgilenmeni. Konuşmuyosam zorla diyor. Konuş diye başımın etini ye istersen diyor.

Biz bayanlar bu dönemde ne kadar hassas olsakta her zaman daha anlayışlı ve daha detaylı düşünebiliyoruz. İnşallah biran önce aranız düzelir.

Gün içinde ona hiç yalnız olduğunu hissettirme. Hep sevdiğini söylediğin msjlar at. Ona sevdiği kelimelerle hitap et derim

Kizlar biz gun alamadik.

Fatih belediyesi Agustos icin gunleri Mayista vermeye basliyormus. 2 Mayista gitcez. Ayrıca biz 24 Agustos dusunuyorduk o gun Cumhurbaskanligi secimleri olabilirmis ve o gun nikah kiymayabilirlermis bir hafta one çekebililiriz bu yuzden. Uzuldum ya bir heyecanla gitmistim 1 ay daha beklicez. Zaten 9 yildir bekliyorum ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çıkar canım çıkmayıp ne yapacak tülcü öyle dediyse halledilir o zaman merak etme sen
inşallah kuzum

Edaaaammm darısı sana inşallah tez vakitte hayırlısıyla =)

Amin kuzum inşallah saat kacta nikah

inşallah kuzum ev nasıl anlat bakalım gittik ama ev sahibi kafasına göre ölcü aldı begenmedim

badana yapılcak,temizlik yapılaacak, daha,ev yerleşcek,çeyiz gidecek ...

ne kadar erken cıkarlarsa o kadar kardasınız. evde tadilat gerektiren bi durum yoksa sıkıntı olmaz bence

ya bir dolu iş yok canım sadece badana ve temizlik tamamdır

Aslında ilgiyi üstünden hiç eksik etmezdim, düne kadar da etmedim. Ortada bi konu yok, millete sinirlenip bana bağırıp çağırır oldu. Benimle konuşmadan duramayan adam, sinir küpü oldu. Yanında olduğumda bile ilgisizlik hat safada.. Yine ben sarılırım, ben öperim, güzel cümleler kurarım, şebeklik yaparım.
Ama henüz askerden geleli 2 ay oldu. Ve bende onun ilgisinden mahrum kaldım 1 yıl boyunca onunda bana biraz karşılık vermesini istiyorum. Ama olmuyor.
O işte oluyor misal ben güzel güzel şeyler yazıyorum, aramıyor arıyorum ama.. Şu son bi iki günde farkettimde ben sormasam ne yaptığını yazmıyor bile.. Umursamıyor.. Daha 1 hafta önce omzunda ağladım üzüldüğümü ve ilgi beklediğimi söyledim, konuştuk baya hatta 'ben ailemden hiç uzağa gitmedim şimdi bile pek uzak olmayacak ama gidip başkasında kalmayan ben nasıl yapcam' diye de başladım ağlamaya, bana sözler verdi, bi daha üzmeyeceğim seni diye.. Ama tık yok! :26:
İnşallah canımm inşallahh Sağol güzel dileklerin için

bende evlendiğimde gelip burdaki kızlara diycem çok normaldir tartışmanız diye ay nişanlıyken ayrılanları şimdi daha iyi anlıyorum emlakçıya soru sormama bile kızar oldu çocuğun biri benim yönüme bakıyor diye 4-5 kişilik gruba kafa tutar oldu ben 6 senedir ilk defa görüyorum çok agresif şu aralar çook ay sizingöz açıp kapayana kadar geçer şu son günleriniz özlemcim heyecanlandım bak senin yüzünden bende

Kuzum nasılsın konuşamıyoruz ne zamandır

napim kuzum dün akşam iş çıkışı provam vardı ona gittim sonra bi ev bulmuş bizimki ona da baktım işte beğendim genişte baya bi bi aksilik olmazsa orası tutulcak işte boya badana olcak onlar yapılırken de ben perde ölçüleri aldırır diktiririm falan filan kuzum işte dua ette bi sorun çıkmasın annem falan sorun çok çıkarıyor çünkü:26:

o halde endişelenme, hallolur

Herşeyi yapıyormuşsun kuzum ya :26: Hemde fazlasıyla. Konuş diyecektim ama onuda çoktan yapmışsın zaten. :26:

Tekrar bir mesaj atıp deneyebilirsin aslında şansını. Bana sözler vermiştin üzmeyeceğini söylemiştin neden uzaksın soğuksun bana diye. Sen ona neden uzak olduğunu sorduğunda ne söylüyor peki? Ona göre bir gerekçesi var mı?

Ne demek kuzum benim Ben çok üzülüyorum böyle evlilik arefesinde olan olaylara. Rabbim tez zamanda arındırsın sorunlarınızdan

rabbım gonlune gore herşeyi kolaylıkla nasip etsin cnm

düğün ne zamandı cnm senın?

uzun soluklu bi ilişki daha.

hepsini tık tık tık halledersiniz,çok bişey kalmamış

dans - giriş müziklerini hazırladın mı

cnm onlar daha 5 yıl önceden hazır, bizim için özel olan şarkıları seçtim,

giriş müziğimiz, sertap erener- aşk akustik melodi.
nikah sonrası, kenan doğulu-gel gelinim
ilk dans, yaşar-gel benimle akustik
pasta müziği, kenan doğulu- kandırdım
gelin çiçeğimi atarken, bütün kızlar toplandık
takı aşamalarında, göksel olmaz olsun, senden başka gibi eski uyarlama şarkılar
düğün kapanış, demet akalın evli mutlu çocuklu

hadi inşallah sende durumlar nasıl?

üzülme tatlım aynı tip şuan bende de var huzur sıfır bizde ama onun huyu bu değil biliyorum stresli o yüzden sende takma kafana tatlım üzme kendini ben gibi benimki de kelin ilacı olsa... hesabı oldu

inşallah kuzum ev nasıl anlat bakalım gittik ama ev sahibi kafasına göre ölcü aldı begenmedim

ev sahibi niye aldıki sen alsaydın kuzum çok basit bişlem bu ben olsaydım yardım ederdim sana 2+1 kuzu banyo wc ayrı 100m2 4cü kat temiz bi bina diarede öyle cadde üstünde yanından geçiyor minübüs otobüs falan metrobüse yakın yürüsem 10-15 dakka falan halam karşı sokağımda komşum yani 750 kirası 2 kira depozito istiyor tabi kayınbaba konuşcak bizden önce bekar oturmuş mutfak dolaplarını hor kullanmış biraz onların düzeltilip boyanmasıyla yada vernik mi yapılır bilmem ama güzele dönüşebilir balkonumuzda var baya bi havadar işte beğendim ben kuzum ya hayırlısı bakalım annem problem çıkarmaz inşaAllah :18:

Dün gece uzun uzun yazdım, hatta 'seni ailen beklemek zorundaydı, ama ben sadece sevdiğim için bekledim ve ben erkek olsaydım, benim gibi bi nişanlım olsaydı ona bunları yapmazdım' diye de söyledim. İlk defa içime attığım ne varsa, tek tek dillendirdim tabi güzel bi dille. Kaç kere söylüyorum sözlerini neden tutmuyorsun, hani hafta da iki kere yanıma gelecektin niye gelmiyorsun diye ama yok hep geçiştiriyor. Soğuksun dediğim de hayır sana öyle geliyor diyor, bana öyle gelmiyor öylesin diyorum. Ya da cevap vermiyor.
Hiç bi derdi olmadığına eminim, bi derdi olsa benimle konuşur. Yapısı öyle çünkü.. Şuan evimizi yapıyorlar, işe gidip geliyor. Üstelik bu durumda mutlu olduğunu bizm için birşeyler yapmaktan hoşlandığını kaç kere dile getirdi. Düşününce birşey bulamıyorum :26:

Amiin inşallahh canımm, darısı başına inşallah ama böyle sorunlu değil sorunsuz

üzülme tatlım aynı tip şuan bende de var huzur sıfır bizde ama onun huyu bu değil biliyorum stresli o yüzden sende takma kafana tatlım üzme kendini ben gibi benimki de kelin ilacı olsa... hesabı oldu

Ama bu tipler çok boğucu oluyooo
Takmamak da elde olmuyor ki canım, ne biliyim ya of çok sıkıcı üzücü bi durum. Allah yardımcımız olsun

Yoksa ilacın var da bana mı söylemiyon

pasta müziğin esprili olmuş,cuk oturmuş

seçimlerin başarılı

biz 8.sınıftan beri berabeeriz, çocukluk aşkım

10. yıla nişanlı giricez inş.:119:

Hımm ne diyeyim bilemiyorum kuzum. Sadece sabret diyebiliyorum. Az bir zaman kalmış düğününüze. Erkekler böyle sıkı işleri düzenli işleri pek sevmez. Onlardan sıkılmış olabilir. Beraber eğleneceğiniz keyifli şeyler yapabilirsiniz. Belki ikinizede çok iyi gelecektir.

İnşallah canım. Nişanımızda tek bir sorun dahi yaşamadık çok şükür. Rabbim düğünümüzde de öyle nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…