Kesinlikle ikisinide dene bayılacaksın canım Tek tek aralarına sürüyorsun sirkeyi her yufka yaprağına 2li kat yapıp içine koyup sarıyorsun tarifte takıldığın bir yer olursa sor kuzum İnşallah canım
oooo kuzum...sen 3/4 kişilik iş yapıyorsun gerçekten :26:. bence konuşmalısın 1000tlden fazlasını hakediyor ki bu yaptıkların...
NE OLACAK BU DERDİMİZ bilmiyorum valla :26: her geçen günde sayımız hızla artıyor. Rabbim yardımcımız olsun . aslında dünya bütün insanlara yetecek kadar büyük ama neden herkes istanbulu tercih ediyor analamk zor
evet canım bizde öyle düşünüyoruz yani hayırlısı ne ise o olsun diye dua ettik zaten herzaman...
ya daha 3 4 defa görüştük birazcık daha görüşelim baktım kafalar uyuyor aradaki samimiyetin cıvkı çıkmadan tamam diyeceğim hemen... hayırlısı artık bakalım inşALLAH
Allah korusun gerçekten her halimize şükür öyle olsa çok daha büyük yıkım yaşardım herhalde
Haftada 1 kere fala masa tozlarını alıyorum sabah çayı demliyorum onlar alıyor tabi çaylarını ben servis yapmıyorum küçük bir ofis zaten:44:Sen zamlı alacaksın benim zamsız 830+agiydi yaniServis+yemek var tabi
Mutabakat genel muhasebe değil ön muhasebeyle alakalı kısımları hallediyorum ben hep az değil aslında sakin olduğumuz için az gibi geliyor gözümeKonuşucam asgari ücretin oranından çıkıcam kendi isteğime gelicem bakalım ne olacak bir boş kalsa
ben çok beğendim valla fikrini
aynen aynen bende telfondan yapıyordum işte baktım sarmadı yapmadım daha da
alırsam öyle 6 kişilik büyük yemek odası tarzında alırım canım ondan masraf dedim ha eğer cam falan alacaksam salona koymam ki mutfağım genişmiş oraya koyarım
tünaydınn hadi bakalım hayırlısı olsun bol bolveririsin inşaAllah
öyle deme zaten yapmamak için bahane arıyorumm soğutma beni
çıtır böreğimm için hemen haftasonu gelsin istiyorummmmm
çok ilginç ya sirke nasıl acı tat vermiyor değil mi... kokuyor mu..
tamam tatlım çok sağol tarifin çok net zaten ona bakarak yapacağım olmadı haftasonu girer kk ya sorarım sana
haftasonları buralarda mısın sen
yap yap sen bakma ben gibi tembele
ben çok beğendim valla fikrini
][/COLOR]
şükür o dert yok da yine de belirsizlikler zor şimdiden alıp koymaya başlayayım yavaş yavaş diyorum ya bakalım
çok başarılı olmuş gerçekten
dimi yaa sormmaa bizimki de diyorki saçımı kestim hiç farketmedin diye trip atıyo bana senin saçından giden 1cmi nasıl farkedeyim e be çocuk yaasabah sabah güldüm beyefendiye ama çaktırmadım şaka gibi bulursam çaresini emin olki paylaşırım canım
Öyle deme canım her şey de vardır bir hayır o zaman belki bu kadar olmazdı stres o da bilinmez ki inşallah atlatacaksınızdır
Aminnn inşallah canım benimm. İnşallah biran önce düzelir aranızda sende daha çok mutlu olursun
Misafirler geldiğinde müşteri falan onlara çay kahvede yapıyorum bak unuttum
servis ve yemeğin varsa aramızda pek bişey olmicak ki kuzu 70ti bana da en fazla 100tl yaparlar yani aynı olcaz 1000tlbakalım ayın 10u bi gelse de görsek ne alcağımızı
mail atsan olmaz mı,
konuş tabiki güzellikle ihtiyacından bahset tatlım
Atlatalım, ya da atlayak çabucak şurdan.. Dün gece aşk dolu bi mesaj atmış tam cevap veriyordum, ardından saniyesinde bi tripli mesaj atmış. Nedensiz yere benimle tartışmak için çaba harcıyor resmen..Yine özledim sıpa yazdım. Yok tık yok!
Beni evlilikten soğutuyo bu durum çabuk geçsin artık
Canım bence azıcık daha sabret muhakkak gerginliğinden oluyor sakince halledeceksiniz inşallah
Sabret kelimesini duymak istemiyorum ki ben artık :26: Sinirden gülecek duruma geldim artık ya
Sürerken kokuyor endişeleniyorsun ama piştiğinde kokudan eser yok tadı nefis hiç acılık falan yokPazar günü burada olmam büyük ihtimal canım ama cumartesi bakarım
kız ben aksam 8 bucuk 9da gidiyorum eve dün akşam nerdeyse spor yaparken uyucaktım
merhaba kızlar nasılsınız? dün geceden bu yana o kadar çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitiremedimgaliba evlilik hayali kurup çalışmayan tek kişi benim galiba aranızda ahh ne olacak benim bu halim ne zaman iş bulacağım acabaaa
kız ben aksam 8 bucuk 9da gidiyorum eve dün akşam nerdeyse spor yaparken uyucaktım
bende çok beyendim tatlım vee fikir nişanlımdn çıktı çok sevindim örnk davetiye getirdi bana o nasıl yapılmıs biliyonmu ilk bası biberler ve ipleri baglıyarak böle ritimli kalp yapmıslr sonra kalbin içinde kızla çocugun resimleri evleniyoruz yazısı havada uçuyor denizin içine olta atmıslr gibi yapmıslr balık krakerleride balık olarak yapmıslr ip salmıslar ipte düğün tarihi yazıyor yukarıda resimleri uçuyor arkasında düğün salonu fln düğünümüze bekleriz yazıyor sonra kendi resimleri aileleriyle birlikte fln öle yapmıslr bense önce resimlerimiz slaytla geçmek istiyorum böle bi kaçtanesini şimdi çekinip hani konusma balonları olurya benim basımın ustunde düşüncem ona bakarken onun basında onun düşüncesi misal benim kinde merdane saat kaç ... ? onunkinde ayva resmi yerken fln
birde çocukluk resimlerimizi kullanalım diyorum sizin aklınıza gelen varmı böle arklı bişey ses kaydımız ikimizinde misafirlere söyliceğimiz düşüncelerimiz finiş
Aahahahahha enişte çok fenaymış yaNeden farketmedin ? Senin farketmen gerekiyodu Çok ayıp etmişsin
Ben bile okurken krize girdim canım, Allah iyiliğinizi versin ya hu
Atlatalım, ya da atlayak çabucak şurdan.. Dün gece aşk dolu bi mesaj atmış tam cevap veriyordum, ardından saniyesinde bi tripli mesaj atmış. Nedensiz yere benimle tartışmak için çaba harcıyor resmen..Yine özledim sıpa yazdım. Yok tık yok!
Beni evlilikten soğutuyo bu durum çabuk geçsin artık
Misafirler geldiğinde müşteri falan onlara çay kahvede yapıyorum bak unuttumBen konuşucam yaparlarsa kendileri bilir yapmazlarsa düğünden sonra paraya ihtiyacım daha çok olacak o zaman ya ciddi konuşucam ya çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?