2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

çıtır böreğimm için hemen haftasonu gelsin istiyorummmmm

çok ilginç ya sirke nasıl acı tat vermiyor değil mi... kokuyor mu..
tamam tatlım çok sağol tarifin çok net zaten ona bakarak yapacağım olmadı haftasonu girer kk ya sorarım sana
haftasonları buralarda mısın sen

oooo kuzum... sen 3/4 kişilik iş yapıyorsun gerçekten :26:. bence konuşmalısın 1000tlden fazlasını hakediyor ki bu yaptıkların...

Mutabakat genel muhasebe değil ön muhasebeyle alakalı kısımları hallediyorum ben hep az değil aslında sakin olduğumuz için az gibi geliyor gözümeKonuşucam asgari ücretin oranından çıkıcam kendi isteğime gelicem bakalım ne olacak bir boş kalsa

ne yazıkki bu insanları bende anlayamıyorum ipini koparan istanbula yerleşiyor şaşılacak durum

Aynen ewlenmeye 1 gün kala ayrılmak çok daha zor çünkü çok emek veriliyor.... Ki çok zor bir dönem aslında....

Allah tüm ewlenenlere yardım etsin kolayca atlatsın inşallah..

servis ve yemeğin varsa aramızda pek bişey olmicak ki kuzu 70ti bana da en fazla 100tl yaparlar yani aynı olcaz 1000tl bakalım ayın 10u bi gelse de görsek ne alcağımızı

mail atsan olmaz mı ,
konuş tabiki güzellikle ihtiyacından bahset tatlım

öyle deme zaten yapmamak için bahane arıyorumm soğutma beni

Sürerken kokuyor endişeleniyorsun ama piştiğinde kokudan eser yok tadı nefis hiç acılık falan yokPazar günü burada olmam büyük ihtimal canım ama cumartesi bakarım

ben çok beğendim valla fikrini

][/COLOR]

bende çok beyendim tatlım vee fikir nişanlımdn çıktı çok sevindim örnk davetiye getirdi bana o nasıl yapılmıs biliyonmu ilk bası biberler ve ipleri baglıyarak böle ritimli kalp yapmıslr sonra kalbin içinde kızla çocugun resimleri evleniyoruz yazısı havada uçuyor denizin içine olta atmıslr gibi yapmıslr balık krakerleride balık olarak yapmıslr ip salmıslar ipte düğün tarihi yazıyor yukarıda resimleri uçuyor arkasında düğün salonu fln düğünümüze bekleriz yazıyor sonra kendi resimleri aileleriyle birlikte fln öle yapmıslr bense önce resimlerimiz slaytla geçmek istiyorum böle bi kaçtanesini şimdi çekinip hani konusma balonları olurya benim basımın ustunde düşüncem ona bakarken onun basında onun düşüncesi misal benim kinde merdane saat kaç ... ? onunkinde ayva resmi yerken fln
birde çocukluk resimlerimizi kullanalım diyorum sizin aklınıza gelen varmı böle arklı bişey ses kaydımız ikimizinde misafirlere söyliceğimiz düşüncelerimiz finiş

Tünaydın gelincikler nabersiniizz

şükür o dert yok da yine de belirsizlikler zor şimdiden alıp koymaya başlayayım yavaş yavaş diyorum ya bakalım

Yani şimdiden başla canım, benim gibi bi anda yüklenme

çok başarılı olmuş gerçekten

Evet çok şeker

Aahahahahha enişte çok fenaymış ya Neden farketmedin ? Senin farketmen gerekiyodu Çok ayıp etmişsin
Ben bile okurken krize girdim canım, Allah iyiliğinizi versin ya hu

Öyle deme canım her şey de vardır bir hayır o zaman belki bu kadar olmazdı stres o da bilinmez ki inşallah atlatacaksınızdır

Atlatalım, ya da atlayak çabucak şurdan.. Dün gece aşk dolu bi mesaj atmış tam cevap veriyordum, ardından saniyesinde bi tripli mesaj atmış. Nedensiz yere benimle tartışmak için çaba harcıyor resmen.. Yine özledim sıpa yazdım. Yok tık yok!
Beni evlilikten soğutuyo bu durum çabuk geçsin artık

Aminnn inşallah canım benimm. İnşallah biran önce düzelir aranızda sende daha çok mutlu olursun

Hepiciğimiz hep daha musmutlu oluruz inşallah tatlım

servis ve yemeğin varsa aramızda pek bişey olmicak ki kuzu 70ti bana da en fazla 100tl yaparlar yani aynı olcaz 1000tl bakalım ayın 10u bi gelse de görsek ne alcağımızı
Misafirler geldiğinde müşteri falan onlara çay kahvede yapıyorum bak unuttum Ben konuşucam yaparlarsa kendileri bilir yapmazlarsa düğünden sonra paraya ihtiyacım daha çok olacak o zaman ya ciddi konuşucam ya çıkıcam
mail atsan olmaz mı ,
konuş tabiki güzellikle ihtiyacından bahset tatlım

Aynı ofisteyiz canım mail atsam komik olur sanki ben sakin bir şekilde anlatmaya çalışıcam bir müsait olsa ofis hep dolu şimdide bir yere gidiyor akşama anca döner

Canım bence azıcık daha sabret muhakkak gerginliğinden oluyor sakince halledeceksiniz inşallah

merhaba kızlar nasılsınız? dün geceden bu yana o kadar çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim galiba evlilik hayali kurup çalışmayan tek kişi benim galiba aranızda ahh ne olacak benim bu halim ne zaman iş bulacağım acabaaa

Sürerken kokuyor endişeleniyorsun ama piştiğinde kokudan eser yok tadı nefis hiç acılık falan yokPazar günü burada olmam büyük ihtimal canım ama cumartesi bakarım

yaaa çok merak ediyoruummmmm tamamdır
bende cumartesi sabah kahvaltıya yapacağım zaten

pazar günü eş aday adayı ile görüşeceğiz de

merhaba canım

varmı ki bir aday peki ?

ne işi arıyorsun canım . yakın zamanda bulursun bi iş inşALLAH :) o güne kadar bu evde olduğun günlerin tadını çıkart .))

Son düzenleme:
kız ben aksam 8 bucuk 9da gidiyorum eve dün akşam nerdeyse spor yaparken uyucaktım

süper gidiyorsun o zman aferin sana canım

benim aklıma yattı bence çok iyi düşünmüşsün bu kadar kafam çalışsaydı zaten bende yapardım ama benim ona ayırcak hiiç vaktim yok bizimki de uğraşmaz hiç

düşün artık durumumuzu canım ama çok şükür iyiyiz ya tartışsak kavga da etsek gönül almasını biliyor

sizin durumda bi değişiklik yok anladığım kadarıyla napsak bilmiyorum ki sende ilgisi olsan biraz şımarmış beyefendi anlaşılan

Allah yardımcın olsun nilim yaa hakettiğini alsan neysee yine yaptığın batmaz gözüne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…