benim aklıma yattı bence çok iyi düşünmüşsün bu kadar kafam çalışsaydı zaten bende yapardım ama benim ona ayırcak hiiç vaktim yok bizimki de uğraşmaz hiç
süper gidiyorsun o zman aferin sana canım
benim aklıma yattı bence çok iyi düşünmüşsün bu kadar kafam çalışsaydı zaten bende yapardım ama benim ona ayırcak hiiç vaktim yok bizimki de uğraşmaz hiç
düşün artık durumumuzu canımama çok şükür iyiyiz ya tartışsak kavga da etsek gönül almasını biliyor
sizin durumda bi değişiklik yok anladığım kadarıyla napsak bilmiyorum ki sende ilgisi olsan biraz şımarmış beyefendi anlaşılan
Allah yardımcın olsun nilim yaa hakettiğini alsan neysee yine yaptığın batmaz gözüne
sporu evde mi yapıyorsun salonda mı tatlım
ne sporu yapıyorsun
çok saol cnm ya içimi rahatlattın ben ayırırım severim öle işleri ztn o yuzdn nişanlımda bana pasladı oda ugrasmaz ama fikirleri sağlamdır onun bakalım o beyenicmi fikrimi ona göre uygulamaya dökücz dün anlatıyordum kaldı bu aksm bakalm anlatızm ne dick
evet uyumak çok güzel dimiii
yaaa çok merak ediyoruummmmmtamamdır
bende cumartesi sabah kahvaltıya yapacağım zaten
pazar günü eş aday adayı ile görüşeceğiz de
merhaba canım
varmı ki bir aday peki ?
ne işi arıyorsun canım . yakın zamanda bulursun bi iş inşALLAH :) o güne kadar bu evde olduğun günlerin tadını çıkart .))
İnşaAllah gönlünüzdekini yaparsınız canım eminim o da beğenecektir
uykuya direnerek yapıyorsun sonuçta kuzummuyumak tabiki güzel ama biz şişmanlar için spor yapmak daha güzel
Allah yardımcın olsun nilim yaa hakettiğini alsan neysee yine yaptığın batmaz gözüne
Soleil ve Cidacım sizdenden yorum bekliyorum konum hakkında hatunlar
Normalde benim gibi çalışanların aldığı oran nedir bilemiyorum erkek arakadaşım 1200 den aşağı almıyorlar emin ol diyorevet dediğim gibi rakam güzel ama öncesi az olduğu için sadece toparlar yine yetmez ki asgari ücret Haziran da 900 + agi şeklinde olacak yani 2 sene içinde sadece 50 şer lira zam almış olacağım seneye zam evresine kadar yine asgari ücret bana yetişmiş olacak ne anlayacağım bu işten çok mu şey istemiş olurum konuşursam:26:
Beğenirseniz pazar günü de onlara yaparsınız canım eve mi geleceklerHayırlısı olsun hakkında inşallah
Zam istemedim zaten senelik zam yaptılar bir daha seneye Mart-Nisan gibi olacak asgari ücret yine yetişecek bana ne anlamı kalıyor diye düşünüyorum 2 sene çalışmamım hayat zor borçlar fazla yani bilemiyorum bana karşı sert bir hal mi alırlar fazladan para istesemKuzucanım kesinlikle haklısın bu konuda. O kadar işi yapıpta zam istememeni asla beklemesinler. Yada öyle sadaka verir gibi zam yapmasınlar. Benimde en çok sinir olduğum şeydir. Sonuna kadar hakkını savun. Ya zam yapsınlar yada yeni bir eleman alsınlar herkes kendi işini yapsın. Hangisi işlerine geliyorsa artık.
Bende zam istedim. Dilekçemi verdim. Bakalım ayın 5 inde maaş alacağım belli olacak o zaman. Yapmazlarsa da artık kendileri bilirler.
blki sorun yapabilrler ekstradan zam istediğin için. benim kafam karıştı biraz:26:
istanbulda mıydın sen canım
var canım var kasımdan bu yana nişan yapıcaz sürekli ertelenip duruyor o da ayrı sinirlerimi bozuyor mart ortasında olcaktı nisan ortası olsun dendi sonra nisan sonu olsun dendi dün ailem mayıs ortası olsun dediler süre uzadıkça bende gerim gerim geriliyorum
banka istiyorum canım iş bulsam bide bu saatten sonra düğün yeri bulabilsek bu yaz düğün istiyoruz ama bu gidişle nişan ve düğün sonsuza kadar ertelenecek galibavalla evde oturmak yaramıyor bana hem sinirlerim bozuluyor artık hemde yakında fil olucam sürekli yemekten geçici olarak bir işe giriyim dedim bi cafe de falan onu da hep ben erteledim nişan olacak 15.20 günlüğüne mi çalışcam dedim ama nişanda olmadı en iyisi ben gidip bi intihar falan edeyim
yok kuzum yaaa eve gelecek kadar ilerlemedi daha
bu arada az önce o senin tarifini denedi deiğim arkadaşımla konuştuk sana çokk selamı varr çok teşekkür ediyor ellerine sağlık diyor . çok beğenerek yemişlerrr
Zam istemedim zaten senelik zam yaptılar bir daha seneye Mart-Nisan gibi olacak asgari ücret yine yetişecek bana ne anlamı kalıyor diye düşünüyorum 2 sene çalışmamım hayat zor borçlar fazla yani bilemiyorum bana karşı sert bir hal mi alırlar fazladan para istesem
İstanbul'dayım canım ekstradan zam istiyorum diye söylemeyeceğim direk dün verildiğinde bu senede tek zam başka olmayacak dimi dedim öyle kafa salladı şimdi diycem ki biraz daha iyileştirme yapılamaz mı benim hazırlık yaptığımı biliyorlar yani asgari ücret olayından giricem falan 2 senede bu kadarcık zam almış oluyorum ben mi yanlış düşünüyorum gibi kibar kibar sorucam
Zam istemedim zaten senelik zam yaptılar bir daha seneye Mart-Nisan gibi olacak asgari ücret yine yetişecek bana ne anlamı kalıyor diye düşünüyorum 2 sene çalışmamım hayat zor borçlar fazla yani bilemiyorum bana karşı sert bir hal mi alırlar fazladan para istesem
İstanbul'dayım canım ekstradan zam istiyorum diye söylemeyeceğim direk dün verildiğinde bu senede tek zam başka olmayacak dimi dedim öyle kafa salladı şimdi diycem ki biraz daha iyileştirme yapılamaz mı benim hazırlık yaptığımı biliyorlar yani asgari ücret olayından giricem falan 2 senede bu kadarcık zam almış oluyorum ben mi yanlış düşünüyorum gibi kibar kibar sorucam
Soleil ve Cidacım sizdenden yorum bekliyorum konum hakkında hatunlar
Ne kadar zam yaptılar dün canım ?
Değil mi haklıyım kuzum söyleyeyim bilsinler ona göre ileri ki aşamada değerlendirilir ne yapalımniye sert bi hal alsınlarki canım ne var yani bunda gayet doğal hakkın bu senin
isteyenin bir yüzü vermeyiyn iki yüzümüydü öyle bi laf var
sen iste olmaz derselerde makul bi açıklama yaparlar zaten en azından ihtiyacın olduğunu bilsinler akıllarının bir köşesinde dursun yani
canım konu neydiii ben kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?