2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

benim aklıma yattı bence çok iyi düşünmüşsün bu kadar kafam çalışsaydı zaten bende yapardım ama benim ona ayırcak hiiç vaktim yok bizimki de uğraşmaz hiç

çok saol cnm ya içimi rahatlattın ben ayırırım severim öle işleri ztn o yuzdn nişanlımda bana pasladı oda ugrasmaz ama fikirleri sağlamdır onun bakalım o beyenicmi fikrimi ona göre uygulamaya dökücz dün anlatıyordum kaldı bu aksm bakalm anlatızm ne dick

evet uyumak çok güzel dimiii

İnşaAllah gönlünüzdekini yaparsınız canım eminim o da beğenecektir

evet uyumak çok güzel dimiii

uykuya direnerek yapıyorsun sonuçta kuzumm uyumak tabiki güzel ama biz şişmanlar için spor yapmak daha güzel

yaaa çok merak ediyoruummmmm tamamdır
bende cumartesi sabah kahvaltıya yapacağım zaten

pazar günü eş aday adayı ile görüşeceğiz de

Beğenirseniz pazar günü de onlara yaparsınız canım eve mi geleceklerHayırlısı olsun hakkında inşallah

merhaba canım

varmı ki bir aday peki ?

ne işi arıyorsun canım . yakın zamanda bulursun bi iş inşALLAH :) o güne kadar bu evde olduğun günlerin tadını çıkart .))

var canım var kasımdan bu yana nişan yapıcaz sürekli ertelenip duruyor o da ayrı sinirlerimi bozuyor mart ortasında olcaktı nisan ortası olsun dendi sonra nisan sonu olsun dendi dün ailem mayıs ortası olsun dediler süre uzadıkça bende gerim gerim geriliyorum

banka istiyorum canım iş bulsam bide bu saatten sonra düğün yeri bulabilsek bu yaz düğün istiyoruz ama bu gidişle nişan ve düğün sonsuza kadar ertelenecek galiba valla evde oturmak yaramıyor bana hem sinirlerim bozuluyor artık hemde yakında fil olucam sürekli yemekten geçici olarak bir işe giriyim dedim bi cafe de falan onu da hep ben erteledim nişan olacak 15.20 günlüğüne mi çalışcam dedim ama nişanda olmadı en iyisi ben gidip bi intihar falan edeyim

Allah yardımcın olsun nilim yaa hakettiğini alsan neysee yine yaptığın batmaz gözüne

Amin kuzum fazla şey istemiyorum değil mi genelde emeğin karşılığı az çok dediğim rakamlar değil midir onlar 100-200 TL vererek fakirleşmiyor ama bizim için çok farkediyor

Soleil ve Cidacım sizdenden yorum bekliyorum konum hakkında hatunlar

Kuzucanım kesinlikle haklısın bu konuda. O kadar işi yapıpta zam istememeni asla beklemesinler. Yada öyle sadaka verir gibi zam yapmasınlar. Benimde en çok sinir olduğum şeydir. Sonuna kadar hakkını savun. Ya zam yapsınlar yada yeni bir eleman alsınlar herkes kendi işini yapsın. Hangisi işlerine geliyorsa artık.

Bende zam istedim. Dilekçemi verdim. Bakalım ayın 5 inde maaş alacağım belli olacak o zaman. Yapmazlarsa da artık kendileri bilirler.

blki sorun yapabilrler ekstradan zam istediğin için. benim kafam karıştı biraz:26:

istanbulda mıydın sen canım

Beğenirseniz pazar günü de onlara yaparsınız canım eve mi geleceklerHayırlısı olsun hakkında inşallah

yok kuzum yaaa eve gelecek kadar ilerlemedi daha

bu arada az önce o senin tarifini denedi deiğim arkadaşımla konuştuk sana çokk selamı varr çok teşekkür ediyor ellerine sağlık diyor . çok beğenerek yemişlerrr

Zam istemedim zaten senelik zam yaptılar bir daha seneye Mart-Nisan gibi olacak asgari ücret yine yetişecek bana ne anlamı kalıyor diye düşünüyorum 2 sene çalışmamım hayat zor borçlar fazla yani bilemiyorum bana karşı sert bir hal mi alırlar fazladan para istesem
blki sorun yapabilrler ekstradan zam istediğin için. benim kafam karıştı biraz:26:

istanbulda mıydın sen canım

İstanbul'dayım canım ekstradan zam istiyorum diye söylemeyeceğim direk dün verildiğinde bu senede tek zam başka olmayacak dimi dedim öyle kafa salladı şimdi diycem ki biraz daha iyileştirme yapılamaz mı benim hazırlık yaptığımı biliyorlar yani asgari ücret olayından giricem falan 2 senede bu kadarcık zam almış oluyorum ben mi yanlış düşünüyorum gibi kibar kibar sorucam

ahahhahahahah .. son cümlene koptum
tövbe de kız ALLAH korusun

yalnız nişan olayı çok dolanmış ya:/
benimde öyle oldu. birçok defa ertelendi vs derken tam net kararı aldık bu seferde biz ayrıldık :26: .. ama bizim aramızda sorunlarda vardı

bende bankadar çalışıyorummmm istanbulda mısın bankacılık mı okudun canım .. olsun yeme yemek gel burada takıl diyeceğim ama burdadada yemk muhabbeti dönüyor arada iradeli olmak zor

Aleykum selam canım sende selam söyleAfiyet bal şeker olsun beğenmelerine zevkle yemelerine çok sevindim tarifler alıntı sonuçta beğendiğim sevdiğim tarifleri ekliyorum yardımcı oluyorsam ne mutlu bana

Ne kadar zam yaptılar dün canım ?

niye sert bi hal alsınlarki canım ne var yani bunda gayet doğal hakkın bu senin

isteyenin bir yüzü vermeyiyn iki yüzümüydü öyle bi laf var
sen iste olmaz derselerde makul bi açıklama yaparlar zaten en azından ihtiyacın olduğunu bilsinler akıllarının bir köşesinde dursun yani

Ne kadar zam yaptılar dün canım ?

Canım şimdi önceki yazımda belirttiğim gibi önceden dün zam almadan önceki hali 830+agiydi dün zamla beraber 1000+agi oldu yani 170 TL fark aradaki orana baktığında evet güzel bir rakam yıllık zam olarak ama geçen aldığım maaş oldukça düşük olduğu için anca toplarlanıyor ve Haziranda zaten devletin her işe başlayana vereceği en az maaş 900+agi olacak Haziran itibariyle herkes böyle almak zorunda ee ben 2 senelik çalışmam karşılığında sadece asgari ücretten 100 TL fazla almış olucam seneye vuracak olursak senede 50 TL olacak seneye Marta tekrar yapılacak o zaman zaten yine asgari ücret yetişecek bana eminim 6 ay sonra asgari ücretle aramdaki var 50 lira olacak olmayacak ondan bu derdim

Değil mi haklıyım kuzum söyleyeyim bilsinler ona göre ileri ki aşamada değerlendirilir ne yapalım
canım konu neydiii ben kaçırmışım

Kuzum üstlerde yazdığım gibi durum konuşmamda haklımıyım deneyeyim mi şansımı diyorum morincimin dediği gibi isteyenin bir yüzü hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…