2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

anladım.baya da sorumluluğun var. biraz anlayışlı olsunlar.100 tl ile batmazlar

yok başka türlü olmayacak mecbur napıyım
hayırlısı olsun canım ne diyim :44: yok canım istanbulda değilim iibf çıkışlıyım ama bi iktisat işletme okumadığım için bankalardan dönüş olmuyor herkes de yaşayacağın yerde iş bul tayin işi çok sıkıntı banka da diyor. ben burada garantinin sınavına girdim sınavı geçtim 2 mülakatı vardı ilkini geçtim sonra bir kaç bankacıyla konuştum herkes tayin çok sıkıntı olur falan diyince ben işi istemedim ikinci mülakatta seni niye işe alalım dediler bilmemki tarzında saçma sapan cevaplar verince haliyle olumlu dönüş olmadı olmadığına da sevinmiştim ama şimdi diyorum ki eğer bu işe girseydim 3aydır çalışıyor olacaktım bu yazda düğün zor gibi görünüyor

okudum canım söyle bence hiç değilse tavırlarını öğrenmiş olursun dediğin gibi isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara

anladım.baya da sorumluluğun var. biraz anlayışlı olsunlar.100 tl ile batmazlar

Hiç sevmem aslında böyle para meselelerini ama mecburum hayallerimi gerçekleştirmek için diyceksin ki 100-200 TL yemi bakıyor bu iş borç içine girince baktım 50 TL ye bile bakıyormuş

Şimdi canım şöyle söyliyim öncelikle. Yaptıkları zam gayet yerinde olmuş 170 tl az bir miktar değil. He şöyle de bir durum var başlangıcın oldukça düşük. Şimdi tekrardan bir zam istersen benim tahminimce sıkıntı yaşayabilirsin. 1 yılda 2 kere zam istemiş olacaksın onların gözünde. Ama genelde iş verenler yılda 1 kez ve çalışan senesini doldurduğunda zam yapmayı kabul eder.

Bende yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyorum eylülde 2 yıl olacak ve bu zamana kadar hiç zam almadım. Ama benim çalıştığım işyerlerinde prosüdür farklıydı. Asgari ücretle beraber biz bişey demeden zamlanırdı. Bu iş yerimde de bişey söylenmediği için bende bekledim. Daha sonra öğrendim ki dilekçe veriliyormuş ne kadar komik bir durum dimi. Şimdi bende ona göre içeriye zam dilekçemi verdim ve eylül gelince tekrar verir miyim bilmiyorum duruma ve verdikleri zama göre belli olacak bu.

Normalde haklısın hemde çok haklısın. İstersen şöyle bir seçenek sun. 6 ayda bir zam yapsınlar. Asgari ücretle doğru orantılı. Yada yılda bir kez yapsınlar ama elle tutulacak bir zam olsun. Bu şekilde konuşup sonuca varabilirsin Ve mümkünse iş alanının ne derece geniş kapsamlı olduğunuda vurgula. Sadece muhasebeye bakmadığını farklı işler yapmak zorunda bırakıldığından da bahset derim

Hiç sevmem aslında böyle para meselelerini ama mecburum hayallerimi gerçekleştirmek için diyceksin ki 100-200 TL yemi bakıyor bu iş borç içine girince baktım 50 TL ye bile bakıyormuş

100 lira 100 liradır.bi borç ödenir.ne kadar fazla zam o kadar iyi.

şansını dene bakalım bi:122:

evet ileriki aşamalarda değerlendirmeleri için bilmelerinde fayda var

sormazsan aklına takılı kalıcak çnkü merak ediceksin sor ki en azından olup olmayacağını öğrenir sende kendini ona göre ayarlarsın
Doğru söylüyorsun canım en azından denemeli

Canım asgari ücrete zam geldikçe bize yapsalar sorun kalmayacak zaten ama devletin yaptığı zammı almıyoruz sadece senelik zam belirleniyor bu oranı 1 sene boyunca değişmeden alıyorum 2 kere zam yapma şansları yok patronlar senede bir kere yapıyor aslında çalıştığım yer çok az yapıyor genelde herkese benim itiraz edeceğimi düşündükleri için ağzımı kapatma payı verdiklerini düşünüyorum yoksa geneli fazla çalıştırıp az verme derdinde fazla çalışmıyorum ama geneli böyle yapıp daha çok alanda var yerine göre iştesizin orası da ilginçmiş bakalım ne yapacaklar hayırlısı olsun diyorum gerçekten tuhaflar

merhaba nehirnil bence de bir şansını denemende fayda var kızlarında dediği gibi en azından az çok bir şeylerin taksidini karşılar

Kızlar evlilik izni kaç gün bilen varsa yazabilir mi?
3 diyen de var 5 diyen de net bişey bulamadım..

100 lira 100 liradır.bi borç ödenir.ne kadar fazla zam o kadar iyi.

şansını dene bakalım bi:122:
Deneyeceğim kuzum
evet ileriki aşamalarda değerlendirmeleri için bilmelerinde fayda var

Evet canım haklısın mağazada satış elemanı-kasa sorumlusu olarak 1000 den aşağı almazdım 1300 leri de bulurdu yeri gelirdi saati iyi olsun bir meslek olsun tatili falan belli olsun dedim ama çok sıkışıyorumKalsaydım oralarda 1500 yukarısı olarak giderdi muhasebeye girelim dedik borçtan ölüyoruz

Son düzenleme:
doğru diyosun canım valla durmak yok spora devam

aynen devam bende bu akşam yapim jiliann bakalım cumaya ne kaldı kii hem

Amin kuzum fazla şey istemiyorum değil mi genelde emeğin karşılığı az çok dediğim rakamlar değil midir onlar 100-200 TL vererek fakirleşmiyor ama bizim için çok farkediyor
hayır canım tabiki de çok az alıyoruz çünkü ben sadece telefonlara bakan ve 1600 lira alan sekreter biliyorum yaa hadi onu geçtim o zman versinler 1250 dimi amaa :26:

kesinlikle farkediyor kuzum kesinlikle öyle deme çünkü taksidinin olduğunu düşünn 100 lira falan onu ödemiş olcaksın ve sen kasmicak bu sen zam istiyorum deme maaşıma iyileştirme yapılmasını istiyorum de canım bu benim için yeterli bi maaş değil bu yüzden tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum dersen hiçte bi sorun yaşamazsın ya evet dicekk ya hayırr canım

Son düzenleme:

hmm anladım cnm olmadı işe başlasaydın tayin vs olursa çıakrdın . neyse hayırlsıı böyleymiş demekki .... hiç belli olmaz Allah yuva kuranın yanındadır bakarsın ummadığın bir kapı açarda evlenivermişsiniz

bır çıtır gelin daha maşallah cnm allah ağzınızın tadını bozmasın
bızım 10 yıllık ilişki ağustosta düğün inş

Düğün mekanı tatil ev fotoğrafçı gelinlik işi falan tamam davetiyelerde tamam sayılır mobilyalar korkulu ruyam şirnevlerde oturucaz biz

İmzaları attık =)

cnm maşallah darısı başımıza, hangi evlendırme daıresınde bu manzara nerde yahu harıka gorunuyo

bıtıcek cnm merak etme zaten az kaldı strese girme sen düşünme mutlulugu dusun

Aynen kuzum. Bizim tarafımızdan bakarsan hakkımızı almıyoruz ama onlara bakarsan işin akışı farklı. Her iş veren az maaş çok iş diyor zaten. Sen her ihtimale karşı şansını dene kesinlikle dene hemde. En azından aklında kalmaz

Ahh özel sektör ahh...

Zam yapmak mecburiyetindeler canım başka şansları yok En mühim elemanlarından biriyim bana bu kozu vermeyeceklerdi

Baktım olmuyor borcum biter Büşra gider bu kadar basit

Son düzenleme:

nehirim aynı yöndn dertliyiz bu patronlr neden böyle bence sen konus cnm düzeltsinler maasını ben diyemiyorum bari sen söyle ben babmın yanında çalışıyorum ama ortagı var oyuzdn maas alıyorum ama muhasebeden çok herişi yapıyorum günde 12 saat aralkta maasa zam aldık 1050 oldu maasım ama suan benim norml maasm 1200 en az olması lazm babama sölesem kırılıyor böle o konualara girince gceniyor fln giremiyorum çok zor babnın yanında çalıpşmak kimseye tvsiye etmem herkes babsının yanında rahattır diyor ama hç ölee olmuyor hastanedeym serum yiyorum bitsin gel dediler bana düşünün artk gerisini o yzudn nehirim duzgn bir dille dile getir düzeltsinler düğün yapıcksn eksik çok ya yapamayız dickler yada su zman bidaha görüşelim fln dick yada olur dick ne dick başka ama susarsn kimse sna hakkını vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…