2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

merhaba nehirnil bence de bir şansını denemende fayda var kızlarında dediği gibi en azından az çok bir şeylerin taksidini karşılar

Çok sağol canım evet bende hatamın olmadığını zam alınsa da beğenilemeyeceğini öğrenmiş oldum dile getiricem aslında mailde atabilirim yüz göz olmasam güzel ifade edemem diye mail yolunu mu denedim desem öylemi yapsam ki

nehirim sne en iyiis mehtup yolunu kullan hem eskiye döneris koptum ya mail dedi hahha

evet canım yapalım beraber

Amin canım fatihte Kıyıldı nikahımiz

Kızlar evlilik izni kaç gün bilen varsa yazabilir mi?
3 diyen de var 5 diyen de net bişey bulamadım..

evlilik izni 3 gün ama şehir dışındaysan 5 gün diye duymuştum....

işyerinde sordum yasal olarak izin 3 gün, 3 günde kendi iznimizden kullanırsak 6 gün yapar...

ben mayıs ortasında konuşcam müdürle balayına gidicem mecburum yanii =)) 3 gün neyime yeticek

1 hafta kullan ben öyle yapcam

Kızlar evlilik izni kaç gün bilen varsa yazabilir mi?
3 diyen de var 5 diyen de net bişey bulamadım..
3 gün diye biliyorum canım ben
Evet canım hakkımız bence 1200 en az ah bir bunu patronlar anlayabilse 900 TL asgari ücret oluyor 2 aya kadarbende öylelerini görüyorum bu sefer enayimiyim ben diyorumO kadar borç ödüyoruz evlenicez para lazım bize
Evet canım bende bakıcam başımın çaresine çalıştığım yeri seviyorum ama para da önemli çok iş yaptırsınlar yeter ki fazla alayımBende çıksam başka birini alacaklar tecrübeli alsalar bu parayı kabul etmez ben gittiğim yerde kabul etmezdim şahsen daha fazla para almam gerekir tercih etmem için ya da tecrübesiz alacaklar yeniden öğretecekler hangisi daha kolay

Senin durumunda kötüymüş canım baban bir de birşey diyemezsin başka iş bakamazsın inşallah çözersin evlenince sıkıntı olmasın da

Evet canım hakkımız bence 1200 en az ah bir bunu patronlar anlayabilse 900 TL asgari ücret oluyor 2 aya kadarbende öylelerini görüyorum bu sefer enayimiyim ben diyorumO kadar borç ödüyoruz evlenicez para lazım bize

gerçekten öyle bana diyen çok sen enayisin diye borç aldı başını gitti zaten :26:
evet canım yapalım beraber

hep birlikte spora

ben yarın yokum kızlar haberiniz olsun bu ev işini halledicem yarın inşaAllah
bu arada şimdi netten kendime ne aldım bakınn

Erkek arkadaşım çok kızıyor 1500 TL ye bile çalışan var sen istemiyorsun diyor ağlamayan bebeğe emzik verilmez dimi Benimde borçlarım sıkıştırıyor kendime harcama bile yapamıyorumHallet kuzum sen işlerini ev hallolsun da buradayız bizÇok güzel modelleri bayıldım canımcım

Son düzenleme:

cuma günü ikimizde güzel haberlerle dönelim o zman inşaAllah kuzum sen zamlı ben evli gelirim inşaAllah beğenmene sevindim kuzu ihtiyaç değil ama almasam aklım kalacaktı

cuma günü ikimizde güzel haberlerle dönelim o zman inşaAllah kuzum sen zamlı ben evli gelirim inşaAllah beğenmene sevindim kuzu ihtiyaç değil ama almasam aklım kalacaktı

İnşallah kuzum benim hemen belli olmaz daha konuşamadım bugünlerde yoğun burası anca konuşurum ayın 15 inde alınan maaşın diğer yarısında belli olur o zaman söyler müdür de patronlara söyleyecek sonuçta

Tabikide canım bide onun alışma süreci var. Firmaları tanıma süreci var. Varda var yani. Anlamam zaten hiç zam yüzünden işten çıkaranları yada çıkmalarına izin verenleri. Memnunsan işini zamanında yapıyorsa sende motivasyonu sağla o zaman. Dimi ama

Kızlar sizden onerı istıorum ben anadolu yakasındayım nısanlım avrupa yakasında yanı 2 yakayı da bılıoruz az cok

Bılenler bılır düğün tarihim bı hafta ertelenince o tarihte fotoğrafçımın basşa bir anlaşması vardı bize trass the dress konsept cekım onerdi düğün harici bı hafta kabul ettık kampanyayı kacırmayalım diye.

size sorum su,
onerdıgı bır suru çekım mekanı var neresi bızım ıcın uygun olur ben hem denizi kullanalım hem yeşil alanları diorum fıkrı olan var mı?

hadı inşallah

Yani abartı rakamlar istense neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…