- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
merhaba nehirnil bence de bir şansını denemende fayda var kızlarında dediği gibi en azından az çok bir şeylerin taksidini karşılar
Gazı aldım müsait olduğunda görüşücem birkaç güne kadar görüşmem gerek yoksa kalır öyle
Çok sağol canım evet bende hatamın olmadığını zam alınsa da beğenilemeyeceğini öğrenmiş oldum dile getiricem aslında mailde atabilirim yüz göz olmasam güzel ifade edemem diye mail yolunu mu denedim desem öylemi yapsam ki
aynen devam bende bu akşam yapim jiliann bakalım cumaya ne kaldı kii hem
hayır canım tabiki de çok az alıyoruz çünkü ben sadece telefonlara bakan ve 1600 lira alan sekreter biliyorum yaahadi onu geçtim o zman versinler 1250 dimi amaa :26:
kesinlikle farkediyor kuzum kesinlikle öyle deme çünkü taksidinin olduğunu düşünn 100 lira falan onu ödemiş olcaksın ve sen kasmicak bu sen zam istiyorum deme maaşıma iyileştirme yapılmasını istiyorum de canım bu benim için yeterli bi maaş değil bu yüzden tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum dersen hiçte bi sorun yaşamazsın ya evet dicekk ya hayırr canım
bır çıtır gelin daha maşallah cnm allah ağzınızın tadını bozmasın
bızım 10 yıllık ilişki ağustosta düğün inş
Düğün mekanı tatil ev fotoğrafçı gelinlik işi falan tamam davetiyelerde tamam sayılır mobilyalar korkulu ruyamşirnevlerde oturucaz biz
cnm maşallah darısı başımıza, hangi evlendırme daıresınde bu manzara nerde yahu harıka gorunuyo
bıtıcek cnm merak etme zaten az kaldı strese girme sen düşünme mutlulugu dusun
Kızlar evlilik izni kaç gün bilen varsa yazabilir mi?
3 diyen de var 5 diyen de net bişey bulamadım..
3 gün diye biliyorum canım benKızlar evlilik izni kaç gün bilen varsa yazabilir mi?
Evet canım hakkımız bence 1200 en az ah bir bunu patronlar anlayabilse 900 TL asgari ücret oluyor 2 aya kadarhayır canım tabiki de çok az alıyoruz çünkü ben sadece telefonlara bakan ve 1600 lira alan sekreter biliyorum yaahadi onu geçtim o zman versinler 1250 dimi amaa :26:
kesinlikle farkediyor kuzum kesinlikle öyle deme çünkü taksidinin olduğunu düşünn 100 lira falan onu ödemiş olcaksın ve sen kasmicak bu sen zam istiyorum deme maaşıma iyileştirme yapılmasını istiyorum de canım bu benim için yeterli bi maaş değil bu yüzden tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum dersen hiçte bi sorun yaşamazsın ya evet dicekk ya hayırr canım
Evet canım bende bakıcam başımın çaresine çalıştığım yeri seviyorum ama para da önemli çok iş yaptırsınlar yeter ki fazla alayımAynen kuzum. Bizim tarafımızdan bakarsan hakkımızı almıyoruz ama onlara bakarsan işin akışı farklı. Her iş veren az maaş çok iş diyor zaten. Sen her ihtimale karşı şansını dene kesinlikle dene hemde. En azından aklında kalmaz
Ahh özel sektör ahh...
Zam yapmak mecburiyetindeler canım başka şansları yokEn mühim elemanlarından biriyim bana bu kozu vermeyeceklerdi
Baktım olmuyor borcum biter Büşra gider bu kadar basit
nehirim aynı yöndn dertliyiz bu patronlr neden böyle bence sen konus cnm düzeltsinler maasını ben diyemiyorum bari sen söyle ben babmın yanında çalışıyorum ama ortagı var oyuzdn maas alıyorum ama muhasebeden çok herişi yapıyorum günde 12 saat aralkta maasa zam aldık 1050 oldu maasım ama suan benim norml maasm 1200 en az olması lazm babama sölesem kırılıyor böle o konualara girince gceniyor fln giremiyorum çok zor babnın yanında çalıpşmak kimseye tvsiye etmem herkes babsının yanında rahattır diyor ama hç ölee olmuyor hastanedeym serum yiyorum bitsin gel dediler bana düşünün artk gerisini o yzudn nehirim duzgn bir dille dile getir düzeltsinler düğün yapıcksn eksik çok ya yapamayız dickler yada su zman bidaha görüşelim fln dick yada olur dick ne dick başka ama susarsn kimse sna hakkını vermez
Evet canımaynen canım sıcağı sıcağına hallet
nehirim sne en iyiis mehtup yolunu kullan hem eskiye döneriskoptum ya mail dedi hahha
Amin canım fatihte Kıyıldı nikahımiz
Evet canım hakkımız bence 1200 en az ah bir bunu patronlar anlayabilse 900 TL asgari ücret oluyor 2 aya kadarbende öylelerini görüyorum bu sefer enayimiyim ben diyorum O kadar borç ödüyoruz evlenicez para lazım bize
evet canım yapalım beraber
gerçekten öyle bana diyen çok sen enayisin diyeborç aldı başını gitti zaten :26:
ben yarın yokum kızlar haberiniz olsun bu ev işini halledicem yarın inşaAllah [/B][/COLOR]bu arada şimdi netten kendime ne aldım bakınn
Eki Görüntüle 1049321 Eki Görüntüle 1049323
Erkek arkadaşım çok kızıyor 1500 TL ye bile çalışan var sen istemiyorsun diyor ağlamayan bebeğe emzik verilmez dimiBenimde borçlarım sıkıştırıyor kendime harcama bile yapamıyorum Hallet kuzum sen işlerini ev hallolsun da buradayız biz Çok güzel modelleri bayıldım canımcım
Kızlar evlilik izni kaç gün bilen varsa yazabilir mi?
bildiğim kadarıyla 3 gün 5 gün diyeni hiç duymadım canım
cuma günü ikimizde güzel haberlerle dönelim o zman inşaAllah kuzumsen zamlı ben evli gelirim inşaAllah beğenmene sevindim kuzu ihtiyaç değil ama almasam aklım kalacaktı
gerçekten öyle bana diyen çok sen enayisin diyeborç aldı başını gitti zaten :26:
hep birlikte spora
ben yarın yokum kızlar haberiniz olsun bu ev işini halledicem yarın inşaAllahbu arada şimdi netten kendime ne aldım bakınn
Eki Görüntüle 1049321 Eki Görüntüle 1049323
Evet canım bende bakıcam başımın çaresine çalıştığım yeri seviyorum ama para da önemli çok iş yaptırsınlar yeter ki fazla alayımBende çıksam başka birini alacaklar tecrübeli alsalar bu parayı kabul etmez ben gittiğim yerde kabul etmezdim şahsen daha fazla para almam gerekir tercih etmem için ya da tecrübesiz alacaklar yeniden öğretecekler hangisi daha kolay
cuma günü ikimizde güzel haberlerle dönelim o zman inşaAllah kuzumsen zamlı ben evli gelirim inşaAllah beğenmene sevindim kuzu ihtiyaç değil ama almasam aklım kalacaktı
Tabikide canım bide onun alışma süreci var. Firmaları tanıma süreci var. Varda var yani. Anlamam zaten hiç zam yüzünden işten çıkaranları yada çıkmalarına izin verenleri. Memnunsan işini zamanında yapıyorsa sende motivasyonu sağla o zaman. Dimi ama
Canım bir yerde resim mi paylaştın ben kaçırdım Rabbim bir ömür boyu mutluluk nasip etsin kat ve kat artsın canım
Çok teşekkürler canım amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?