Yani abartı rakamlar istense neyse
bır çıtır gelin daha maşallah cnm allah ağzınızın tadını bozmasın
bızım 10 yıllık ilişki ağustosta düğün inş
Düğün mekanı tatil ev fotoğrafçı gelinlik işi falan tamam davetiyelerde tamam sayılır mobilyalar korkulu ruyamşirnevlerde oturucaz biz
cnm maşallah darısı başımıza, hangi evlendırme daıresınde bu manzara nerde yahu harıka gorunuyo
bıtıcek cnm merak etme zaten az kaldı strese girme sen düşünme mutlulugu dusun
Senin durumunda kötüymüş canım baban bir de birşey diyemezsin başka iş bakamazsın inşallah çözersin evlenince sıkıntı olmasın da
kızlar sizden onerı istıorum ben anadolu yakasındayım nısanlım avrupa yakasındaYanı 2 yakayı da bılıoruz az cok
bılenler bılır düğün tarihim bı hafta ertelenince o tarihte fotoğrafçımın basşa bir anlaşması vardı bize trass the dress konsept cekım onerdi düğün harici bı hafta kabul ettık kampanyayı kacırmayalım diye.
Size sorum su,
onerdıgı bır suru çekım mekanı var neresi bızım ıcın uygun olur ben hem denizi kullanalım hem yeşil alanları diorum fıkrı olan var mı?
Hadı inşallah
gerçekten öyle bana diyen çok sen enayisin diyeborç aldı başını gitti zaten :26:
hep birlikte spora
ben yarın yokum kızlar haberiniz olsun bu ev işini halledicem yarın inşaAllahbu arada şimdi netten kendime ne aldım bakınn
Eki Görüntüle 1049321 Eki Görüntüle 1049323
sosyolog geliiin bizim buraya gelin geliyorsuun hoş geliyorsuuun
Allah yüzünüzün akı ile atlatmanızı sağlasın bu dönemi bian önce inşALLAH
Heyecan ne durumda son 3
Dün çok heyecanlıydim resmi nikah, hoca nikahı derken midem agrimaya başladı, ama çok güzeldi ya özellikle imam nikahindan sonra insan çok farklı oluyor manevi açıdan kocam, eşim diyor insan
Müsait olacak elbet kuzum zaten 2 kişi daha memnun değil bu durumdan herkes söylemiş olacak yani sanırımKuzum konuştuğunda kesinlikle haberdar et bizi. Konuşacak mısın mail mi atacaksın?
Eğer konuşmak için müsait olamıyorsa patronun mail at ve uygun bir zamanda konuşmak istediğini söyle derim. Yoksa uzar gider. Hazır sende kararlıyken konuş derim ben
şimdidine sorun ediyr nişanlım saate başka işler yapmama babmla konusck düğündn snra ben birkez konusayım dedim yanlıs anlıyor ortak olmasa sorun etmicm ama ortk var yada benim almam gereken gerçek maasn devamını babama versn gık dememe ama insnaın gücüne gidiyor ona hakkımın geçmesi ben öbür tarafa havale ettim bişey dmeiyorum çnkü artk babamla papz oluyorz onuda istemiyorum ugrasmıyorum artk onunla Allahındn bulsun evlendktn snra dicz evlendik artk su maası bi düzeltn
Dün çok heyecanlıydim resmi nikah, hoca nikahı derken midem agrimaya başladı, ama çok güzeldi ya özellikle imam nikahindan sonra insan çok farklı oluyor manevi açıdan kocam, eşim diyor insan
Nerede 3 gün ya. Ben devlet memuruyum. 7 gün iznim var evlilik için. 1-2 gün de mazeret izni almak istiyorum.
İnşallah kuzum benim hemen belli olmaz daha konuşamadım bugünlerde yoğun burası anca konuşurum ayın 15 inde alınan maaşın diğer yarısında belli olur o zaman söyler müdür de patronlara söyleyecek sonuçta
ay çok tatlılar bayıldım ne kadar fiyatları canımmm??
Kızlar sizden onerı istıorum ben anadolu yakasındayım nısanlım avrupa yakasındayanı 2 yakayı da bılıoruz az cok
Bılenler bılır düğün tarihim bı hafta ertelenince o tarihte fotoğrafçımın basşa bir anlaşması vardı bize trass the dress konsept cekım onerdi düğün harici bı hafta kabul ettık kampanyayı kacırmayalım diye.
size sorum su,
onerdıgı bır suru çekım mekanı var neresi bızım ıcın uygun olur ben hem denizi kullanalım hem yeşil alanları diorum fıkrı olan var mı?
hadı inşallah
çok şekerler ttalım güle güle kullan bol bol dolsun o kurdeleler tassın
Müsait olacak elbet kuzum zaten 2 kişi daha memnun değil bu durumdan herkes söylemiş olacak yani sanırım
İnşallah düzelir bu durum bir çözüm bulunur canım baba olunca daha farklı olurO kadar iş yaptırılıyorsa hakkını da vermeliler
ayy çok güzel yaa tebrik eder seni vee biz bekarların basına diyerektenmutlulugumu dile getiriyorum cnm mutluluklarr
Anlıyorum canım seni ama az bir zamanınız kaldı bak
merhaba kızlar nasılsınız? dün geceden bu yana o kadar çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitiremedimgaliba evlilik hayali kurup çalışmayan tek kişi benim galiba aranızda ahh ne olacak benim bu halim ne zaman iş bulacağım acabaaa
düşün artık durumumuzu canımama çok şükür iyiyiz ya tartışsak kavga da etsek gönül almasını biliyor
sizin durumda bi değişiklik yok anladığım kadarıyla napsak bilmiyorum ki sende ilgisi olsan biraz şımarmış beyefendi anlaşılan
bıtıcek cnm merak etme zaten az kaldı strese girme sen düşünme mutlulugu dusun
gerçekten öyle bana diyen çok sen enayisin diyeborç aldı başını gitti zaten :26:
hep birlikte spora
ben yarın yokum kızlar haberiniz olsun bu ev işini halledicem yarın inşaAllahbu arada şimdi netten kendime ne aldım bakınn
Eki Görüntüle 1049321 Eki Görüntüle 1049323
kasma kendini canım hoş bi vakitlerinde konuşursun inşaAllah olumlu sonuçlanır kuzum canı gönülden istiyorumm bunu
Hadi bakalım haberlerini bekliyorus
Bende zamana bıraktım o zaman nehircim
Ah bir de konuşurken böyle rahat olsamKıpkırmızı oldum ama anlattım o da anlayışla karşıladı
Konuştum bile ben söylerim Haziran gibi bir zaman diliminde anca olur dedi bir kaç ay beklerim olsun anlayışla karşıladı sanırım 50-100 de olsa bir şeyler olsun
Müsait olacak elbet kuzum zaten 2 kişi daha memnun değil bu durumdan herkes söylemiş olacak yani sanırım
İnşallah düzelir bu durum bir çözüm bulunur canım baba olunca daha farklı olurO kadar iş yaptırılıyorsa hakkını da vermeliler
Ah bir de konuşurken böyle rahat olsamKıpkırmızı oldum ama anlattım o da anlayışla karşıladı
Konuştum bile ben söylerim Haziran gibi bir zaman diliminde anca olur dedi bir kaç ay beklerim olsun anlayışla karşıladı sanırım 50-100 de olsa bir şeyler olsun
Teşekkürler canım amin inş daha iyisi hayırlısı tez vakitte başınıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?