2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yani abartı rakamlar istense neyse

Kuzum konuştuğunda kesinlikle haberdar et bizi. Konuşacak mısın mail mi atacaksın?

Eğer konuşmak için müsait olamıyorsa patronun mail at ve uygun bir zamanda konuşmak istediğini söyle derim. Yoksa uzar gider. Hazır sende kararlıyken konuş derim ben

sosyolog geliiin bizim buraya gelin geliyorsuun hoş geliyorsuuun
Allah yüzünüzün akı ile atlatmanızı sağlasın bu dönemi bian önce inşALLAH

Senin durumunda kötüymüş canım baban bir de birşey diyemezsin başka iş bakamazsın inşallah çözersin evlenince sıkıntı olmasın da

şimdidine sorun ediyr nişanlım saate başka işler yapmama babmla konusck düğündn snra ben birkez konusayım dedim yanlıs anlıyor ortak olmasa sorun etmicm ama ortk var yada benim almam gereken gerçek maasn devamını babama versn gık dememe ama insnaın gücüne gidiyor ona hakkımın geçmesi ben öbür tarafa havale ettim bişey dmeiyorum çnkü artk babamla papz oluyorz onuda istemiyorum ugrasmıyorum artk onunla Allahındn bulsun evlendktn snra dicz evlendik artk su maası bi düzeltn

emirgan korusu tamda öyle biryer tatlım

Dün çok heyecanlıydim resmi nikah, hoca nikahı derken midem agrimaya başladı, ama çok güzeldi ya özellikle imam nikahindan sonra insan çok farklı oluyor manevi açıdan kocam, eşim diyor insan

ayy çok güzel yaa tebrik eder seni vee biz bekarların basına diyerekten mutlulugumu dile getiriyorum cnm mutluluklarr

Müsait olacak elbet kuzum zaten 2 kişi daha memnun değil bu durumdan herkes söylemiş olacak yani sanırım

İnşallah düzelir bu durum bir çözüm bulunur canım baba olunca daha farklı olurO kadar iş yaptırılıyorsa hakkını da vermeliler

Dün çok heyecanlıydim resmi nikah, hoca nikahı derken midem agrimaya başladı, ama çok güzeldi ya özellikle imam nikahindan sonra insan çok farklı oluyor manevi açıdan kocam, eşim diyor insan

Huzur doluyor için değil mi yakın arkadaşımız da şahit olmuştuk harika bir duygu olsa gerek darısı başımıza inşallah

Nerede 3 gün ya. Ben devlet memuruyum. 7 gün iznim var evlilik için. 1-2 gün de mazeret izni almak istiyorum.

canım netten baktım öyle yazıyordu bi de birinden duymuştum sen devlet memurusun belki ondan canım bizde mazeret izni de 2-3 saatlik oluyor maalesef :26:

kasma kendini canım hoş bi vakitlerinde konuşursun inşaAllah olumlu sonuçlanır kuzum canı gönülden istiyorumm bunu

ay çok tatlılar bayıldım ne kadar fiyatları canımmm??

çok teşekkür ederim canım defter seti 42.00 kurdelamız 19.00 lira ptesi elimde olcak inşaAllah

ben dış çekim yapsamdım kuzu moda sahilini kullanırdımm yada floryaa tesislerinin ora iki yeri de çok seviyorum yeşillik mavilik taşlık falan oo daha nolsunn

çok şekerler ttalım güle güle kullan bol bol dolsun o kurdeleler tassın

amin hepimizin inşaAllah

Hadi bakalım haberlerini bekliyorus

Anlıyorum canım seni ama az bir zamanınız kaldı bak

Bende zamana bıraktım o zaman nehircim

Selam canım
Tek çalışmayan sen değilsin yani yalnız değilsin

Oh oh en güzel yanı o zaten şekerim Allah bozmasınnn
Aslında bi değişiklik var gibi bilemedim 1 saat önce mesaj attı 'babam ne zaman köye gidiyor?' diye bende bilmiyorum yazdım.
Sonra Akıllı ol yazmış. Ne alaka ne içtin söyle bende içeyim bu neyin kafası? yazdım. Sen bende kafa yapıyosun sen içemezsin yazmış

bıtıcek cnm merak etme zaten az kaldı strese girme sen düşünme mutlulugu dusun

Ah inşallahh canımmm
Sen de stres yok mu yav

Ayşşşşş bunlar çok tatlıı yaaaa

kasma kendini canım hoş bi vakitlerinde konuşursun inşaAllah olumlu sonuçlanır kuzum canı gönülden istiyorumm bunu

Ah bir de konuşurken böyle rahat olsam Kıpkırmızı oldum ama anlattım o da anlayışla karşıladı
Hadi bakalım haberlerini bekliyorus

Konuştum bile ben söylerim Haziran gibi bir zaman diliminde anca olur dedi bir kaç ay beklerim olsun anlayışla karşıladı sanırım 50-100 de olsa bir şeyler olsun

Son düzenleme:

Oooo süper canım

Harika olmuş valla. Olsun en azından hiç yapmıycam dememiş sana bir zaman dilimi vermiş buda güzel

muhasebeey bakıyorum bir eleman çıktı 1 yıla yaklastı onun yerine bakıyorum arada çizimde yapıyorum aarda dediğim 2 gnde bir yapıyorum boş durdugumu görünce ortak hemen bişey buluyor sunu yap birbriimize sinir oluyrouzya uzerime oynayıp duruyor ne zamna patlıcm bilmiyrum ah birde babm anlasa

gözün aydın nehircim darısı basıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…