2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Oooo süper canım

Harika olmuş valla. Olsun en azından hiç yapmıycam dememiş sana bir zaman dilimi vermiş buda güzel
Olumsuz olumlu dönecek patrona soracak ama bu da birşey bence geri çevirmezler diye düşünüyorum yani umut ediyorum
Çok fazla canım herşeyde bir elin var ve maaşın ortada sesini çıkarmalısın
gözün aydın nehircim darısı basıma

Sağol canımcım Amin inşallah olumlu olumsuz Haziran gibi dönecek

Kızlar çok teşekkürler her şey için sizin sayenizde bugün konuştum hemen:13:Ben çıkıyorum işten çıkış vakti iyi akşamlar

suan ses çıkaramıyorum çnkü babam zaten evleniyorum diye hassas beni yine yanlı sanlamasını istemiyorum ama düğündn snra biraz geçsin konusucm nişanlımda kzııyor zaten bu işe bukadar maas en az 1200 diyrm o bile az diyr 1500 dyr da 1200 e razıyım valla birde 2009 yılndn beri çalışıyorum

oyy çok güzeller maşallah

tam ben diycektim 39 gün kalmış edaaaa diye sen demişsin yaa allah kolaylık versin şuan empati yapıyorum da heyecan basıyo baksana bende 3 ay a giriyorum o bile delirtiyo off :18:
valla kuzum ne yapmam gerektigini şaşırdım artık hersey eksikmiş gibi geliyor zaman cabuk gececek bak gör bu günleri görmen cok yakın

canım hadi hayırlısıyla inşallah bu olur fazla istiyorlarmıs ya bu kira ne kadar ki ? inşallah içine sinerrr

ooo boncugum hayırlı olsun annenler haklı nişanlılk süresi ne kadar kısa o kadar iyi

Amin canım sizede masallah 10 yıl hee mobilya konusunda korkma canım önce ne tarz istedigine karar ver gerisi kolay olacak inşallah

Çeyiz topiğime ufacık eklemeler yapıyorum kızlar. Beklerim hepinizi.

Kızlar çok teşekkürler her şey için sizin sayenizde bugün konuştum hemen:13:Ben çıkıyorum işten çıkış vakti iyi akşamlar

sevindim canım bu habere hadi gözün aydın diyelim :)

Bende zamana bıraktım o zaman nehircim

Selam canım
Tek çalışmayan sen değilsin yani yalnız değilsin
sevinemedim valla canım bu habere

Kizlar yarin dis fotograf cekimim var hava bozdu sanki insallah duzelir sans dileyin:'(

Özlemcim saatler kaldı. hadi hayırlısı inşallah.
arkanda ben varım. ve düşündükçe heyecan basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…