- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Özlemcim saatler kaldı. hadi hayırlısı inşallah.
arkanda ben varım. ve düşündükçe heyecan basıyor.
Evvet canım az kaldı yaaa Aylardan , Haftalara, günlere düştük şimdi saatler kaldı, senin zamanında su gibi geçecek inş
Düğünden sonra anlatırsın canım evlendik durumlar belli yetmiyor gibisinden nişanlın haklı az gerçektensuan ses çıkaramıyorum çnkü babam zaten evleniyorum diye hassas beni yine yanlı sanlamasını istemiyorum ama düğündn snra biraz geçsin konusucm nişanlımda kzııyor zaten bu işe bukadar maas en az 1200 diyrm o bile az diyr 1500 dyr da 1200 e razıyım valla birde 2009 yılndn beri çalışıyorum
Bakalım canım inşallah Haziranda dönüş olumlu olursen saol tatlım hade sen kurtuldun sıra bizde cnm iyi aksmlr tatlım
Hemen bakıyorum kuzumÇeyiz topiğime ufacık eklemeler yapıyorum kızlar. Beklerim hepinizi.
Diğer 2 arkadaşta görüşmüş onlara pek olumlu konuşmamış bakalım hayırlısısevindim canım bu habere hadi gözün aydın diyelim :)
ayy sağol cnm amın ıns.
sende 2014 gelinimisin yoksa cnm
emırgan korusu aklımda sağol cnm
herkese günaydın kızlaaaaarrr :))
milkshakeee nerelerdesin sen ya bi kayboldun bir kayboldun
ben eskilerden disikartal yeni üyelik aldım hatırladın mı beni?
Günaydınlar canımherkese günaydın kızlaaaaarrr :))
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın Morincimmmm
Kıslaarrr sizlere de Günaydınnn
Nasılsınız? Keyifler nasıl ?
merhaba güzel gelin adaylarışimdiden hepinize mutluluklar diliyorum. düğünleriniz masal tadında geçer inş.
bende yakında gelicem kısmetse aranıza.. bekleyinnişan tarihim 12 nisan.
Günaydınlar canım
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hoşgeldin canım aramızaAmin inşallah cümlemiz
konuştun mu bakalım patronunla canım
Evet canım konuştum anlayışla karşıladı gayet şuan konuşamam bana biraz müsade et dedi Haziran gibi konuşucam ama söz dedi olumlu olumsuz dönücem dedi olsun söylemiş oldum rahatladım yaparlar yapmazlar kendileri bilir şuan yapmazlarsa da bir daha ki zam durumunda bahsi geçecektir ve ona göre bakarız yolumuza
YAAA BRAVO SANAAAAAAAAAAA
çok çok sevindim tatlım bak ne güzel oldu içinde rahatlamış oldu senden çıktı artık onların akıllarında olacak mutlaka bi iyileştirme yaparlar... içinde rahatlamıştır.. sevindim senin adına. şimdi sonucu bekleyelim bakalım
Günaydınlar canım
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hoşgeldin canım aramızaAmin inşallah cümlemiz
Evet kuzum bir anda konuştum kıpkırmızı oldum ama hiç beceremem sevmem bu işleriSize söyleyeceğim dediğim herşeyi söyledim şahsen kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum Bakalım artık bekleyeceğiz isteyenin bir yüzü Ufak tefekte olsa sesim çıktı gördüler bir daha ki zam mı ona göre yaparlar
Oh canım maşallah Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsınİyiyim canım bendeMutluyum Musmutluyumm
Zormuş ama sonrası çok rahatmışaynen bende hiç beceremem böyle şeyleri söylemeyi çok çekinirim ama bi söyleyincede insan rahatlıyor.. istemek zor birşey
Günaydın kizlaaar nasilsiniz?
Balayi icin neler dusunuyorsunuz? Rezervasyon yaptiraniniz var mi? Agustos icin erken mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh canım maşallah Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
Zormuş ama sonrası çok rahatmış
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın bizim henüz düğüne var ama senin yerinde olsam aşırı planlı olan ben için çoktan rezervasyon zamanıydı yaptırın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?