2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Düğünden sonra anlatırsın canım evlendik durumlar belli yetmiyor gibisinden nişanlın haklı az gerçekten
sen saol tatlım hade sen kurtuldun sıra bizde cnm iyi aksmlr tatlım
Bakalım canım inşallah Haziranda dönüş olumlu olur
Çeyiz topiğime ufacık eklemeler yapıyorum kızlar. Beklerim hepinizi.
Hemen bakıyorum kuzum
sevindim canım bu habere hadi gözün aydın diyelim :)
Diğer 2 arkadaşta görüşmüş onlara pek olumlu konuşmamış bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
merhaba güzel gelin adayları şimdiden hepinize mutluluklar diliyorum. düğünleriniz masal tadında geçer inş.
bende yakında gelicem kısmetse aranıza.. bekleyin nişan tarihim 12 nisan.

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlaaaaarrr :))
Günaydınlar canım
Günaydın Morincimmmm

Kıslaarrr sizlere de Günaydınnn

Nasılsınız? Keyifler nasıl ?
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın
merhaba güzel gelin adayları şimdiden hepinize mutluluklar diliyorum. düğünleriniz masal tadında geçer inş.
bende yakında gelicem kısmetse aranıza.. bekleyin nişan tarihim 12 nisan.

Hoşgeldin canım aramıza Amin inşallah cümlemiz

konuştun mu bakalım patronunla canım

Evet canım konuştum anlayışla karşıladı gayet şuan konuşamam bana biraz müsade et dedi Haziran gibi konuşucam ama söz dedi olumlu olumsuz dönücem dedi olsun söylemiş oldum rahatladım yaparlar yapmazlar kendileri bilir şuan yapmazlarsa da bir daha ki zam durumunda bahsi geçecektir ve ona göre bakarız yolumuza

YAAA BRAVO SANAAAAAAAAAAA
çok çok sevindim tatlım bak ne güzel oldu içinde rahatlamış oldu senden çıktı artık onların akıllarında olacak mutlaka bi iyileştirme yaparlar... içinde rahatlamıştır.. sevindim senin adına. şimdi sonucu bekleyelim bakalım

Evet kuzum bir anda konuştum kıpkırmızı oldum ama hiç beceremem sevmem bu işleri Size söyleyeceğim dediğim herşeyi söyledim şahsen kendimi ifade ettiğimi düşünüyorumBakalım artık bekleyeceğiz isteyenin bir yüzü Ufak tefekte olsa sesim çıktı gördüler bir daha ki zam mı ona göre yaparlar

aynen bende hiç beceremem böyle şeyleri söylemeyi çok çekinirim ama bi söyleyincede insan rahatlıyor.. istemek zor birşey

Günaydın kizlaaar nasilsiniz?

Balayi icin neler dusunuyorsunuz? Rezervasyon yaptiraniniz var mi? Agustos icin erken mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyiyim canım bende Mutluyum Musmutluyumm
Oh canım maşallah Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
aynen bende hiç beceremem böyle şeyleri söylemeyi çok çekinirim ama bi söyleyincede insan rahatlıyor.. istemek zor birşey
Zormuş ama sonrası çok rahatmış
Günaydın kizlaaar nasilsiniz?

Balayi icin neler dusunuyorsunuz? Rezervasyon yaptiraniniz var mi? Agustos icin erken mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın bizim henüz düğüne var ama senin yerinde olsam aşırı planlı olan ben için çoktan rezervasyon zamanıydı yaptırın derim

arkadaşlar merhaba. evleresenlik.com diye bir site duydunuz mu? nasıldır acaba? arkadaşım çeyizi için nevresim olacakmış. ben de duymamıştım bi size sorayım dedim... :44:

Aminnn kuzumm benimm cümlemize inşallah

Bencede şimdiden rezerve edin. Hemde erken rezervasyon olduğu için indirimde alırsınız. Hemde son dakikaya kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…