Günaydın kizlaaar nasilsiniz?
Balayi icin neler dusunuyorsunuz? Rezervasyon yaptiraniniz var mi? Agustos icin erken mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Markete gitmiştim öylesine aradığım mavi kare bardaklarımı buldum indirimde varmış 6 tanesi 10 TL kaptım hemen yuppiAşağıdakinin renk olarak biraz daha saks mavisine yakın tonu
Eki Görüntüle 1050230
Düğün mekanı terih belli olsun kuzum sonrasında balayına gideceksek yaparız bakalımAminnn kuzumm benimm cümlemize inşallah
Bencede şimdiden rezerve edin. Hemde erken rezervasyon olduğu için indirimde alırsınız. Hemde son dakikaya kalmamış olur
Bende özledim kuzum sen nerelerdesin nasılsıncanlar napıosunuz
kader , nehir , dark nerdesiniz özledim
Pazar günü 3 derece düşük ve yağmurlu gösteriyor canım inşallah yağmaz çok işimiz var bizimde:18:haftaaasonuuuu hava nasıllll acabaaa yaaa pffffffffff:18:
kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz
Düğün mekanı terih belli olsun kuzum sonrasında balayına gideceksek yaparız bakalım
Bende özledim kuzum sen nerelerdesin nasılsın
Pazar günü 3 derece düşük ve yağmurlu gösteriyor canım inşallah yağmaz çok işimiz var bizimde:18:
İyiyim canım sen nasılsın
günaydın kızlarr
ooooo nehir hanım cok hos bardaklarınız bunların uzun ve pembesi bizim ceyizde var nişanlım cok begenmişti
Daha güzeli senin olsun edam uzun pembesindede gözüm var
ooo boncugum hayırlı olsunannenler haklı nişanlılk süresi ne kadar kısa o kadar iyi
Düğün mekanı terih belli olsun kuzum sonrasında balayına gideceksek yaparız bakalım
Pazar günü 3 derece düşük ve yağmurlu gösteriyor canım inşallah yağmaz çok işimiz var bizimde:18:
İyiyim canım sen nasılsın
sağol edambende aynı kanıdayım. herşey umduğumuz gibi gider inşallah
inşallah kuzum 3 ünü bir aradamı istiyorsun sende yoksa hepsi ayrı ayrımı
iyiyim bebeğim cok şükür, arada bir bakıyorum yoğun oluyorum bu ara :26:
sen neler yapıosun canımm
hayırlısıyla hersey gönlündeki gibi olsun inşallah canımisteme olcak baştan. aradan 3-4 hafta geçincede söz nişan beraber, diye düşünüyoruz canım
Günaydınlar canım
Günaydın kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın
Hoşgeldin canım aramızaAmin inşallah cümlemiz
selam canım naberr
hayırlısıyla hersey gönlündeki gibi olsun inşallah canım
onuda alma artık kuzum baska model alırsın
ufff içim sıkılıyo böyle bişey düşündügüm için cok utanıyorum..
nişanlımın anneannesi hasta aynı evde yasıyolar 90 yasında falan doktor ilac kullanmasın artık demiş..
dün aksam ölecek galiba vs dedi konusuyoduk..
sonra ben 1 ayımız kaldı dedim oda her zaman coskuyla evet şöyle yapıcaz böyle yapıcaz derdi
ama bu sefer inşallah dedi nasıl yani dedim Allah nasip ederse dedi tamam illaki öyle ama hic bunu demezdinerden cıktı bu dedim..
dayısı vs gelmiş eve anneannem cok kötü ya ölürse dügün ertelenmezmi öyle olmaz mı dedi cıldırdım sinirden valla
zaten hasta kadın benim babaannem dedem vs de hasta..
ne yani dedim bu sefer erteledik sonra bizden biri öldü yine erteledik böyle şey mi olur Allah anne babalarımıza uzun ömür versin ama bu dedigin o zaman gecerli bence dedim..
oda dedigine cok pişman oldu kim ne derse desin 11 mayıs günü dügünümüz olucak bizim söz dedi çok pişman oldu bütün gece gönlümü almak için ugrastı hatta iş yerindeki duvara safak tablosu yaptım hergün bir tane ciziyorum dedi kalan günümüzü söylediona cok sevindim bak
sahi anneanneye birsey olursa ne olur..
ya zaten bzim kına gecesine onlardan az kişi gelir oynamasınlar otursunlar kaldıki zaten nişandada düzgün oynamadılar hep biz oynadık..
eee zaten bizim dügün degil nikah olacak dügün olsa hadi belki dicem ama..
içim cok huzursuz hevesim kactı bir anda
ne olur bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?