2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kizlaaar nasilsiniz?

Balayi icin neler dusunuyorsunuz? Rezervasyon yaptiraniniz var mi? Agustos icin erken mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ağustos ayı için 8 ay önceden rezervasyon yaptırdım çok mu erken yaptırmışım yaw

Markete gitmiştim öylesine aradığım mavi kare bardaklarımı buldum indirimde varmış 6 tanesi 10 TL kaptım hemen yuppi Aşağıdakinin renk olarak biraz daha saks mavisine yakın tonu

günaydın kızlarr
ooooo nehir hanım cok hos bardaklarınız bunların uzun ve pembesi bizim ceyizde var nişanlım cok begenmişti

Aminnn kuzumm benimm cümlemize inşallah

Bencede şimdiden rezerve edin. Hemde erken rezervasyon olduğu için indirimde alırsınız. Hemde son dakikaya kalmamış olur
Düğün mekanı terih belli olsun kuzum sonrasında balayına gideceksek yaparız bakalım
canlar napıosunuz
kader , nehir , dark nerdesiniz özledim
Bende özledim kuzum sen nerelerdesin nasılsın
haftaaasonuuuu hava nasıllll acabaaa yaaa pffffffffff:18:
Pazar günü 3 derece düşük ve yağmurlu gösteriyor canım inşallah yağmaz çok işimiz var bizimde:18:
kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz

İyiyim canım sen nasılsın

bende iyiyim canım sağollll

Daha güzeli senin olsun edam uzun pembesindede gözüm var

onuda alma artık kuzum baska model alırsın
ufff içim sıkılıyo böyle bişey düşündügüm için cok utanıyorum..
nişanlımın anneannesi hasta aynı evde yasıyolar 90 yasında falan doktor ilac kullanmasın artık demiş..
dün aksam ölecek galiba vs dedi konusuyoduk..
sonra ben 1 ayımız kaldı dedim oda her zaman coskuyla evet şöyle yapıcaz böyle yapıcaz derdi
ama bu sefer inşallah dedi nasıl yani dedim Allah nasip ederse dedi tamam illaki öyle ama hic bunu demezdi nerden cıktı bu dedim..
dayısı vs gelmiş eve anneannem cok kötü ya ölürse dügün ertelenmezmi öyle olmaz mı dedi cıldırdım sinirden valla
zaten hasta kadın benim babaannem dedem vs de hasta..
ne yani dedim bu sefer erteledik sonra bizden biri öldü yine erteledik böyle şey mi olur Allah anne babalarımıza uzun ömür versin ama bu dedigin o zaman gecerli bence dedim..
oda dedigine cok pişman oldu kim ne derse desin 11 mayıs günü dügünümüz olucak bizim söz dedi çok pişman oldu bütün gece gönlümü almak için ugrastı hatta iş yerindeki duvara safak tablosu yaptım hergün bir tane ciziyorum dedi kalan günümüzü söyledi ona cok sevindim bak
sahi anneanneye birsey olursa ne olur..
ya zaten bzim kına gecesine onlardan az kişi gelir oynamasınlar otursunlar kaldıki zaten nişandada düzgün oynamadılar hep biz oynadık..
eee zaten bizim dügün degil nikah olacak dügün olsa hadi belki dicem ama..
içim cok huzursuz hevesim kactı bir anda
ne olur bana dua edin

Bir arkadaş sormuştu ona cevap olarak yazmıştım ama sanırım alıntı yapmamışım sana yazmış gibi göründü

Bardak hastasıyım azıcık Topiğimde gördüysen kuzum penguen 4 tane meşrubat almıştım geçenlerde gördüm kaçırmak istemedim şimdi bu birde uzun alırım farklı birde kurplu böyle latte falan içmek için oluyor uzunlar çok seviyorum onlarıAnem daha 12li falan çay fincanı bardağı falanda alıcamEdam nikah olacak zaten öyle bir durumda Allah korusun ama ertelenmez merak etme çalğılı düğün yapmıyorsunuz ki kınada zaten kız tarafına ait içini ferah tut bak nişanlın da anlamış gönlünü almış bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…