Sağol canım öyle uzaktan bakma gel sende katıl :13:
Sende olabilirsin kuzucum azıcık istek ve kendinden emin olursan tamamdır
öyle düşünme canım benim. Nasıl insanlar var ki öyle bir eş öyle bir ev hanımı oluyor ki isteyince. Sende istedikten sonra engelin yok demektir
tamam ewleneyim oraya da uğrycam
zaten bu sitedeki kadınlar çok hamarak arada yemek tariflerine bakıyorum çok prattik şeyler war
Yapıcaz canım insanın içinde istek olsun yeter ki
ewet yapcaz artık bişeylerrr
ewet bende o kadınları görünce şoke oluyorum neydi ne olmuş diyorum
tamamen benim elimde ... Annem hep şunu der "kafanda işi bitireceksin ondan sonra yapacaksın" der... planlı programlı olunca herşey kolay olur gibime geliyor... =)
Pratik tarif bol canım gel gel
:123::127: Aşk böcüğü
Yapıcaz canım insanın içinde istek olsun yeter ki
:123::127: Aşk böcüğü
Ohh miss harikaa
O kadar dert sıkıntıya gerek yokmuşAma işte gelde bunu bize anlat
Kesinlikle öyle canım annen haklı. Evlenince artık hayatın daha da düzene girecek zaten. İnşallah eşinde sana yardımcı olursa ev düzeni konusunda daha da rahat ederisn
işin garanti olmadığı sürece darlanırsın kuzum elde değil buu maalesef ama çok şükür büyük yük kalktı işyerindekilerde bunalmış sanırım ki söylediklerim oh çekti birer birer
sizi gidi uyandırma servisçileri siziii bende zamandında yapardım kendi isteğimle ama çok şükür bizimkinin uyku derdi yok canım sıkılsın gece üçte whatsapptan yazim ona bile kalkar hemen
işin garanti olmadığı sürece darlanırsın kuzum elde değil buu maalesef ama çok şükür büyük yük kalktı işyerindekilerde bunalmış sanırım ki söylediklerim oh çekti birer birer
sizi gidi uyandırma servisçileri siziii bende zamandında yapardım kendi isteğimle ama çok şükür bizimkinin uyku derdi yok canım sıkılsın gece üçte whatsapptan yazim ona bile kalkar hemen
aynen canım yardım ederim diyor zaten saolsun =)
temizlikte bile yardım ederim diyor
ayy zaten ewim küçük minyon bişey hemen temizlenir
Aynen canım planlı projeli çalışıcazkesinliklee canım istedikten sonra herşey olur
Bende
Ayy şımardım birden
Ayy amin canım benim çok teşekkürler, zaman su gibi geçecek seninde bu zamanlarıni konusucaz inşallah :))))
Nerede 3 gün ya. Ben devlet memuruyum. 7 gün iznim var evlilik için. 1-2 gün de mazeret izni almak istiyorum.
evlilik izni 3 gün ama şehir dışındaysan 5 gün diye duymuştum....
işyerinde sordum yasal olarak izin 3 gün, 3 günde kendi iznimizden kullanırsak 6 gün yapar...
ben mayıs ortasında konuşcam müdürle balayına gidicem mecburum yanii =)) 3 gün neyime yeticek
1 hafta kullan ben öyle yapcam
tez zamanda başına kuzumm dertsiz tasasız inşaAllah hallolur tüm işlerinEvet kuzum elimizde olmuyor malesef
Oooo seninki daha iyiymiş valla kuzum
ahahah süper yaaa bu kadar olur maşallah tü tü
Whatsapp bende sadece ötüyor 1 titreşim demek ki sesli sizin ki
bilmeme ki ama genelde sessiz olur gece onun ki titreşime uyanır ve yazar hemen
kızlar ben geldim hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?