2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

öyle düşünme canım benim. Nasıl insanlar var ki öyle bir eş öyle bir ev hanımı oluyor ki isteyince. Sende istedikten sonra engelin yok demektir

ewet bende o kadınları görünce şoke oluyorum neydi ne olmuş diyorum

tamamen benim elimde ... Annem hep şunu der "kafanda işi bitireceksin ondan sonra yapacaksın" der... planlı programlı olunca herşey kolay olur gibime geliyor... =)

Kesinlikle öyle canım annen haklı. Evlenince artık hayatın daha da düzene girecek zaten. İnşallah eşinde sana yardımcı olursa ev düzeni konusunda daha da rahat ederisn

Ohh miss harikaa

O kadar dert sıkıntıya gerek yokmuş Ama işte gelde bunu bize anlat

işin garanti olmadığı sürece darlanırsın kuzum elde değil buu maalesef ama çok şükür büyük yük kalktı işyerindekilerde bunalmış sanırım ki söylediklerim oh çekti birer birer

sizi gidi uyandırma servisçileri siziii bende zamandında yapardım kendi isteğimle ama çok şükür bizimkinin uyku derdi yok canım sıkılsın gece üçte whatsapptan yazim ona bile kalkar hemen

Kesinlikle öyle canım annen haklı. Evlenince artık hayatın daha da düzene girecek zaten. İnşallah eşinde sana yardımcı olursa ev düzeni konusunda daha da rahat ederisn

aynen canım yardım ederim diyor zaten saolsun =)

temizlikte bile yardım ederim diyor

ayy zaten ewim küçük minyon bişey hemen temizlenir

Evet kuzum elimizde olmuyor malesef

Oooo seninki daha iyiymiş valla kuzum

ahahah süper yaaa bu kadar olur maşallah tü tü

kesinliklee canım istedikten sonra herşey olur
Aynen canım planlı projeli çalışıcaz

Ayy şımardım birden
Bende

Whatsapp bende sadece ötüyor 1 titreşim demek ki sesli sizin ki

Ayy amin canım benim çok teşekkürler, zaman su gibi geçecek seninde bu zamanlarıni konusucaz inşallah :))))

Amiin inşallah.

Kizlar cok takip edemedim ama arkadas kiskancliklarindan konusmussunuz sanirim. Bu problemi bende cekiyorum resmen her seyimi kiskanan, nisanlimi, ailesini, bana alinanlari cekemeyen cok cok samimi bir arkadasim vardi. Her seyine katlaniyordum huyudur dedim ama son zamanlarda bana çok kirici birsey yapti gorusmeyi kestim.

Sadece bu degil benim canimi sikan. Cevrem cok genistir cok arkadasim var, dugunlerine gittigim evlilik oncesi her sekilde yanlarinda oldugum arkadaslarim simdi hic umursamiyor, ilgilenmiyor benimle. Bu beni oyle cok uzuyor ki ama sunu anladim tam bu dugun öncesi hazirlik zamanlari bize hayatimizdaki insanlarin ne kadar samimi olup olmadigini gösteriyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerede 3 gün ya. Ben devlet memuruyum. 7 gün iznim var evlilik için. 1-2 gün de mazeret izni almak istiyorum.

Vala bizim şirkette evlenen birine geçen sene 3 gün demişlerdi, artı yıllık izninden de kullanılıo tabi; ama bu sene torba yasayla değişmiş 5 gün diyen var kesin bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirm

evet tatlım mantıklı, ramazandan sonraya gelcek benim, ben de o zamanlar müdürümle konusurum aslında yıllık iznimi hiç kullanmadım 14 gün var ama bi beş gün alayım istiyorum önümüzde kurban bayramı var onla birleştirip tatil yapılabilir:) 2. balayı gibi

Evet kuzum elimizde olmuyor malesef

Oooo seninki daha iyiymiş valla kuzum
tez zamanda başına kuzumm dertsiz tasasız inşaAllah hallolur tüm işlerin

ahahah süper yaaa bu kadar olur maşallah tü tü

hep demişimdir ben uykuyu sevmem yani çok uyumayı evleneceğim adam da öyle olsun die ve oldu da hatta benden beter çıktı maşaAllah aşkıma

Whatsapp bende sadece ötüyor 1 titreşim demek ki sesli sizin ki

bilmeme ki ama genelde sessiz olur gece onun ki titreşime uyanır ve yazar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…