2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anlıyorum kuzum sen iyi ol da biz olayı bilmesekte olur inşallah her şey yolundadırBol bol bardak alabilirsin öyleyse
hic birsey yolunda degil canım aşk dısınca cok şükür..
ailemin gercek yüzünü bir kez daha gördüm..
söz verdim kendime ve sevdigime şimdide size veriyorum..
kına güü aglamıcam sevdigimin ellerini sım sıkı tutucam..
dügün günü evden cıkarken tam duygulandıgım anda sevdigimin yüzüne bakıcam..
yeniden dogucam ben hersey inşallah daha güzel olur hayatımda..
ben cok agladım bu yasıma kadar hala aglıyorum ve bundan sonra aglamak istemiyorum fazlasıyla agladım zaten..
çok acı gercekten dün yasadıklarım ailem..bir bıcak gibi saplandı..
tek iyi birsey oldu siz uzak dur o komsundan dememize ragmen sevgim agır basıp devam ettim iyi niyetli sanıp..
ama dün gercegi gördüm nefretini gördüm..çoktan bozulmalıydı bu muhabbet gec oldu ama sonunda oldu öyle bir kadını evime sokmamam en dogrusu zaten..
ben hep herseyde annemin yanında oldum..
ama annem nispet yapar gibi olaydan sonra gitti birtanecik komsusuna bu anı unutmıcam..
bir dolu şey yüregime çizilen ama tekrar diyorum öyle bir kadınla artık görüşmemem dünyanın en iyi şeylerinden biri olsa gerek..
sevdigim ve arkadasımın konusma konusma demesini bastan dinlemeliydim zaten..
Ne olur dualarınıza cok ihtiyacım var Rabbim utandırmasın kuracagımız yuvada bizi..
Dügün günü arkama bakmadan cıkayım bu evden ve yine ömür boyu arkamı döndürmesin Rabbim..
Allah'ım sen utandırma..

Nasıl bardak alsam ki

canım benim canım canım canım cok sevindim cidden yaaa ve kirasıda cok iyi ayy ne güzel ev sahibinde iyi biri belli ohh ya sonunda olduuuu Rabbim olmayanlarada versin inşallahhh Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah

son yazdıgına kesinlikle katılıyorum canım kesinlikle..
ne yalan söyleyim ailemin bile yüzünü daha bir iyi tanıdım :44:eş dost cevre desen ohooo
heee buna ragmen sayılıda olsa kişilerin bana verdikleri o güzel degeride gördüm..

Canım üzüldüm bu tür durumları yaşamana insan üzülür zoruna gider annen neden böyle yaptı anlamda veremedim çok tuhaf yavrusundan daha mı kıymetli neyse bana düşmez sonuçta sen herşeyin iyisini temizini hakediyorsun bazı şeyler görünüyor hiçbirşey kalmıyor kimsenin yanına edam sen sakinliğini koru cizgini insanlara çizersin zaten Rabbim hiçbirimizi utandırmasın mutlu musmutlu yuvalarımız olsun inşallahDualarım seninle kuzum
Yemek takımına uygun oluşturabilirsin canım ayaklı bardakmı istiyorsun düz uzunlardanmı bardaktan bol ne var çeşit çeşit seç beğen
evet kuzum bir eda nasılsın canım..
siz nasılsınız kızlar

İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın hazırlık ne durumda bakalım

Son düzenleme:

Aminn inşallah kuzum

ewet öylede yapabilirsin daha iyi olur =)

İNŞ Bebeğim ya ağzından bal damlıyor
son prova

Nehirnil'ciimm senin şu su bardaklarından gördüm markette tesadüf eseri 6 kişilik olanı 3.75 di.
Bende buldumm. Bi de ilk gözüme çarpan rengarenk kupa bardakları oldu çok şekerler ondan aldım şimdilik tanesi 2 tl
Hatta internetten buldum ama sadece mavi beyaz kırmızı aldım

Tünaydın tatlımmm hayırlı cumalar Amiin amiiiinnn
Ohhhh çok sevindim, artık bi anahtarınız var he Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin tatlım

Ondan bile olmasın onun stresini siler atarım çok sinir ediyo insanı sonra Ahahahha sorma canımm bende çok güldüm ya, ilkin anlayamadım ama sonradan jeton düştü kıkır kıkır başladım

bursaya gidiyorum canım ben zonguldak ereğliden

Rabbim yolunu açık etsin o zaman canım

Aaaaa çok ayıp sana Böyle bi adama fikir vermiyon he vay anasını ya
Biz denizi seviyoruz da adam ses etmiyor, sen denizi sevmiyon seninki yer ayarlıyor. Benim nişanlımı seninkinin yanına yollayayım da az akıllansın

Benim nisanlimda yapmaz asla yapmaz. Herseyi ben durtukleyerek yaptırıyorum zorla. Son dakikaya kadar bekler zaten.

Vallahi aynılar bunlar ya, acaba akraba falanmılar dedemin dedesinin dedesi gibisinden
Allah yardımcımız olsun bebeğm

sağol canım amin Allah razı olsun

kesinlikle oyle. Hic beklemedigimiz insanlardan da destek goruyoruz degil mi ? Allah yardimcimiz olsun.

Nehirnil'ciimm senin

Vallahi aynılar bunlar ya, acaba akraba falanmılar dedemin dedesinin dedesi gibisinden
Allah yardımcımız olsun bebeğm

Amiin amiin gercekten isimiz zor. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde kıskanan demim de düğün zamanı her daim peşine düştüğüm bi arkadaşım vardı 2 hafta önce evlendi gidemedim düğününe defalarca özür diledim çalışıyorum diye falan ama hep yanındaydım manevi olarak evlendi gitti yine ben soruyorum msj atıyorum ama tennezzür edip yazmıyor bana sormuyor falan böyle durumları oda yaşadı ama herşey geçiciymişş

Aaaa ben fransız kalmıştım meğer şimdi dikkatimi çekti.
Aman bırak kuzum, ne mesaj atıyorsun. Ben hep yanındaydım diyorsun onun senin yanında olması lazım şu zamanda sonuçta düğününe az kalmış. Senin arayıp sorman değil onun araması lazım. Güzelce niye gelemediğni söylemişsin zaten.. Mantıklı düşünen bi insan yapmaz bunu, konuşası yoktur o yüzden yazmaz bahane olmuş senin düğününe gitmemen

Benimde nişanlımın kuzeni (en yakın arkadaşım''dııı) , az çektirmedi bana nişanlım askerdeyken şimdi bunları okuyunca hatırladım :26:

cok canım acıyo gercekten..Allah razı olsun canım yarın gece dayımlara gidicem..konusmaya dertlesmeye cok ihtiyacım var..
şu hale bakarmısın evlilik telasım yetmiyor sanki..
ayaklı aldım kuzum yemek takımı için vaar 12 kadeh 12 su bardagı
günlük için 6 renkli
3 istanbul desenli
3 senin bardagın uzunu
2 ikeadan aldıgım var
adam akıllı en azından bir 6 lı daha alayım en azından dimi
aynı kuzum valla ev bosalacak diye beklemedeyiz işte

Dışarıda tanışıyor olsak dinlerdim seni insanın ihtiyacı olur olmaz mı kafan dağılır git iyi gelir benceBeni biliyorsun bardak hastasıyım bana yetmez bir 6lı daha almalısın 1 haftaya kadar boşalırda için rahat eder kuzum inşallah

Allah razı olsun canım dimi ya almalıyım arkadasım gelecek cıkmıs evden cıkıcaz bardak alamaya birsey degil kızıda kendime benzetti ahh canım sagolsun gel bardak almaya gidelim dedim ne bardagı eda sacmalama demedi

2013 gelinlerinin konusundada danıstım sanada sorayım canım
biliyorsun ben ceyizimi rengarenk aldım mutfagım tek baskın bir renk üzerine kurulsun istemiyorum cıvı cıvıl olsun..gerci tezgah üstünde birsey bırakmıcam bırakacaklarımda ya cam yada gri tost makinesi ve su ısıtıcı..
şimdi evimizdeki mutfagın üst dolabı gri alt dolabı kırmızı..aradaki fayanslar beyaz yogunlukta ve yine kırmızı gri..
mutfak masası beyaz olacak inşallah..
halı yine gri siyah azınlıkta beyaz ve kırmızı olan bir halı bakıcam inşallah bulurum..
konu perdemiz..
gamze sayesinde diger topikten ipli perde isteyimi onayladım..
ama ne renk olmalı karsısı bos oldugu için arada bir iki yandan baglayıp perdeyi cam görünsün karsıyı izlerim diyorum..
kırmızı alırsam mutfaga cok uyar hatta belki istedigim şekilde ikiye ayırınca daha hos durur ama bu şekilde kırmızıyı vurgulamıs olucam mutfakta...
beyaz alırsamda kendini göstermez mi acaba diyorum ama böyle oluncada kırmızı yogunlugu kalkmıs olacak mutfaktan..
,ufff napıcam ben

kuzummm üzülmee yalnız değilsinn :26: konuyu tam detaylarıyla bilmiyorum o komşu kadınla ilgili falan ama sana zararı olan kişi kardeşin bile olsa muhattap olmamaya çalış evlenip gidince üzülen taraf onlar olcak çünkü tamam ailen tabiki üzülürsün ama sevdiğinle yepyeni bi hayat kurucan aile olcan çocukların olcak falan filan ama onlar eksikliğini hep yaşicak o yüzden sen olanlara hep eyvAllah çek

bebeğimmm çok teşekkür ederimmm amiinn inşaAllah Rabbim herkesin gönlünde olan evi nasip etsinn

çok sevindik ikimiz dee canım Rabbim olmayan herkese nasip etsinn bebeğimm senin ki arada yol bulmaya çalışıyor tatlım bunları görmezden gelme emii?

sorma kuzum ama üzülmüyorum kii ben hiç çünkü sizler varsınız sevincimi hüznümü paylaştığımm iyiki de varsıznız bebeişlerimm benimmm sadece arkadaş yazınca aklıma geldi sıcağı sıcağına olduğu için ben bunu da unuturum ki onlar gibi olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…