- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
hic birsey yolunda degil canım aşk dısınca cok şükür..Anlıyorum kuzum sen iyi ol da biz olayı bilmesekte olur inşallah her şey yolundadırBol bol bardak alabilirsin öyleyse
ailemin gercek yüzünü bir kez daha gördüm..
söz verdim kendime ve sevdigime şimdide size veriyorum..
kına güü aglamıcam sevdigimin ellerini sım sıkı tutucam..
dügün günü evden cıkarken tam duygulandıgım anda sevdigimin yüzüne bakıcam..
yeniden dogucam ben hersey inşallah daha güzel olur hayatımda..
ben cok agladım bu yasıma kadar hala aglıyorum ve bundan sonra aglamak istemiyorum fazlasıyla agladım zaten..
çok acı gercekten dün yasadıklarım ailem..bir bıcak gibi saplandı..
tek iyi birsey oldu siz uzak dur o komsundan dememize ragmen sevgim agır basıp devam ettim iyi niyetli sanıp..
ama dün gercegi gördüm nefretini gördüm..çoktan bozulmalıydı bu muhabbet gec oldu ama sonunda oldu öyle bir kadını evime sokmamam en dogrusu zaten..
ben hep herseyde annemin yanında oldum..
ama annem nispet yapar gibi olaydan sonra gitti birtanecik komsusuna bu anı unutmıcam..
bir dolu şey yüregime çizilen ama tekrar diyorum öyle bir kadınla artık görüşmemem dünyanın en iyi şeylerinden biri olsa gerek..
sevdigim ve arkadasımın konusma konusma demesini bastan dinlemeliydim zaten..
Ne olur dualarınıza cok ihtiyacım var Rabbim utandırmasın kuracagımız yuvada bizi..
Dügün günü arkama bakmadan cıkayım bu evden ve yine ömür boyu arkamı döndürmesin Rabbim..
Allah'ım sen utandırma..
Nasıl bardak alsam ki
gelinciklerimmm günaydınnn hayırlı cumalarr hepimize Rabbim bugün açılan elleri, edilen duaları geri çevirmesin inşaAllah.. Hastalarımıza derman, evsizler ev, aşsızlara aş, bekarlara koca nasip eyle Yarabbimm
dün eve gidip baktımm çokk beğendim kızlar en güzeli buyduuu kocaman içi yeni yapılmış mis gibi ev anahtarımızı aldık Allah ın izniyle artık bizim evimiz
düzelmiş bence onun da sıkıntıları var canım strese girdi askerlik psikolojisinden kurtulamadan evlilik hazırlığına girdi ondan olabilirçocukta nasıl bi etki bırakıyorsan artıkk kafa yapıyormuşsun baksana
daha güzelleri senin olsun Zeynocum
çok sevindim nehiirm en azında attın üstünden içinde kalmadı
tuttuk kuzum tuttuk sonunda bizim de evimiz var artıkk650 kira hemde adama peşinatı 1000 lira istedi onu da kiradan düşcekmiş borcu varmış diye kayınbabanın arkadaşı tesadüfi oldu herşey ya çok sevindimm boya yapmamız yeterli olcak o kadar büyük bi yük kalktı ki tamamdır herşey diyorum yaa
kuzuuummm bende seni özledimm işlerin hafiflemedi mii?? :26:
hayırlı olsun bebeğimmmçok şirinlerrr
özlemcimmm son günün desene heyecandan elin ayağına dolaşıyordur :18:
canım benim canım canım canım cok sevindim cidden yaaa ve kirasıda cok iyi ayy ne güzel ev sahibinde iyi biri belli
Amiin inşallah.
Kizlar cok takip edemedim ama arkadas kiskancliklarindan konusmussunuz sanirim. Bu problemi bende cekiyorum resmen her seyimi kiskanan, nisanlimi, ailesini, bana alinanlari cekemeyen cok cok samimi bir arkadasim vardi. Her seyine katlaniyordum huyudur dedim ama son zamanlarda bana çok kirici birsey yapti gorusmeyi kestim.
Sadece bu degil benim canimi sikan. Cevrem cok genistir cok arkadasim var, dugunlerine gittigim evlilik oncesi her sekilde yanlarinda oldugum arkadaslarim simdi hic umursamiyor, ilgilenmiyor benimle. Bu beni oyle cok uzuyor ki ama sunu anladim tam bu dugun öncesi hazirlik zamanlari bize hayatimizdaki insanlarin ne kadar samimi olup olmadigini gösteriyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
son yazdıgına kesinlikle katılıyorum canım kesinlikle..
ne yalan söyleyim ailemin bile yüzünü daha bir iyi tanıdım :44:eş dost cevre desen ohooo
heee buna ragmen sayılıda olsa kişilerin bana verdikleri o güzel degeride gördüm..