- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
kuzummm üzülmee yalnız değilsinn :26: konuyu tam detaylarıyla bilmiyorum o komşu kadınla ilgili falan ama sana zararı olan kişi kardeşin bile olsa muhattap olmamaya çalış evlenip gidince üzülen taraf onlar olcak çünkü tamam ailen tabiki üzülürsün ama sevdiğinle yepyeni bi hayat kurucan aile olcan çocukların olcak falan filan ama onlar eksikliğini hep yaşicak o yüzden sen olanlara hep eyvAllah çek
bebeğimmm çok teşekkür ederimmmamiinn inşaAllah Rabbim herkesin gönlünde olan evi nasip etsinn
çok sevindik ikimiz dee canım Rabbim olmayan herkese nasip etsinnbebeğimm senin ki arada yol bulmaya çalışıyor tatlım bunları görmezden gelme emii?
sorma kuzum ama üzülmüyorum kii ben hiç çünkü sizler varsınız sevincimi hüznümü paylaştığımmiyiki de varsıznız bebeişlerimm benimmm sadece arkadaş yazınca aklıma geldi sıcağı sıcağına olduğu için ben bunu da unuturum ki onlar gibi olamam
Allah razı olsun canımdimi ya almalıyım arkadasım gelecek cıkmıs evden cıkıcaz bardak alamaya birsey degil kızıda kendime benzetti ahh canım sagolsun gel bardak almaya gidelim dedim ne bardagı eda sacmalama demedi
2013 gelinlerinin konusundada danıstım sanada sorayım canım
biliyorsun ben ceyizimi rengarenk aldım mutfagım tek baskın bir renk üzerine kurulsun istemiyorum cıvı cıvıl olsun..gerci tezgah üstünde birsey bırakmıcam bırakacaklarımda ya cam yada gri tost makinesi ve su ısıtıcı..
şimdi evimizdeki mutfagın üst dolabı gri alt dolabı kırmızı..aradaki fayanslar beyaz yogunlukta ve yine kırmızı gri..
mutfak masası beyaz olacak inşallah..
halı yine gri siyah azınlıkta beyaz ve kırmızı olan bir halı bakıcam inşallah bulurum..
konu perdemiz..
gamze sayesinde diger topikten ipli perde isteyimi onayladım..
ama ne renk olmalı karsısı bos oldugu için arada bir iki yandan baglayıp perdeyi cam görünsün karsıyı izlerim diyorum..
kırmızı alırsam mutfaga cok uyar hatta belki istedigim şekilde ikiye ayırınca daha hos durur ama bu şekilde kırmızıyı vurgulamıs olucam mutfakta...
beyaz alırsamda kendini göstermez mi acaba diyorum ama böyle oluncada kırmızı yogunlugu kalkmıs olacak mutfaktan..
,ufff napıcam ben
kırmızıdan ve beyazdan örnekler mesela :44:
Eki Görüntüle 1052527 Eki Görüntüle 1052526 Eki Görüntüle 1052525
nişanlım gibi konustun
içim bir tuhafta oluyor anne ya işte keske olmasa böyle keske..ama ne tuhaf arkadasımın annesi yanık kremi süreyim koluna kötü olmus kızım derken annem bakayım kolun nasıl oldu bile demiyor..bazen sevgisini yogun hissediyorum bazende tam tersi.
Hoşgeldin canım hayırlı cumalar
Hoşgeldin canımHu huuuuuuuu :103::103:
hoşbulduk cnm kusura bkma geç yazıyorum işim çıktıda nasılsın nasıl gdiiyor
Hoşgeldin canım
Olsun canım ne kusuru iyi gidiyor gün bitiyor daha iyiyim
[
Aaaaa çok ayıp sanaBöyle bi adama fikir vermiyon he vay anasını ya
Biz denizi seviyoruz da adam ses etmiyor, sen denizi sevmiyon seninki yer ayarlıyor. Benim nişanlımı seninkinin yanına yollayayım da az akıllansın[/FONT][/B]
]
Hoşgeldin canım
Olsun canım ne kusuru iyi gidiyor gün bitiyor daha iyiyim
hoşgördüüümm
bugün nasıl geçicek diyodun. saat 4 ceyrek olmuş bile.
sevndm cnm aynen şukr bu hftada btti yehu
Evet geçti gitti gitsin de hiç sevmedim
Yarın 1 de çıkmasam bende yuppi çekicem de
ben gün içinde yalnızdım sayılır. o yüzden rahattım sıkılmadım.ama biri olunca cok fazla yazamıyorum. klavyeden cok ses cıkıyo, ay buda habire birileriyle yazışıyo demesinler
saat cabucak 6 olsun çıkıp gidelim, karnım acıktıııı
Bende birileri olduğunda yazamıyorum benimkinde de çok ses çıkıyor çat çut rahatsız etmek istemiyorum neye yazıyorsun bu kadar diyorlar twitter,face,skype her şey bizim işyerin de engelli birde düşün akıllarına ne geliyo acep kk ya takıldığımı biliyorlar ama sordular söyledim başka açıklaması yok ki nereye yazıcamMüdür bir şey demiyor iş olmayınca ne yapayım dimi ama derse de
sen yarındmaı çalışıyorsun cnm sabırlıklr dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?