2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nişanlım gibi konustun
içim bir tuhafta oluyor anne ya işte keske olmasa böyle keske..ama ne tuhaf arkadasımın annesi yanık kremi süreyim koluna kötü olmus kızım derken annem bakayım kolun nasıl oldu bile demiyor..bazen sevgisini yogun hissediyorum bazende tam tersi.

Stor perdeden vazgeçtin yani baktım ipli nasıl oluyor diye o da farklı güzel duracaktır Canım grili kırmızılı olanı yokmu bu perdelerin kırmızı yoğunluk istiyorsan sırf kırmızı güzel olur ama daha az düz sade olsun diyorsan gri hoş olur beyaz olmaz sanki havası kalmaz gibi geldi masanda beyaz biraz baskınlık olsun diyorum

sevsinler senin kırmızı perdeleriniii aşk böcüklerii siziii

dışardaki gözler böyle görüyor kuzum ondan nişanlınla hem fikiriz benim annemde öyle bazen çok ilgili bazen karışır dün mesela evi o da beğendi çok iyi dedi bu beni acayip mutlu etti ama yeri gelince de kanser edecek laflar ediyor bana kız anası olduğu için mii hani ağırdan almalar falan damadı istemiyor ya onun için miii bilmiyorum ama geçecek bunlar canımm ben inanıyorum Rabbim çektiklerimizin mükafatını vericek elbet

gönder cnm gönder ya ne bilim hiç düşünmedim derdim ev başka bişey yok ki öle hiç düşünmedim balayına suraya gidelim fln diye merak ettiğim yerde var ama orayada gidilmez balayına nide onun vr oraya gideriz didim

Evet geçti gitti gitsin de hiç sevmedim

ben gün içinde yalnızdım sayılır. o yüzden rahattım sıkılmadım. ama biri olunca cok fazla yazamıyorum. klavyeden cok ses cıkıyo, ay buda habire birileriyle yazışıyo demesinler

saat cabucak 6 olsun çıkıp gidelim, karnım acıktıııı

Bende birileri olduğunda yazamıyorum benimkinde de çok ses çıkıyor çat çut rahatsız etmek istemiyorum neye yazıyorsun bu kadar diyorlar twitter,face,skype her şey bizim işyerin de engelli birde düşün akıllarına ne geliyo acep kk ya takıldığımı biliyorlar ama sordular söyledim başka açıklaması yok ki nereye yazıcam Müdür bir şey demiyor iş olmayınca ne yapayım dimi ama derse de

aynen. bende rahatsız etmek istemiyorum hemde işe yazışmaya geliyo demesinler diye yazmak istemiyorum

bazen ekran klavyesinden yazıyorum

sen söyleme yinede kk'yı. izini sürmesinler kk yı da yasaklarlar falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…