2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynen. bende rahatsız etmek istemiyorum hemde işe yazışmaya geliyo demesinler diye yazmak istemiyorum

bazen ekran klavyesinden yazıyorum

sen söyleme yinede kk'yı. izini sürmesinler kk yı da yasaklarlar falan..

Ahaha olabilir Ruhum sıkılıyor kız ekran klavyesini niye düşünmedim ki hiç klavye takılıyken de kullanabiliriz değil mi onu

Ahaha olabilir Ruhum sıkılıyor kız ekran klavyesini niye düşünmedim ki hiç klavye takılıyken de kullanabiliriz değil mi onu

Evet evet. klavyen varkende ekrandan yazabilirsin.

sen dikkat et yinede. kk'yı elinden almasınlar. patronların sağı solu belli olmaz.

*

ben bayadır senin tariflerine bakmıyorum yeni bişeyler yaptın mı? şuan bakmak istiyorum ama karnım feci aç.

En son ne zaman baktın kuzum önceden eklemiştim bugünlerde eklemedim birşey Ben açıkmadım kahve içtim biraz önce dayanamadım gene içmiycem içmiycem diyorum dayanamıyorumbir de arkamda da kamera var biliyor musun benim ekranımı net görüyor patronda görüyor bunu resmen özeline girmek insanın bende nispet olsun yazıyorum çatır çatır

helal bee benim öle birşeym yok am ben trsat onlr gelince düşürüyorum sayfayı pc den anlamdıklrındnda sıkıntı olmuyor

ehhhhh sende ki de deli cesaretiiii

ben cok huzursuz olup haberler dışında bişeye bakamazdım heralde.

en son ne zaman baktığımı hatırlamıyorum ama 1 ay olmuştur tabi.

afiyet olsun kahve sende uykusuzluk yapmıyo mu

aa çok saçmaymıss sistemizin ya biz cumartesi çalışırsk mesai birde 8den 1 e kdr

Bende bazen anlamıyorum zaten yaptıklarını
helal bee benim öle birşeym yok am ben trsat onlr gelince düşürüyorum sayfayı pc den anlamdıklrındnda sıkıntı olmuyor

Bende kapatıyorum yanımdan geçerlerken falan ama kamera arkamda çokta tın ne yapayım

Bende azıcık deli cesareti vardır herşeyde onların ki saçma asıl tam arkaya kamera koymak nedir Haberlerle bütün gün nasıl biter patlar insan bir gün kk olmadı yapacak bir şey bulamadım face falanda yasak you tube bile yasakYapmıyor kuzum o kadar güzel uyuyorum ki erkenden çok uykucuyum benekran klavye yerini buldum ama alıntılayıp cevap yerine nasıl geçiricem yazılanları anlayamadım:44:

Merhaba guzeller yine bir hafta sonuna erdik cok sukur yarin gene birsuru is var once spor salonu sonra ev yerlestirme arti gezme tozma anneyle keyif yapma para harcama yuppiiiii

Patron milleti gercekten rezil yaaaaa

kamera cok yersiz olmuş. makyajına bakıcan belki . pantolon sıktı diyelim düğmeni açıcan hepsi kabak gibi gözükcek (örnek biraz komik oldu ama neyse idare et )

maaşallah sana. ben şimdi içsem gece gec uyurum o yüzden hafta içi kahve içmem

alıntılaya tıklla. yazı tipini filan ayarla. yazacağın yere tıkla sonra başla ekran klavyesinden yazmaya.

Son düzenleme:

iyilik tatlımmm evimi tuttum sonunda anahtarı nişanlımda yani bizim artık o senden naber??

ayy öyle miii

canım çok sevindim senin adına. cok mutlu günleriniz olsun o evde, sevdiceğinle, bebişlerinle inşallah

nasıl peki evin? ailene yakın mı? tadilat gerekiyor mu?

Gelmem tabi gelir miyim hiç valla oyarım onun o yol bulma çabalarını

Ayy tatlımmm sende iyi ki varsın, vallahi kk bitane hatunları şahanee Unut gitsin senin gibi arkadaşı bulmuşta bunuyo
Ben unutamıyorum vallahi bu tarz olayları, ah ne çekmiştim bee. Pislik mikrop kız bak gene sinir yaptım
Biz daha yeni düzelttik arayı, geldi özür diledi. Eee malum düğün yaklaşıyo ya gelmek için can atıyo, bizlede konuşmayınca gelemeyeceği için akıllım geldi özür diledi. Nişanlımla konuşmaya çalışıyor, nişanlımda suratına bile bakmıyo. Ohh içimin yağları eriyo

Edacımm sondaki çok şıkk Aldın mı naptın ??

Benim içinde güzel fikir olur he, yatak odasına

İyi demişsin kuzum, naptınız evi bulamadınız mı ya :44:

aynen yaa çok şükürrr

Allah bi daha ayırmasın o zaman, tezkere günü bambaşka

Patron milleti gercekten rezil yaaaaa
Ofise takıldı hırsızlık ama tam benim arkama takılmak zorunda değildi şakayla karışık vurguladım vurguluyorum da anlamazlarsa böyle

Evet net her şey belli ben deliyim çok rahat takılırım böyle Ben uyumadan önce bile içerim daha rahat uyutuyor beni Denedim ama beceremedim

boşver uğraşma. klavyenle yaz çatır çatır madem arkana kamera koyuyolar. inadına yap sende.

ay bide uyumadan evvel bünyeye baakkkk

Uzulme edacim aile iste ne olursa olsun oyle deme orasi da her zaman senin evin insanlar hata yapabilir annen de hata yapmistir sen uzulme kirilma gonul koyma canim Allah mutlu mesut etsin insallah seni de doktugun gozyaslari cok cok gerilerde kalsin canim insallah bende cok uzuldum ailem beni cok mutsuz etti ama koca evinin hicbir zaman baba evinden rahat olamayacagini biliyorum sen de bunu unutma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…