- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aynen. bende rahatsız etmek istemiyorum hemde işe yazışmaya geliyo demesinler diye yazmak istemiyorum
bazen ekran klavyesinden yazıyorum
sen söyleme yinede kk'yı. izini sürmesinlerkk yı da yasaklarlar falan..
Ahaha olabilirRuhum sıkılıyor kız ekran klavyesini niye düşünmedim ki hiç klavye takılıyken de kullanabiliriz değil mi onu
aynı yaşta mısınız ikinizde canım
Evet evet. klavyen varkende ekrandan yazabilirsin.
sen dikkat et yinede. kk'yı elinden almasınlar. patronların sağı solu belli olmaz.
*
ben bayadır senin tariflerine bakmıyorum yeni bişeyler yaptın mı? şuan bakmak istiyorum ama karnım feci aç.
Evet 1 de çıkıyorum sağol canım 10 da başlıyorum 1 de bırakıyorum 3 saat için uykumu bölüp geliyorum
En son ne zaman baktın kuzum önceden eklemiştim bugünlerde eklemedim birşeyBen açıkmadım kahve içtim biraz önce dayanamadım gene içmiycem içmiycem diyorum dayanamıyorum bir de arkamda da kamera var biliyor musun benim ekranımı net görüyor patronda görüyor bunu resmen özeline girmek insanın bende nispet olsun yazıyorum çatır çatır
En son ne zaman baktın kuzum önceden eklemiştim bugünlerde eklemedim birşeyBen açıkmadım kahve içtim biraz önce dayanamadım gene içmiycem içmiycem diyorum dayanamıyorum bir de arkamda da kamera var biliyor musun benim ekranımı net görüyor patronda görüyor bunu resmen özeline girmek insanın bende nispet olsun yazıyorum çatır çatır
aa çok saçmaymıss sistemizin ya biz cumartesi çalışırsk mesai birde 8den 1 e kdr
helal bee benim öle birşeym yok am ben trsat onlr gelince düşürüyorum sayfayı pc den anlamdıklrındnda sıkıntı olmuyor
ehhhhh sende ki de deli cesaretiiii
ben cok huzursuz olup haberler dışında bişeye bakamazdım heralde.
en son ne zaman baktığımı hatırlamıyorum ama 1 ay olmuştur tabi.
afiyet olsunkahve sende uykusuzluk yapmıyo mu
Ayy amin canım benim çok teşekkürler, zaman su gibi geçecek seninde bu zamanlarıni konusucaz inşallah :))))
Bende azıcık deli cesareti vardır herşeydeonların ki saçma asıl tam arkaya kamera koymak nedir Haberlerle bütün gün nasıl biter patlar insan bir gün kk olmadı yapacak bir şey bulamadım face falanda yasak you tube bile yasak Yapmıyor kuzum o kadar güzel uyuyorum ki erkenden çok uykucuyum ben ekran klavye yerini buldum ama alıntılayıp cevap yerine nasıl geçiricem yazılanları anlayamadım:44:
hoşbuldum bebek, naber
Bende azıcık deli cesareti vardır herşeydeonların ki saçma asıl tam arkaya kamera koymak nedir Haberlerle bütün gün nasıl biter patlar insan bir gün kk olmadı yapacak bir şey bulamadım face falanda yasak you tube bile yasak Yapmıyor kuzum o kadar güzel uyuyorum ki erkenden çok uykucuyum ben ekran klavye yerini buldum ama alıntılayıp cevap yerine nasıl geçiricem yazılanları anlayamadım:44:
iyilik tatlımmm evimi tuttum sonunda anahtarı nişanlımda yani bizim artık osenden naber??
çok sevindik ikimiz dee canım Rabbim olmayan herkese nasip etsinnbebeğimm senin ki arada yol bulmaya çalışıyor tatlım bunları görmezden gelme emii?
sorma kuzum ama üzülmüyorum kii ben hiç çünkü sizler varsınız sevincimi hüznümü paylaştığımmiyiki de varsıznız bebeişlerimm benimmm sadece arkadaş yazınca aklıma geldi sıcağı sıcağına olduğu için ben bunu da unuturum ki onlar gibi olamam
kırmızıdan ve beyazdan örnekler mesela :44:
Eki Görüntüle 1052527 Eki Görüntüle 1052526 Eki Görüntüle 1052525
gönder cnm gönder ya ne bilim hiç düşünmedim derdim ev başka bişey yok ki öle hiç düşünmedim balayına suraya gidelim fln diye merak ettiğim yerde var ama orayada gidilmez balayına nide onun vr oraya gideriz didim
aynen yaa çok şükürrr
Ofise takıldı hırsızlık ama tam benim arkama takılmak zorunda değildi şakayla karışık vurguladım vurguluyorum da anlamazlarsa böylePatron milleti gercekten rezil yaaaaa
kamera cok yersiz olmuş. makyajına bakıcan belki . pantolon sıktı diyelim düğmeni açıcan hepsi kabak gibi gözükcek(örnek biraz komik oldu ama neyse idare et )
maaşallah sana. ben şimdi içsem gece gec uyurum o yüzden hafta içi kahve içmem
alıntılaya tıklla. yazı tipini filan ayarla. yazacağın yere tıkla sonra başla ekran klavyesinden yazmaya.
Ofise takıldı hırsızlık ama tam benim arkama takılmak zorunda değildi şakayla karışık vurguladım vurguluyorum da anlamazlarsa böyle
Evet net her şey belli ben deliyim çok rahat takılırım böyleBen uyumadan önce bile içerim daha rahat uyutuyor beni Denedim ama beceremedim
hic birsey yolunda degil canım aşk dısınca cok şükür..
ailemin gercek yüzünü bir kez daha gördüm..
söz verdim kendime ve sevdigime şimdide size veriyorum..
kına güü aglamıcam sevdigimin ellerini sım sıkı tutucam..
dügün günü evden cıkarken tam duygulandıgım anda sevdigimin yüzüne bakıcam..
yeniden dogucam ben hersey inşallah daha güzel olur hayatımda..
ben cok agladım bu yasıma kadar hala aglıyorum ve bundan sonra aglamak istemiyorum fazlasıyla agladım zaten..
çok acı gercekten dün yasadıklarım ailem..bir bıcak gibi saplandı..
tek iyi birsey oldu siz uzak dur o komsundan dememize ragmen sevgim agır basıp devam ettim iyi niyetli sanıp..
ama dün gercegi gördüm nefretini gördüm..çoktan bozulmalıydı bu muhabbet gec oldu ama sonunda oldu öyle bir kadını evime sokmamam en dogrusu zaten..
ben hep herseyde annemin yanında oldum..
ama annem nispet yapar gibi olaydan sonra gitti birtanecik komsusuna bu anı unutmıcam..
bir dolu şey yüregime çizilen ama tekrar diyorum öyle bir kadınla artık görüşmemem dünyanın en iyi şeylerinden biri olsa gerek..
sevdigim ve arkadasımın konusma konusma demesini bastan dinlemeliydim zaten..
Ne olur dualarınıza cok ihtiyacım var Rabbim utandırmasın kuracagımız yuvada bizi..
Dügün günü arkama bakmadan cıkayım bu evden ve yine ömür boyu arkamı döndürmesin Rabbim..
Allah'ım sen utandırma..
Nasıl bardak alsam ki
canım benim canım canım canım cok sevindim cidden yaaa ve kirasıda cok iyi ayy ne güzel ev sahibinde iyi biri belliohh ya sonunda olduuuu Rabbim olmayanlarada versin inşallahhh Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah
son yazdıgına kesinlikle katılıyorum canım kesinlikle..
ne yalan söyleyim ailemin bile yüzünü daha bir iyi tanıdım :44:eş dost cevre desen ohooo
heee buna ragmen sayılıda olsa kişilerin bana verdikleri o güzel degeride gördüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?