2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yani insanlarin uzerine taksinlar bir de utanmadan o kamerayi daha neler ya

Bende inat ettim patron çıkartırsa çıkartsın zaten haksızlıklar var çatır çatır yazarım bendeTuhaf bir bünyem var

İyi yapiyorsun canim daha iyisini bulsun gondersin hic durmasin
Zaten patron milleti emin olun daha iyisini bulunca durmuyorlar aninda kovuyorlar insanlari

Yani insanlarin uzerine taksinlar bir de utanmadan o kamerayi daha neler ya
Ya neler çekiyorum gör gör
İyi yapiyorsun canim daha iyisini bulsun gondersin hic durmasin
Zaten patron milleti emin olun daha iyisini bulunca durmuyorlar aninda kovuyorlar insanlari

Benim gibi kafasına vur ekmeğini al bu paraya çalışacak sessiz çalışkan kız bulsunlar da durmasınlar

Ya neler çekiyorum gör gör

Benim gibi kafasına vur ekmeğini al bu paraya çalışacak sessiz çalışkan kız bulsunlar da durmasınlar

Haklisin tatlim
Ben 8yillik tekstil muhendisiyim aldigim maas 2000lira
Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o patronlara
İnsallah kendi ozel isimin sartlari bir an once olgunlasir da defolur giderim bir an once burdan diyorum hep

Haklisin tatlim
Ben 8yillik tekstil muhendisiyim aldigim maas 2000lira
Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o patronlara
İnsallah kendi ozel isimin sartlari bir an once olgunlasir da defolur giderim bir an once burdan diyorum hep

8 yıl gerçekten oldukça uzun bir zaman aldığın maaştan çok daha fazlasını hakediyorsun mesleğin gereği de bu patron milletine ters yapacaksın dilin çıkacak sessiz kalmayacaksın yoksa insan yerine koymuyorlarO yüzden artık no problem relax

Aynen katiliyorum sana canim
Bir de 3tane dil biliyorum ana dil duzeyinde dusun artik rezaleti

Aynen katiliyorum sana canim
Bir de 3tane dil biliyorum ana dil duzeyinde dusun artik rezaleti

Sen ciddi misin canım çok az çok başka iş araştırdın mı farklı bir yer daha farklı verecektir muhakkak ya doğru düzgün okumamış sadece satış yapan arkadaşın aldığı maaş biliyor musun şehirler arası yapıyor tura çıkıyor yani en az 2 bin insan bunu duyunca diyor ki o en az 2 bine çalışıyor bize 1200 bile fazla geliyor verilmiyor bizim burada çalışandan bahsediyorum canım

Son düzenleme:

Canim artik kendi isimi kurdum nisanlimla beraber simdilik sartlqr olgunlasana kadar basinda o duruyor ben de tekrar bu arada baska ise girip cikmak istemiyorum
Zaten evlenince insallah nasip olursa cocuk istiyorum o surede calismayacagim kismetse

vazgectim canım normal tül yada bu olacak bakalım artık üff nişanlım kırmızı olmasın dedi zaten bizim evimiz daha sade renkler dedi dogruda dedi perdemizde kırmızı gibi bir renk olmamalı deedi gri yada beyaz olsun dedi sonra ipli perde oldugunu duyunca ondanda hoslanmadı gibi uff

yok canım dedigim gibi nişanlım kırmızı olmasın dedi o zaman gri ile beyaz kalıyor mantıklı olanda gri oluyor sanırım ama bu seferde karısı bos olsada cok ileride konutlar var onları sorun ediyor bende mutfaga güneslik almak istemiyorum

inşallah hersey daha güzel olur canım ama ben cidden böyle düşünmüyorum..annem bile hep der evlendimde rahata kavustum diye hersey güzel olur inşallah

Elbet cikar biseyler canim bozma moralini evlenene Allah yardim eder

pek sıkmıyorum cnm ztn de olsa iyi olur çnku daha hiçbirşeyimizi almadık mobilyalar duruyor perde halı ıvır zıvır eve girmedn belli de olmuyor eksik o yuzdn ist,iyorum son anda bulursk evi ozamn zor oluck bizim için çnküü bi hafta sonumuz vr oda pazar hangisinie yetişicz birde yazlıga gidiyoruz 2 haftada 1 bakalım hakkımızda hayırlısı ne gösterick Rabbim yardım eder biliyorum ama işte kuluda armut piş agzıma düş yapmıck

kızlar mutfak halım nasıl bugün aldım

Eklentiler

• $1168098585500074540.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 44
Canim artik kendi isimi kurdum nisanlimla beraber simdilik sartlqr olgunlasana kadar basinda o duruyor ben de tekrar bu arada baska ise girip cikmak istemiyorum
Zaten evlenince insallah nasip olursa cocuk istiyorum o surede calismayacagim kismetse
Anladım canım herşeyin hayırlısı inşallah

Bence sen stor yaptır kuzum ipli tercih etmezdim ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmediler bir türlü ama sen kullanacaksın karar senin tabi

kızlar mutfak halım nasıl bugün aldım

güle güle kullan canım cok şeker

Anladım canım herşeyin hayırlısı inşallah

Bence sen stor yaptır kuzum ipli tercih etmezdim ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmediler bir türlü ama sen kullanacaksın karar senin tabi

canım yok stor istemiyorum..zaten bastan beri soguk geliyolardı bana sonra mutfaga yakısır belki diye düşündüm ama benim mutfaga uyum saglamaz bence birde temizlik konusu içime sinmiyor acıkcası yıkanmıyormus o yüzden ya bu olacak yada sadece uzun tül

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…