- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
boşver uğraşma. klavyenle yaz çatır çatırmadem arkana kamera koyuyolar. inadına yap sende.
ay bide uyumadan evvelbünyeye baakkkk
Ofise takıldı hırsızlık ama tam benim arkama takılmak zorunda değildi şakayla karışık vurguladım vurguluyorum da anlamazlarsa böyle
Evet net her şey belli ben deliyim çok rahat takılırım böyleBen uyumadan önce bile içerim daha rahat uyutuyor beni Denedim ama beceremedim
Bende inat ettim patron çıkartırsa çıkartsın zaten haksızlıklar varçatır çatır yazarım bende Tuhaf bir bünyem var
ben cıkıyorum canlar. yarın görüşürüz. hoşçakalın
Ya neler çekiyorum gör görYani insanlarin uzerine taksinlar bir de utanmadan o kamerayi daha neler ya
İyi yapiyorsun canim daha iyisini bulsun gondersin hic durmasin
Zaten patron milleti emin olun daha iyisini bulunca durmuyorlar aninda kovuyorlar insanlari
Ya neler çekiyorum gör gör
Benim gibi kafasına vur ekmeğini al bu paraya çalışacak sessiz çalışkan kız bulsunlar da durmasınlar
Haklisin tatlim
Ben 8yillik tekstil muhendisiyim aldigim maas 2000lira
Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum o patronlara
İnsallah kendi ozel isimin sartlari bir an once olgunlasir da defolur giderim bir an once burdan diyorum hep
8 yıl gerçekten oldukça uzun bir zaman aldığın maaştan çok daha fazlasını hakediyorsun mesleğin gereği de bu patron milletine ters yapacaksın dilin çıkacak sessiz kalmayacaksın yoksa insan yerine koymuyorlarO yüzden artık no problem relax
Aynen katiliyorum sana canim
Bir de 3tane dil biliyorum ana dil duzeyinde dusun artik rezaleti
İyi demişsin kuzum, naptınız evi bulamadınız mı ya :44:
6:[/FONT][/B]
Sen ciddi misin canımçok az çok başka iş araştırdın mı farklı bir yer daha farklı verecektir muhakkak ya doğru düzgün okumamış sadece satış yapan arkadaşın aldığı maaş biliyor musun şehirler arası yapıyor tura çıkıyor yani en az 2 bin insan bunu duyunca diyor ki o en az 2 bine çalışıyor bize 1200 bile fazla geliyor verilmiyor bizim burada çalışandan bahsediyorum canım
Yok cnm ya hala yok hiç biryerde ev yok ev kranlıgı girdi sanki ya
Stor perdeden vazgeçtin yani baktım ipli nasıl oluyor diye o da farklı güzel duracaktırCanım grili kırmızılı olanı yokmu bu perdelerin kırmızı yoğunluk istiyorsan sırf kırmızı güzel olur ama daha az düz sade olsun diyorsan gri hoş olur beyaz olmaz sanki havası kalmaz gibi geldi masanda beyaz biraz baskınlık olsun diyorum
sevsinler senin kırmızı perdeleriniiiaşk böcüklerii siziii
dışardaki gözler böyle görüyor kuzum ondan nişanlınla hem fikirizbenim annemde öyle bazen çok ilgili bazen karışır dün mesela evi o da beğendi çok iyi dedi bu beni acayip mutlu etti ama yeri gelince de kanser edecek laflar ediyor bana kız anası olduğu için mii hani ağırdan almalar falan damadı istemiyor ya onun için miii bilmiyorum ama geçecek bunlar canımm ben inanıyorum Rabbim çektiklerimizin mükafatını vericek elbet
Gelmem tabi gelir miyim hiç valla oyarım onun o yol bulma çabalarını
Ayy tatlımmm sende iyi ki varsın, vallahi kk bitane hatunları şahaneeUnut gitsin senin gibi arkadaşı bulmuşta bunuyo
Ben unutamıyorum vallahi bu tarz olayları, ah ne çekmiştim bee. Pislik mikrop kız bak gene sinir yaptım
Biz daha yeni düzelttik arayı, geldi özür diledi. Eee malum düğün yaklaşıyo ya gelmek için can atıyo, bizlede konuşmayınca gelemeyeceği için akıllım geldi özür diledi. Nişanlımla konuşmaya çalışıyor, nişanlımda suratına bile bakmıyo. Ohh içimin yağları eriyo
Edacımm sondaki çok şıkkAldın mı naptın ??
Benim içinde güzel fikir olur he, yatak odasına
İyi demişsin kuzum, naptınız evi bulamadınız mı ya :44:
Allah bi daha ayırmasın o zaman, tezkere günü bambaşka
Uzulme edacim aile iste ne olursa olsun oyle deme orasi da her zaman senin evin insanlar hata yapabilir annen de hata yapmistir sen uzulme kirilma gonul koyma canim Allah mutlu mesut etsin insallah seni de doktugun gozyaslari cok cok gerilerde kalsin canim insallah bende cok uzuldum ailem beni cok mutsuz etti ama koca evinin hicbir zaman baba evinden rahat olamayacagini biliyorum sen de bunu unutma canim
Elbet cikar biseyler canim bozma moralini evlenene Allah yardim eder
Anladım canım herşeyin hayırlısı inşallahCanim artik kendi isimi kurdum nisanlimla beraber simdilik sartlqr olgunlasana kadar basinda o duruyor ben de tekrar bu arada baska ise girip cikmak istemiyorum
Zaten evlenince insallah nasip olursa cocuk istiyorum o surede calismayacagim kismetse
vazgectim canım normal tül yada bu olacak bakalım artık üff nişanlım kırmızı olmasın dedi zaten bizim evimiz daha sade renkler dedi dogruda dedi perdemizde kırmızı gibi bir renk olmamalı deedi gri yada beyaz olsun dedi sonra ipli perde oldugunu duyunca ondanda hoslanmadı gibi uff
kızlar mutfak halım nasıl bugün aldım
Anladım canım herşeyin hayırlısı inşallah
Bence sen stor yaptır kuzum ipli tercih etmezdim ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmediler bir türlü ama sen kullanacaksın karar senin tabi
çok hoşmuş iyi günlerde kullankızlar mutfak halım nasıl bugün aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?