ayy öyle miii
canım çok sevindim senin adına. cok mutlu günleriniz olsun o evde, sevdiceğinle, bebişlerinle inşallah
nasıl peki evin? ailene yakın mı? tadilat gerekiyor mu?
Gelmem tabi gelir miyim hiç valla oyarım onun o yol bulma çabalarını
Ayy tatlımmm sende iyi ki varsın, vallahi kk bitane hatunları şahaneeUnut gitsin senin gibi arkadaşı bulmuşta bunuyo
Ben unutamıyorum vallahi bu tarz olayları, ah ne çekmiştim bee. Pislik mikrop kız bak gene sinir yaptım
Biz daha yeni düzelttik arayı, geldi özür diledi. Eee malum düğün yaklaşıyo ya gelmek için can atıyo, bizlede konuşmayınca gelemeyeceği için akıllım geldi özür diledi. Nişanlımla konuşmaya çalışıyor, nişanlımda suratına bile bakmıyo. Ohh içimin yağları eriyo
vazgectim canım normal tül yada bu olacak bakalım artık üff nişanlım kırmızı olmasın dedi zaten bizim evimiz daha sade renkler dedi dogruda dedi perdemizde kırmızı gibi bir renk olmamalı deedi gri yada beyaz olsun dedi sonra ipli perde oldugunu duyunca ondanda hoslanmadı gibi uff
kızlar mutfak halım nasıl bugün aldım
Günaydınlar gelinciklerimmmmmbugün özlemcimin düğünü sibelimin de kınasıı Rabbim utandırmasınnn en kötü günleri bugün olsun inşaAllah
saol bebişimmmtadilatı yok çok şükür boyası yapılcak temizlenip yerleşilecek sadece o yüzden mutluyum ya eksiksiz bi ev buldum şükür ama aileme yakın değil kaynanamla aramda bi sokak var sadece annemler anadolu yakasında ben avrupdayım arabayla 30 dakkaya geliniyor ama yani
nişanlının kuzeni olmasına rağmen burun kıvırıyorsa çok canınızı yakmış belliki ne zevk alırlar bu durumdan anlamam doğrusumerakta ettim anlatmak istersen dinlerim kuzumm
bizde pazar günü bakcaz perde modellerine falan ben iki cama mutfak ve küçük odama geceli gündüzlü stor yapmayı düşünüyorum salona fon perdeli uzun tüll yatak odama karar veremedim henüz tavsiyeleri alcam perdeciden artıksıkma canını sende elbet bulursunuz bi yolunu kuzummm
tam mutfağa yakışır bi halı olmuş canım güzel günlerde kullan canımm
anammmmmmmm cok sagolll canımmm yaa iyi dileklerin icinnnn
rica ederimm canım benimne işin var burda hadii git hazırlığını yap senn
Günaydın kızlarrrrrrrrr
Günaydın canımmcımm nasılsın
günaydın larissamm iyiyim şükür sen nasılsınn bebişkom?
grip oldum bebeğim ya, bugün gelinlik provam ve alışveriş var :26:
Napıcam bilmiyoırum, başım ağrıyo sürekli bitki çayları içiyorum :26:
Günaydın canımGünaydınlar gelinciklerimmmmmbugün özlemcimin düğünü sibelimin de kınasıı Rabbim utandırmasınnn en kötü günleri bugün olsun inşaAllah
saol bebişimmmtadilatı yok çok şükür boyası yapılcak temizlenip yerleşilecek sadece o yüzden mutluyum ya eksiksiz bi ev buldum şükür ama aileme yakın değil kaynanamla aramda bi sokak var sadece annemler anadolu yakasında ben avrupdayım arabayla 30 dakkaya geliniyor ama yani
tam mutfağa yakışır bi halı olmuş canım güzel günlerde kullan canımm
canım yok stor istemiyorum..zaten bastan beri soguk geliyolardı bana sonra mutfaga yakısır belki diye düşündüm ama benim mutfaga uyum saglamaz bence birde temizlik konusu içime sinmiyor acıkcası yıkanmıyormus o yüzden ya bu olacak yada sadece uzun tül
Günaydın gelincikGünaydınlar gelinciklerimmmmmbugün özlemcimin düğünü sibelimin de kınasıı Rabbim utandırmasınnn en kötü günleri bugün olsun inşaAllah
Sibelcim çok güzel geçsin herşey inşallahanammmmmmmm cok sagolll canımmm yaa iyi dileklerin icinnnn
Günaydın canımcımGünaydın kızlarrrrrrrrr
Haftanın son mesai gününden herkese günaydıııııınnnn
Haftanın son mesai gününden herkese günaydıııııınnnn
Günaydın canım benim mesainin bitmesi için sabırsızlanıyorum
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeni bir gün, haftanın son mesaisi daha ne olsun
Saat 1 e ne kaldı ki zatenGünaydın canım benim mesainin bitmesi için sabırsızlanıyorum
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeni bir gün, haftanın son mesaisi daha ne olsun
Günaydın canım
30 dk.da cok bi mesafe değil, olsun.
eksiksiz bi ev bulmuşsn daha ne olsun
Günaydın gelincikEvet Rabbim yardımcıları olsun hepsi musmutlu olsun harika gelin olacaklar
Saat 1 e ne kaldı ki zaten
napcaksın bugün
Saat 1 e ne kaldı ki zaten
napcaksın bugün
Daha ne mi olsun, çabucak bitsin defolsun gitsin
evet canımmm benim Rabbime çok şükür istediğimiz gibi tam da.yarın perdeleri de seçcezz boyacı da gelip keşif yapcakk Allah ın izniyle
aminn canım hepimizin olsun inşaAllah aksilikler defolsun gitsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?