2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydınlar gelinciklerimmmmm bugün özlemcimin düğünü sibelimin de kınasıı Rabbim utandırmasınnn en kötü günleri bugün olsun inşaAllah
ayy öyle miii

canım çok sevindim senin adına. cok mutlu günleriniz olsun o evde, sevdiceğinle, bebişlerinle inşallah

nasıl peki evin? ailene yakın mı? tadilat gerekiyor mu?

saol bebişimmm tadilatı yok çok şükür boyası yapılcak temizlenip yerleşilecek sadece o yüzden mutluyum ya eksiksiz bi ev buldum şükür ama aileme yakın değil kaynanamla aramda bi sokak var sadece annemler anadolu yakasında ben avrupdayım arabayla 30 dakkaya geliniyor ama yani

nişanlının kuzeni olmasına rağmen burun kıvırıyorsa çok canınızı yakmış belliki ne zevk alırlar bu durumdan anlamam doğrusu merakta ettim anlatmak istersen dinlerim kuzumm

bizde pazar günü bakcaz perde modellerine falan ben iki cama mutfak ve küçük odama geceli gündüzlü stor yapmayı düşünüyorum salona fon perdeli uzun tüll yatak odama karar veremedim henüz tavsiyeleri alcam perdeciden artık sıkma canını sende elbet bulursunuz bi yolunu kuzummm

kızlar mutfak halım nasıl bugün aldım

tam mutfağa yakışır bi halı olmuş canım güzel günlerde kullan canımm

anammmmmmmm cok sagolll canımmm yaa iyi dileklerin icinnnn

grip oldum bebeğim ya, bugün gelinlik provam ve alışveriş var :26:
Napıcam bilmiyoırum, başım ağrıyo sürekli bitki çayları içiyorum :26:

çok geçmiş olsun canımm bende 2 haftadır gribim hafifledi ama gelin olcaz diye mi geliyor başımıza bünye mi zayıflıyor ne anlamadım özlemde öyle olmuştu çünkü en güzeli nane limon varsa onu iç canım heyecanlı bi gün olcak desen ya süperr gelinliğin tam istediğin gibi olur inşaAllah bebeğimm

kız gelin özlemmm ne işin var senin burdaa tam seni çekiştiriyordum

Günaydın canım

30 dk.da cok bi mesafe değil, olsun.

eksiksiz bi ev bulmuşsn daha ne olsun

Anladım edam gönlünün sevdiği olsun inşallah

Günaydınlar gelinciklerimmmmm bugün özlemcimin düğünü sibelimin de kınasıı Rabbim utandırmasınnn en kötü günleri bugün olsun inşaAllah
Günaydın gelincikEvet Rabbim yardımcıları olsun hepsi musmutlu olsun harika gelin olacaklar
anammmmmmmm cok sagolll canımmm yaa iyi dileklerin icinnnn
Sibelcim çok güzel geçsin herşey inşallah
Günaydın kızlarrrrrrrrr
Günaydın canımcım

Özlem senin ne işin var burada stresmi atıyorsun bakıyım herşey gönlüne göre olsun inşallah canım mutluluklar dilerim:123:

Son düzenleme:
Günaydın canım

30 dk.da cok bi mesafe değil, olsun.

eksiksiz bi ev bulmuşsn daha ne olsun

evet canımmm benim Rabbime çok şükür istediğimiz gibi tam da. yarın perdeleri de seçcezz boyacı da gelip keşif yapcakk Allah ın izniyle

Günaydın gelincikEvet Rabbim yardımcıları olsun hepsi musmutlu olsun harika gelin olacaklar

aminn canım hepimizin olsun inşaAllah aksilikler defolsun gitsinn

Ooo sendeki havadisler süper bugün

Düğüne ne kadar az kalmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…