2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzummm nasılsın ?

Hazırlıklar süratle devam ediyor heralde

Az kaldı dimi hiç geçmiyor gibi:78:Sevdiceğimin yanına gideceğim akşama belki bir kınaya katılırımSen ne yapacaksın canım

Saat 10 olmuş bile. (Gerçi daha 1 saat geçmiş )

Kimin kınası Kurtları dökersin akşam.

ben 5 çeyreğe kadar budayım malesef. Akşam olsada çıksam diye beklicem.

Sevdiceğin vardiyası 4-12 ydi bu hafta hiç görüşemedik , yarın gezip tozarız artık :103:

Off bende 6:30 da çıkıcam en vahim durumda olan benimm

inş bebeğim çok sağol
çok merak ediyorum gelinliğimi, bugün son rutüşleri konuşacağız, heycanla bekliyorum buraya koyacağım günü :))

Keyifler yerinde bugün Nehirim
Çok şükür kuzum keyifliyim zaten bir hafta içi keyifsizim ben yoksa hep pozitif bir insanımdır

Evet 1 saat geçmiş kaldı 3 saatAkrabanın canım ama işimiz uzun sürerse gitmiyeceğim yarın evde oynar dökerim artık Kıyamam boncuğum ya yarın çıkartırsınız acısını onu düşünerek gün geçecek merak etme

Son düzenleme:
Sizin orda erken kaçma durumları yok mu kuşum? hepiniz aynı saatte mi çıkıyosunuz?

Malesef canım burada öyle bir durum yok. Estetik ve güzellik merkezi olduğu için akşam 8 e kadar açık ve sürekli hasta geliyor. Sistemlerde sorun olduğunda aksaklıklar oluyor hiç bir şekilde işleme alamıyorlar. Ve en yoğun olduğumuz gündür merkez olarak cumartesi.

Hafta içi çalışmak çalışmak çalışmak

Günaydın kizlar. Bana haftasonu tatili yok dershanede öğretmenim. Simdide deneme sinavimiz var gozetmenlik yapıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yoksa sende evde çiftetelli açıp oynayanlardan mısın

ben onu genelde her pazar 11-12 gibi giyinirken yapıyorum

bugün geçsinde , yarın hemencik geçmesin upuzun bi pazar günü olsun

Hımm. millet hafta içi çalışıp gelemiyodur, hafta sonunu tercih ediyodur.

sen evlenince orda calışmaya devam mı ediceksin?

Rüyaların çıkar mı kuzum ben buna benzer bir rüya görmüştüm üst üste hemde pişman görünüyordu morali bozuk şekilde sonra bir yerden ulaştı gerçek hayatta özür dilemişti benden tabi ki de af yoktu

Hafta içi çalışmak çalışmak çalışmak
Çok sıkıcı çok sıkıcı çok sıkıcı
Günaydın kizlar. Bana haftasonu tatili yok dershanede öğretmenim. Simdide deneme sinavimiz var gozetmenlik yapıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım hafta içi iznin var senin öylemi olsun öğretmenlik çok güzel bir meslek özellikle bir bayan için
yoksa sende evde çiftetelli açıp oynayanlardan mısın

ben onu genelde her pazar 11-12 gibi giyinirken yapıyorum

bugün geçsinde , yarın hemencik geçmesin upuzun bi pazar günü olsun

Evet evet bende evde oynayanlardanım evi temizlerken sonra hep oynarım gün içinde halay bile çektiğim olur ki Ankara havalarından giriyorum kasap havasından çıkıyor eski şarkılarda çok hoşuma gidiyor prova yapıyorumHafta sonu hiç geçmesin upuzun olsun pazartesi gelmesin mümkünse

youtubedan açıp oynamak ii oluyodu. yanında bi dünya , halay roman videoları oluyodu. hangini istersem tıklıyodum o da kapandı

Aynen canım hafta içi çok yoğun olmuyor. Şuan zaten bir öneri sunucam ya hafta sonu c.tesi için ya vardiya yada erken çıkmak için umarım kabul ederler.

Evleninceye kadar düzelmezse de burası çıkmayı düşünüyorum düğünden 1 ay önce

İyi fikir. İnşallah onaylanır. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…