- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aminn canım hepimizin olsun inşaAllah aksilikler defolsun gitsinn
evet canımmm benim Rabbime çok şükür istediğimiz gibi tam da.yarın perdeleri de seçcezz boyacı da gelip keşif yapcakk Allah ın izniyle
aminn canım hepimizin olsun inşaAllah aksilikler defolsun gitsinn
Az kaldı dimi hiç geçmiyor gibi:78:Sevdiceğimin yanına gideceğimakşama belki bir kınaya katılırım Sen ne yapacaksın canım
Saat 10 olmuş bile. (Gerçi daha 1 saat geçmiş)
Kimin kınasıKurtları dökersin akşam.
ben 5 çeyreğe kadar budayım malesef. Akşam olsada çıksam diye beklicem.
Sevdiceğin vardiyası 4-12 ydi bu hafta hiç görüşemedik , yarın gezip tozarız artık :103:
Off bende 6:30 da çıkıcam en vahim durumda olan benimm
çok geçmiş olsun canımm bende 2 haftadır gribim hafifledi ama gelin olcaz diye mi geliyor başımıza bünye mi zayıflıyor ne anlamadım özlemde öyle olmuştu çünküen güzeli nane limon varsa onu iç canım heyecanlı bi gün olcak desen ya süperr gelinliğin tam istediğin gibi olur inşaAllah bebeğimm
Günaydın canımcım
Çok şükür kuzum keyifliyim zaten bir hafta içi keyifsizim benKeyifler yerinde bugün Nehirim
Saat 10 olmuş bile. (Gerçi daha 1 saat geçmiş)
Kimin kınasıKurtları dökersin akşam.
ben 5 çeyreğe kadar budayım malesef. Akşam olsada çıksam diye beklicem.
Sevdiceğin vardiyası 4-12 ydi bu hafta hiç görüşemedik , yarın gezip tozarız artık :103:
Sizin orda erken kaçma durumları yok mu kuşum? hepiniz aynı saatte mi çıkıyosunuz?
Çok şükür kuzum keyifliyim zaten bir hafta içi keyifsizim benyoksa hep pozitif bir insanımdır
Evet 1 saat geçmiş kaldı 3 saatAkrabanın canım ama işimiz uzun sürerse gitmiyeceğim yarın evde oynar dökerim artık Kıyamam boncuğum ya yarın çıkartırsınız acısını onu düşünerek gün geçecek merak etme
yoksa sende evde çiftetelli açıp oynayanlardan mısınÇok şükür kuzum keyifliyim zaten bir hafta içi keyifsizim benyoksa hep pozitif bir insanımdır
Evet 1 saat geçmiş kaldı 3 saatAkrabanın canım ama işimiz uzun sürerse gitmiyeceğim yarın evde oynar dökerim artık Kıyamam boncuğum ya yarın çıkartırsınız acısını onu düşünerek gün geçecek merak etme
Malesef canım burada öyle bir durum yok. Estetik ve güzellik merkezi olduğu için akşam 8 e kadar açık ve sürekli hasta geliyor. Sistemlerde sorun olduğunda aksaklıklar oluyor hiç bir şekilde işleme alamıyorlar. Ve en yoğun olduğumuz gündür merkez olarak cumartesi.
Günaydın kizlar. Bana haftasonu tatili yok dershanede öğretmenim. Simdide deneme sinavimiz var gozetmenlik yapıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canımmmm
ya rüyamda bana yıllar önce çok zararı dokunan birinin gelip özür dilediğini ve çok masum bir kimliğe büründüğünü gördüm :26: bu ne anlama geliyor ki :26: bana bi akıl ver nehirim :26:
Çok sıkıcı çok sıkıcı çok sıkıcı
Hafta içi çalışmak çalışmak çalışmak
Günaydın canım hafta içi iznin var senin öylemi olsun öğretmenlik çok güzel bir meslek özellikle bir bayan içinGünaydın kizlar. Bana haftasonu tatili yok dershanede öğretmenim. Simdide deneme sinavimiz var gozetmenlik yapıyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yoksa sende evde çiftetelli açıp oynayanlardan mısın
ben onu genelde her pazar 11-12 gibi giyinirken yapıyorum
bugün geçsinde , yarın hemencik geçmesin upuzun bi pazar günü olsun
Çok sıkıcı çok sıkıcı çok sıkıcı
Günaydın canım hafta içi iznin var senin öylemi olsun öğretmenlik çok güzel bir meslek özellikle bir bayan için
Evet evet bende evde oynayanlardanım evi temizlerken sonra hep oynarım gün içinde halay bile çektiğim olur kiAnkara havalarından giriyorum kasap havasından çıkıyor eski şarkılarda çok hoşuma gidiyor prova yapıyorum Hafta sonu hiç geçmesin upuzun olsun pazartesi gelmesin mümkünse
yoksa sende evde çiftetelli açıp oynayanlardan mısın
ben onu genelde her pazar 11-12 gibi giyinirken yapıyorum
bugün geçsinde , yarın hemencik geçmesin upuzun bi pazar günü olsun
Hımm. millet hafta içi çalışıp gelemiyodur, hafta sonunu tercih ediyodur.
sen evlenince orda calışmaya devam mı ediceksin?
Aynen canım hafta içi çok yoğun olmuyor. Şuan zaten bir öneri sunucam ya hafta sonu c.tesi için ya vardiya yada erken çıkmak için umarım kabul ederler.
Evleninceye kadar düzelmezse de burası çıkmayı düşünüyorum düğünden 1 ay önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?