2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

youtubedan açıp oynamak ii oluyodu. yanında bi dünya , halay roman videoları oluyodu. hangini istersem tıklıyodum o da kapandı

Kuzum yasak kalkıyor diye duydum bugün yarın açılır bende yasak geldi geleli oynayamıyorum onunla daha kolay oluyor çünkü Sezen aksu rakkas şarkısı off canım çekti

ne zamandırr gelimyorumm buraya naber kızlar nasılsınızz düğünü yaklaşan kimlerrrrrrrr hazırlıklarnız nasıl gidiyo

kısmen çıkar canım güzel bir rüya gördüğümde mutlaka güzel birşeyle karşılaşırım
ama hiç istemem bunun yaşanmasını özür dilemesin istemem

Kuzum yasak kalkıyor diye duydum bugün yarın açılır bende yasak geldi geleli oynayamıyorum onunla daha kolay oluyor çünkü Sezen aksu rakkas şarkısı off canım çekti

Benim tarzım da çiftetelli, misket

haberlerde okudum bende ama bilmiyorum açarlar mı :44:

du ben senin yerine bi RAkkas dinliyim

Son düzenleme:
kısmen çıkar canım güzel bir rüya gördüğümde mutlaka güzel birşeyle karşılaşırım
ama hiç istemem bunun yaşanmasını özür dilemesin istemem
Bende istemezdim çok yüzsüzce kardeşime ulaşmıştı salak kardeşimde gereken cevabı vermiş bazı yanlışların affı yoktur
Benim tarzım da çiftetelli, misket

haberlerde okudum bende ama bilmiyorum açarlar mı :44:

du ben senin yerine bi RAkkas dinliyim

Burada şarkı açmakta yasak site onaylamıyorBir kanaldan dinliyorum ne çıkarsa şansıma Ankara havalarından tutuyoruz o zaman gari de gari şarkısını biliyor musun çok severim bazen tek başına çıldırmış gibi oynarım

bilmem miiiiii sen cok cılgınsın yaaaa

teşekkür ederim tatım

Kıslaarrr düğünlerinis gelmeden başlamışsınıs oynamaya

Herkese selaaammm Haftaiçi ne güzel cıvıl cıvıl buralar ama ben anca haftasonu girebiliyorum
İşteyken müdüre hanımcım gözlerini ekranımdan ayırmıyor

Kıslaarrr düğünlerinis gelmeden başlamışsınıs oynamaya
Uzun bir zaman dilimi var önümde anca hazırlanırım
Herkese selaaammm Haftaiçi ne güzel cıvıl cıvıl buralar ama ben anca haftasonu girebiliyorum
İşteyken müdüre hanımcım gözlerini ekranımdan ayırmıyor

Hoşgeldin canım nasılsın benimde arkamda kocaman bir kamera var beni gözetleyen yazıyorum yinede ama sen yapma benim gibi

Uzun bir zaman dilimi var önümde anca hazırlanırım

Hoşgeldin canım nasılsın benimde arkamda kocaman bir kamera var beni gözetleyen yazıyorum yinede ama sen yapma benim gibi

Hoşbuldum güzelim iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Ay kamera olsa iyi kazulet müdüre daha kötü başka bir ekrana geçtiğim anda yeni işi yığıyo başıma

Hoşbuldum güzelim iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Ay kamera olsa iyi kazulet müdüre daha kötü başka bir ekrana geçtiğim anda yeni işi yığıyo başıma

Bende iyiyim çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz işteAkçak müdüre bayanlar çok fena benim müdürüm erkek daha iyi bence kibar davranıyorlar bayan bayanın halinden anlamıyor

Bende iyiyim çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz işteAkçak müdüre bayanlar çok fena benim müdürüm erkek daha iyi bence kibar davranıyorlar bayan bayanın halinden anlamıyor

Bizim de üst müdürler erkek şeker gibiler valla çok iyi niyetliler ama müdürelerin regl zamanları bitmiyor malesef sürekli gerginler
Hazırlıklar alışverişler nasıl gidiyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…