- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
youtubedan açıp oynamak ii oluyodu.yanında bi dünya , halay roman videoları oluyodu. hangini istersem tıklıyodum o da kapandı
Rüyaların çıkar mı kuzum ben buna benzer bir rüya görmüştüm üst üste hemde pişman görünüyordu morali bozuk şekilde sonra bir yerden ulaştı gerçek hayatta özür dilemişti benden tabi ki de af yoktu
Kuzum yasak kalkıyor diye duydum bugün yarın açılır bende yasak geldi geleli oynayamıyorum onunla daha kolay oluyor çünküSezen aksu rakkas şarkısı off canım çekti
Bende istemezdim çok yüzsüzce kardeşime ulaşmıştı salakkısmen çıkar canım güzel bir rüya gördüğümde mutlaka güzel birşeyle karşılaşırım
ama hiç istemem bunun yaşanmasınıözür dilemesin istemem
Benim tarzım da çiftetelli, misket
haberlerde okudum bende ama bilmiyorum açarlar mı :44:
du ben senin yerine bi RAkkas dinliyim
Bende istemezdim çok yüzsüzce kardeşime ulaşmıştı salakkardeşimde gereken cevabı vermiş bazı yanlışların affı yoktur
Burada şarkı açmakta yasak site onaylamıyorBir kanaldan dinliyorum ne çıkarsa şansıma Ankara havalarından tutuyoruz o zaman gari de gari şarkısını biliyor musun çok severim bazen tek başına çıldırmış gibi oynarım
bilmem miiiiiisen cok cılgınsın yaaaa
Günaydınlar gelinciklerimmmmmbugün özlemcimin düğünü sibelimin de kınasıı Rabbim utandırmasınnn en kötü günleri bugün olsun inşaAllah
saol bebişimmmtadilatı yok çok şükür boyası yapılcak temizlenip yerleşilecek sadece o yüzden mutluyum ya eksiksiz bi ev buldum şükür ama aileme yakın değil kaynanamla aramda bi sokak var sadece annemler anadolu yakasında ben avrupdayım arabayla 30 dakkaya geliniyor ama yani
nişanlının kuzeni olmasına rağmen burun kıvırıyorsa çok canınızı yakmış belliki ne zevk alırlar bu durumdan anlamam doğrusumerakta ettim anlatmak istersen dinlerim kuzumm
bizde pazar günü bakcaz perde modellerine falan ben iki cama mutfak ve küçük odama geceli gündüzlü stor yapmayı düşünüyorum salona fon perdeli uzun tüll yatak odama karar veremedim henüz tavsiyeleri alcam perdeciden artıksıkma canını sende elbet bulursunuz bi yolunu kuzummm
tam mutfağa yakışır bi halı olmuş canım güzel günlerde kullan canımm
ne zamandırr gelimyorumm buraya naber kızlar nasılsınızz düğünü yaklaşan kimlerrrrrrrr hazırlıklarnız nasıl gidiyo
hoşbuldukk tatlımm ay bi ara burdan çıkmıyordumDeryammmm Hoş geldin bebekimmm
Uzun bir zaman dilimi var önümde anca hazırlanırımKıslaarrr düğünlerinis gelmeden başlamışsınıs oynamaya
Herkese selaaammmHaftaiçi ne güzel cıvıl cıvıl buralar ama ben anca haftasonu girebiliyorum
İşteyken müdüre hanımcım gözlerini ekranımdan ayırmıyor
Uzun bir zaman dilimi var önümde anca hazırlanırım
Hoşgeldin canım nasılsın benimde arkamda kocaman bir kamera var beni gözetleyen yazıyorum yinede ama sen yapma benim gibi
Hoşbuldum güzelim iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın
Ay kamera olsa iyi kazulet müdüre daha kötü başka bir ekrana geçtiğim anda yeni işi yığıyo başıma
hoşbuldukk tatlımm ay bi ara burdan çıkmıyordumne zamandır gelmedimi fark ettim
Bende iyiyim çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz işteAkçak müdüre bayanlar çok fena benim müdürüm erkek daha iyi bence kibar davranıyorlar bayan bayanın halinden anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?