Uzun bir zaman dilimi var önümde anca hazırlanırım
Hoşgeldin canım nasılsın benimde arkamda kocaman bir kamera var beni gözetleyen yazıyorum yinede ama sen yapma benim gibi
Bizim de üst müdürler erkek şeker gibiler valla çok iyi niyetliler ama müdürelerin regl zamanları bitmiyor malesef sürekli gerginler
Hazırlıklar alışverişler nasıl gidiyor bakalım
Aynıyız kuzum valla. Hatta imkanın varsa müziklerle ilgili duyduğun tüm müzikleri bir klasörde topla dğün yaklaştığında da hepsini dvd yaz ohh derdin de olmazBen şuan öyle yapıyorum
Az çok topladım desemGiriş-slayt-dans-pasta-takı-gelin damat gelmeden önce çalınacaklar belirli
Cem Yılmazın konuşması geldi aklıma bayanlar reglden 1 hafta önce regl zamanı reglden 1 hafta sonra olarak ayrılıyorlar sadece geriye 1 hafta kalıyorhep gergin ve şişkinler yani ben artık bir yere başladığımda müdürün erkek olup olmadığına bakıyorum benim çalıştığım ofiste 4 erkeğin içerisinde genelde gün içinde burada olmuyorlar ama iyi anlaşıyoruz bayan olsaydı kesin çekemezdi aramızda bir sürtüşme olurdu ben insanlarla uğraşmam ama bayanlar benimle uğraşır tuhaf bakar Güzel gidiyor canım ufak ufak elektriklilere geçiyorum bu ay bakalım
Çok detay var onlar belirlide belirsiz olanlar onları ayarlamak gerekOooo en zorlar bitmiş
Gerisi kolay
Sigorta sektörü çoğunlukla bayanlardan oluşuyor malesef kara bahtım kem talihim
Düğünden sonra Allahın izniyle yeni iş arayışlarına başlayacağım, iş bakarken bunu göz
önünde bulundurayım ben de
Ben mutfak yatak odası karışık gidiyorum daha elektroniklere ve büyük parçalara pek geçemedim.
Anacığım deli gibi nevresim yastık yorgan almaya başladı, ben de tüm paramı ıvıra zıvıra veriyorum
Daha çok yolum var
Günaydınlar gelinciklerimmmmmbugün özlemcimin düğünü sibelimin de kınasıı Rabbim utandırmasınnn en kötü günleri bugün olsun inşaAllah
saol bebişimmmtadilatı yok çok şükür boyası yapılcak temizlenip yerleşilecek sadece o yüzden mutluyum ya eksiksiz bi ev buldum şükür ama aileme yakın değil kaynanamla aramda bi sokak var sadece annemler anadolu yakasında ben avrupdayım arabayla 30 dakkaya geliniyor ama yani
nişanlının kuzeni olmasına rağmen burun kıvırıyorsa çok canınızı yakmış belliki ne zevk alırlar bu durumdan anlamam doğrusumerakta ettim anlatmak istersen dinlerim kuzumm
bizde pazar günü bakcaz perde modellerine falan ben iki cama mutfak ve küçük odama geceli gündüzlü stor yapmayı düşünüyorum salona fon perdeli uzun tüll yatak odama karar veremedim henüz tavsiyeleri alcam perdeciden artıksıkma canını sende elbet bulursunuz bi yolunu kuzummm
tam mutfağa yakışır bi halı olmuş canım güzel günlerde kullan canımm
Çok detay var onlar belirlide belirsiz olanlar onları ayarlamak gerekÇok planlıyım dimi
Muhasebe sektöründe de var ama bizim ofisin tek çiçeği benim gerisi böceksatış sektöründe onlar daha çok onlar satıyor sevk ediyor ben muhasebe kısmını hallediyorum:126::102:Bulundur bulundur çok önemli bir seçenek Detay çok canım ben arada bardak havlu ıvır zıvır falanda alıyorum alıcam da ama önceliğim söze kadar nasipse elektriklileri bitirmek sonra beyaz eşya mobilya ödemeleri gelecek dişime de daha çok para harcıycamya o yüzden aradan çıkartıyorum
Çok detay var onlar belirlide belirsiz olanlar onları ayarlamak gerekÇok planlıyım dimi
Muhasebe sektöründe de var ama bizim ofisin tek çiçeği benim gerisi böceksatış sektöründe onlar daha çok onlar satıyor sevk ediyor ben muhasebe kısmını hallediyorum:126::102:Bulundur bulundur çok önemli bir seçenek Detay çok canım ben arada bardak havlu ıvır zıvır falanda alıyorum alıcam da ama önceliğim söze kadar nasipse elektriklileri bitirmek sonra beyaz eşya mobilya ödemeleri gelecek dişime de daha çok para harcıycamya o yüzden aradan çıkartıyorum
Ahh ev işi bir hallolsaydı ben de beyaz eşyaları alıp ödemelerine başlamak istiyordum ama malesef
son anda yattıUfak tefekleri birleştirince daha çok para gidiyor, onlara verene kadar büyük parçalar alınır
daaa koyacak ev yok :26::26:
Evet kuzucum plan iyidir candır
Bizim birimde de tek kıs benimm3 erkek var
Bizimde koyacak evimiz yok ama 10 ay kala falan alıp markanın mağazasında bekleteceğiz mecburen :26:
Püfff ben de kızsız yere başvurcam bananeee bananeeee
Evet kuzucum plan iyidir candır
Bizim birimde de tek kıs benimm3 erkek var
Aaa o şekilde kabul ediyorlar mı canım bilmiyordum onu:26: Fazla da değil 4-5 aycık bekletcekler sadece ellerinde
öyle bir şey varsa süperrr
Ne kadar çok ortak yanımız var :26:
Ben daha önce bana bu derece benzeyen birilerini görmemiştim. Hem düşünce olarak hem karakter olarak
Ama çok sevindim böyle olmasınaKadınlar Kulubündeki arkadaşlıklar harika
Mesela burdan sürekli görüştüğüm Deryam (deryaokan) var. Bir insanın yüreği ancak böyle olabilir. Çok iyi bir gelincik.
Allah nasip ederse Kocaeline gelin gelecek ve imkanımız olursa görüşeceğiz
Benim normal hayatımda anlaştığım kafa olarak çok insan yoktur. Ya çok çocuktur yada çok saftır etrafımdakiler. Herşey masal gibi gelir onlara.
Seninde öyle mi :26:
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın azıcık kalmış stresten oldu sanırım telaş son birkaç gün kala daha çok olur keyfini çıkar ne güzel rahatlaGünaydin kizceler nasilsiniz:) benim nisana bi hafta var ne bir heyecan ne bi telas hicbisey yok sanki hicbiseyi ben yasamiyorum benm degl hissi bi sey de anlamiyorum boyle of bi benmi boyleyim acaba:26:
benim tamamen mesleğimle ilgili bir durum. Ama şöyle bi tane kız olsaydı fena olmasdı
Benim kendi birimim haricinde de erkek yok öyle bir yerdeyimTüm firma bayan dolu
Bence bekletirler bekletmez olurlar mı boschta sormuştuk diye hatırlıyorum bir sorun canım herkes ev belli olduktan sonra almıyordur herhalde
Günaydin kizceler nasilsiniz:) benim nisana bi hafta var ne bir heyecan ne bi telas hicbisey yok sanki hicbiseyi ben yasamiyorum benm degl hissi bi sey de anlamiyorum boyle of bi benmi boyleyim acaba:26:
Benimde çok arkadaşım yoktur kafa yapımız uyan 1-2 belki parmak sayısını geçmez dostum hiç yok genelde hep bir sınır vardır insanlarla aramda en yakınıma bile herşeyimi söylemem kendime ait bir özelim muhakkak kalmalı diye düşnüürüm tuhaf bir insanım yaniBende sevindim benim gibi düşünen arkadaşlarımın olmasın kadınlar kulübü hayatımın bir parçası oldu resmen deryacığımı biliyorum çok iyi bir arkadaştır
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın azıcık kalmış stresten oldu sanırım telaş son birkaç gün kala daha çok olur keyfini çıkar ne güzel rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?