2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Uzun bir zaman dilimi var önümde anca hazırlanırım

Hoşgeldin canım nasılsın benimde arkamda kocaman bir kamera var beni gözetleyen yazıyorum yinede ama sen yapma benim gibi

Aynıyız kuzum valla. Hatta imkanın varsa müziklerle ilgili duyduğun tüm müzikleri bir klasörde topla dğün yaklaştığında da hepsini dvd yaz ohh derdin de olmaz Ben şuan öyle yapıyorum

Bizim de üst müdürler erkek şeker gibiler valla çok iyi niyetliler ama müdürelerin regl zamanları bitmiyor malesef sürekli gerginler
Hazırlıklar alışverişler nasıl gidiyor bakalım

Cem Yılmazın konuşması geldi aklıma bayanlar reglden 1 hafta önce regl zamanı reglden 1 hafta sonra olarak ayrılıyorlar sadece geriye 1 hafta kalıyor hep gergin ve şişkinler yani ben artık bir yere başladığımda müdürün erkek olup olmadığına bakıyorum benim çalıştığım ofiste 4 erkeğin içerisinde genelde gün içinde burada olmuyorlar ama iyi anlaşıyoruz bayan olsaydı kesin çekemezdi aramızda bir sürtüşme olurdu ben insanlarla uğraşmam ama bayanlar benimle uğraşır tuhaf bakar Güzel gidiyor canım ufak ufak elektriklilere geçiyorum bu ay bakalım

Aynıyız kuzum valla. Hatta imkanın varsa müziklerle ilgili duyduğun tüm müzikleri bir klasörde topla dğün yaklaştığında da hepsini dvd yaz ohh derdin de olmaz Ben şuan öyle yapıyorum

Az çok topladım desem Giriş-slayt-dans-pasta-takı-gelin damat gelmeden önce çalınacaklar belirli

Sigorta sektörü çoğunlukla bayanlardan oluşuyor malesef kara bahtım kem talihim
Düğünden sonra Allahın izniyle yeni iş arayışlarına başlayacağım, iş bakarken bunu göz
önünde bulundurayım ben de

Ben mutfak yatak odası karışık gidiyorum daha elektroniklere ve büyük parçalara pek geçemedim.
Anacığım deli gibi nevresim yastık yorgan almaya başladı, ben de tüm paramı ıvıra zıvıra veriyorum
Daha çok yolum var

Oooo en zorlar bitmiş

Gerisi kolay
Çok detay var onlar belirlide belirsiz olanlar onları ayarlamak gerek Çok planlıyım dimi

Muhasebe sektöründe de var ama bizim ofisin tek çiçeği benim gerisi böcek satış sektöründe onlar daha çok onlar satıyor sevk ediyor ben muhasebe kısmını hallediyorum:126::102:Bulundur bulundur çok önemli bir seçenekDetay çok canım ben arada bardak havlu ıvır zıvır falanda alıyorum alıcam da ama önceliğim söze kadar nasipse elektriklileri bitirmek sonra beyaz eşya mobilya ödemeleri gelecek dişime de daha çok para harcıycamya o yüzden aradan çıkartıyorum

ohh ne güzel planları kurmussun ben her yere normal tül ve güneslik yapıcam birtek mutak ip perde olabilir olmadı oda tül olacak

Ahh ev işi bir hallolsaydı ben de beyaz eşyaları alıp ödemelerine başlamak istiyordum ama malesef
son anda yattı Ufak tefekleri birleştirince daha çok para gidiyor, onlara verene kadar büyük parçalar alınır
daaa koyacak ev yok :26::26:

Evet kuzucum plan iyidir candır

Bizim birimde de tek kıs benimm 3 erkek var

Bizimde koyacak evimiz yok ama 10 ay kala falan alıp markanın mağazasında bekleteceğiz mecburen :26:

Püfff ben de kızsız yere başvurcam bananeee bananeeee

benim tamamen mesleğimle ilgili bir durum. Ama şöyle bi tane kız olsaydı fena olmasdı

Benim kendi birimim haricinde de erkek yok öyle bir yerdeyim Tüm firma bayan dolu

Aaa o şekilde kabul ediyorlar mı canım bilmiyordum onu:26: Fazla da değil 4-5 aycık bekletcekler sadece ellerinde
öyle bir şey varsa süperrr

Bence bekletirler bekletmez olurlar mı boschta sormuştuk diye hatırlıyorum bir sorun canım herkes ev belli olduktan sonra almıyordur herhalde

Ne kadar çok ortak yanımız var :26:

Ben daha önce bana bu derece benzeyen birilerini görmemiştim. Hem düşünce olarak hem karakter olarak

Ama çok sevindim böyle olmasına Kadınlar Kulubündeki arkadaşlıklar harika

Mesela burdan sürekli görüştüğüm Deryam (deryaokan) var. Bir insanın yüreği ancak böyle olabilir. Çok iyi bir gelincik.

Allah nasip ederse Kocaeline gelin gelecek ve imkanımız olursa görüşeceğiz

Benim normal hayatımda anlaştığım kafa olarak çok insan yoktur. Ya çok çocuktur yada çok saftır etrafımdakiler. Herşey masal gibi gelir onlara.

Seninde öyle mi :26:

Günaydin kizceler nasilsiniz:) benim nisana bi hafta var ne bir heyecan ne bi telas hicbisey yok sanki hicbiseyi ben yasamiyorum benm degl hissi bi sey de anlamiyorum boyle of bi benmi boyleyim acaba:26:

Benimde çok arkadaşım yoktur kafa yapımız uyan 1-2 belki parmak sayısını geçmez dostum hiç yok genelde hep bir sınır vardır insanlarla aramda en yakınıma bile herşeyimi söylemem kendime ait bir özelim muhakkak kalmalı diye düşnüürüm tuhaf bir insanım yaniBende sevindim benim gibi düşünen arkadaşlarımın olmasın kadınlar kulübü hayatımın bir parçası oldu resmen deryacığımı biliyorum çok iyi bir arkadaştır
Günaydin kizceler nasilsiniz:) benim nisana bi hafta var ne bir heyecan ne bi telas hicbisey yok sanki hicbiseyi ben yasamiyorum benm degl hissi bi sey de anlamiyorum boyle of bi benmi boyleyim acaba:26:
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın azıcık kalmış stresten oldu sanırım telaş son birkaç gün kala daha çok olur keyfini çıkar ne güzel rahatla

benim tamamen mesleğimle ilgili bir durum. Ama şöyle bi tane kız olsaydı fena olmasdı

Benim kendi birimim haricinde de erkek yok öyle bir yerdeyim Tüm firma bayan dolu

Biz 5 bayanız, 1 de erkek var ama o başka departmanda Bayan bayanın kurduymuş ama kim ne derse desin
iş yaşamında böyleymiş malesef

Bence bekletirler bekletmez olurlar mı boschta sormuştuk diye hatırlıyorum bir sorun canım herkes ev belli olduktan sonra almıyordur herhalde

Ay valla süper olur hemen sorayım iş çıkışı zaten beyaz eşyamı Bosh istiyorum ben de umarım erkenden alma şansım olur da
öder rahatlarım

Günaydın şeker iyiyiz sen nasılsınnn Nişanı henüz yaşamadım ama isteme ve sözde ben de aynı haldeydim.
Geldiler sohbet muhabbet oldu, babası istedi bende hala gram heyecan yok Sonra babam sazı eline aldı uzun
uzun konuşmaya bir başladı benim dizlerimin bağı o zaman çözüldü İnsan başta inanamıyor o yüzden heyecanlanamıyor
tatlım 1-2 gün kala başlar tatlı heyecanlar

Hayırlısıyla en güzel şekilde geçer inşallah nişan gününüz

Benimde öyledir canım. Ama benim herşeyimi çok iyi bilen bir arkadaşım var. Tamı tamına 7,5 yıldır arkadaşım olur kendisi. Sırdaşım, can yoldaşım, her anımda yanımdadır destek olur. Kafa yapılarımızda çok uyuşur.

Ben hep 1 tane olsun tam olsun diyenlerdenim Kuru kalabalığı sevmem Çok fazla seçiciyim. Nişanlım en çokta bu yanımı sever. Herkese merhaba dersin ama arkadaşım, dostum demezsin der. Böyleyim böyle olmaktan da ziyadesiyle mutluyum

Bizi tuhaf görenler olabilir onlara da saygım sonsuzdur Ama bis böyleyik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…