Biz 5 bayanız, 1 de erkek var ama o başka departmandaBayan bayanın kurduymuş ama kim ne derse desin
iş yaşamında böyleymiş malesef
Aaa o şekilde kabul ediyorlar mı canım bilmiyordum onu:26: Fazla da değil 4-5 aycık bekletcekler sadece ellerinde
öyle bir şey varsa süperrr
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Mevzuya balıklama daldım ama daha yeni aldık biz de beyaz eşyalarımızı boshtan canım, biz de mağazada bekletiyoruz. Adam 15-20 gün önceden yine arayın elimizde olmazsa getirelim yeterli dedi.
Ay valla süper olur hemen sorayım iş çıkışı zaten beyaz eşyamı Bosh istiyorum ben de umarım erkenden alma şansım olur da
öder rahatlarım
Sor canım sor bence alınıyor ödersiniz çıkar aradan insan nasıl rahatlar benim en büyük sıkıntım beyaz eşya rahat 7-8 bin aralığında ödeyelim çıksın aradan
Günaydınnn tatlımm iyiyiz kaynatıyoruz sen nasılsınn
Yarım saat sonra işten çıkıyorummm en yakın Bosh bayiine koşuyorum. Bekletme olayından haberim yoktu
valla benim çok iyi oldu öğrendiğim şimdiden ödemeye başlayayım hiç olmazsa ilerde bir anda borçlar yüklenmez.
Çok teşekkür ederim kızlarrrrr bugün aldığım en iyi haber buyduu
Benimde öyledir canım. Ama benim herşeyimi çok iyi bilen bir arkadaşım var. Tamı tamına 7,5 yıldır arkadaşım olur kendisi. Sırdaşım, can yoldaşım, her anımda yanımdadır destek olur. Kafa yapılarımızda çok uyuşur.
Ben hep 1 tane olsun tam olsun diyenlerdenimKuru kalabalığı sevmem Çok fazla seçiciyim. Nişanlım en çokta bu yanımı sever. Herkese merhaba dersin ama arkadaşım, dostum demezsin der. Böyleyim böyle olmaktan da ziyadesiyle mutluyum
Bizi tuhaf görenler olabilir onlara da saygım sonsuzdurAma bis böyleyik
Burayı bu yüzden seviyorum işteeeee
Gerçi burası yüzünden ıvır zıvıra çok para veriyorum, sizde görüp özeniyorum ama olsun seviyorum KK yı yine de
Ben de iyiyim canım, artık yavaştan hazırlıklarımızı yapmaya çalışıyoruz, geç bile kaldık ama
Mobilya bakıyoruz ama her şey çok pahalı, hepsi standart olmuş 4 bin, 4bin,4 bin....
Kara kara bunu düşünüyorum yani bu aralar
Evet canım git konuş son ana bırakmamak daha iyi. Hem yaz döneminde daha pahalı oluyor.
Ayrıca mağazada kaldığı için isterseniz teslim alırken model de değiştirebilirsiniz dedi bize bayi.Aradaki farkı ödeyerek ya da geri alarak
Güle güle kullan canım şimdiden
Nehircim niye pas vermiyon banaa:26:
Mobilyanı yaptırmayı düşünmez misin canım? O şekilde daha uyguna geliyor hem de modeli,
rengi, malzemeyi kendin seçmiş oluyorsun. 1 yıl önce iş arkadaşım evlendi, hazırına 5 bin TL
istenen yatak odası 4 salonu 2buçuk civarına yaptırdı. Ben de bir aksilik çıkmazsa mobilyamı
yaptırmak istiyorum
Mobilyanı yaptırmayı düşünmez misin canım? O şekilde daha uyguna geliyor hem de modeli,
rengi, malzemeyi kendin seçmiş oluyorsun. 1 yıl önce iş arkadaşım evlendi, hazırına 5 bin TL
istenen yatak odası 4 salonu 2buçuk civarına yaptırdı. Ben de bir aksilik çıkmazsa mobilyamı
yaptırmak istiyorum
Nihanım çıkıcam ya birazdan telaşlıyım bugün saçlarımı kıvırdım doğal kalın bukleler lise bebesine benziyorum aynısaçımı düzeltiyorum rujumu tazeliyorum tatlışım görmedim yoksa pas vermezmiyim sen niye selam vermiyorsun
Evet kuzucum
Nasıl gidiyor heyecanlar hat safhada dimi
Çıtır ve şeker kız seniEnişteyle mi buluşucan
Ben topluca selam verdim kiii....
Nihanım çıkıcam ya birazdan telaşlıyım bugün saçlarımı kıvırdım doğal kalın bukleler lise bebesine benziyorum aynısaçımı düzeltiyorum rujumu tazeliyorum tatlışım görmedim yoksa pas vermezmiyim sen niye selam vermiyorsun
Bizimde bir arkadaş yardımcı olacak bu konuda inşallah yaptırmayı düşünüyoruz ama yatak odasına girişmiycem hiç hazır alıcam daha mantıklı dimi :26:
Ben doğuda küçük bi ilçede çalışıyorum canım, burda yaşıycaz büyük bi ihtimalle...
Yaptırma imkanı olsa burda yaptırırdım ne güzel... Ama burda yok, gidip bi yerlere bakıp alma fırsatımız da yok şimdilik
Vivense diye bi yer var orda bi oturma grubuna bayıldım, bi de yatak odasına... Fiyat olarak da çok makul ama güvenemedik.
Deryacım senden bahsettik geldin bundan sonra sık bahsedelim durfena gidiyoooiçim böyle haraketli resmen aşkım bugünn bindallı almaya gidicek bide duvak alcak bana duvağımı değişmeye karar verdim :26:
uff ve bir sürü davetiye var yapılması gereken ben dedim buraya yollicanı yapma ben yapcammmmmsanırım pazartesiii kargoya verir
selam kızlarrr
hazırlandım cıkıyorum dayımlara gidiyorum davetiye götürücem gecede orada kalıcam uyyy kend dagıttım ilk davetiye olacakgörüşürüz öpüyorum
selam kızlarrr
hazırlandım cıkıyorum dayımlara gidiyorum davetiye götürücem gecede orada kalıcam uyyy kend dagıttım ilk davetiye olacakgörüşürüz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?