Deryacım senden bahsettik geldin bundan sonra sık bahsedelim durNasılsın canım nerelerdesin
Benzetmeye öldümBenimkinin anne babası falan gelcek öğlen misafirliğe ben de fırlayıp
gidip duş alıp hazırlanıcam daha pislikten ölüyorum
Yatak odası kampanya zamanı aynı hesaba geliyor eğer oda ebatları normalse hazır almak daha mantıklı bence.
Ama salonu kesin yatırıcam. Kısmet olursa biraz geniş olursa salon kocccamannn bir L koltuk istiyorum. Tv sehpası
etrafına da benim döküntülerim için kapaklı rafcıklar istiyorumHayal kurmak bile heyecanlandırıyor
he yaDeryacım senden bahsettik geldin bundan sonra sık bahsedelim durNasılsın canım nerelerdesin
Edam öyle kaçar gibi ışıkmı almaya geldinHadi bakalım günün güzel geçsin kuzum davetiyeni dağıt ne heyecanlı bir durumdur
Amin cnaım hemen gelsin ufff bende 1 ay gecsin ve 12 mayıs sabahına mutlu huzurlu uyanalım istiyorumSelam şekerrrAhhh darısıı başımaa davetiye dağıtacağım zaman hemen gelse de bitse bu kaos
hadii ya bendenmi bahs ettniz hissetmişim demekki :13: geldim geldim gitmem daha ya bilgisayarm bozuldu doru düzgün giremedim .
hazırlıklar hızlandı falan nehircim böyle garip bi ruh halindeyimm sen naslsınnn
he yaözledim valla sohbeti
Öyleyim amaAcele acele halledersin sözden sonra birde o misafirlikler var değil mi heyecanlı ama Benim gibin düşünüyorsun salonu canım bende L istiyorum bir tv ünitesi birde masa belki kocamansa salonum konsol ama gerekte yok eğer L koltuğum ufak olursa karşısına 2 li koltuk daha tarz oluşturabilirsem para biriktirip almayı düşünüyorum nakitte birşeyler farkediyor sanki
tamam kuzum gelicem zaten son günlerimBende özledim arada kaçamak yap yinede böyle iyi oluyor
canım nakitte kesinlikle cok fark ediyor bizim beyaz eşyalar 3400 iken nakitte 2900 oldu..sonra köşe koltuk 2300 falandı 1990 oldu..tv ünitesi masa 3100 falandı öle bişey biz 2500 e aldık cok şükür
Evet deryacım temiz kalpli iyi bir arkadaşımız demiştik:13:gel gel gitme bir daha görmiyim 1 aycık kalmış tuhaf hissetmen normal canım garip ama güzel sancılı duygular işte ben sizden daha heyecanlıyım sanki bizimkide yaklaşıyor siz evlenince
tamam kuzum gelicem zaten son günlerimyavastan ayakkabı altına isimleri özelden alabilirim nehirim sen bi kere yazmıstın ama unuttum ben :26:
ay teşekkür ederim arkadaşmvalla byle midem boğazmda dolanıyorum sanki bilyosunz heycanlannca kusyorum ya:26:
heycnlann tabiiiiii biz gidiyoruz sıra sizee gelioooooooooooooooooooooooay yanlız bu düğün işinde al al bitmiyo bir diyon bitti kalmadı dk başı bişe çıkıo off aşkım herşeyi gönlüme göre yaptıı içimde hiç bişe kalmadıı inşallah hepinizin de öyle olur bunlar müthiş duygular ya mayıs 10 geliyooooooooo
selam kızlarrr
hazırlandım cıkıyorum dayımlara gidiyorum davetiye götürücem gecede orada kalıcam uyyy kend dagıttım ilk davetiye olacakgörüşürüz öpüyorum
fena gidiyoooiçim böyle haraketli resmen aşkım bugünn bindallı almaya gidicek bide duvak alcak bana duvağımı değişmeye karar verdim :26:
uff ve bir sürü davetiye var yapılması gereken ben dedim buraya yollicanı yapma ben yapcammmmmsanırım pazartesiii kargoya verir
Anem görmedim kiEvet bugün çıtır olayım dedim kilo olarak hafif topluyum ama çıtırım yine de dimi deri ceketi de çektim bir motor eksik altımda
Anlıyorum tatlımMarkayı daha önce duymadım ama araştırmak lazım burda muhakkat bilenler çıkar.
Kampanya zamanlarını kollamak lazım bazen süper indirimler oluyor. Ya da topluca alınca Tv vs hediye veriyorlar
hesaplı oluyor. Allah hepimize kolaylık versin en güzel ama zor zamanlar
canım nakitte kesinlikle cok fark ediyor bizim beyaz eşyalar 3400 iken nakitte 2900 oldu..sonra köşe koltuk 2300 falandı 1990 oldu..tv ünitesi masa 3100 falandı öle bişey biz 2500 e aldık cok şükür
Amin kuzum inşallahBenimde heyecan mideme vurur stres yaptığımda Ne güzel herşey gönlüne göre olmuş darısı başımıza hadi bakalım azıcık kaldı
Nasılsın deryacım, az kalmış sizin düğüne de
/QUOTE]
iyimmmmm canım sen nasılsınn evet çok az kaldııııııııböyle hem ağlayıp hem gidicez artık
aminnn canım
ayy midemiz delincek valla
Nasılsın deryacım, az kalmış sizin düğüne de
/QUOTE]
iyimmmmm canım sen nasılsınn evet çok az kaldııııııııböyle hem ağlayıp hem gidicez artık
Olsun ama huzurlu yuvanızda hiç akmaz inşallah o yaşlar
kızlarr davetiyemizz de böylee haraketliiiiiisevdiğimle arabadan inip aşk yuvamıza geçiş
Çok şekermiiiş
aminnn canım
ayy midemiz delincek valla
Olsun ama huzurlu yuvanızda hiç akmaz inşallah o yaşlar
Çok şekermiiiş
amin canımmmm inşallah
dimiiiiii çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?