2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Deryacım senden bahsettik geldin bundan sonra sık bahsedelim dur Nasılsın canım nerelerdesin

hadii ya bendenmi bahs ettniz hissetmişim demekki :13: geldim geldim gitmem daha ya bilgisayarm bozuldu doru düzgün giremedim .

hazırlıklar hızlandı falan nehircim böyle garip bi ruh halindeyimm sen naslsınnn

Öyleyim ama Acele acele halledersin sözden sonra birde o misafirlikler var değil mi heyecanlı ama Benim gibin düşünüyorsun salonu canım bende L istiyorum bir tv ünitesi birde masa belki kocamansa salonum konsol ama gerekte yok eğer L koltuğum ufak olursa karşısına 2 li koltuk daha tarz oluşturabilirsempara biriktirip almayı düşünüyorum nakitte birşeyler farkediyor sanki

he ya özledim valla sohbeti

Selam şekerrr Ahhh darısıı başımaa davetiye dağıtacağım zaman hemen gelse de bitse bu kaos
Amin cnaım hemen gelsin ufff bende 1 ay gecsin ve 12 mayıs sabahına mutlu huzurlu uyanalım istiyorum

hadii ya bendenmi bahs ettniz hissetmişim demekki :13: geldim geldim gitmem daha ya bilgisayarm bozuldu doru düzgün giremedim .

hazırlıklar hızlandı falan nehircim böyle garip bi ruh halindeyimm sen naslsınnn

Evet deryacım temiz kalpli iyi bir arkadaşımız demiştik:13:gel gel gitme bir daha görmiyim1 aycık kalmış tuhaf hissetmen normal canım garip ama güzel sancılı duygular işte ben sizden daha heyecanlıyım sanki bizimkide yaklaşıyor siz evlenince

canım nakitte kesinlikle cok fark ediyor bizim beyaz eşyalar 3400 iken nakitte 2900 oldu..sonra köşe koltuk 2300 falandı 1990 oldu..tv ünitesi masa 3100 falandı öle bişey biz 2500 e aldık cok şükür

Şekerlerrr size doyum olmaz ama benim koşa koşa eve gitmem lazım malum ağır misafirler
Hepinizi öpüyorummm görüşürüzzz

canım nakitte kesinlikle cok fark ediyor bizim beyaz eşyalar 3400 iken nakitte 2900 oldu..sonra köşe koltuk 2300 falandı 1990 oldu..tv ünitesi masa 3100 falandı öle bişey biz 2500 e aldık cok şükür

Beyaz eşyalara nakitimiz yok edam ama yatak odası için öyle yapıcam mobilyayı da iyi bir yer bulursak arkadaş yardımcı olacak yaptıracağız bakalım geri kalan taksite çalışıyoruz vallahi

ay teşekkür ederim arkadaşm valla byle midem boğazmda dolanıyorum sanki bilyosunz heycanlannca kusyorum ya:26:
heycnlann tabiiiiii biz gidiyoruz sıra sizee geliooooooooooooooooooooooo ay yanlız bu düğün işinde al al bitmiyo bir diyon bitti kalmadı dk başı bişe çıkıo off aşkım herşeyi gönlüme göre yaptıı içimde hiç bişe kalmadıı inşallah hepinizin de öyle olur bunlar müthiş duygular ya mayıs 10 geliyooooooooo

Amin kuzum inşallahBenimde heyecan mideme vurur stres yaptığımdaNe güzel herşey gönlüne göre olmuş darısı başımıza hadi bakalım azıcık kaldı

selam kızlarrr
hazırlandım cıkıyorum dayımlara gidiyorum davetiye götürücem gecede orada kalıcam uyyy kend dagıttım ilk davetiye olacak görüşürüz öpüyorum

Ayy ne heyecanlı ne keyifli bir iştir bu edacım, hadi hayırlı olsun

Nasılsın deryacım, az kalmış sizin düğüne de

Anem görmedim ki Evet bugün çıtır olayım dedim kilo olarak hafif topluyum ama çıtırım yine de dimideri ceketi de çektim bir motor eksik altımda

Çıtırsın tabiii... hatta çıtırım, çıtırsın, çıtırız

Amiiiin canım, bakalım artık nasibimizde ne var merakla bekliyorum
Sürekli bakmak gerek sanırım

Biz de nakit aldık beyaz eşyaları ama çok bi fark olmadı edam ya...
Bi tane blendırla kandırdılar bizi. Satıcıdan da kaynaklı galiba

Amin kuzum inşallahBenimde heyecan mideme vurur stres yaptığımdaNe güzel herşey gönlüne göre olmuş darısı başımıza hadi bakalım azıcık kaldı

aminnn canım

ayy midemiz delincek valla

Nasılsın deryacım, az kalmış sizin düğüne de

/QUOTE]
iyimmmmm canım sen nasılsınn evet çok az kaldıııııııı böyle hem ağlayıp hem gidicez artık

kızlarr davetiyemizz de böylee haraketliiiiiisevdiğimle arabadan inip aşk yuvamıza geçiş

Eklentiler

• $IMG-20140404-WA0015.webp
    20 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG-20140404-WA0017.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $2014-04-01_22.48_2-1.webp
    13 KB · Görüntüleme: 26

hafta sonu yatak odamızz gelioo pudra pudra tam bi prenses odası gibi oluyo perdelermizi stor ve fon perde yaptırdıkkk storda yatak odamda olan desenden var kızlarr sizinle paylaşmk için can atıyorum bi tamamlansınn göstereyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…