2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nişanlının kuzeni olmasına rağmen burun kıvırıyorsa çok canınızı yakmış belliki ne zevk alırlar bu durumdan anlamam doğrusu merakta ettim anlatmak istersen dinlerim kuzumm

Eee akıl yok ki o tarz insanlarda kuzum naparsın
Durum şu ki benim bundan 2-3 sene önce bi konuştuğum vardı kendileri ben ayrıldıktan sonra uyuşturucu falan kullanmaya başlamış. Bu çocukla 3,5 yıl konuştum. Tabi nişanlımın kuzeni de benim en yakın arkadaşımdı, çocukluk arkadaşım bile diyebilirim. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Annelerimizde çocukluktan beri beraber, hemde aynı köylüyüz. Nişanlımla konuşmaya başladığım süre zarfında bi kıskançlık mıdır nedir bi soğukluk girdi aramıza..
5 ay konuştuk sonrasında nişanlandık zaten.. Nişandan bi ay sonradan nişanlım askere gitti. Askere gittiğinde yanımda oldu, bana destek oldu kuzeni falan.. 1 ay geçti.. Kaynanamlara gittim kaynanam bana birşeyler anlattı, meğerse kuzeni arkamdan atmadığı iftira kalmamış. Namusuma kadar laf etmiş. Hatta benim kendimi nişanlıma yamamaya çalışıyormuşum gibi laflar söylemiş. Kaynanamda beni uyardı onunla ilişkini kes falan gibisinden..
Neyse kızla yüzleştik, inkar etti falan.. Eee malum akraba oluyoruz, yine bi şekilde düzeldik.. Sonra yine konuştuk, sonra yine yine.. Şu 5-6 aydır çenesi kapalı, nişanlımın kulağına gidiyor bunlar arıyor onu tehdit ediyor. Gelirim gebertirim seni kapa o ağzını falan.. Tamam her durumda sıyrılmasını bi şekilde başardı. Teyzeleride dahil herkes üstüme geldi, nişanı atma durumuna geldim. Nişanlımda izne geldi o sıra herşeyi hallettik, gitti kızla konuştu hiç bi şekilde adını ağzına almıyorsun, bizden uzak dur demiş. Öyle böyle konu bi şekilde kapandı anlayacağın..
Bundan 3 ay öncede kaynanam, kız kardeşleri bize oturmaya geldiler bi baktım kızda gelmiş. Benimle konuşmak için harcadığı caba görülmeye değer
Sürekli napıyosun, nasılsın diye mesajlar atmalar falan.. Ben onunla eskisi gibi olmak istiyorum diye millete konuşmalar..
Tabi konuşuyoruz ama iki yabancı gibi olması gerekende bu, nişanlım hiç bi şekilde muhattap olmuyor. Olan biten bu işte kuzum
Şimdi kendisi nişanlanacak bi ay sonra falan, abimin yakın arkadaşı ile.. Babamda istemeye gidecek babasıyla arkadaş olduğu için.. Beni de çağırdı 'Nişanlım izin vermiyor, gelemem' dedim çıktım işin içinden..
Ne çektim bee

Hıı karışık bi durum inşallah orta yolunu bulursun yavrum

Yok cnm ya hala yok hiç biryerde ev yok ev kranlıgı girdi sanki ya

Aaaa üzüldüm tatlım ya inşallah bulursunuz

Son düzenleme:

Oooo son hazırlıklarda yapılıyor ne güzell

Sen yap tabi kuzum o heyecanı o telaşı yaşa azıcık daha

Ben gördüm

Harika harika harika ötesi bir yatak odası. Tam bir aşk odası

Ooo sendeki havadisler süper bugün

Düğüne ne kadar az kalmışşş

Allah ıma şükürler olsun şuanlık problemlerimiz yok ama yapılacaklarımız çokk aynen çok az kaldı bi o telaşlandırıyor benii haftaya da nikah var zatenn hepimizin işi rast gider inşaAllah bronz nazar boncuumm
Amin kuzum inşallahBir defolsunlar yani gelsin bol bol şans

ben yemekten geldim sen gitti sanırım nehirim neyse ptesi görüşürüz allah ın izniyle

Kuzummm nasılsın ?

Hazırlıklar süratle devam ediyor heralde

iyiyimm bebişimmm çok şükür herşey yolunda şuana kadar sen nasılsınn kuzucumm

inş bebeğim çok sağol
çok merak ediyorum gelinliğimi, bugün son rutüşleri konuşacağız, heycanla bekliyorum buraya koyacağım günü :))

eminimm çokk güzel olmuştur üstünde kuzummmm bende bende koycammm Allah ın izniylee

ohh ne güzel planları kurmussun ben her yere normal tül ve güneslik yapıcam birtek mutak ip perde olabilir olmadı oda tül olacak
plansız programsız olmuyor kuzum napimmm huyum kurursun inşaAllah bi aksilik çıkmadan hallederiz tüm işlerimizi tatlımm

Ayy hadi hayırlı olsun. Fotoğrafı yok mu?

Kizlar nasisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bitti mi tüm hazırlıklar ?

Düğünede az kalmış kız nasıl sıkılıyosun sen

Bitmedi ne bitmesii Evin boyası yapılacak yarın, renk beğenmek için gitcem.
Sonra eşyalar perde şu bu fasa fiso seçilecek
Kına için alışveriş yapılacak, bindallı alınacak elbise alıcak, kına için kuaför ayarlanacak, fotoğrafçı ayarlanacak. Ohoo say say bitmez

Çok sıkılıyom ya vallahi hazırlıklar duruldu şimdilik o yüzden yavrum

Allah seniii

Kıs herşey duruyo ya bence sen şuan evde olmanın ve sıkılmanın keyfini çıkar

Sonra dinlenmene vakit kalmaz

Allah seniii

Kıs herşey duruyo ya bence sen şuan evde olmanın ve sıkılmanın keyfini çıkar

Sonra dinlenmene vakit kalmaz

Keyfini çıkartamıyorum ki evde de 'yemek öğren, az mutfağa gir' klasik anne sözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…