Aynen bence olması gereken bu herkesle arkadaş olunmaz az insan çok huzurSeçiciyim bende yakında kardeş çıkıcaz
nişanlının kuzeni olmasına rağmen burun kıvırıyorsa çok canınızı yakmış belliki ne zevk alırlar bu durumdan anlamam doğrusumerakta ettim anlatmak istersen dinlerim kuzumm
yok canım dedigim gibi nişanlım kırmızı olmasın dedi o zaman gri ile beyaz kalıyor mantıklı olanda gri oluyor sanırım ama bu seferde karısı bos olsada cok ileride konutlar var onları sorun ediyor bende mutfaga güneslik almak istemiyorum
Yok cnm ya hala yok hiç biryerde ev yok ev kranlıgı girdi sanki ya
fena gidiyoooiçim böyle haraketli resmen aşkım bugünn bindallı almaya gidicek bide duvak alcak bana duvağımı değişmeye karar verdim :26:
uff ve bir sürü davetiye var yapılması gereken ben dedim buraya yollicanı yapma ben yapcammmmmsanırım pazartesiii kargoya verir
hafta sonu yatak odamızz gelioopudra pudra tam bi prenses odası gibi oluyo perdelermizi stor ve fon perde yaptırdıkkk storda yatak odamda olan desenden var kızlarr sizinle paylaşmk için can atıyorum bi tamamlansınn göstereyim
Ooo sendeki havadisler süper bugün
Düğüne ne kadar az kalmışşş
Amin kuzum inşallahBir defolsunlar yani gelsin bol bol şans
Kuzummm nasılsın ?
Hazırlıklar süratle devam ediyor heralde
inş bebeğim çok sağol
çok merak ediyorum gelinliğimi, bugün son rutüşleri konuşacağız, heycanla bekliyorum buraya koyacağım günü :))
plansız programsız olmuyor kuzum napimmm huyum kurursunohh ne güzel planları kurmussun ben her yere normal tül ve güneslik yapıcam birtek mutak ip perde olabilir olmadı oda tül olacak
iyiyimm bebişimmm çok şükür herşey yolunda şuana kadar sen nasılsınn kuzucumm
Bende iyiyim kuzucum ne olsun çalışıyoruz iş güç aynı
hafta sonu yatak odamızz gelioopudra pudra tam bi prenses odası gibi oluyo perdelermizi stor ve fon perde yaptırdıkkk storda yatak odamda olan desenden var kızlarr sizinle paylaşmk için can atıyorum bi tamamlansınn göstereyim
Ben gördüm
Harika harika harika ötesi bir yatak odası. Tam bir aşk odası
Ayy hadi hayırlı olsun. Fotoğrafı yok mu?
Beni de alsana yanına, düğüne kadar çalışayım
Ne yapcan kıs yanımda
sen görmezsenn olrmu hiçç
dimiii o aşk odansdan bii aşk bebişi çıkar dermişimutandımmm
Çok sıkılıyom ben yaa
Nişanlıma da diyom beni dükkana alsana diye kızıyo :26:
Çıkmas mı yaaa
Hemde ne şirin ne tatlı olur
Annesi gibi pamuk yüzlü bebiş olur
Bitti mi tüm hazırlıklar ?
Düğünede az kalmış kız nasıl sıkılıyosun sen
kız dur beni gaza getirme zatenn hevesim var doğurum bak bitane
oyy bitanemm yaa
Bitmedi ne bitmesiiEvin boyası yapılacak yarın, renk beğenmek için gitcem.
Sonra eşyalar perde şu bu fasa fiso seçilecek
Kına için alışveriş yapılacak, bindallı alınacak elbise alıcak, kına için kuaför ayarlanacak, fotoğrafçı ayarlanacak. Ohoo say say bitmez
Çok sıkılıyom ya vallahi hazırlıklar duruldu şimdilik o yüzden yavrum
Allah seniii
Kıs herşey duruyo ya bence sen şuan evde olmanın ve sıkılmanın keyfini çıkar
Sonra dinlenmene vakit kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?