2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aman nazar değmesin Tüm güzellikler bizimle olsun

Keyfini çıkartamıyorum ki evde de 'yemek öğren, az mutfağa gir' klasik anne sözleri

Amannnn

Öyle anne bir bende yok sanırım

Annemde hep der internet denen birşey var yemek kitapları var. Açar tarife göre yaparsın. 1-2 derken öğrenirsin diyor. Hangimiz sanki evlenirken 4 4 lüktük diyor

El lezzetime güvenirim. Ayrıca birşeyi hiç yapmasam bile bende acemi şansı var

Ohh anneye bak bee

Yav bende bi hamur işini çok seviyorum, bilmediğim çörek börek yok ama yemek yapmayı sevmiyom o yüzden kaçıyom
Ohh ohh ne güzel beee

sen bi kere şans vermişsin o bunu kötüye kullanmış kız hemde arkadaşın yani bunu nasıl yapar anlamıyorum o zman kuzenine karşı boş değil ki kıskanıyor sizi bozmaya çalışıyor falan benim aklıma o geldi yani şanslısın ki kaynanan senden yana kuzum ya ona inansalardı :26:Rabbim fırsat vermesin böylelerine

Bende iyiyim kuzucum ne olsun çalışıyoruz iş güç aynı

aynen bende akşam 5,30 olsa da gitsem modundayım bi o kadar da yoğunum bugün pfffff

Ohh anneye bak bee

Yav bende bi hamur işini çok seviyorum, bilmediğim çörek börek yok ama yemek yapmayı sevmiyom o yüzden kaçıyom
Ohh ohh ne güzel beee

Öğrenirsin kuzum benim merak etme sen takmada o kadar

Benimde etrafımda hiç bir işten anlamayan çok kişi vardı. Öyle bir ev hanımı oldular ki neyimiz eksik

Bende yoğun değilim ama özel işim vardı. Onu yapıyorum tamamlayayımda paramı alayım biran önce

kızlar napıyosunuzzzzzzz ben bu aralar acayip zayıflamaya takmış durumdayım yediklerimin kalorisini ölçüyorum biçiyorum tartıyorum mayısta gelinliğim için ölçü vericem bursaya gidicem o zamana kadar gitsin istiyorum kilocuklar göbişler

Ayyy ama ben şimdi çok fena merak ettim, göster bir an önceee

Koşuşturmam arttı kızlar ama haftasonu dinlenicem biraz.
Evime eşyaları yerleştiriyoruz.
Bir yandan gelinlik provalarım devam ediyor.
Dün gece ağlayasım geldi nedense. zaman yaklaştıkça bir duygusallıkta oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…