Allah ıma şükürler olsun şuanlık problemlerimiz yok ama yapılacaklarımız çokkaynen çok az kaldı bi o telaşlandırıyor benii haftaya da nikah var zatenn hepimizin işi rast gider inşaAllah bronz nazar boncuumm
plansız programsız olmuyor kuzum napimmm huyum kurursuninşaAllah bi aksilik çıkmadan hallederiz tüm işlerimizi tatlımm
Keyfini çıkartamıyorum ki evde de 'yemek öğren, az mutfağa gir' klasik anne sözleri
nasılsınızz kızlarrr iyimsisnizzz
Keyfini çıkartamıyorum ki evde de 'yemek öğren, az mutfağa gir' klasik anne sözleri
Amannnn
Öyle anne bir bende yok sanırım
Annemde hep der internet denen birşey var yemek kitapları var. Açar tarife göre yaparsın. 1-2 derken öğrenirsin diyor. Hangimiz sanki evlenirken 4 4 lüktük diyor
El lezzetime güvenirim. Ayrıca birşeyi hiç yapmasam bile bende acemi şansı var
Eee akıl yok ki o tarz insanlarda kuzum naparsın
Durum şu ki benim bundan 2-3 sene önce bi konuştuğum vardı kendileri ben ayrıldıktan sonra uyuşturucu falan kullanmaya başlamış. Bu çocukla 3,5 yıl konuştum. Tabi nişanlımın kuzeni de benim en yakın arkadaşımdı, çocukluk arkadaşım bile diyebilirim. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Annelerimizde çocukluktan beri beraber, hemde aynı köylüyüz. Nişanlımla konuşmaya başladığım süre zarfında bi kıskançlık mıdır nedir bi soğukluk girdi aramıza..
5 ay konuştuk sonrasında nişanlandık zaten.. Nişandan bi ay sonradan nişanlım askere gitti. Askere gittiğinde yanımda oldu, bana destek oldu kuzeni falan.. 1 ay geçti.. Kaynanamlara gittim kaynanam bana birşeyler anlattı, meğerse kuzeni arkamdan atmadığı iftira kalmamış. Namusuma kadar laf etmiş. Hatta benim kendimi nişanlıma yamamaya çalışıyormuşum gibi laflar söylemiş. Kaynanamda beni uyardı onunla ilişkini kes falan gibisinden..
Neyse kızla yüzleştik, inkar etti falan.. Eee malum akraba oluyoruz, yine bi şekilde düzeldik.. Sonra yine konuştuk, sonra yine yine.. Şu 5-6 aydır çenesi kapalı, nişanlımın kulağına gidiyor bunlar arıyor onu tehdit ediyor. Gelirim gebertirim seni kapa o ağzını falan.. Tamam her durumda sıyrılmasını bi şekilde başardı. Teyzeleride dahil herkes üstüme geldi, nişanı atma durumuna geldim. Nişanlımda izne geldi o sıra herşeyi hallettik, gitti kızla konuştu hiç bi şekilde adını ağzına almıyorsun, bizden uzak dur demiş. Öyle böyle konu bi şekilde kapandı anlayacağın..
Bundan 3 ay öncede kaynanam, kız kardeşleri bize oturmaya geldiler bi baktım kızda gelmiş. Benimle konuşmak için harcadığı caba görülmeye değer
Sürekli napıyosun, nasılsın diye mesajlar atmalar falan.. Ben onunla eskisi gibi olmak istiyorum diye millete konuşmalar..
Tabi konuşuyoruz ama iki yabancı gibi olması gerekende bu, nişanlım hiç bi şekilde muhattap olmuyor. Olan biten bu işte kuzum
Şimdi kendisi nişanlanacak bi ay sonra falan, abimin yakın arkadaşı ile.. Babamda istemeye gidecek babasıyla arkadaş olduğu için.. Beni de çağırdı 'Nişanlım izin vermiyor, gelemem' dedim çıktım işin içinden..
Ne çektim bee
Bende iyiyim kuzucum ne olsun çalışıyoruz iş güç aynı
Ohh anneye bak bee
Yav bende bi hamur işini çok seviyorum, bilmediğim çörek börek yok ama yemek yapmayı sevmiyom o yüzden kaçıyom
Ohh ohh ne güzel beee
sen bi kere şans vermişsin o bunu kötüye kullanmış kız hemde arkadaşın yani bunu nasıl yapar anlamıyorum o zman kuzenine karşı boş değil ki kıskanıyor sizi bozmaya çalışıyor falan benim aklıma o geldi yani şanslısın ki kaynanan senden yana kuzum ya ona inansalardı :26:Rabbim fırsat vermesin böylelerine
aynen bende akşam 5,30 olsa da gitsem modundayım bi o kadar da yoğunum bugün pfffff
Aman nazar değmesinTüm güzellikler bizimle olsun
Bende yoğun değilim ama özel işim vardı. Onu yapıyorum tamamlayayımda paramı alayım biran önce
aminnnn kuzummm
ohh ne güzell kuzuummm
hafta sonu yatak odamızz gelioopudra pudra tam bi prenses odası gibi oluyo perdelermizi stor ve fon perde yaptırdıkkk storda yatak odamda olan desenden var kızlarr sizinle paylaşmk için can atıyorum bi tamamlansınn göstereyim
kız gelin özlemmm ne işin var senin burdaatam seni çekiştiriyordum
Kuaförden ve discekimden geldim oturuyorum evimde, net açık olunca online oluyorum kuzumm
ay bi göreydik seniii kuzuumm nası oldunn peri gibi dimii
Oldum işte bişeyler canım, konvoy bekleniyor :)))
Kuaförden ve discekimden geldim oturuyorum evimde, net açık olunca online oluyorum kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?