Oldum işte bişeyler canım, konvoy bekleniyor :)))
Amannnn
Öyle anne bir bende yok sanırım
Annemde hep der internet denen birşey var yemek kitapları var. Açar tarife göre yaparsın. 1-2 derken öğrenirsin diyor. Hangimiz sanki evlenirken 4 4 lüktük diyor
El lezzetime güvenirim. Ayrıca birşeyi hiç yapmasam bile bende acemi şansı var
Koşuşturmam arttı kızlar ama haftasonu dinlenicem biraz.
Evime eşyaları yerleştiriyoruz.
Bir yandan gelinlik provalarım devam ediyor.
Dün gece ağlayasım geldi nedense. zaman yaklaştıkça bir duygusallıkta oluşuyor.
Oldum işte bişeyler canım, konvoy bekleniyor :)))
140 gün mü neeeeee
Ay el lezzetine ben de güvenirim. Üniversitede iken her yemeği yapabilen bir ev arkadaşım vardı, ama yemekleri lezzetsizdi.
Ne güzel ya, darısı başımıza. :)
Nasıl oluyor evin?
Ayyy ama ben şimdi çok fena merak ettim, göster bir an önceee
Kuaförden ve discekimden geldim oturuyorum evimde, net açık olunca online oluyorum kuzumm
sen bi kere şans vermişsin o bunu kötüye kullanmış kız hemde arkadaşın yani bunu nasıl yapar anlamıyorum o zman kuzenine karşı boş değil ki kıskanıyor sizi bozmaya çalışıyor falan benim aklıma o geldi yani şanslısın ki kaynanan senden yana kuzum ya ona inansalardı :26:Rabbim fırsat vermesin böylelerine
Öğrenirsin kuzum benim merak etme sen takmada o kadar
Benimde etrafımda hiç bir işten anlamayan çok kişi vardı. Öyle bir ev hanımı oldular ki neyimiz eksik
Koşuşturmam arttı kızlar ama haftasonu dinlenicem biraz.
Evime eşyaları yerleştiriyoruz.
Bir yandan gelinlik provalarım devam ediyor.
Dün gece ağlayasım geldi nedense. zaman yaklaştıkça bir duygusallıkta oluşuyor.
Huhuuu selam bayanlarNasılsınız, iyi hafta sonları diliyorum Atarsa 75 diyorum
Birazdan hazırlanıp çıkacağım nişanlımın yanına gideceğim, duvarlarımızın boya renklerini beğeneceğiz
O zaman o kadar konuşmamıştı arkamdan bebeğim sonradan başladı dır dır etmeye. Salak yedi lafı oturdu sonra da
Yav sanmıyorum ya hu :44: Ben bu yönden hiç düşünmedim, beni kıskandığını düşünüyorum. Kendileri benden 1,5 yaş büyük. Ben nişanlandıktan sonra onunla dalga geçmeye başladılar evde kaldın falan, ne zaman geliyolar diye. Bununda totosu tutuştu, yengemde abimin arkadaşını ayarladı o zaman
Kaynananın iyi olduğuna bakma çok saftır ama fenadırAmiin kuzum amiiiiinn
Takmıyorum yavrum ya, annem benden çok takıyo
Aynen yaaa benimde var öyle bi arkadaş Bursa'ya gelin gitti. Kendilerinin mağazaları vardı kız kendini bildi bileli orda çalışıyordu. Geçen yıl ikiz bebek annesi oldu. Arada arıyorum konuşuyoruz, bilmediği yemek yapamadığı hiç birşey yokmuş. Hem çocuklarla ilgilenip, hem evle ilgilenmek tam bi ev hanımı kıvamına gelmek zaten yav
1 ay'dan da düştünüz canım ne güzel
Herşey gönlünce olsun, yuvanıda kuruyorsun. Aşkla, huzurla oturun inşallah
Ben bile daha 2,5 ay olduğu halde duygusala girip duruyorum, senin girmen çok normal canım
ben yemekten geldim sen gitti sanırım nehirim neyse ptesi görüşürüz allah ın izniyle
ayy midemiz delincek valla
senin ne güzel uslanmış benimki iyice gittiBir ara daha fenaydı her şeye midem ağrıyordu şimdi uslandı azıcık ablası
Bi bakıp çıkmaya geldim canlarım, öpüyorum hepinizi güzel dualariniz ve dilekleriniz için Cokkkkkkk teşekkürulers, Allaha Şükür düğün Derneği atlattik çok eğlendik, o kadar strese gerginliğe değdi, huzurumuz, keyfimiz yerinde çok şükür darısı hepinizin başına inşallah, cok yardimci oldunuz her konuda Rabbim hepinizin islerini rast getirsin, şimdilik balayı gelininden bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?