- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Bi bakıp çıkmaya geldim canlarım, öpüyorum hepinizi güzel dualariniz ve dilekleriniz için Cokkkkkkk teşekkürulers, Allaha Şükür düğün Derneği atlattik çok eğlendik, o kadar strese gerginliğe değdi, huzurumuz, keyfimiz yerinde çok şükür darısı hepinizin başına inşallah, cok yardimci oldunuz her konuda Rabbim hepinizin islerini rast getirsin, şimdilik balayı gelininden bu kadar :)
Kızlar bindallı giymeyecektim ama ben de giymeye karar verdim.
Tuvaletim kırmızı olacağı için bindallımı mavi seçtim.
Hayırlı uğurlu olsun bakalım.
Biz 5 bayanız, 1 de erkek var ama o başka departmandaBayan bayanın kurduymuş ama kim ne derse desin
iş yaşamında böyleymiş malesef
Ay valla süper olur hemen sorayım iş çıkışı zaten beyaz eşyamı Bosh istiyorum ben de umarım erkenden alma şansım olur da
öder rahatlarım
Günaydın şeker iyiyiz sen nasılsınnnNişanı henüz yaşamadım ama isteme ve sözde ben de aynı haldeydim.
Geldiler sohbet muhabbet oldu, babası istedi bende hala gram heyecan yokSonra babam sazı eline aldı uzun
uzun konuşmaya bir başladı benim dizlerimin bağı o zaman çözüldüİnsan başta inanamıyor o yüzden heyecanlanamıyor
tatlım 1-2 gün kala başlar tatlı heyecanlar
Hayırlısıyla en güzel şekilde geçer inşallah nişan gününüz
Benimde çok arkadaşım yoktur kafa yapımız uyan 1-2 belki parmak sayısını geçmez dostum hiç yok genelde hep bir sınır vardır insanlarla aramda en yakınıma bile herşeyimi söylemem kendime ait bir özelim muhakkak kalmalı diye düşnüürüm tuhaf bir insanım yaniBende sevindim benim gibi düşünen arkadaşlarımın olmasın kadınlar kulübü hayatımın bir parçası oldu resmen deryacığımı biliyorum çok iyi bir arkadaştır
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın azıcık kalmış stresten oldu sanırım telaş son birkaç gün kala daha çok olur keyfini çıkar ne güzel rahatla
hayırlı olsun canım giyin tabi ya bi kere olcak bu hem kına gecesi moduna iyice girer bol bol ağlarsın
Bi bakıp çıkmaya geldim canlarım, öpüyorum hepinizi güzel dualariniz ve dilekleriniz için Cokkkkkkk teşekkürulers, Allaha Şükür düğün Derneği atlattik çok eğlendik, o kadar strese gerginliğe değdi, huzurumuz, keyfimiz yerinde çok şükür darısı hepinizin başına inşallah, cok yardimci oldunuz her konuda Rabbim hepinizin islerini rast getirsin, şimdilik balayı gelininden bu kadar :)
aleykümselam zeynom inşaAllah devam etmez sevgilisiyle uğraşsın artık sana sarmasın yoksa bizde ona sararızHuhuuu selam bayanlarNasılsınız, iyi hafta sonları diliyorum Atarsa 75 diyorum
Birazdan hazırlanıp çıkacağım nişanlımın yanına gideceğim, duvarlarımızın boya renklerini beğeneceğiz
O zaman o kadar konuşmamıştı arkamdan bebeğim sonradan başladı dır dır etmeye. Salak yedi lafı oturdu sonra da
Yav sanmıyorum ya hu :44: Ben bu yönden hiç düşünmedim, beni kıskandığını düşünüyorum. Kendileri benden 1,5 yaş büyük. Ben nişanlandıktan sonra onunla dalga geçmeye başladılar evde kaldın falan, ne zaman geliyolar diye. Bununda totosu tutuştu, yengemde abimin arkadaşını ayarladı o zaman
Kaynananın iyi olduğuna bakma çok saftır ama fenadırAmiin kuzum amiiiiinn
Pazartesiye kalmadan girdim kuzum
Kızlar bindallı giymeyecektim ama ben de giymeye karar verdim.
Tuvaletim kırmızı olacağı için bindallımı mavi seçtim.
Hayırlı uğurlu olsun bakalım.
Herkese günaydın. mutlu,güzel haberli, çabucak geçen bi hafta diliyorum
Günaydııııınnnnnnn Amiiiiin cümlemiz için inşallahh
Haftasonu nasıl geçti bakalım neler yaptın ???
ÇokzeldiSabahın kör bi vakti uyandım yine
Sevdiceğimle buluştuk. Yürümekten ayaklarımızı kara sular indi
alışveriş yaptık , yedik içtik. gün bittii
sen neler yaptın canım
Oooo süperrr canımmm =)
bizde nişanlımla benim kuaför işini hallettik... aylardır beklediğim kuaförün indirimini yakaladım weee sonunda çok makul fiyata hallettik çok mutlu olduum
henüz alışweril olayına giremedik alcağımız kişisel bi sürü şey war
Sizin de düğününüze az bi süre kalmış maaşallah
İstanbul'da mısın sen ? Evin falan hazır mı canım?
ewet çok az kaldı canım =)
ewimizi tutttuk hftaya temizlik olacak sonra eşyalar gelcek tekrar temizlik olcak=)
istanbuldayım...
Senin ne kadar kaldı düğüne canımm?
Günaydın gelinciklerim güzel bi hafta olması dileğiyleee
ben giremedim ya kuzu yoğun bi gün atlattım ondan nabersinn nilim nehirim?
Günaydın Kızlar,
ptesi karmaşasına rağmen geldim dayanamayıp nasıl gıdıo bakalım?
Herkese günaydın. mutlu,güzel haberli, çabucak geçen bi hafta diliyorum
Kısmetse seneye olacak, anlayacağın daha çok
Ben işlerini baya halletmişsin
Balayı durumları ne alemde
140 gün mü neeeeee
Ay el lezzetine ben de güvenirim. Üniversitede iken her yemeği yapabilen bir ev arkadaşım vardı, ama yemekleri lezzetsizdi.
Ne güzel ya, darısı başımıza. :)
Nasıl oluyor evin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?