Takmıyorum yavrum ya, annem benden çok takıyo
Aynen yaaa benimde var öyle bi arkadaş Bursa'ya gelin gitti. Kendilerinin mağazaları vardı kız kendini bildi bileli orda çalışıyordu. Geçen yıl ikiz bebek annesi oldu. Arada arıyorum konuşuyoruz, bilmediği yemek yapamadığı hiç birşey yokmuş. Hem çocuklarla ilgilenip, hem evle ilgilenmek tam bi ev hanımı kıvamına gelmek zaten yav
pek sıkmıyorum cnm ztn de olsa iyi olur çnku daha hiçbirşeyimizi almadık mobilyalar duruyor perde halı ıvır zıvır eve girmedn belli de olmuyor eksik o yuzdn ist,iyorum son anda bulursk evi ozamn zor oluck bizim için çnküü bi hafta sonumuz vr oda pazar hangisinie yetişicz birde yazlıga gidiyoruz 2 haftada 1 bakalım hakkımızda hayırlısı ne gösterick Rabbim yardım eder biliyorum ama işte kuluda armut piş agzıma düş yapmıck
Insallah ya bende biraz heyecanlaniyim benm oldugunu hissediyim istiyorum :'26:
senin ne güzel uslanmış benimki iyice gitti:18:
Günaydın gelincikimİnşallah musmutlu bir hafta olsun Bende yoğundum az çok akşam vakit bulabildim iyiyim kuzum sen nasılsın
Günaydın canım iyi gidiyor çok şükür senin nasıl gidiyor
Günaydınlar boncuğum Amin inşallah diyorum ek yapılacak dilek kalmamış
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız gelincikler
Ben harikayımDün gittim çeyizime güzel ciciler aldım geldim
hazırlıklara devam bu hafta mobilyaları halletmek istiyorum cnmbalayı- ev- gelinlik provası- fotoğrafçı-davetiyeler-kuafor tamamdır allaha sukur diğer eksikler için canla başla devaam istanbulda fiyatlar malum senın eksikler ne durumda cnm?
maşallah bebeğim sendeki çeyizler kimselerde olmayacak vallahı sığdıramıycan onları evine
Gunaydin canim
Evet haklisin insallah tez vakitte bir hale yola girer canim
Benim son bir ay kaldi sadece hafta sonlari gidip ev yerlestirebiliyorum onda da gozum yemiyor valla calis calis zaten canim cikmis durumda ustune de ev yerlestir ivir zivir valla yorgunluk diz boyu yani artik is yapmaya da usenir oldum
Günaydın gelincikimİnşallah musmutlu bir hafta olsun Bende yoğundum az çok akşam vakit bulabildim iyiyim kuzum sen nasılsın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasılsınız gelincikler
Ben harikayımDün gittim çeyizime güzel ciciler aldım geldim
Son 1 Haftada Topiğimizde 3 tane Gelinimiz evlendi
Darısı Başımıza
yasarinsibeli Mutluluğunuz Daim Olsun İnşallah Canım
Yuvanızda bir ömür boyu sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşayın İnşallah
Hani kız. Bakalım. Güle güle kullan.
Ayyy biz ne zaman çıkıciiiiz listeden acabaaaa.
Daha çooook var.
Daha çooook var.
Hani kız. Bakalım. Güle güle kullan.
Daha çooook var.
çok eğlenin,çok mutlu olun canımAaa öle miii seneye olsun hayırlısııı cnm =)
ewet çok şükür hallettim herşey bitti sayılır =)
balayı da tamam aralık ayında onu da hallettik erkenden Hotel Baia Bodrum a gidicez =)
Günaydın canım iyi gidiyor çok şükür senin nasıl gidiyor
Günaydınlar boncuğum Amin inşallah diyorum ek yapılacak dilek kalmamış
hazırlıklara devam bu hafta mobilyaları halletmek istiyorum cnmbalayı- ev- gelinlik provası- fotoğrafçı-davetiyeler-kuafor tamamdır allaha sukur diğer eksikler için canla başla devaam istanbulda fiyatlar malum senın eksikler ne durumda cnm?
bende eh işte iç güveysinden hallice moduu
Tatlımmm ekledimm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687134&page=18&p=34771156#post34771156
Kıslar yorumlarınızı bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?