2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ben seniii yeriiiimm

napıyosun canımcım

Konuşmaya çalışıyorum burdakilerle ama kimse selam vermedi bana senle fatoştan başka

Küstüm onlara hıhhh :99:

Sen napıyosun canım benimm Dün gezdin galiba sanırsam öyle birşeyler gördüm

günaydın kızlar kimler var bakamadım yine yoğunum :26: hastalıkla geçti haftasonum, ve aynı zamanda alışverişle
güzel şeyler aldım bohça için
bir de gelinliğimi önce beğendim ama sonra birkaç hoşuma gitmeyen kısmı oldu, son provamdı bu, hafta içi tekrar gidicem kadına hiçbirşey yapmayın ben gelene kadar dedim.
hastalık da üstüne geldi :26:

ayy 41 günümüz kalmışşş 41 kere maşaAllah
Maşallah maşallah Darısı bize bana
Neden kimse bana selam vermiyor :84:

Giderim bende
Kuzum
süperim canım,nasıl geçti pazar günün

Bende süperim canım pazar günü evdeydim cumartesi geç saate kadar dışardaydım akşama kadar erkek arkadaşımlaydım akşamda kınada döktürdüm süperdi yaniSenin nasıl geçti

Konuşmaya çalışıyorum burdakilerle ama kimse selam vermedi bana senle fatoştan başka

Küstüm onlara hıhhh :99:

Sen napıyosun canım benimm Dün gezdin galiba sanırsam öyle birşeyler gördüm

farketmemişlerdir canım,darılma

beyaz eşyalarımızı tamamlıyoruz

evet dün çok gezdik hala ayaklarım ağrıyo

Tatlım

Napıyosun bakıyım nasıl gidiyor

sefan olsun iyi gelmiştir döktürmek

bende dışardaydın yarimle. gezdik durduk

farketmemişlerdir canım,darılma

beyaz eşyalarımızı tamamlıyoruz

evet dün çok gezdik hala ayaklarım ağrıyo

Beyaz eşyalar

Oooooo Süper kuzummm Hadi hayırlısı olsun bakalım sevindim valla kıs

Bende dün epey yoruldum. Anneciğimle gittik gezdik acıcık

Hava dün şansımıza biraz kötüydü soğumuştu :18:

Neden kimse bana selam vermiyor :84:

Giderim bende
kimmiş oo söyle bakim bana saçını çekeyim hemen

çok geçmiş olsun kuzum bende çok fena düşcem hastalığa çünkü çok yorgunum :2:canını sıkma canım benim en azından erkenden farketmişsin bu da güzel bişey halledilmeyecek bişey yoktur vakit var hala tatlımm isterse sıfırdan bile dikilir gelinliğin

Maşallah maşallah Darısı bize bana

aminnn kuzummm

ekledim toppiğime

hızlandık baya

annemde dedi beraber gidelim diye ama aşkitimle gecen hafta hiç görüşememiştik. bu hafta annemle gidip ciciler almayı planlıyorum

dün hava gzeldi burda, yaz gibiydi hatta

İyiyim canım uğraşıp duruyorumsen ne yapıyorsun

İyi halay çektim Sevdicekleri gördük haftamız iyi geçsin inşallah

Ay inşallah ben bu akşamda görcem, cabuk gecsin bugün

bebeğim çok karıştı kafam, çok mutsuzum şuan
gelinliğim konusunda o kadar kararsız kaldım ki, aslında bu gelinliğin orjinalini çok beğendim çok güzel durdu ama benimkine ekstradan danteller eklenmiş cok karmaşıktı onları diktirmicem, kol yapılsın mı yapılmasın mı çok kararsız kaldım
eğer kol olursaa mutlaka düşük kol olmalı, onda da rahat edemezsin diyolar..straplez mi olsa bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…