ekledim toppiğime
hızlandık baya
annemde dedi beraber gidelim diye ama aşkitimle gecen hafta hiç görüşememiştik. bu hafta annemle gidip ciciler almayı planlıyorum
dün hava gzeldi burda, yaz gibiydi hatta
Ay inşallahben bu akşamda görcem, cabuk gecsin bugün
Hemen bakıyorummm
Bizim burda kötüydü ya üşüdüm dondum hatta :18:
bebeğim çok karıştı kafam, çok mutsuzum şuan
gelinliğim konusunda o kadar kararsız kaldım ki, aslında bu gelinliğin orjinalini çok beğendim çok güzel durdu ama benimkine ekstradan danteller eklenmiş cok karmaşıktı onları diktirmicem, kol yapılsın mı yapılmasın mı çok kararsız kaldım
eğer kol olursaa mutlaka düşük kol olmalı, onda da rahat edemezsin diyolar..straplez mi olsa bilmiyorum :26:
Bugün nasıl?
bugünde burda kötü , botlarımı giymiyorum artık. ayak bileklerim dondu dooonnduuuuu
bebeğim çok karıştı kafam, çok mutsuzum şuan
gelinliğim konusunda o kadar kararsız kaldım ki, aslında bu gelinliğin orjinalini çok beğendim çok güzel durdu ama benimkine ekstradan danteller eklenmiş cok karmaşıktı onları diktirmicem, kol yapılsın mı yapılmasın mı çok kararsız kaldım
eğer kol olursaa mutlaka düşük kol olmalı, onda da rahat edemezsin diyolar..straplez mi olsa bilmiyorum :26:
Affettim affettim yazdılar
Kuzumm dikkat et kendine. Sürekli meyve ye. Vücut direncin sağlam olsun. Gelin olucaksın senn hasta olma
Günaydın canımcım yeni cicilerin hayırlı olsungünaydın kızlar kimler var bakamadım yine yoğunum :26: hastalıkla geçti haftasonum, ve aynı zamanda alışverişle
güzel şeyler aldım bohça için
bir de gelinliğimi önce beğendim ama sonra birkaç hoşuma gitmeyen kısmı oldu, son provamdı bu, hafta içi tekrar gidicemkadına hiçbirşey yapmayın ben gelene kadar dedim.
hastalık da üstüne geldi :26:
Ay inşallahben bu akşamda görcem, cabuk gecsin bugün
Hemen bakıyorum kuzumBende iyiyim kuzucum çalışıyorum
Hafta sonu aldığım cicilerimi paylaştım topiğimde
gelinliğin nasıl bilmiyorum kuzum ama sen gibi zarif bi geline straplez çok yakışır bence ben nişanlığıma bi tane yaptım nişanlım yüzünden çok pişman oldumo yüzden gelinliğime karıştırmıyor hatta götürmüyorum bile mutsuz olma sakınn eminim ki çok güzel durmuştur üstündee
meyve yiyesim gelmiyor nedense yatsam uyusam yeter gibi de nerdeee dün bile 7 de kalktım spor falan yapmak için
Bugün nasıl?
bugünde burda kötü , botlarımı giymiyorum artık. ayak bileklerim dondu dooonnduuuuu
gelinliğin nasıl bilmiyorum kuzum ama sen gibi zarif bi geline straplez çok yakışır bence ben nişanlığıma bi tane yaptım nişanlım yüzünden çok pişman oldumo yüzden gelinliğime karıştırmıyor hatta götürmüyorum bile mutsuz olma sakınn eminim ki çok güzel durmuştur üstündee
meyve yiyesim gelmiyor nedense yatsam uyusam yeter gibi de nerdeee dün bile 7 de kalktım spor falan yapmak için
Kuzumm gelinliğinin resmi varsa yardımcı olalım sana burdan
Çok üzüldüm ya böyle kararsız olmana ve istediğin gibi olmamasına :26:
Bugünde öyle soğuk. Hatta hava durumunda yağışlı görünüyor
Bende epeydir bot giymiyorum spor ayakkabı giyiyorum ama iş yeri sıcak epeyArabayla gidip gelincede gerek görmedim
Günaydın canımcım yeni cicilerin hayırlı olsunGeçmiş olsun canım hastalık zamanına gelmiş belki hafta içi gittiğinde hoşuna gider gelinliğin sıkma canını lütfen
hafta içi görüşebiliyosunuz dimiGünaydın canımcım yeni cicilerin hayırlı olsunGeçmiş olsun canım hastalık zamanına gelmiş belki hafta içi gittiğinde hoşuna gider gelinliğin sıkma canını lütfen
Oh bugünde görücen bende görmek istedim şimdi
Hemen bakıyorum kuzum
bende sabah çıkardım botlarımı valla ayaklarım çok üşüyor diyeboşuna dememişler başı serin ayağı sıcak tutcaksın diye
canım benim çok tşk ederim düşüncen için eğer atabilirsem en kısa zamanda atim :26:
tek askı olarak denediler hoş gibiydi ama sonradan baktım çok tuhaf geldi :S Allah'tan diktirmedim daha askılarını ve dantellerini, ama bugün dikceklermiş aramasaydım :26:
aynen burdada öyle gözüküyo.
bu arada patrona bi teklif suncaktın,noldu o iş:18:
aynene bebeğim yaa dur hatta paylaşayım Eki Görüntüle 1055426 yüzümü kapatmam çok acemice oldu yaagözüm tuhaf çıktı diye kapadım bu arada
Sunduk kuzum daha doğrusu biz birim olarak Bilgi İşlem müdürümüze söyledik. Müdür dediğime bakma aynı yaştayız
Söyledik oda gayet normal karşıladı. Onunda aklında böyle birşey olduğunu söyledi. Patronlara söyleceğini belirtti
Halledersin canım içini ferah tut bakalımsağol nehirimm inş halledicem en kısa zamanda şu gelinlik işini :26: çok canımı sıktı
İyiyim edam sen nasılsınnasılsınız kızlarr
Evet canım görüşüyoruzda ben fazla çıkmamaya çalışıyorum malum baba şüpheleniyor bilmiyorya dahahafta içi görüşebiliyosunuz dimi
aynene bebeğim yaa dur hatta paylaşayım Eki Görüntüle 1055426 yüzümü kapatmam çok acemice oldu yaagözüm tuhaf çıktı diye kapadım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?