2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hemen bakıyorummm

Bizim burda kötüydü ya üşüdüm dondum hatta :18:

Kuzumm gelinliğinin resmi varsa yardımcı olalım sana burdan

Çok üzüldüm ya böyle kararsız olmana ve istediğin gibi olmamasına :26:

Bugün nasıl?

bugünde burda kötü , botlarımı giymiyorum artık. ayak bileklerim dondu dooonnduuuuu

Bugünde öyle soğuk. Hatta hava durumunda yağışlı görünüyor

Bende epeydir bot giymiyorum spor ayakkabı giyiyorum ama iş yeri sıcak epey Arabayla gidip gelincede gerek görmedim

gelinliğin nasıl bilmiyorum kuzum ama sen gibi zarif bi geline straplez çok yakışır bence ben nişanlığıma bi tane yaptım nişanlım yüzünden çok pişman oldum o yüzden gelinliğime karıştırmıyor hatta götürmüyorum bile mutsuz olma sakınn eminim ki çok güzel durmuştur üstündee

Affettim affettim yazdılar

Kuzumm dikkat et kendine. Sürekli meyve ye. Vücut direncin sağlam olsun. Gelin olucaksın senn hasta olma

meyve yiyesim gelmiyor nedense yatsam uyusam yeter gibi de nerdeee dün bile 7 de kalktım spor falan yapmak için

Günaydın canımcım yeni cicilerin hayırlı olsunGeçmiş olsun canım hastalık zamanına gelmiş belki hafta içi gittiğinde hoşuna gider gelinliğin sıkma canını lütfen
Ay inşallah ben bu akşamda görcem, cabuk gecsin bugün

Oh bugünde görücen bende görmek istedim şimdi
Bende iyiyim kuzucum çalışıyorum

Hafta sonu aldığım cicilerimi paylaştım topiğimde
Hemen bakıyorum kuzum

askı yapınca mı pişman oldun bebeğim :26:

Kuzum spor yapıyosun ama vücudun halsiz kalıyodur. O enerjiyi meyveyle almalısın. Bence zorla biraz kendini

Bana meyveyi versinler daha da bişey istemem

Kuzumm gelinliğinin resmi varsa yardımcı olalım sana burdan

Çok üzüldüm ya böyle kararsız olmana ve istediğin gibi olmamasına :26:

canım benim çok tşk ederim düşüncen için eğer atabilirsem en kısa zamanda atim :26:
tek askı olarak denediler hoş gibiydi ama sonradan baktım çok tuhaf geldi :S Allah'tan diktirmedim daha askılarını ve dantellerini, ama bugün dikceklermiş aramasaydım
:26:

Bugünde öyle soğuk. Hatta hava durumunda yağışlı görünüyor

Bende epeydir bot giymiyorum spor ayakkabı giyiyorum ama iş yeri sıcak epey Arabayla gidip gelincede gerek görmedim

aynen burdada öyle gözüküyo.

bu arada patrona bi teklif suncaktın,noldu o iş:18:

Günaydın canımcım yeni cicilerin hayırlı olsunGeçmiş olsun canım hastalık zamanına gelmiş belki hafta içi gittiğinde hoşuna gider gelinliğin sıkma canını lütfen

sağol nehirimm inş halledicem en kısa zamanda şu gelinlik işini :26: çok canımı sıktı

hafta içi görüşebiliyosunuz dimi
bende sabah çıkardım botlarımı valla ayaklarım çok üşüyor diye boşuna dememişler başı serin ayağı sıcak tutcaksın diye

hiç sormaaapişmanımmmm

Kuzum gelinlikte tek askı nasıl olur bilmem ama hoş durmaz gibi geldi. Düğünde set takımı falan takılacaksa pek hoş durmuyor öyle. Sanırım tek askı dediğinden göğsünün orta kısmından doğru gelecek değil mi?

Eğer zayıfsan kesinlikle straplez kullan derim. Dantelli gelinlikler straplez çok hoş duruyor kesinlikle askı yaptırma derim. İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi olur gelinliğin

Atabilirsen resmini ona görede fikrimizi söyleriz yardımcı oluruz sana. İçini ferah tut

Harika bir gelin olacaksın. Moral bozmak yok

aynen burdada öyle gözüküyo.

bu arada patrona bi teklif suncaktın,noldu o iş:18:

Sunduk kuzum daha doğrusu biz birim olarak Bilgi İşlem müdürümüze söyledik. Müdür dediğime bakma aynı yaştayız

Söyledik oda gayet normal karşıladı. Onunda aklında böyle birşey olduğunu söyledi. Patronlara söyleceğini belirtti

aynene bebeğim yaa dur hatta paylaşayım Eki Görüntüle 1055426 yüzümü kapatmam çok acemice oldu yaa gözüm tuhaf çıktı diye kapadım bu arada

ayy valla cok içimi ferahlattın, tek askı hiç hoşuma gitmedi gelinlikte ya önce çok begendm ama sonradan sanki tuhaf durdu gibime geldi
sen burda kaç kiloydun? kilonu bu kadar takıntı ediyosun ama ben de gerçekten aşırı kilolu gösteriyosun sandım, bence çok çok güzelsin ve kilonda hiç bu kadar takıntı yaptığın gibi görünmüyor bebişim boşa stres yapıyosun

süper bi haber,inşallah hemen bu uygulamaya geçersiniz

sağol nehirimm inş halledicem en kısa zamanda şu gelinlik işini :26: çok canımı sıktı
Halledersin canım içini ferah tut bakalım
nasılsınız kızlarr
İyiyim edam sen nasılsın
hafta içi görüşebiliyosunuz dimi
Evet canım görüşüyoruzda ben fazla çıkmamaya çalışıyorum malum baba şüpheleniyor bilmiyorya daha
aynene bebeğim yaa dur hatta paylaşayım Eki Görüntüle 1055426 yüzümü kapatmam çok acemice oldu yaa gözüm tuhaf çıktı diye kapadım bu arada

Anemm çok güzel olmuşsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…