2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyiyim bende kuzucum son bir ikea mı yapsam diye düşünüyorum kendi kendime :44: hatta birde koctas

nasılsınız kızlarr

iyi cnm koşturmaca sonunda bişeyler halloldu şukurler olsun siz naptınız? Perdelerin noldu cnm bu arada geçen hafta yoğunluktan hıc zaman ayıramadım

aynene bebeğim yaa dur hatta paylaşayım Eki Görüntüle 1055426 yüzümü kapatmam çok acemice oldu yaa gözüm tuhaf çıktı diye kapadım bu arada

canım tek askıyı iptal et bence eğer straplez dusunmuyosan tamamen dantel kaplı yaka olabılırdı belkı ama bence tek kol olmasa cok daha hoş olabılır tabı her haliyle güzel olucaktır o gun butunlugunde ama şimdiden değiştirebılıyosan yap tabi ki

iyi yapmışsın cnm ama nişan kıyafetımde tek aksı yaptılar içine soktuk o gün içime sinmeyince prova da gor istersen nasıl durdugunu ama askısız daha guzel olucaktır emın ol

ooooo yolunda giden işler maşallah maşallah cnm rabbım işlerinizi yolunda goturecek güç versin

nişan yapınca sık görüşebilcek misinz peki?

ben babamdan habersiz cıkıyorum genellikle

neler yaptınız bakalım bizim aynı valla canım malum son kararımla evin bosalmasını bekliyorum inşallah terslik olmazsa haftaya bosalıyor

Yap bakalım içinde kalmasın ama parayı gözden çıkar

ahh ahh akacak parak cüzdanda durmazmıs nasılsa bitiyor mübarek ama ben domestos cif yumusatıcı bir sürü şeyde aldım bu ara onlara sardım

canım evın tadılatı bitti allaha sukur, balayı, kuafor, gelinlik provası, fotoğrafçı ve çekim mekanı, düğün mekanı, davetiyeler falan halloldu zaten gelinlik, fotoğraflar, kuafor benım en onemlı konum şükür halloldu

Mobilyaları bu hafta halledıcez ınşallah, perdeler ve halıları da bakmaya başladık, smokin gelin çiçeği ve ayakkabısı da benım araştırma aşamamda, o günün masal gibi olması herşeyden onemli, içime sinerek gidior herşey allah bozmasın

sen eksikleri naptın cnm evın bosaltılmasından sonra hızlanır herşey merak etme

çok saol canımm en kısa zmnda fotoğrafı yolluyorum

sağol canım sanırım straplez olcak :26:

ne güzel canım ya bende dün bakındım biraz cekim mekanlarına karar verdim sanırım..en azından 3 yer ama iki tanesi daha mantıklı..
ilkten ortaköy yıldızx parkı falan diyoduk ama cok kalabalıktır oralar ya ben daha sakin olsun istiyorum..
biri balat sokaklar tamam iyi hos güzel ama bütün resimlerde oradan cıkmaz sanırım..
florya sosyal tesisler baktım güzel cekimler olmus en azından diger yerlere göre daha az insan vardır diyorum hemde burası bizim eve daha yakın zeytinburnundayım ben 20 dk da orada olabiliriz :44:
birde son olarak aslında oraya daha cok baylıldım bahcesehir golet :44:internette gördüm tam nerede kalıyor bilmiyorum acılar tarafı sanırım :44rayı cok begendim ama cekimler ücretlimidir acaba internette bilgi bulamadım :44:

Kızlar ben 2.provama gittim geçenlerde ama dekolteyi çok sevmediğimden böyle bir çözüm istedim kuzenlerim beğenmedi, çıkarttırıncada çok fazla dekolte duruyo Sade kuyruklu uzun duvaklı bir gelinlik istiyodum fotoğraf çekiminde gorkemlı ve sade olsun diye ama bu kısım içimi kararttı sizce napmalıyım?

Eklentiler

• $sosylog.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 54
kader'de gelsin nehir de herkes gelsin
sonra hemen silcem fotoyu alıntı yapmayın bebişlerim deşifre olmiyim
ama herşeyi lütfen açıkça soyleyin olur mu :) güzel fikirlerinize ihtiyacm var :)

Tamam kuzucanım sen merak etme

Hadi hadi kıslar geliiinn

Larissanın gelinliğini görces çabuk olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…