- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Halledersin canım içini ferah tut bakalım
İyiyim edam sen nasılsın
Evet canım görüşüyoruzda ben fazla çıkmamaya çalışıyorum malum baba şüpheleniyor bilmiyorya daha
Anemm çok güzel olmuşsun
nasılsınız kızlarr
aynene bebeğim yaa dur hatta paylaşayım Eki Görüntüle 1055426 yüzümü kapatmam çok acemice oldu yaagözüm tuhaf çıktı diye kapadım bu arada
canım benim çok tşk ederim düşüncen için eğer atabilirsem en kısa zamanda atim :26:
tek askı olarak denediler hoş gibiydi ama sonradan baktım çok tuhaf geldi :S Allah'tan diktirmedim daha askılarını ve dantellerini, ama bugün dikceklermiş aramasaydım :26:
Sunduk kuzum daha doğrusu biz birim olarak Bilgi İşlem müdürümüze söyledik. Müdür dediğime bakma aynı yaştayız
Söyledik oda gayet normal karşıladı. Onunda aklında böyle birşey olduğunu söyledi. Patronlara söyleceğini belirtti
iyiyim bende kuzucum son bir ikea mı yapsam diye düşünüyorum kendi kendime :44: hatta birde koctas
Halledersin canım içini ferah tut bakalım
İyiyim edam sen nasılsın
Evet canım görüşüyoruzda ben fazla çıkmamaya çalışıyorum malum baba şüpheleniyor bilmiyorya daha
Anemm çok güzel olmuşsun
iyi cnm koşturmaca sonunda bişeyler halloldu şukurler olsun siz naptınız? Perdelerin noldu cnm bu arada geçen hafta yoğunluktan hıc zaman ayıramadım
canım tek askıyı iptal et bence eğer straplez dusunmuyosan tamamen dantel kaplı yaka olabılırdı belkı ama bence tek kol olmasa cok daha hoş olabılırtabı her haliyle güzel olucaktır o gun butunlugunde ama şimdiden değiştirebılıyosan yap tabi ki
iyi yapmışsın cnm ama nişan kıyafetımde tek aksı yaptılar içine soktuk o gün içime sinmeyince prova da gor istersen nasıl durdugunu ama askısız daha guzel olucaktır emın ol
ooooo yolunda giden işler maşallah maşallah cnm rabbım işlerinizi yolunda goturecek güç versin
Yap bakalım içinde kalmasın ama parayı gözden çıkar
süper bi haber,inşallah hemen bu uygulamaya geçersiniz
ooooo yolunda giden işler maşallah maşallah cnm rabbım işlerinizi yolunda goturecek güç versin
neler yaptınız bakalımbizim aynı valla canım malum son kararımla evin bosalmasını bekliyorum inşallah terslik olmazsa haftaya bosalıyor
ahh ahh akacak parak cüzdanda durmazmısnasılsa bitiyor mübarek ama ben domestos cif yumusatıcı bir sürü şeyde aldım bu ara onlara sardım
İnşallah canım benimm.. Hatta beni çok şaşırtarak öğlen 1 e kadar çalışma isteğini sunacağını söyledi
Kuzum gelinlikte tek askı nasıl olur bilmem ama hoş durmaz gibi geldi. Düğünde set takımı falan takılacaksa pek hoş durmuyor öyle. Sanırım tek askı dediğinden göğsünün orta kısmından doğru gelecek değil mi?
Eğer zayıfsan kesinlikle straplez kullan derim. Dantelli gelinlikler straplez çok hoş duruyor kesinlikle askı yaptırma derim. İnşallah en kısa zamanda istediğin gibi olur gelinliğin
Atabilirsen resmini ona görede fikrimizi söyleriz yardımcı oluruz sana. İçini ferah tut
Harika bir gelin olacaksın. Moral bozmak yok
iyi cnm koşturmaca sonunda bişeyler halloldu şukurler olsun siz naptınız? Perdelerin noldu cnm bu arada geçen hafta yoğunluktan hıc zaman ayıramadım
canım tek askıyı iptal et bence eğer straplez dusunmuyosan tamamen dantel kaplı yaka olabılırdı belkı ama bence tek kol olmasa cok daha hoş olabılırtabı her haliyle güzel olucaktır o gun butunlugunde ama şimdiden değiştirebılıyosan yap tabi ki
iyi yapmışsın cnm ama nişan kıyafetımde tek aksı yaptılar içine soktuk o gün içime sinmeyince prova da gor istersen nasıl durdugunu ama askısız daha guzel olucaktır emın ol
canım evın tadılatı bitti allaha sukur, balayı, kuafor, gelinlik provası, fotoğrafçı ve çekim mekanı, düğün mekanı, davetiyeler falan hallolduzaten gelinlik, fotoğraflar, kuafor benım en onemlı konum şükür halloldu
Mobilyaları bu hafta halledıcez ınşallah, perdeler ve halıları da bakmaya başladık, smokin gelin çiçeği ve ayakkabısı da benım araştırma aşamamda, o günün masal gibi olması herşeyden onemli, içime sinerek gidior herşey allah bozmasın
sen eksikleri naptın cnm evın bosaltılmasından sonra hızlanır herşey merak etme
çok saol canımm en kısa zmnda fotoğrafı yolluyorum
kızlar herkes burdaysa resm paylaşcam özel mesajla atamadm :26:
Burdayısss
kader'de gelsin nehir de herkes gelsin
sonra hemen silcem fotoyu alıntı yapmayın bebişlerimdeşifre olmiyim
ama herşeyi lütfen açıkça soyleyin olur mu :) güzel fikirlerinize ihtiyacm var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?