Majezik ağır bi hap zaten, doğrudur. o yüzden şüphelendim bende. Ben dolorex alayım bide
İnşallah tatlımmTatlım çok güldüm ya tehdit süper, şebeklik yapıyor adam sana bi yandan da he
Ses seda yoksa kesin gitmiştir. Aman kuzum adam sana elektirk yolluyor gel barışalım diye
Kalma gibi bi durum olmadı ama ne biliyim acayip bozuldum. Nasıl ben attığım adımı haber veriyorsam o da verecek yoksa biliyoki bende vermem !
Domuz kıskançlıktan çatlarAynı tip bende de var hiç bi gönül alma çabası yok bahane bile üretmiyor adam ya
Bu topıkden hatırlıyosundur canım benım . 7 ay oncesıne kadar sıksık gırıyordum .
Amın kuzucum amın . Ama üzülmemek elde degıl ıste
Evet düğüne 2 ay kala ayrldık . Amın cok saol canım
Evet kolay degılmıs hemde hıc degılmıs . bızım evımız eşyalarımız dugun yerımız herseyımız hazırdı gun sayıyorduk . ufak tefek detayları hallediyorduk ayrıldığımız zaman gercekden cok zor . böyle olunca daha bı koyuyo adama . Hele aldatılmak
ha bak o iyi onu da kullandım benbenim mide hassaslaştı o yüzden beyaz ekmek yersem de öyle oluyor artık :44:
bizimki bi de çalışmıyor babam bu akşam gidip konuşcakmış onla babasıyla bu böyle devam ederse benim kızıma bu tarz davranmaya devam ederse nikah falan olmaz diyecekmiş :18: annem şikayet etti sanırım babama yoksa ben bişey demedim şimdiye kadar ama nişanlım ben yaptım sancak biliyorum kötü bişey olmaz umarım:26: barışmak isteyen insan bi kusura bakma der benim dediğim gibi haklı veya haksız olayım sinirim geçince bu dönemlerde gergin oluyoruz birbirimiz kırmayalım canım falan diyorum hep ama o tırtt..
Birde utanmadan onunla mı devam etti ya da başka ilişkiye mi hemen başladıEğer durum böyleyse kendini hiç yıpratma canım her işte vardır bir hayır demek ki en başından görmüş oldun sonuçta evlendikten sonra daha da acı verirdi
canım benim yaa çeyiz topiğini gördüm şimdi bendeAllah onu bildiği gibi yapsın
Onunla yasmaya devam etmek zorunda kaldı cunku benı aldattığı kız hamıleydı ondan
Bu çok daha fena olmuş canım üzülme diyeceğim ama zor ne denir bilemedim ki sen güçlü birisin inşallah atlatacaksın bunları hayırlı kapılar açacaktır Rabbim sana
gastrit var evet canım 2 sene önce çıktı maaleseff o dasenin gastritin, ülserin falan mı var acaba?
yediklerine dikkat etmen lazım mümkün olduğunca. bellki herşeyi kaldırmıyor
Konuşsun tabi gözü korksun biraz, benim peder köye gitti dün gece şimdiden özledimAnnemle baş başa kaldık
Olmaz inşallah tatlım ya, annelerimizde haklı benimkide her şeyi bilmez. Ama annem arada gözü korksun diye babama şikayet eder.
Benim laflar bee sen bi tırtsın diyorum bende onaAman kuzum ne yapalım, hiç bi şey denilmiyor ki bu konuda.. Onları bize şuan destek olması gereken durum, misal ben askerde nişanlımdan desteğimi eksiltmedim üstelik gidip geleceği bi yerdi. Ama biz ömürlük gidiyor, bizim askerlik bi ömür.
İnşallah düzelirsiniz de nişanlında seni üzmekten vazgeçer kuzum
Siparişim geldi şimdi yav bu nasıl kullanılıyoBuna özel mi ayakkabı alcaz fransız kaldım :26:
Onunla yasmaya devam etmek zorunda kaldı cunku benı aldattığı kız hamıleydı ondan
Allaha havale edıyorum sadece onu
Insallah . Allahım herkesın gönlüne gore hayırlı olanı versın . Oda mutlu olsun yuvası olmuş esı bebegı var . Benım yasadıgım butun acılara değecek bı mutluluk yasasın. Ama haberlerını alıyorum kotu durumdaymış dıye ben ona hıc ah etmedim beddua etmedim ama bensızlık onuda mahfetmıs . Önceden dusunucektı .
Insallah . Allahım herkesın gönlüne gore hayırlı olanı versın . Oda mutlu olsun yuvası olmuş esı bebegı var . Benım yasadıgım butun acılara değecek bı mutluluk yasasın. Ama haberlerını alıyorum kotu durumdaymış dıye ben ona hıc ah etmedim beddua etmedim ama bensızlık onuda mahfetmıs . Önceden dusunucektı .
gastrit var evet canım 2 sene önce çıktı maaleseff o da
seni zorlayan o işte. benimde vard cok şükür 14 günlük 62 haplık tedaviden sonra kurtuldum. kola içemezdim mesela..
aa benim öyle bi tedavim falan olmadı hiiçç :44: doktorlar benle ilgilenmiyorlar mı ne :26:
edacımm evi yerleştirdikten sonra alırsın süs eşyalarını 1 haftacık daha sabret derim benperde işini naptın edacım yazdıysan kaçırmış olabilirim ben dün baktım ama iyi para tutcak sanırım :44: bende de 6 cam var anam az değil ki boyacı gelip boya yapıcak bugün inşaAllah dün almışlar istediğim boyaları inşaAllah güzel kapatır o çirkin maviyi :26:dün yolda kayınbabayı gördük eltim kornişleri değiştirin baba dedi kayınbaba onu da mı yapalım der gibi baktı boyacının başında biri dursun baba dedim adamda renk kalmadı niye bilmiyorum
çok şık canım böylesi bileçok zarif benimkine yakın ama benim bustiyer kristal kaplı komple
1 gecelik hatası tum hayatımıza maloldu . Benım onunla kurduğum hayallerı sımdı başkasıyla yasıyoıste düşündükçe duydukça toparlanamıyorum . Allahım böyle acıları kimseye yasatmasın
Bu topıkden hatırlıyosundur canım benım . 7 ay oncesıne kadar sıksık gırıyordum .
Amın kuzucum amın . Ama üzülmemek elde degıl ıste
Evet düğüne 2 ay kala ayrldık . Amın cok saol canım
Evet kolay degılmıs hemde hıc degılmıs . bızım evımız eşyalarımız dugun yerımız herseyımız hazırdı gun sayıyorduk . ufak tefek detayları hallediyorduk ayrıldığımız zaman gercekden cok zor . böyle olunca daha bı koyuyo adama . Hele aldatılmak
tırtlar da ondan kuzummumarım aklı başına gelir babam gidip konuşursa kötü olabilir babam rahatsız çünkü olduğundan agresif davranabilir normalde çok yumuşaktır yoksa babam bakalım hayırlısı be gülüm onu ben ayakkabının iç şeyi varya ismi ne onun ya:44: onun altına koydum ama topukluysa bilmiyorum canım nasıl oluyor :44:
canım benim üzülme yaaadamdaki pisliğe bak ya hangi cesaretle hamile bırakacak boyuta geldin 2 ay sonra evleneceksin yani tövbe Yarabbim yaa sana kendi mi söyledi bunu?
Beddua ah etmesende belki bir hata karşılığı yaptı ve ömür boyu çekecek işte bu en büyük ah almaktır zaten hayırlısı canım inşallah herkes hakettiği hayatı yaşar mutlu huzurlu yuvalar kurar
çok iyisin gerçekten ben sen gibi konuşamazdım canım yamutsuzluğuyla mutlu olurdum inanki o yüzden Rabbim gönlüne göre versin canım güzel yüreğinin mükafatını kat kat al inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?