Selam kızlarrr
Daha yeni geliyorum iş yerine. Sabah 8 den beri koşuşturma peşindeyim :26:
Nasıl yoruldum anlatamam. Sizler nasılsınız?
Bende herkes gibi keyifsizim bugün :26:
canım yaa..
ne cok üzüldüm cidden..
yazıklar olsun ya nasıl yaptı bunu size..
evlenmek için hızlansın diye nasılda cırpınıyordu oysa..
ne demeliyim bilmiyorum sadece inşallah cok mutlu olursun
Canim buralarda cok gorduk evlilik yolunda giden iliskileri biten arkadaslar genelde cok daha iyi bir iliskiye sahip oluyoe eminim su an bunlari dusunecek halde degilsin
Ama dedigim gibi gencsin guzelsin hayatinsana ne getirecegi belli olmaz
Artik kesinlikle biten bi iliski icin kendini harap etme 7 ay olmus canına yazık
~~~•~~~
Gözlerine değmeyen gözlerim dünyayı görmesin
~~~•~~~
Evet . belkıde ortaya çıkmasından korktuğu ıcın hızlandırmaya calısıyodu . ne kadar suredır aldatılıyordum bılmıyorum cunku . Dıyecek hıc bısey bırakmadıkı . Cok saol canım benım ınsallah
Sankı hayatıma kımseyı alamıcakmısım kimseye guvenemıcekmısım gıbı hıssedıyorum . cok kotu bı hıs bu
Selam canımm. Ne koşuşturması bu sorabilir miyim
Bugün kk gelinleri çok keyifsiz yav, bende dahil :44:
kendi etti..
sen gercekten kalbi mükemmel bir insansın cok cok mutlu olacagına inanıyorum
Annemi hastaneye götürdüm de canım. Allerji testi yaptırması gerekiyor. Oradan oraya sevk etti durdular sonunda doktorla görüştük. Oda antibiyotik alerji testi olacağı için en az 3 gün hastanede yatması gerekiyor dedi. Kaydımızı yaptırdık şimdi boş yatak olduğunda bize haber verecekler ona göre yapılacak test.
Vallahi çok zor bu hastane işleri heleki İstanbul trafiğinde gidip gelmek
Evet herkes gibi bende durgunum keyifsizim :26:[/B]
Sankı hayatıma kımseyı alamıcakmısım kimseye guvenemıcekmısım gıbı hıssedıyorum . cok kotu bı hıs bu
Üzüldüm canım ya.. İnşallah hemencecik iyileşir anneciğin..
Kesinlikle öyle insanın hastaneye gitmesi gereken acil durumda bile gitmemesine sebep resmen trafik
Hepiciğimiz inşallah üstümüzden bu keyifsizliği atarız günün sonunda
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde ne yazık ki başıma böyle birşey geldi :26: Çok uzun zaman önceydi şuan hiç bir izi kalmadı çok şükür ki.
Ama ayrıldıktan 7 ay sonra hayatıma öyle bir insan girdi ki hiç istemediğim bir dönemde hiç istemediğim halde davetsiz misafir gibi geldi girdi gönlüme. Ve o gün bu gündür hala hayatımda ve iyikide bunları yaşamıyım diyorum. Profilimden de görüyorsundur 05.05.2008 den beridir ilişkim devam ediyor çok şükür. Evlilik yolunda da adımımızı attık
Eminim ki sende öyle söyleceksin. Ben şuan o kadar mutluyum ki o insan dışı varlığı hayatıma nasıl almışım diye kendime kızıyorum. Ve ben bunu nasıl unuttum biliyor musun? 3 yıl dip dibe aynı okulda okuyarak. Rabbim benimde onunda kalbini biliyordu ki bana böyle büyük bir mutluluğu nasip etti.
Sende gönlünü çok çok ferah tut. Ve iyiki diyeceksin buna emin ol
İyileşme gibi bir durumu söz konusu değil kuzum. Bunun tedavisi yok yani. Tek amacımız annem hastalandığında en ufak bir gribal enfeksiyonda dahi antibiyotik kullanamıyorum. Tüm vücudu kabarıyor ve kızarıyor. Geçmeside yaklaşık 1 ayı alıyor. Ona ilacın içindeki hangi madde dokunuyor o araştırılacak hemde ömrü boyunda ilaçları sınırlandırılacak. Bunu biz biliyoruz ona göre ilaç içiyor zaten ama Allah korusun ani bir acillik olsa yanında biz olmasak götüren kişi bilmezse bunu bu alerji ölümcül sonuçlara kadar gidiyormuş :26: Bu nedenle rapor alıyoruz bu ilaçlara karşı alerjisi vardır diye.
Rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin. O kadar zor ki :26:
İnşallah canım ya gün geçsinde evime gideyim
çok üzüldüm kötü bi olay yaşamışsın canım ama bir yönden sevin geç olmadan bazı şeyleri öğrenmişsn konuyu tam anlamıyla anlamadım ama ne oldunu az çok anladım ... hayat eminim senii daha mutlu edecek şeyler getirecektir sana kat kat fazla fazla kendini boşlukta çıkmazın içinde ruhu daralmış gibi hissediyosundur ama hayat devam ediyo yeni güzelliklere yer aç hayatında mutlu olmaya çalış başar güçlü ol bu yaza geçmişi geçmişte bırakarak girmeni diliyorumm canım
Ay ne güzel ya . Ben onunla yasadıgım hıc bısey ıcın pısman degılım tek keskem ona .keşke böyle yapmasaydı . belkıde sonradan yasayacagım guzellıklerın kıymetını bılmem ıcın yasatıyordur Allahım bunları bana .
cok teşekkür ederım canım benım yuregıne sağlık . Yasadıklarım kolay seyler degılama derdını veren rabbım dermanınıda verıyor ıste . Sızle konuşmak ıyı geliyor bana . Benı anlayan ınsanların olması derdımı derdı bılıp yorum yapanların olması cok hos .
Ne desem bilemedim ki canım inan ki.. :26: Üf çok zor bi durum ya, anneciğin çok çok daha zor. Allah yardımcınız olsun canım..
Sağol canım benimmEn büyük şansımızda annem öyle hastalandığında ilaçlara sarılan bir insan değildir. Zar zor ilaç içirirsin. Bu nedenle gönlümüz ferah. Bilinçsiz asla ilaç içmez. Bu yüzden korkumuz yok Allah razı olsun canım benimm
Kuşu, hoşgeldin, hayırdır , ne oldu? :44:
Sağol canım benimmEn büyük şansımızda annem öyle hastalandığında ilaçlara sarılan bir insan değildir. Zar zor ilaç içirirsin. Bu nedenle gönlümüz ferah. Bilinçsiz asla ilaç içmez. Bu yüzden korkumuz yok Allah razı olsun canım benimm
Hoş buldum canımm
Annemi hastaneye götürdüm de canım. Allerji testi yapılması gerek. Ama bugün için yaptıramadık. Antibiyotik için olacağından 3 gün hastanede kalması şartmış. Bizimde kaydımızı aldılar haber verecekler. Çok şükür şuanlık birşeyi yok sadece ileriye dönük olduğu için ömür boyu antibiyotik kullanmaması gerektiği için rapor almamız şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?