En iyisi canım ya, bende annemde bi baş ağrısı olduğunda direk ilaç. Başka türlü kesmiyor :26:
Gönlünüz hep feraha çıkar kuzum inşallah. Ne demek canım..
Nasılsın canım sen niye keyifsizsin:26:
Selam canımm. Ne koşuşturması bu sorabilir miyim
Bugün kk gelinleri çok keyifsiz yav, bende dahil :44:
Canım geç olsun da güç olmasın oh davetiyelerde geliyor sorunsuz da dağıtılsın inşallahokuyamadım tam kızlarr kötü şeyler olmuş sanırım :26: umarım herkez hayatının geri kalanında mutlu olur
..
kızlar yatak odamız gelcekti bugün ama diğer satıcının yatak odasının satıldından haberi yokmuş ve cuma gününe kaldınyse geç olsun güç olmasın heveslenmiştimmm benim davetiyelerimde yolda yarın gelir galiba
Edam nasılsınkendi etti..
sen gercekten kalbi mükemmel bir insansın cok cok mutlu olacagına inanıyorum
Canım geçmiş olsun inşallah halledilir hemen hastane işleri çok yorucu Rabbim kolaylık versin kuzumAnnemi hastaneye götürdüm de canım. Allerji testi yaptırması gerekiyor. Oradan oraya sevk etti durdular sonunda doktorla görüştük. Oda antibiyotik alerji testi olacağı için en az 3 gün hastanede yatması gerekiyor dedi. Kaydımızı yaptırdık şimdi boş yatak olduğunda bize haber verecekler ona göre yapılacak test.
Vallahi çok zor bu hastane işleri heleki İstanbul trafiğinde gidip gelmek
Evet herkes gibi bende durgunum keyifsizim :26:[/B]
Bi hastalığı falan mı var?
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah canım benim. Bende olabildiğine ilaç içmemeye özen gösteriyorum. Ama özellikle regl sancılarım felaket olduğunda mecbur içiyorum :26:
Nasılsın canım sen niye keyifsizsin:26:
Canım geçmiş olsun inşallah halledilir hemen hastane işleri çok yorucu Rabbim kolaylık versin kuzum
Yok kuzum hastalığı çok şükür. Maşallahı var annemin kolay kolayda hasta olmaz
Bünye ile alakalı birşeymiş bu. Mesela annemin yeğenleri var 2 tane. Daha küçücükler biri 11 yaşında biride 6 yaşında onlarda da çıktı bu allerji. :26:
Bende regl döneminde içemiyorum bi tek işte :26: Direk kesiyo
cnm geçmiş olsun, dikkat et kendıne
Yok kuzum hastalığı çok şükür. Maşallahı var annemin kolay kolayda hasta olmaz
Bünye ile alakalı birşeymiş bu. Mesela annemin yeğenleri var 2 tane. Daha küçücükler biri 11 yaşında biride 6 yaşında onlarda da çıktı bu allerji. :26:
Bende daha önceden içmiyordum keser diye. Sonra dedim ki evde olduğum bir zaman deneyeyim ya fazlalaştırır ya keser yada birşey yapmaz. Çok şükür ki hiç bir kötü etkisi olmadı. Sadece ağrımı kesiyor. Hemen yarım saat içinde sonra rahatım
Yoksa içmesem çok fena oluyorum. Dizlerim titriyor, halsız oluyorum ve kasıklarımın ağrısından duramıyorum :26:
Sağol canım benimmm
Sen naslsın nasıl gidiyor?
Maşallah diyelim
nerden anladınız alerji olduğunu ben onu anlamadım yahu
ay bende ki örnekler bitmez ama benimde alerjim var, denize giremem.güneş + tuzlu su dokunuyor. dudaklarım balon gibi şişiyor.
Bende hiç faydası yok ki yavrum, mübarek sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorum regl döneminde :26:
Bi iki kere bende denedim sonra baktım kesti bi de günleri karıştı iyice ondan sonra hiç içmedim.
Regl dönemi beter zaten tam anlamıyla ya
Canım kuzenım benden bı kahta sonra evlenıyor ıkımız bu koldan aa en bunu buldum bak bu fıkır de super diye habıre mesajlşıyoruz
İşlerım yogun degıl sukur de zaman ayırabılıyorum zaten hıc calışasım yok
İçme o zaman sen hiç canım benim. Valla mahvoluyor insan dimi.
Sıcak su torbasını sakın kasıklarına koyma direkt olarak. Ya ayaklarının altına koy yada havluya sar öyle koy. O kadar sıcaklık sakıncalı diye biliyorum :26:
OoooHarika valla ne güzel canım. Sürekli paylaştığının biri olması güzel. Sağolsun benimde arkideşlerim var evlilik hazırlığı çeyiz hazırlığı yapan onlarla konuşuyorum Çok keyifli oluyor
Bende de var o ya. Zaman zaman iş kurdu oluyorum. Bazende elimi kaldırmak bile istemiyorum. Havalardan mı acep :26:
Daha önce annem rahatsızlanmıştı. Bizde okuldaydık. Komşumuzda acile götürmüş. Orada serum takmışlar içinede antibiyotik ilaç katmışlar. Neyse bittikten sonra eve geldi annem. Akşama doğru bir baktık tüm vücudu kızarmaya ve kabarmaya başladı. Direkt acile gittik. Doktora durumu izah ettik. Doktorda antibiyotiğe karşı alerjiniz olabilir demiş. O zaman annem çokta fazla dikkate almadı. Daha sonra dişi için doktora gitti. Doktorda largopen vermiş apse yaptığı için. Annem önceden bu yaşadğını söyleyince doktorda araştırmış en düşük dozlu olanı vermiş antibiyotik. Annem ilacı içti sabahtan. Akşam başladı kaşınmaya. Sonra anladık ki kesin kesin alerjisi var.
Kuzum annemde öyle tuzlu suya girince şişiyor. Ama annemde kolestrol çıkmıştı bir ara. Ondan dedi doktor. Sende kolestrolünü ölçtür istersen bi. Çok kötü oluyor bilirim :26:
Hazırlık aşamasında normal canım sıkma canını iyiyim bende
NehiiirrEh canım ya dün biraz atıştık ta :26:
Sen nasılsın, napıyosun
Aminnn inşallah canım benimm
Evet çok çok zor. Sürekli gidenlere rabbim kolaylıklar versin. Önceliklede biran önce şifa versin
Hazırlık aşamasında normal canım sıkma canını iyiyim bende
Kesinlikle öyle canım ya, bide benim sancı 2-3 gün önceden başlıyor. 1 hafta da regl ilk 2 günden ordan say, toplam 4-5 günüm sancılı geçiyor yani :44:
Koymuyorum koymuyorumda bazen dayanamıyorum canım ya arada bi iki dakikalık koyup çekiyorum ayaklarımın altına koyuyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?