2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

En iyisi canım ya, bende annemde bi baş ağrısı olduğunda direk ilaç. Başka türlü kesmiyor :26:
Gönlünüz hep feraha çıkar kuzum inşallah. Ne demek canım..

İnşallah canım benim. Bende olabildiğine ilaç içmemeye özen gösteriyorum. Ama özellikle regl sancılarım felaket olduğunda mecbur içiyorum :26:

Selam canımm. Ne koşuşturması bu sorabilir miyim

Bugün kk gelinleri çok keyifsiz yav, bende dahil :44:
Nasılsın canım sen niye keyifsizsin:26:
Canım geç olsun da güç olmasın oh davetiyelerde geliyor sorunsuz da dağıtılsın inşallah
kendi etti..
sen gercekten kalbi mükemmel bir insansın cok cok mutlu olacagına inanıyorum
Edam nasılsınBugün Salı bak herkes keyifsiz gün geçmiyor
Canım geçmiş olsun inşallah halledilir hemen hastane işleri çok yorucu Rabbim kolaylık versin kuzum

Bi hastalığı falan mı var?

Çok geçmiş olsun canım

Yok kuzum hastalığı çok şükür. Maşallahı var annemin kolay kolayda hasta olmaz

Bünye ile alakalı birşeymiş bu. Mesela annemin yeğenleri var 2 tane. Daha küçücükler biri 11 yaşında biride 6 yaşında onlarda da çıktı bu allerji. :26:

İnşallah canım benim. Bende olabildiğine ilaç içmemeye özen gösteriyorum. Ama özellikle regl sancılarım felaket olduğunda mecbur içiyorum :26:

Bende regl döneminde içemiyorum bi tek işte :26: Direk kesiyo

Nasılsın canım sen niye keyifsizsin:26:

Nehiiirr Eh canım ya dün biraz atıştık ta :26:
Sen nasılsın, napıyosun

Canım geçmiş olsun inşallah halledilir hemen hastane işleri çok yorucu Rabbim kolaylık versin kuzum

Aminnn inşallah canım benimm

Evet çok çok zor. Sürekli gidenlere rabbim kolaylıklar versin. Önceliklede biran önce şifa versin

cnm geçmiş olsun, dikkat et kendıne

Bende regl döneminde içemiyorum bi tek işte :26: Direk kesiyo

Bende daha önceden içmiyordum keser diye. Sonra dedim ki evde olduğum bir zaman deneyeyim ya fazlalaştırır ya keser yada birşey yapmaz. Çok şükür ki hiç bir kötü etkisi olmadı. Sadece ağrımı kesiyor. Hemen yarım saat içinde sonra rahatım

Yoksa içmesem çok fena oluyorum. Dizlerim titriyor, halsız oluyorum ve kasıklarımın ağrısından duramıyorum :26:

Maşallah diyelim

nerden anladınız alerji olduğunu ben onu anlamadım yahu

ay bende ki örnekler bitmez ama benimde alerjim var, denize giremem.güneş + tuzlu su dokunuyor. dudaklarım balon gibi şişiyor.

Bende hiç faydası yok ki yavrum, mübarek sıcak su torbasıyla aşk yaşıyorum regl döneminde :26:
Bi iki kere bende denedim sonra baktım kesti bi de günleri karıştı iyice ondan sonra hiç içmedim.
Regl dönemi beter zaten tam anlamıyla ya

Maşallah diyelim

nerden anladınız alerji olduğunu ben onu anlamadım yahu

ay bende ki örnekler bitmez ama benimde alerjim var, denize giremem.güneş + tuzlu su dokunuyor. dudaklarım balon gibi şişiyor.

Daha önce annem rahatsızlanmıştı. Bizde okuldaydık. Komşumuzda acile götürmüş. Orada serum takmışlar içinede antibiyotik ilaç katmışlar. Neyse bittikten sonra eve geldi annem. Akşama doğru bir baktık tüm vücudu kızarmaya ve kabarmaya başladı. Direkt acile gittik. Doktora durumu izah ettik. Doktorda antibiyotiğe karşı alerjiniz olabilir demiş. O zaman annem çokta fazla dikkate almadı. Daha sonra dişi için doktora gitti. Doktorda largopen vermiş apse yaptığı için. Annem önceden bu yaşadğını söyleyince doktorda araştırmış en düşük dozlu olanı vermiş antibiyotik. Annem ilacı içti sabahtan. Akşam başladı kaşınmaya. Sonra anladık ki kesin kesin alerjisi var.

Kuzum annemde öyle tuzlu suya girince şişiyor. Ama annemde kolestrol çıkmıştı bir ara. Ondan dedi doktor. Sende kolestrolünü ölçtür istersen bi. Çok kötü oluyor bilirim :26:

İçme o zaman sen hiç canım benim. Valla mahvoluyor insan dimi.

Sıcak su torbasını sakın kasıklarına koyma direkt olarak. Ya ayaklarının altına koy yada havluya sar öyle koy. O kadar sıcaklık sakıncalı diye biliyorum :26:

Oooo Harika valla ne güzel canım. Sürekli paylaştığının biri olması güzel. Sağolsun benimde arkideşlerim var evlilik hazırlığı çeyiz hazırlığı yapan onlarla konuşuyorum Çok keyifli oluyor

Bende de var o ya. Zaman zaman iş kurdu oluyorum. Bazende elimi kaldırmak bile istemiyorum. Havalardan mı acep :26:

Kesinlikle öyle canım ya, bide benim sancı 2-3 gün önceden başlıyor. 1 hafta da regl ilk 2 günden ordan say, toplam 4-5 günüm sancılı geçiyor yani :44:
Koymuyorum koymuyorumda bazen dayanamıyorum canım ya arada bi iki dakikalık koyup çekiyorum ayaklarımın altına koyuyorum. :26:

galıba
siz düğün tarihini netleştirmişmiydiniz cnm bu arada?:26:

Çok sıkıntılı bi durum ya, bişey olsa doktor bilmeden bi iğne bişey yapsa ne olacak :26:

Annen bi çözüm buldu mu peki? Denize giriyor mu?

Nehiiirr Eh canım ya dün biraz atıştık ta :26:
Sen nasılsın, napıyosun
Hazırlık aşamasında normal canım sıkma canını iyiyim bende
Aminnn inşallah canım benimm

Evet çok çok zor. Sürekli gidenlere rabbim kolaylıklar versin. Önceliklede biran önce şifa versin

Benimde alerjim var ama üstünde durmuyorum psikolojik benim vücudum şişiyor kızarıyor falan:26:Rabbim şifa versin

Hazırlık aşamasında normal canım sıkma canını iyiyim bende

Hazırlıktan değil ki kuzum bu sefer. Evde diye biliyordum, kaynım aradı 'Yenge abim senin yanında mı?' diye yok dedim. Neyse nişanlımı aradım. Arkadaştayım ya ne oldu demez mi bide.. Kapattım telefonu suratına, kaynımı aradım abin arkadaşındaymış anneme söylersin merak etmesin diye.. Dünden beri hiç arayıp sormuyor bile ben yapsam kıyameti kopartır

Allah iyilik versin bebeğim

Son düzenleme:

Senin daha kötüymüş canım ya benim 1 gün sürüyor çok şükür

En iyisi canım. Dikkat et sen yinede kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…