2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım ben sana burdan cevap veriyorum, bende sana bayıldım
Senin göbek adın neee

Senin daha kötüymüş canım ya benim 1 gün sürüyor çok şükür

En iyisi canım. Dikkat et sen yinede kendine

Ayy ne güzel bunun sırrı nee
Ederim tatlımm, sende kendine anneciğine dikkat et

Çok sıkıntılı bi durum ya, bişey olsa doktor bilmeden bi iğne bişey yapsa ne olacak :26:

Annen bi çözüm buldu mu peki? Denize giriyor mu?

Evet canım bu nedenle çok dikkat etmek gerek.

Annem tuzlu denize girmiyor malesef canım. Ayağınıda soksa kötü oluyor. En son Tekirdağa gitmiştik orada çok kötü olmuştu. Tuz oranı çok fazlaymış oranın. Kötü bir durum ya :26:

Hazırlık aşamasında normal canım sıkma canını iyiyim bende

Benimde alerjim var ama üstünde durmuyorum psikolojik benim vücudum şişiyor kızarıyor falan:26:Rabbim şifa versin

Neyden dolayı psikolojik canım?

Ne oluyor yani?

Senin göbek adın neee

allah razı olsun bacım gobek adım ayşe benım ama bu dugun hazırlıkları gobegımı çatlattı yahu

gobek adınsa da değilse de bayılırım bu isme cıdden kızım olsa 2 isimden biri zeynep, cepte

En iyisi hiç girmemek Ben parmağımı bile sürmüyorum korkudan. sonrada acısı fena cıkıyor. buz torbasıyla geziyorum

Alla şifa versin canım.

Canım sen niye kapattın ki suratına arkadaşına geçmiş o an ani olmuştur ya da çıkmıştır aklından haber vermek yapmazmıydı hiç:26:Biz bayanlar yapsak tuhaf gelir ama geneli erkeklerin yapabiliyor işte

Bak bu süperdi, göbeği çatladı ayşenin anam
Göbek adım tatlım gerçek hayatta da yani Zeyno denilmesini seviyorum ama en çok

Senin göbek adın neee

Evettt sırrını açıklıyorum

Ama hakikaten sır gibi birşey. Vallahi kuzum ben kendimi test ettim onayladım

Regl günüme 1 hafta kala yürümeye daha çok gayret ediyorum. Birde evde jimnastik hareketleri yapmaya çalışıyorum. O zaman daha iyi oluyorum.

Birde doktorların dediği tek laf evlenince geçer Evleniyoruz bakıcaz görücez

Tamam kuzum benimm dikkat ederimm

Yapmazdı kuzum o yüzden sinirlendim ya zaten.. Arkadaşlarının eviyle, evlerinin arasında mesafe var hani desem ki iki adımlık yok anam iki adım yok ki..
Bile bile haber vermedi diye düşünüyorum.. Bi açıklama vs bahane bile üretmedi ki adam
Herşey karşılıklı olmalı ya vallahi..

Neyden dolayı psikolojik canım?

Ne oluyor yani?

Canım üzüldüğümde stres yaptığımda kaşıntı başlıyor kızarıyor bazen şişiyor hatta dudağım bazen aşırı şişlikten aşağıya sarkıyor düşün aslında ilk başta yiyeceklere diye düşündük ama sürekli aynı şeyleri yiyorum ama olmuyor bende bunun psikolojik olduğunu düşündüm bazı testler uygulandı araştırma hastanesinde mikrop herhangi bir şey bulunmadı günlük tuttudular bugün bunu yedim şu oldu gibisinden yoktu öyle ürünleri dene dedi onunla uğraşamadım işe girdim kaldı yani öyle ben kendi kendime tanımı koydum diyeyimMesela bir de lahmacundan uzak duruyorum

En iyisi hiç girmemek Ben parmağımı bile sürmüyorum korkudan. sonrada acısı fena cıkıyor. buz torbasıyla geziyorum

Alla şifa versin canım.

Annemde öyle canım ya. Gece uykuları gitmişti resmen :26:

Allah sanada şifa versin boncukumm benimm

anlaştık bebeğim

senın sabrın sonu ne zaman selamete erıyor peki zeynom benım daha cook var

21 Haziran da bebeğim Allahın izniyle Yani ramazandan bi hafta önce..
Senin ağustos diye okudum ben yav neden daha erken değil, nişanlanalı ne kadar oldu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…