2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bilmem Eylül daha bir aşık romantik eğlenceli samimi gelir hep bana

bana kalsa bende eylülün ilk haftası ıstıyodum da doluydu agustos sonu oldu kısmet

Hımm hımm hımm

Bizde tarihi uydurmaya çalıştık bir şekilde. 6 rakamı benim hayatımın hep bir köşesinde olmuştur. Bu nedenle 6 eylül olsun istedim.

16 kasımda nişanım oldu 26 eylülde doğdum 6 eylülde de evlenirsem tam olacak

Üzüldüm kuzum ya cidden zor bir durum :26:

Lahmacun mu

Ondan nasıl uzak durmayı başarıyorsun

canım ben başka şehire gelin gidiyorum o yüzden ayrılmak zorundayım

21 Haziran da bebeğim Allahın izniyle Yani ramazandan bi hafta önce..
Senin ağustos diye okudum ben yav neden daha erken değil, nişanlanalı ne kadar oldu kuzum

Karşında 10 yıllık ilişkiyi ilmik ilmik örmüş sevgilisinin onu almasını beklerken 28 yaşına gelmiş bir kpss maduru duruyor canım
Ağustos olma sebebı de nişanlımın kardeşi askerden gelıcek bir de evımızın tadilatı yenı bıtıyor ancak o gunu ayarlayabıldık

Ohaa diyesim geldi Maşallah be maşallahhh
Olsun kuzum nasip diyelim

İnşallah gonlune gore olur canım benım

Stresli gergin ya aklından çıkmış olabilir canım bir ortası bulunur bence sen sorsaydın sinirlendiysen telefonu kapatınca o da sinirlenmiştir kesin:26:

Stresli gergin ya aklından çıkmış olabilir canım bir ortası bulunur bence sen sorsaydın sinirlendiysen telefonu kapatınca o da sinirlenmiştir kesin:26:

Hııhh banane azcıkta ben trip atayım
Kuzum sende de alerjik hastalık varmış sanırım çok geçmiş olsun

Ohaa diyesim geldi Maşallah be maşallahhh
Olsun kuzum nasip diyelim

Bızım her hafta bı krız cıkıyo bı de en onemsedıgım konularda 2 hafta once düğün mekanında sıkıntı oldu 1 hafta ertelemek zorunda kaldık 1 hafta erteleyınce fotoğrafçının o gunu dolu cıktı zorla onu da ayarladık tamam ıcımıze sındı derken kuaforumde problem oldu bu hafta ah ahh güzel bı anı olsun fotoğraflarım harıka olsun ıstıyorum gelinliğim içime sindi kuaforu de netleştirirsem benden mutlusu olmaz

Senın var mı eksik hazırlık cnm? Bayagı yoluna koymussundur herseyı artık

Üzüldüm kuzum ya cidden zor bir durum :26:

Lahmacun mu

Ondan nasıl uzak durmayı başarıyorsun
Tanıdık bir yerden yiyorum çok canım çekerse ki genelde lahmacunu pek sevmem az baharatlı sanırım aşırı baharat ya da içine ne koyuyorlarsa ona karşıda olabiliyor çünkü hep yedikten sonra midem bulanır çıkarırım ve gözümün etrafı kırmızı noktalar halinde döker
ama buraya da gelmek istiyorum kızın yanında internete giresim gelmiyo ama

Kıyamam canım arada kaçamak yap

benim ağrı değil de daha çok yanma ilaç kullanınca ağrım oluo bi yumruk oturuyor sanki mideme bakalım bi evlenimde sağlam bi yerim var mı diye baktırcam organ başında bulunmak istiyorum ama sağlam organ yokki maşaAllah

benim ayakkabılığım bile yook bi eşyalarım gelsinde ona göre ıvırı zıvırı düşünüyorumm içini ferah tut canım çıkcak tabi kiracılar ev sahibi bi kere izin vermez yani herşey yetişcek relax canımm bizim perdeci ölçü alcak ona göre fiyat biçecek canım şu sıralar evde olması lazım perdecinin bizimkinden de ses yok napıyorlar acep :44:

aynı kafa ama boş kafa dimi kuzum babam aradı biraz önce telefon konuşmalarımıza tanık olmuş seni üzüyor farkındayım sesimi çıkarmıyorum ama akşam konuşcam ben onla dedi öyle diyince duygulandım bi de sen üzülürsen ben hem üzülür hem üzülmem dedi kendin istedin çünkü dedi haklı da tabandır herhalde aslında ince tabanlık koyabilrsin üstüne eğer çıkmıyorda ama zamanla kayıyor kuzum yaa valla hiç kullanışlı değil hele öyle 5 katlı falan hiç kullanılmıyor en fazla 2

canım benim inan üzüntünü paylaşıyorum her ne kadar ifade zorluğu yaşasam da ama inanıyorum ki Rabbim daha iyi insanlar çıkarcak karşına

Ayyy canım benim yaa :26: Valla çok üzüldüm kuzum. Allah yardımcın olsun. Çok sevmemende iyiymiş. Bide sevseydin daha kötü olurdu :26:

Aaaaa bu ne terslik canım ya, inşallah bundan sonra ters giden birşey olmaz. Herşey gönlünce olur ayşecik
Benimde daha fotoğrafçı ayarlanmadı, kına için alışveriş yapılacak canım. Bide nişanlım 2 ay önce askerden geldi evimizi yapmaya başladılar yani (2 ay önce) pazar boyasını beğendim işte boyasıda yapılınca mobilyalarımız kalıyor onlarda halledilince bitiyor işte canım :18:

Ayyy canım benim yaa :26: Valla çok üzüldüm kuzum. Allah yardımcın olsun. Çok sevmemende iyiymiş. Bide sevseydin daha kötü olurdu :26:
Amin canımSevmiyorum o yönü iyi
Hııhh banane azcıkta ben trip atayım
Kuzum sende de alerjik hastalık varmış sanırım çok geçmiş olsun

At bakalımSağol kuzum adını koyamasakta üzüntüden stresten uzak durmaya çalışıyorum

Boş kafa boş boşş Aaa evet kesinlikle haklı, benimde babam şahit olsa eminim o da öyle derdi. Ayakkabının dibi geniş olmalı o zaman yaavv zamana ihtiyacım yok ki yavrum bi günlük olsa yeter

Kuaforu naptın canım ayarladın mı? Ayy cok heyecanlı ben hep mobilya yerleştirme kısmını dusununce heyecanlanıyorum yaa

B]At bakalımSağol kuzum adını koyamasakta üzüntüden stresten uzak durmaya çalışıyorum[/B]

Tutmazsa oyarım onu

Uzak dur canım çok dikkat et kendine ya.. :26:

Kuaforu naptın canım ayarladın mı? Ayy cok heyecanlı ben hep mobilya yerleştirme kısmını dusununce heyecanlanıyorum yaa

Düğün için kuaför ayarlandı canım, adam işte haber bekliyor net bi saat demedim çünkü fotoğrafçı dış çekim, normal çekim karar veremedik o yüzden şimdilik kaldı. Bende en çok o konuda heyecan yapıyorum canım

bebeğim dur sana benım programı yazıyorum evden cıkıs dahıl tum gun sabah mail attım prgramı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…