2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım ben başka şehire gelin gidiyorum o yüzden ayrılmak zorundayım

ayyy çok fena yaa nerden nereye gelin gidiyorsun peki?

Boş kafa boş boşş Aaa evet kesinlikle haklı, benimde babam şahit olsa eminim o da öyle derdi. Ayakkabının dibi geniş olmalı o zaman yaavv zamana ihtiyacım yok ki yavrum bi günlük olsa yeter

bak ne güzel aynı fikirdeyin ama adam olcaklar başka yolu yokk zaman derken 1-2 saat sonra kayıyor neyse ya hevesini kaçırmim senin kullanda gör neden bi günlük işin var onu merak ettim
:44:

aynen kuzumm bende öyle biran önce bitsin de eve gitsem diyorum bendee uğursuz bi salı günü pfff

çok sıkıcı bigün :26: gelinlikçiyi aradım yarın nişanlımla son kez gidip düzenlemeleri yapıcaz straplez

Ben buradayım ama birazdan uyurum galiba. :)

benim de uykum geldi yaa :26:

kızlar kına geceniz için hediye düşünüyor musunuz
:26: ben karar veremedim yaa

Kizlaaar merhaba

Bir sure giremedim cok hastaydim.

Bademciklerim iltihaplandi ancak toparlandim.

Nasilsiniz herkesin keyfi yerindedir inşallah?

Ben bi haber vereyim. Cumhurbaşkanlığı secimleri etkilemesin diye dugunu 1 hafta one aldik. 17 agustosta evleniyoruz Rabbim izin verirse.

Cok heyecanliyim şimdiden. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmene sadece üstüne kristal taş işlencek zaten başkada bişey yapılmıcak ekstradan son halinide gene bırdan gösteririm size

çok sıkıcı bigün :26: gelinlikçiyi aradım yarın nişanlımla son kez gidip düzenlemeleri yapıcaz straplez

kızlar kına geceniz için hediye düşünüyor musunuz
:26: ben karar veremedim yaa

benim için bitti çok şükür çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz bebeimm stplez mi yapcaannn süperr olcan kuzumm süper dediğim gibi bide o çiçeği bi çıkar baklım nasıl olcak ben kına için oje süsleyip dağıtcam kızlara tabi

teşekkürler tatlım şuan üzeri işlenmedi zaten benimkide üzeri komple kristal taş işlemeli olcak dikiliyo son provada görcem işlenmiş halini

görüşürüz bebeğimmm
dediğin gibi yapıcam bakalım, fotoğraf çekebilirsem yarın yine gösteririm kuzumm

kına bana da mantıklı gelmişti ama değişik fikirlere açığım :)

hoşgeldin canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun

seçimin ne zaman olucagı netleşti mi canım ya :26: bizi de etkilemez inşallah

sorma canım bende neden bugün sıkıldım diyordum vallahi
bende baharatlıklarımızı ve bakliyat kavanozlarımızı yıkadım şimdi içleri dolu götürücez ceyizde Allah izin verirse
sanki hersey üst üste geldi işler yetişmicek gibi şu önümüzdeki 2 hafta cok yogun gececek kanımca..
kuaförden fiyatta aldım kına ve gelin bası profesyonel makyaj takma kirpikler yani her iki gün içinde dahil toplam 350 dedi son fiyat :44:
fotografcıyla mekanı konusmam lazım aklımda 2 yer belirledim..
bu kafta sonu en gec ayakkabılık,masa,set üstü ocak ve mini fırını almamız lazım..hatta ve hatta televizyonu ne zaman alıcaz biz :44::44:
ufak tefek ceyiz eksiklerim ve camasır eksiklerim kaldı onlarıda bu hafta halletmem lazım..
gelinligim bitmiş son hallerini görmek için büyük ihtimal bu hafta cagıracakmıs gelinlikci..
gelin ayakkabım ve kına ayakkabımı almam gerek..
sevdigim ayakkabısını ve kemerinide almalı
kına için sacıma aksesuar bakıcam önümüzdeki hafta içi hatta gelin cicegimi begenmezsem birde cicek bakıcam..
kına için camasır bakıcam..
sınra ev bosalacak..
temizlik ve badana yapılacak..
eşyalar gelecek..
halı perde alınacak eksikler giderilecek davetiyeler var ayrıca..
daha sayım mııı

bizimde yokki ayakkabılıgımız önce aynası oldu inşallah canım bakalım perdeler ne olmus ?

canım cok gecmiş olsun ve yeni tarihinizde hayırlı olsun

teşekkürler canım inşallah olurum şimdilik olcak gibiyim galiba

olacaksın tabi hatta olucaz inşallah hepmiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…