bebeğim dur sana benım programı yazıyorum evden cıkıs dahıl tum gun sabah mail attım prgramı cunku
Tutar tutarTutmazsa oyarım onu
Uzak dur canım çok dikkat et kendine ya.. :26:
canım ben başka şehire gelin gidiyorum o yüzden ayrılmak zorundayım
Boş kafa boş boşşAaa evet kesinlikle haklı, benimde babam şahit olsa eminim o da öyle derdi. Ayakkabının dibi geniş olmalı o zaman yaavv zamana ihtiyacım yok ki yavrum bi günlük olsa yeter
kızlar napıosunuzzz kimler burda :26:
çok sıkıldım ya :26: gün bitmedi hala
kızlar napıosunuzzz kimler burda :26:
aynen kuzumm bende öyle biran önce bitsin de eve gitsem diyorum bendee uğursuz bi salı günü pfff
Ben buradayım ama birazdan uyurum galiba. :)
canım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum beğenmene sadece üstüne kristal taş işlencek zaten başkada bişey yapılmıcak ekstradan son halinide gene bırdan gösteririm sizeGünaydın fıstıklar
Bugün güzel bir gün cunku bu arkadaşınız ayakkabısının siparişini verdi, ayakkabılı provam olucak hafta sonu gelinliğimi bir kere daha gıymek harıka
Sizde durumlar nasıl?
Tugcecım bayıldım bu halıne ben ya ben olsam bu halde bırakırdım bu hali süper ama patron sensin
Bebegım kuzenım nıkah cıkısı yaptı erken kıyıldı onların nıkah sırf bu yuzden ıssızlık alamıyosun sadece tazmınat ıhbarda alamıyosun. O işyeri çıkardı gostersın tum haklarını alsın cok ıstedı ama ısverenı cok katıydı
çok sıkıcı bigün :26: gelinlikçiyi aradım yarın nişanlımla son kez gidip düzenlemeleri yapıcazstraplez
kızlar kına geceniz için hediye düşünüyor musunuz :26: ben karar veremedim yaa
edacımm evi yerleştirdikten sonra alırsın süs eşyalarını 1 haftacık daha sabret derim benperde işini naptın edacım yazdıysan kaçırmış olabilirim ben dün baktım ama iyi para tutcak sanırım :44: bende de 6 cam var anam az değil ki boyacı gelip boya yapıcak bugün inşaAllah dün almışlar istediğim boyaları inşaAllah güzel kapatır o çirkin maviyi :26:dün yolda kayınbabayı gördük eltim kornişleri değiştirin baba dedi kayınbaba onu da mı yapalım der gibi baktı boyacının başında biri dursun baba dedim adamda renk kalmadı niye bilmiyorum
çok şık canım böylesi bileçok zarif benimkine yakın ama benim bustiyer kristal kaplı komple
benim gelinligmin etegine benziyor canım cok güzel olacaksınn
şimdi bile çok güzel canım.
güle güle giy inşallah.
benim için bitti çok şükür çıkıyorum şimdi yarın görüşürüz bebeimm stplez mi yapcaannn süperr olcan kuzumm süper dediğim gibi bide o çiçeği bi çıkar baklım nasıl olcakben kına için oje süsleyip dağıtcam kızlara tabi
Kizlaaar merhaba
Bir sure giremedim cok hastaydim.
Bademciklerim iltihaplandi ancak toparlandim.
Nasilsiniz herkesin keyfi yerindedir inşallah?
Ben bi haber vereyim. Cumhurbaşkanlığı secimleri etkilemesin diye dugunu 1 hafta one aldik. 17 agustosta evleniyoruz Rabbim izin verirse.
Cok heyecanliyim şimdiden. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaar merhaba
Ben bi haber vereyim. Cumhurbaşkanlığı secimleri etkilemesin diye dugunu 1 hafta one aldik. 17 agustosta evleniyoruz Rabbim izin verirse.
sorma canım bende neden bugün sıkıldım diyordum vallahiNasılsın canım sen niye keyifsizsin:26:
Canım geç olsun da güç olmasın oh davetiyelerde geliyor sorunsuz da dağıtılsın inşallah
Edam nasılsınBugün Salı bak herkes keyifsiz gün geçmiyor
Canım geçmiş olsun inşallah halledilir hemen hastane işleri çok yorucu Rabbim kolaylık versin kuzum
benim ağrı değil de daha çok yanma ilaç kullanınca ağrım oluo bi yumruk oturuyor sanki midemebakalım bi evlenimde sağlam bi yerim var mı diye baktırcam organ başında bulunmak istiyorum ama sağlam organ yokki maşaAllah
benim ayakkabılığım bile yookbi eşyalarım gelsinde ona göre ıvırı zıvırı düşünüyorumm içini ferah tut canım çıkcak tabi kiracılar ev sahibi bi kere izin vermez yani herşey yetişcek relax canımm bizim perdeci ölçü alcak ona göre fiyat biçecek canım şu sıralar evde olması lazım perdecinin bizimkinden de ses yok napıyorlar acep :44:
aynı kafa ama boş kafa dimi kuzumbabam aradı biraz önce telefon konuşmalarımıza tanık olmuş seni üzüyor farkındayım sesimi çıkarmıyorum ama akşam konuşcam ben onla dedi öyle diyince duygulandım bi de sen üzülürsen ben hem üzülür hem üzülmem dedi kendin istedin çünkü dedi haklı da tabandır herhalde aslında ince tabanlık koyabilrsin üstüne eğer çıkmıyorda ama zamanla kayıyor kuzum yaa valla hiç kullanışlı değil hele öyle 5 katlı falan hiç kullanılmıyor en fazla 2
canım benim inan üzüntünü paylaşıyorum her ne kadar ifade zorluğu yaşasam da ama inanıyorum ki Rabbim daha iyi insanlar çıkarcak karşına
Kizlaaar merhaba
teşekkürler canım inşallah olurum şimdilik olcak gibiyim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?