2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşallah tatlım

benden de sana merhaba tugce nasılsın

iyiyim canım sen nasılsın?
Neler yaptın?
Bugün dişçiye gittim 3. kez dişlerimin tadilatını tamamlattım. :)
Sonra bir kaç aksesuar beğenip aldım. ( çeyiz topiğimden bakabilirsin )
Yarın da evime gidicem kısmetse.

Tutar tutarDurmaya çalışıyorum zaten pozitif bir insanım polyana gibi ama gelde hazırlıklar sırasında uzak dur stresten

Tutmadı ama tutturdum. Babamda memlekete gitti, şimdi evde annemle yalnızız ya aklı burda beyefendinin aradı konuştuk
Ooo stresten uzak dur ya sen sevdiceğin uzak tutsun tüm stresi o alsın canımm

bak ne güzel aynı fikirdeyin ama adam olcaklar başka yolu yokk zaman derken 1-2 saat sonra kayıyor neyse ya hevesini kaçırmim senin kullanda gör neden bi günlük işin var onu merak ettim
:44:

Aynen öyle kuzum adam olacaklar bizi ayar etmeyecekler o kadar! Kuzum 2-3 saat kaymadan dursun yeter, düğün için kullanacak sadece o yüzden
N'lduu babacığın konuştu mu senin herifinle? :44:

kızlar kına geceniz için hediye düşünüyor musunuz
:26: ben karar veremedim yaa

Bende karar veremedim hala ya :44::44:

Edaaaammm nassinn bebitomm

iyiyim canım benim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik

bende iyiyim canım sagol
iyi yapmıssın canım bitmiştir umarım
hemen bakıyorum veee arttık bende evime gitmek istiyorum üfff vallahi ev bosaalsın hemen gidicem hemen

16 ağustos 2014

hosgeldinn

selam zeynoo

gidersin sen de canım inşallah en kısa zamanda.
insan garip hissediyor gerçekten. değişik bir duyguymuş.

gidersin sen de canım inşallah en kısa zamanda.
insan garip hissediyor gerçekten. değişik bir duyguymuş.

ayy inşallah canım ya daha girmeden özledim evimizi..eşyalarımız gelsin evimiz yuvamız olussun istiyorum haliyle 1 ay zaman kaldı
Selam edoşşş Nasıl gidiyor hazırlıklar ayy ne güzel ya şafak azalmış iyicee

valla öyle baya baya azaldı canım hazırlıklar durgun gidiyor ev bir bosalsa acayip yogun olacak ama

Biz de seni opuyoruz canim
Cok gecmis olsun sinavlarinda da kolayliklar diliyorum canim

hoşbuldukkkk :) şu profilde düğüne kaç gün kaldığını gösteren şeyden nasıl yapıcam kızlar daha bugün üye oldum tdaa

Ne güzel canımm ya Ev ne zaman boşalıyor canım belli mi ? :44:

konustugumuza göre en gec olacak tarih ayın 15 i yani haftaya salı canım

hoşbuldukkkk :) şu profilde düğüne kaç gün kaldığını gösteren şeyden nasıl yapıcam kızlar daha bugün üye oldum tdaa

sag en üst köşede kullanıcı kontrol paneline gir canım sonra sol taraftan profil düzenleye gir canım en asagılara in göreceksin
hitap şekliniz özel gün türü tarih falan yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…