konustugumuza göre en gec olacak tarih ayın 15 i yani haftaya salı canım
O birşey kalmamış inşallah dediklerin gün çıkarlar bebeğim. Zaten çıkmak zorundalar yani
Sonra başlasın tatlı hazırlıklar
Kızlar beni de ekleyin listeye 7 hazirana olma mı
Nasıl gidiyor evlilik canım? :)
iyiyim canım benim sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor evlilik
bende iyiyim canım sagol
iyi yapmıssın canım bitmiştir umarım
hemen bakıyorum veee arttık bende evime gitmek istiyorum üfff vallahi ev bosaalsın hemen gidicem hemen
hosgeldinn
Kizlar herkese selam
Birkac gundur acayip gripten yatiyorum cok fenayim isyerinde bile surundum dun bugun izin aldim nikah islemleri ve fatura devirleri falan icin neyse halloldu ama hasta hasta disarilarda dolanmis oldum simdi yarin bir gidicem ise gene isler yigilmis ustume basima nasil kalkicam altindan bilmiyorum valla hic halim yok dugun ustu izin de almak istemiyorum zaten kus kadar iznim var bir haftacik onu da balayina saklamak istiyorum
Neyse ki bugun cogu seyi hallettik kayinpederle kuyumcuya gittik 52gramlik bilezik alindi bana buna da sukur sagolsun
Simdi evde biraz is kaldi onu da nisanlim halletsinvalla mecalim kalmadi zaten hali perde beyaz esyalar alindi mobilyalarin yarisi geldi koltuklar yakinda gelecek erzak bakliyat alindi temizlik malzemeleri alindi hepsini nisanlim yapti bitirdi biraz ozel esyalarimdan yerlestirdim yarin gene bavullarla birkac parca daha goturulecek bakalim hadi hayirlisi tam bir ay kaldi kismetse
Iyi çok şükür canım ya Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
evet gelin hanım ilk duygularınızı alalım evllik nasıl balayındamısınız
Kemerdeyiz bebeğim kocayi gönderdim çay aldirmaya çok enteresan bir duygu ya ama çok mutluyum ikimizde inanamıyoruz suan göklerdeyiz ctesi dönünce hayat başlıcak
haklısın şuan hala inanmama drumları vardır tabioyy ne güzel darısı basımıza
edacım bindallı giymiycem demiştim ama aldım bugün. güzel de oldu.
sen ne düşünüyorsun?
dene canım. deneyince fikrin değişiyor gerçekten.
elbise giyeceğim için bindallı elbise modeli olmasın istedim. alttaki modelin mavisi canım.
Eki Görüntüle 1058399
güzel renk secmişsin canımbilmiyorum bende bir bakayım ama ben kınadan sonra dans vs etmek hatta sevdigimle bol bol foto cekinmek vs istiyorum ve nedense bu durumda bindallıyla olmak istemiyorum :44:
kına başlamadan da resim çekilirsiniz misafirleri beklerken canım.
1,5 saat tuvaletinle olursun zaten.
bir giy dene sen gene de içinde kalmasın edacım.
bi bakarım kuzumbilmiyorum bi türlü sevemedim gecenlerde bende kararsız kaldım yeşil bir tane begendim bir blogtaki bayanın üzerinde :44:
hoşgeldin canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun
seçimin ne zaman olucagı netleşti mi canım ya :26: bizi de etkilemez inşallah
sorma canım bende neden bugün sıkıldım diyordum vallahi
bende baharatlıklarımızı ve bakliyat kavanozlarımızı yıkadım şimdi içleri dolu götürücez ceyizde Allah izin verirse
sanki hersey üst üste geldi işler yetişmicek gibi şu önümüzdeki 2 hafta cok yogun gececek kanımca..
kuaförden fiyatta aldım kına ve gelin bası profesyonel makyaj takma kirpikler yani her iki gün içinde dahil toplam 350 dedi son fiyat :44:
fotografcıyla mekanı konusmam lazım aklımda 2 yer belirledim..
bu kafta sonu en gec ayakkabılık,masa,set üstü ocak ve mini fırını almamız lazım..hatta ve hatta televizyonu ne zaman alıcaz biz :44::44:
ufak tefek ceyiz eksiklerim ve camasır eksiklerim kaldıonlarıda bu hafta halletmem lazım..
gelinligim bitmiş son hallerini görmek için büyük ihtimal bu hafta cagıracakmıs gelinlikci..
gelin ayakkabım ve kına ayakkabımı almam gerek..
sevdigim ayakkabısını ve kemerinide almalı
kına için sacıma aksesuar bakıcam önümüzdeki hafta içi hatta gelin cicegimi begenmezsem birde cicek bakıcam..
kına için camasır bakıcam..
sınra ev bosalacak..
temizlik ve badana yapılacak..
eşyalar gelecek..
halı perde alınacak eksikler giderilecek davetiyeler var ayrıca..
daha sayım mııı
bizimde yokki ayakkabılıgımızönce aynası oldu inşallah canım bakalım perdeler ne olmus ?
canım cok gecmiş olsun ve yeni tarihinizde hayırlı olsun
olacaksın tabi hatta olucaz inşallah hepmiz
ben de yeşil giydim elbise tarzıydı. fakat mavi renk beni daha açtı ve elbise olmasın farklı olsun istedim.
Çünkü zaten tuvalet giyicez.
git dene canım içine sinerse alırsın.
ben kayınvalideme istemiyorum dedim en baştan.
sonradan istiyorum demeye utandığım için kendim aldım.
iyi yapmıssın canım bende böyle diyorum ama tabiki üzerine en cok giden renk olmalıben de yeşil giydim elbise tarzıydı. fakat mavi renk beni daha açtı ve elbise olmasın farklı olsun istedim.
Çünkü zaten tuvalet giyicez.
git dene canım içine sinerse alırsın.
ben kayınvalideme istemiyorum dedim en baştan.
sonradan istiyorum demeye utandığım için kendim aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?