2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

konustugumuza göre en gec olacak tarih ayın 15 i yani haftaya salı canım

O birşey kalmamış inşallah dediklerin gün çıkarlar bebeğim. Zaten çıkmak zorundalar yani
Sonra başlasın tatlı hazırlıklar

O birşey kalmamış inşallah dediklerin gün çıkarlar bebeğim. Zaten çıkmak zorundalar yani
Sonra başlasın tatlı hazırlıklar

inşallah canım ya cıksınlar tabi hatta keske o güne kalmasalar yarın arayıp ev bosaldı dense keske ucarak giderim valla
vallahi baslasın ya cok gec bile kaldık yani
Kızlar beni de ekleyin listeye 7 hazirana olma mı

hosgeldin eda ben

Kizlar herkese selam
Birkac gundur acayip gripten yatiyorum cok fenayim isyerinde bile surundum dun bugun izin aldim nikah islemleri ve fatura devirleri falan icin neyse halloldu ama hasta hasta disarilarda dolanmis oldum simdi yarin bir gidicem ise gene isler yigilmis ustume basima nasil kalkicam altindan bilmiyorum valla hic halim yok dugun ustu izin de almak istemiyorum zaten kus kadar iznim var bir haftacik onu da balayina saklamak istiyorum
Neyse ki bugun cogu seyi hallettik kayinpederle kuyumcuya gittik 52gramlik bilezik alindi bana buna da sukur sagolsun
Simdi evde biraz is kaldi onu da nisanlim halletsinvalla mecalim kalmadi zaten hali perde beyaz esyalar alindi mobilyalarin yarisi geldi koltuklar yakinda gelecek erzak bakliyat alindi temizlik malzemeleri alindi hepsini nisanlim yapti bitirdi biraz ozel esyalarimdan yerlestirdim yarin gene bavullarla birkac parca daha goturulecek bakalim hadi hayirlisi tam bir ay kaldi kismetse

Iyi çok şükür canım ya Rabbim hepinize yaşatsın inşallah

canım ya dikkat etmeliyiz kendmize bende 2 gündür üşüyorum hemde cok hastamı olucam anlamadım ki.Rabbim şifa versin inşallah..ve ne zorki hasta bile olsak işlerimizi halletmek zorundayız inşallah yarına iyi olursun ohh ne güzel sen yerleşiyorsun kuzum birde beni düşün cıldırıcam senin dügün günün kısmtese benimde kına gecem olacak

evet gelin hanım ilk duygularınızı alalım evllik nasıl balayındamısınız

Kemerdeyiz bebeğim kocayi gönderdim çay aldirmaya çok enteresan bir duygu ya ama çok mutluyum ikimizde inanamıyoruz suan göklerdeyiz ctesi dönünce hayat başlıcak

Son düzenleme:
Kemerdeyiz bebeğim kocayi gönderdim çay aldirmaya çok enteresan bir duygu ya ama çok mutluyum ikimizde inanamıyoruz suan göklerdeyiz ctesi dönünce hayat başlıcak

haklısın şuan hala inanmama drumları vardır tabi oyy ne güzel darısı basımıza

içine sindiysen iyi yapmıssın canım benimm nasıl bir model aldın ?
ben hala istemiyorum canım denemedim gerci ama :44:

dene canım. deneyince fikrin değişiyor gerçekten.
elbise giyeceğim için bindallı elbise modeli olmasın istedim. alttaki modelin mavisi canım.

dene canım. deneyince fikrin değişiyor gerçekten.
elbise giyeceğim için bindallı elbise modeli olmasın istedim. alttaki modelin mavisi canım.

Eki Görüntüle 1058399

güzel renk secmişsin canım bilmiyorum bende bir bakayım ama ben kınadan sonra dans vs etmek hatta sevdigimle bol bol foto cekinmek vs istiyorum ve nedense bu durumda bindallıyla olmak istemiyorum :44:

güzel renk secmişsin canım bilmiyorum bende bir bakayım ama ben kınadan sonra dans vs etmek hatta sevdigimle bol bol foto cekinmek vs istiyorum ve nedense bu durumda bindallıyla olmak istemiyorum :44:

kına başlamadan da resim çekilirsiniz misafirleri beklerken canım.
1,5 saat tuvaletinle olursun zaten.
bir giy dene sen gene de içinde kalmasın edacım.

kına başlamadan da resim çekilirsiniz misafirleri beklerken canım.
1,5 saat tuvaletinle olursun zaten.
bir giy dene sen gene de içinde kalmasın edacım.

bi bakarım kuzum bilmiyorum bi türlü sevemedim gecenlerde bende kararsız kaldım yeşil bir tane begendim bir blogtaki bayanın üzerinde :44:

bi bakarım kuzum bilmiyorum bi türlü sevemedim gecenlerde bende kararsız kaldım yeşil bir tane begendim bir blogtaki bayanın üzerinde :44:

ben de yeşil giydim elbise tarzıydı. fakat mavi renk beni daha açtı ve elbise olmasın farklı olsun istedim.
Çünkü zaten tuvalet giyicez.
git dene canım içine sinerse alırsın.
ben kayınvalideme istemiyorum dedim en baştan.
sonradan istiyorum demeye utandığım için kendim aldım.

hoşgeldin canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun

seçimin ne zaman olucagı netleşti mi canım ya :26: bizi de etkilemez inşallah

Cok tesekkur ederim kizlar. :))

Secimler 10 agustosta olacak ama ilk turda % 51 i geçemeyen aday olursa 24 agustosta tekrar edilecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı huzurlu geceler olsun Angel Tugcemiz online gördüm bir selam vereyim dedim.

iyi yapmıssın canım bende böyle diyorum ama tabiki üzerine en cok giden renk olmalı iyi yapmıssın bende alsam salvarlı gibi alırdım :44:ve iyi yapmıssın canım sonra aklına biri sokmus gibi düşünürlerdi zaten pahalıda degildir sanırım :44: güle güle giy cok mutlu ol inşallahhh sacını nasıl yaptıracaktın canım kınada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…