2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sağolasın canım. 350-450 civarı değişiyor herşey dahil.
sen de çok mutlu ol inşallah...
saçımı maşa yaptırmayı düşünüyorum. ya sen?

sağolasın canım. 350-450 civarı değişiyor herşey dahil.
sen de çok mutlu ol inşallah...
saçımı maşa yaptırmayı düşünüyorum. ya sen?

Amin canım inşallah
öyle düşünmüştüm ama arkadasım hepimiz o gün masa yaptırıcaz neredeyse senin farkın olsun falan dedi bende dogru buldum zaten elbisemde cok abartılı dgeil yani tamam parıldıyo ama

Canim edacim cok tesekkur ederim amin insallah
Sen de hayirlisiyla yerlesirsin insallah canim az kaldi biraz daha sabret tatlim sonrasi hersey daha da guzel olacak umarim

günaydın kızlarr güzel bi gün olur inşaAllah

teşekkürler tatlım şuan üzeri işlenmedi zaten benimkide üzeri komple kristal taş işlemeli olcak dikiliyo son provada görcem işlenmiş halini

aynı olcak desene gelinliğimiz ama benim ilk önce bustiyeri işlendi etek kısmı son hafta yapcak ki gelinliğin ütüsü bozulmasın dedi

görüşürüz bebeğimmm
dediğin gibi yapıcam bakalım, fotoğraf çekebilirsem yarın yine gösteririm kuzumm

kına bana da mantıklı gelmişti ama değişik fikirlere açığım :)
çektin umarım kuzumm merak ediyorum nasıl oldu diye bende alabilirim değişik fikirler ha bi de ruj vardı geçen gördüm çok şirin süslenmişti öyle ortaya karışık bişey yapabilirim bakalım bi nikah geçsin de

bizimde yokki ayakkabılıgımız önce aynası oldu inşallah canım bakalım perdeler ne olmus ?

önce aynayı asim de ben diyorsun yanii perdeler toplamda 2500tl tutmuş canım ya bana düşen 750tl lira 3 cam için başka yerden de bakıyoruz bakalım hangisi uygun çıkarsa ordan alcam kuzum

Aynen öyle kuzum adam olacaklar bizi ayar etmeyecekler o kadar! Kuzum 2-3 saat kaymadan dursun yeter, düğün için kullanacak sadece o yüzden
N'lduu babacığın konuştu mu senin herifinle? :44:

O kadar! düğünde mi kuzum sen o zaman topuklu giymicen mi zaten ne gerek varki tabanlığa rahat olamaz oynayamazsın topuklu ayakkabının içinde düz taban olsa tamam derdim de bilemedim şimdi:44: :26:akşam bizimki baban bize geldi dedi ondan sonra konuşmadı sordum ben ona haberm yok gibi ara babanı konuş bana sorma dedi atarlı yazma zaten bana bişey dedim bende zoruna gitmiş gerçekler herhalde küfür edesim var şuan ona inanki
babamı da aradım açmadı eve zaten gelmedi birazdan ararım ben babamı

Gunaydin kizcelerrr
Yeni bir gunde hersey diledigimiz gibi olsun insallah
Bu sabah gene bir ters uyandim ben ya valla kacip gidesim var herkesten sizler nasilsiniz?

Gunaydin tatli kus ne yapicaksin bakiim rujla ben guzel bisileri kacirdim sanirim

Ben de araya gireyim mi
Ben duz yaptircam sadece fon istiyorum ya kinada
Dugunde de duz topuz olacak mumkunse genc gosteren yukaridan toplanarak fonlu yapilanlardan

Günaydın canımmmmmmm :)
henüz gitmedim bugün öğleden sonra gitcem canım :) bakalım kafam karıştı
ya birde bişey sorucam, bana düğünde iç çamaşırı giyersin dedi ama ben sutyen giymek istemiyordum ya, içine silikon yap dedim, var mı silikonun getirmen lazım dedi..anlayamıyorum ya böyle kalite bi yer nasıl benden bunu istiyo? sonra beni ikna etme çabalarına girdi.çok güzel iç çamaşırları var onlardan giy dedi.jartiyerli giyebilir mişim ay allahım ya..acaba rahat edebilir miyim?

Gunaydin kizcelerrr
Yeni bir gunde hersey diledigimiz gibi olsun insallah
Bu sabah gene bir ters uyandim ben ya valla kacip gidesim var herkesten sizler nasilsiniz?

günaydın canımcımm nasılsın?
yine niye tersinden kalktın söyle bakalım

Tutmadı ama tutturdum. Babamda memlekete gitti, şimdi evde annemle yalnızız ya aklı burda beyefendinin aradı konuştuk
Ooo stresten uzak dur ya sen sevdiceğin uzak tutsun tüm stresi o alsın canımm

İyi olmuş o zamanŞuanlık gülerek atlatıyoruz bakalım ilerisi ne gösterir kısmet

Son 1 ayda yapılması gerekenler ama tv ve mutfak aletlerini çıkar aradan kuzum diğerleri halledilir aldığın fiyat 350 TL oldukça iyi tebrik ederimİçini ferah tut hepsi yetişecek çok güzel bir gelin olacaksın eviniz tastamam olacak ufacık şeyler kalmış

Günaydın ballı lokla tatlılarım

Bugün şu meşur konuşma balonlarından sipariş vericem çoook mutluyum birde bütün işler duruyo dıye soylenıyorum nişanlıma sen kına ojelerınle konusma balonlarınla ugrasırsan butun hafta tabı kalır buyuk işler diye kızdı bana

Cok tesekkur ederim kizlar. :))

Secimler 10 agustosta olacak ama ilk turda % 51 i geçemeyen aday olursa 24 agustosta tekrar edilecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım benım bakalım etkilemıycek gıbı duruyo bızı

Günaydın canım:)
sen de mi oje düşünüyorsun, ben karar veremedim henüz ya

Günaydın canım:)
sen de mi oje düşünüyorsun, ben karar veremedim henüz ya

Canım ojelerimi ben yapıyorum kesın o ceptee mor olucak kına gece konseptim, mor oje aldım emınonunden kurdela ve nazar boncukları falan kuzenlerımle susleyecegız, şimdi tefleri saç aksesuarlarını falan araştırıyorum

benimde almam lazım:))) nerden aldığını hatırlıyor musun canım? kaç adet aldın? ben çok fazla sayıda almayı düşünüyorum, adet fiyatı ne kadara geldi? :26: çok mu soru sordum

benimde almam lazım:))) nerden aldığını hatırlıyor musun canım? kaç adet aldın? ben çok fazla sayıda almayı düşünüyorum, adet fiyatı ne kadara geldi? :26: çok mu soru sordum

Canım ben bunları samimi çevreme özel yapıcam yanı kına geceme sonuçta uzak akrabalar eski aıle ahbapları falan da gelıcek bır daha gorurum gormem allah bılır, açıkçası ben devamlı yuzyuze baktıgım çevrem az sayıda onlara kadar yapıcam. Tum hanımlar bır aradayken degıl tabı kına gecem bıtmeye yakın sadece yakın akrabalar samımı arkadaşlar falan kalıcak o zaman dagıtıcam canım yaklaşık 40 tane falan yapıcaz sor canım benım nolucak ben de soruyorum böyle böyle halledıcez işlerimizi 75 krşa aldım tanesini. Tahtakalede incikboncuk satan bir yerden aldım ama adını hatırlamıyorum canım poşete baktım üzerinde sadece tahtakale yazıyor ama orda ortalama fiyat 80 85 krş tu canım sokaktaki tezgahlarda

Gunaydin tatli kus ne yapicaksin bakiim rujla ben guzel bisileri kacirdim sanirim

günaydın canımcımmm nabersin? ya larissacımla kına için alternatifler düşünüyordukta onları konuşuyorduk canım var mı aklında sıradışı bişey

ne çamaşırı kız ben çamaşır giymiyorum bustiyeri süngerliydi hepte öyle olmaz mı zten ya bi dünya ona para veriyorsun gerek var mı ki tövbee bi de evden getir diyo silikonu anlamadım senin gelinlikçiyi ben kuzum ya sana ne giyeceğim jartiyerden yaa sen söyle herkesi silikonu kendinden benim artı korseli kuzum bi de hiç bişey giymiyorum o yüzden içine alt hariç tabi

cok iyi almışsın canım :) erkek tarafı gelmicek bizimkine, bende en azından bi 70-80 alim diyorum ama bakalım eminönüne gittiğimde bi bakarım artık :)
Gnaydın herkese

Bugün hava güzel, kendimi iyi hissediyorum

Günaydın canım :)

yaaa diimi o kadar para verdik onu da ben mi getirim yani :) ya benim de bustiyer süngerli yani ama ben normalde alt kısmını biraz daha destekli istiyorum, ama kız da öyle söyledi işte.. neyse bakalım bugün tekrar bi görüşcem, kavga çıkmazsa iyidir

çıkmaz çıkmaz istediğini yaptırabilirsin ne çirkef müşteriler var kızz valla bak sonuçta hepimiz hayali bi gelinlik diktiriyoruz beğenmeyebiliriz orasını burası o da değiştirmek zorunda merak etme senin memişler küçük sanırım destek istiyorsun ne güzel

Gnaydın herkese

Bugün hava güzel, kendimi iyi hissediyorum

günaydın boncuuummm Allah bozmasın

hepimiz yapcaz ojelerden desene başka fikir varsa açığım baak sonra kınam geçince keşke şunu da yapsaydım demim kızlarr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…