- 14 Ağustos 2011
- 28.813
- 4.547
- 448
iyi yapmıssın canım bende böyle diyorum ama tabiki üzerine en cok giden renk olmalıiyi yapmıssın bende alsam salvarlı gibi alırdım :44:ve iyi yapmıssın canım sonra aklına biri sokmus gibi düşünürlerdi zaten pahalıda degildir sanırım :44: güle güle giy cok mutlu ol inşallahhh sacını nasıl yaptıracaktın canım kınada ?
Hayırlı huzurlu geceler olsun Angel Tugcemizonline gördüm bir selam vereyim dedim.
sağolasın canım. 350-450 civarı değişiyor herşey dahil.
sen de çok mutlu ol inşallah...
saçımı maşa yaptırmayı düşünüyorum. ya sen?
canım ya dikkat etmeliyiz kendmize bende 2 gündür üşüyorum hemde cok hastamı olucam anlamadım ki.Rabbim şifa versin inşallah..ve ne zorki hasta bile olsak işlerimizi halletmek zorundayızinşallah yarına iyi olursun ohh ne güzel sen yerleşiyorsun kuzum birde beni düşün cıldırıcam senin dügün günün kısmtese benimde kına gecem olacak
teşekkürler tatlım şuan üzeri işlenmedi zaten benimkide üzeri komple kristal taş işlemeli olcak dikiliyo son provada görcem işlenmiş halini
çektin umarım kuzumm merak ediyorum nasıl oldu diyegörüşürüz bebeğimmm
dediğin gibi yapıcam bakalım, fotoğraf çekebilirsem yarın yine gösteririm kuzumm
kına bana da mantıklı gelmişti ama değişik fikirlere açığım :)
bizimde yokki ayakkabılıgımızönce aynası oldu inşallah canım bakalım perdeler ne olmus ?
Aynen öyle kuzum adam olacaklar bizi ayar etmeyecekler o kadar!Kuzum 2-3 saat kaymadan dursun yeter, düğün için kullanacak sadece o yüzden
N'lduu babacığın konuştu mu senin herifinle? :44:
günaydın kızlarr güzel bi gün olur inşaAllah
aynı olcak desene gelinliğimizama benim ilk önce bustiyeri işlendi etek kısmı son hafta yapcak ki gelinliğin ütüsü bozulmasın dedi
çektin umarım kuzumm merak ediyorum nasıl oldu diyebende alabilirim değişik fikirler ha bi de ruj vardı geçen gördüm çok şirin süslenmişti öyle ortaya karışık bişey yapabilirim bakalım bi nikah geçsin de
önce aynayı asim de ben diyorsun yanii perdeler toplamda 2500tl tutmuş canım ya bana düşen 750tl lira 3 cam için başka yerden de bakıyoruz bakalım hangisi uygun çıkarsa ordan alcam kuzum [/B][/COLOR]
O kadar!düğünde mi kuzum sen o zaman topuklu giymicen mi zaten ne gerek varki tabanlığa rahat olamaz oynayamazsın topuklu ayakkabının içinde düz taban olsa tamam derdim de bilemedim şimdi:44: :26:akşam bizimki baban bize geldi dedi ondan sonra konuşmadı sordum ben ona haberm yok gibi ara babanı konuş bana sorma dedi atarlı yazma zaten bana bişey dedim bende zoruna gitmiş gerçekler herhalde küfür edesim var şuan ona inanki babamı da aradım açmadı eve zaten gelmedi birazdan ararım ben babamı
Amin canım inşallah
öyle düşünmüştüm ama arkadasım hepimiz o gün masa yaptırıcaz neredeyse senin farkın olsun falan dedi bende dogru buldum zaten elbisemde cok abartılı dgeil yani tamam parıldıyo ama
günaydın kızlarr güzel bi gün olur inşaAllah
çektin umarım kuzumm merak ediyorum nasıl oldu diyebende alabilirim değişik fikirler ha bi de ruj vardı geçen gördüm çok şirin süslenmişti öyle ortaya karışık bişey yapabilirim bakalım bi nikah geçsin de
[/B][/COLOR]
Gunaydin kizcelerrr
Yeni bir gunde hersey diledigimiz gibi olsun insallah
Bu sabah gene bir ters uyandim ben ya valla kacip gidesim var herkestensizler nasilsiniz?
Tutmadı ama tutturdum.Babamda memlekete gitti, şimdi evde annemle yalnızız ya aklı burda beyefendinin aradı konuştuk
Ooo stresten uzak dur ya sen sevdiceğin uzak tutsun tüm stresi o alsın canımm
sorma canım bende neden bugün sıkıldım diyordum vallahi
bende baharatlıklarımızı ve bakliyat kavanozlarımızı yıkadım şimdi içleri dolu götürücez ceyizde Allah izin verirse
sanki hersey üst üste geldi işler yetişmicek gibi şu önümüzdeki 2 hafta cok yogun gececek kanımca..
kuaförden fiyatta aldım kına ve gelin bası profesyonel makyaj takma kirpikler yani her iki gün içinde dahil toplam 350 dedi son fiyat :44:
fotografcıyla mekanı konusmam lazım aklımda 2 yer belirledim..
bu kafta sonu en gec ayakkabılık,masa,set üstü ocak ve mini fırını almamız lazım..hatta ve hatta televizyonu ne zaman alıcaz biz :44::44:
ufak tefek ceyiz eksiklerim ve camasır eksiklerim kaldıonlarıda bu hafta halletmem lazım..
gelinligim bitmiş son hallerini görmek için büyük ihtimal bu hafta cagıracakmıs gelinlikci..
gelin ayakkabım ve kına ayakkabımı almam gerek..
sevdigim ayakkabısını ve kemerinide almalı
kına için sacıma aksesuar bakıcam önümüzdeki hafta içi hatta gelin cicegimi begenmezsem birde cicek bakıcam..
kına için camasır bakıcam..
sınra ev bosalacak..
temizlik ve badana yapılacak..
eşyalar gelecek..
halı perde alınacak eksikler giderilecek davetiyeler var ayrıca..
daha sayım mııı
Cok tesekkur ederim kizlar. :))
Secimler 10 agustosta olacak ama ilk turda % 51 i geçemeyen aday olursa 24 agustosta tekrar edilecek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın ballı lokla tatlılarım
Bugün şu meşur konuşma balonlarından sipariş vericem çoook mutluyumbirde bütün işler duruyo dıye soylenıyorum nişanlıma sen kına ojelerınle konusma balonlarınla ugrasırsan butun hafta tabı kalır buyuk işler diye kızdı bana
Günaydın canım:)
sen de mi oje düşünüyorsun, ben karar veremedim henüz ya
Canım ojelerimi ben yapıyorum kesın o cepteemor olucak kına gece konseptim, mor oje aldım emınonunden kurdela ve nazar boncukları falan kuzenlerımle susleyecegız, şimdi tefleri saç aksesuarlarını falan araştırıyorum
benimde almam lazım:))) nerden aldığını hatırlıyor musun canım? kaç adet aldın? ben çok fazla sayıda almayı düşünüyorum, adet fiyatı ne kadara geldi? :26: çok mu soru sordum
Gunaydin tatli kusne yapicaksin bakiim rujla ben guzel bisileri kacirdim sanirim
Günaydın canımmmmmmm :)
henüz gitmedim bugün öğleden sonra gitcem canım :) bakalım kafam karıştı
ya birde bişey sorucam, bana düğünde iç çamaşırı giyersin dedi ama ben sutyen giymek istemiyordum ya, içine silikon yap dedim, var mı silikonun getirmen lazım dedi..anlayamıyorum ya böyle kalite bi yer nasıl benden bunu istiyo? sonra beni ikna etme çabalarına girdi.çok güzel iç çamaşırları var onlardan giy dedi.jartiyerli giyebilir mişimay allahım ya..acaba rahat edebilir miyim?
Canım ben bunları samimi çevreme özel yapıcam yanı kına geceme sonuçta uzak akrabalar eski aıle ahbapları falan da gelıcek bır daha gorurum gormem allah bılır, açıkçası ben devamlı yuzyuze baktıgım çevrem az sayıda onlara kadar yapıcam. Tum hanımlar bır aradayken degıl tabı kına gecem bıtmeye yakın sadece yakın akrabalar samımı arkadaşlar falan kalıcak o zaman dagıtıcam canım yaklaşık 40 tane falan yapıcaz sor canım benım nolucak ben de soruyorum böyle böyle halledıcez işlerimizi75 krşa aldım tanesini. Tahtakalede incikboncuk satan bir yerden aldım ama adını hatırlamıyorum canım poşete baktım üzerinde sadece tahtakale yazıyor ama orda ortalama fiyat 80 85 krş tu canım sokaktaki tezgahlarda
Gnaydın herkese
Bugün hava güzel, kendimi iyi hissediyorum
günaydın canımcımmm nabersin? ya larissacımla kına için alternatifler düşünüyordukta onları konuşuyorduk canım var mı aklında sıradışı bişey
ne çamaşırı kız ben çamaşır giymiyorum bustiyeri süngerliydi hepte öyle olmaz mı zten ya bi dünya ona para veriyorsun gerek var mı ki tövbee bi de evden getir diyo silikonuanlamadım senin gelinlikçiyi ben kuzum ya sana ne giyeceğim jartiyerden yaa sen söyle herkesi silikonu kendinden benim artı korseli kuzum bi de hiç bişey giymiyorum o yüzden içine alt hariç tabi
yaaa diimi o kadar para verdik onu da ben mi getirim yani :) ya benim de bustiyer süngerli yani ama ben normalde alt kısmını biraz daha destekli istiyorum, ama kız da öyle söyledi işte.. neyse bakalım bugün tekrar bi görüşcem, kavga çıkmazsa iyidir
Gnaydın herkese
Bugün hava güzel, kendimi iyi hissediyorum
Canım ben bunları samimi çevreme özel yapıcam yanı kına geceme sonuçta uzak akrabalar eski aıle ahbapları falan da gelıcek bır daha gorurum gormem allah bılır, açıkçası ben devamlı yuzyuze baktıgım çevrem az sayıda onlara kadar yapıcam. Tum hanımlar bır aradayken degıl tabı kına gecem bıtmeye yakın sadece yakın akrabalar samımı arkadaşlar falan kalıcak o zaman dagıtıcam canım yaklaşık 40 tane falan yapıcaz sor canım benım nolucak ben de soruyorum böyle böyle halledıcez işlerimizi75 krşa aldım tanesini. Tahtakalede incikboncuk satan bir yerden aldım ama adını hatırlamıyorum canım poşete baktım üzerinde sadece tahtakale yazıyor ama orda ortalama fiyat 80 85 krş tu canım sokaktaki tezgahlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?