- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın ballı lokla tatlılarım
Bugün şu meşur konuşma balonlarından sipariş vericem çoook mutluyumbirde bütün işler duruyo dıye soylenıyorum nişanlıma sen kına ojelerınle konusma balonlarınla ugrasırsan butun hafta tabı kalır buyuk işler diye kızdı bana
Günaydın boncuk bende kendimi iyi hissediyorum bugünGnaydın herkese
Bugün hava güzel, kendimi iyi hissediyorum
günaydın canımcımmm nabersin? ya larissacımla kına için alternatifler düşünüyordukta onları konuşuyorduk canım var mı aklında sıradışı bişey
Günaydın canım:)
sen de mi oje düşünüyorsun, ben karar veremedim henüz ya
Tanıdık bir yerden yiyorum çok canım çekerse ki genelde lahmacunu pek sevmem az baharatlı sanırım aşırı baharat ya da içine ne koyuyorlarsa ona karşıda olabiliyor çünkü hep yedikten sonra midem bulanır çıkarırım ve gözümün etrafı kırmızı noktalar halinde döker
Kıyamam canım arada kaçamak yap
ayyy çok fena yaanerden nereye gelin gidiyorsun peki?
bak ne güzel aynı fikirdeyin ama adam olcaklar başka yolu yokkzaman derken 1-2 saat sonra kayıyor neyse ya hevesini kaçırmim senin kullanda gör neden bi günlük işin var onu merak ettim:44:
çıkmaz çıkmaz istediğini yaptırabilirsin ne çirkef müşteriler var kızz valla bak sonuçta hepimiz hayali bi gelinlik diktiriyoruz beğenmeyebiliriz orasını burası o da değiştirmek zorunda merak etmesenin memişler küçük sanırım destek istiyorsun ne güzel
hepimiz yapcaz ojelerden desene başka fikir varsa açığım baak sonra kınam geçince keşke şunu da yapsaydım demim kızlarr yaa
Günaydın canımcım başka nasıl birşeyler olabilir acaba:44:
Günaydın kuzum
zonguldak ereğli den bursaya gelin gidicem canım nasipse
ne güzel yaa dugun hazırlığı yapıyorsunuz..bende evlenmek ıstıyorum bunun hasretiyle yanıyorum... allah sızı mutlu etsın ınsallah.. bende okadar cok ıstıyorumkı
Günaydın güzel gelinlerrrr
Bugün hava bir harika ve bende gayet keyifliyim. Sabah iş yerinde arkadaşlarımla güzel bir keyif kahvaltısı yaptık. Güne gayet güzel başladım
Sizler nasılsınız bakalım? Keyifler nasıl? Hazırlıklar ne durumda
Ekranına mı bakıyor hep bizi senden mahrum bırakıyor11 de geliyo işim bitip buraya gelene kadar geliyo zaten
Kuzum detaylı yazıcam araştırdım bensen bilmiceksin de kim bilcek nehirimmm
bize fikir bulllllllllllllllllllllllll, fikir anamızzz :))))
naber nehirimm?
slm cnm günaydınlar keyfim mikemmel evimizi bulduk sonunda hemde istediğimiz yerde süperim çok mutluum evin tadilatı temizliği var ama olsun biz bişekilde hallederiz sonunda evimizde oldu yehuuu kiralık olsada o artık bizim anahtarımızda var
Canımm çok mutlu oldumÇok sevindim adınaa.. Size ait bir anahtarın olması bile insanı ne kadar mutlu ediyor değil mi
aynen cnm çok güzel bir duygu evimizin kapısını ben kilitledim dün aksm giderken aklım evimizde kaldı
cok iyi almışsın canım :) erkek tarafı gelmicek bizimkine, bende en azından bi 70-80 alim diyorum ama bakalım eminönüne gittiğimde bi bakarım artık :)
Günaydın canım :)
yaaa diimi o kadar para verdik onu da ben mi getirim yani :) ya benim de bustiyer süngerli yani ama ben normalde alt kısmını biraz daha destekli istiyorum, ama kız da öyle söyledi işte.. neyse bakalım bugün tekrar bi görüşcem, kavga çıkmazsa iyidir
çıkmaz çıkmaz istediğini yaptırabilirsin ne çirkef müşteriler var kızz valla bak sonuçta hepimiz hayali bi gelinlik diktiriyoruz beğenmeyebiliriz orasını burası o da değiştirmek zorunda merak etmesenin memişler küçük sanırım destek istiyorsun ne güzel
günaydın boncuuummm Allah bozmasın
hepimiz yapcaz ojelerden desene başka fikir varsa açığım baak sonra kınam geçince keşke şunu da yapsaydım demim kızlarr yaa
Günaydın tatlım ne tatlı telaşlar böyle
Günaydın boncuk bende kendimi iyi hissediyorum bugün
Günaydın kuzum
Sorma sorma en tatlı kısım bu bence
İyiyim kuzum sen nasılsın
paylaş paylaş kuzumm merak ederim benbenım bıterse son hallerini paylaşırım mutlaka kuzum
Günaydın canımmmmmmm :)
henüz gitmedim bugün öğleden sonra gitcem canım :) bakalım kafam karıştı
ya birde bişey sorucam, bana düğünde iç çamaşırı giyersin dedi ama ben sutyen giymek istemiyordum ya, içine silikon yap dedim, var mı silikonun getirmen lazım dedi..anlayamıyorum ya böyle kalite bi yer nasıl benden bunu istiyo? sonra beni ikna etme çabalarına girdi.çok güzel iç çamaşırları var onlardan giy dedi.jartiyerli giyebilir mişimay allahım ya..acaba rahat edebilir miyim?
günaydın canımcımm nasılsın?
yine niye tersinden kalktın söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?