2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyiyim ben de tatlim hep ayni is guc kosturuyoruz iste
Bir arkadas ojeleri kucuk bir yilbasi cami alip uzerine asmisti burda hatirliyorum oyle birsey yapabilirsiniz
Ben sabun yaptirmistim ondan dagitacagim bakalim hayirlisi guzel olur insallah bir de kurabiye dagitacagim
Gecen gun aklima geldi sokaklarda pamuk seker satarlar ya onu komple alip kinada dagitabilir aslinda insan ben evde yapacagim kinayi ama cok kisi gelmeyecek kalabalik olsaydik dusunebilirdim
Yardim edebilecek bir tanidik varsa gece boyu turk kahvesi servisi de hos olabilir guzel bir bindalli giyer kiz mesela kahveci guzeli diye tabela tarzi birsey hazirlanabilir arkasinda durup tabelanin servis yapabilir birisi ozellikle yasi kucuk bir genc kiz paraya ihtiyaci olan birisi de varsa cevrenizde tanidik ayarlayabilirsiniz mesela 50-100 lira vererek
Ben kina icin degil de dugunde gelecek genc akrabalarim icin degisik birsuru tshirt aldim pazardan onlari katladim kivirarak kirmizi kurdeleyle bagladim o sekilde dagitacagim bu da kinada yapilabilecek degisik birsey mesela cok duyulmus birsey degil
Sonra gelin almada gelen damat akraba es dost icin lokum dagitacagim kese icinde bu da kina icin bir fikir olabilir kizlar hadi benden bu kadar sizlerden daha guzel oneriler gelebilir malum akil yasta degil basta

Hadi canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

Günaydın gelincik bende keyifliyim çok şükür
çok şükür canım maaşın zamları gelmiş bakalım bizim kaç para oldu çaycıya 50 yapmışlar bana da pek yaptıklarını sanmıyorum o yüzden inip alasım yok ya :18:

Canım inşallah istediğin gibidir hayal kırıklığına uğramazsın olmadı konuşursun müsait bir zamanda iyileştirme yapılamaz mı diye benim gibi

Hadi hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim darisi olmayanlarin basina

Gunaydin solisim idare ediyoruz iste kina fikirleri dusunuyorum arkadaslar icin ben pek bisi yapmicam kendime de burda birilerine faydamdokunur belki

inşallah canım ya cıksınlar tabi hatta keske o güne kalmasalar yarın arayıp ev bosaldı dense keske ucarak giderim valla
vallahi baslasın ya cok gec bile kaldık yani

Olsun tatlım el birliğiyle halledersiniz inşallah

Günaydın canımmm
Benim için hiç iyi başlamadı gün :26:
Benim için değil ki kuzum nişanlım için aldım onu, tesettürlü olduğum için topuz falan zaten uzun olcam boyuna yetişcem azcık fark var aramızda boy olarak oda kapanacak. Önce bi babet sonra gelin conversi giycem. Gelinliğim sade olduğu için zaten tek hayalimdi onu yapcam
Ne oldu canım öğrendin mi merak ettimmm :44:

İyi olmuş o zamanŞuanlık gülerek atlatıyoruz bakalım ilerisi ne gösterir kısmet

İnsanın gülüşünü bile kursağında bırakıyorlar ya :26:

Günaydıın
Hava çok güzel tam gezmelik, Rabbim keyfini arttırsın canım Güne güzel başladıysan, güzel biter inşallah
Benim keyfim hiç yok :26:

günaydın kızlar nasılsınız
ay ben her sabah heycanla uyanıyorum midem bi tuhaf oluo başıma ağrılar giriyo heycandan kendimi bi türlü kontuol altına alamıyorum
vucudum kompile sinyal veriyo sanki kulaklarıma bile ateş düşmüş :26:
bi sorun çıkmazsa yine cumaya yatak odamız dizilecek perdelermizde bugün 2 den sonra gelecek gelsede aşkıma hemen foto çektirsem paylaşim sizinle ooohhhhhhhffffffffff ne heycan ama

Noolduuu? Canim niye moralin bozuk?

Ohh ohh çok güzel herkes keyifli bugün

Ellerine saglik pericik
Davetiye dagitmaya baslicaz artik son 30gun

Ya dün akşam bi yalanını daha yakaladım. Bi de inkar ediyor, moralim bozuk anlayacağın canım. :26:

Sefa ne kelime cefasını sürüyom yine

Kiyamam sana canim
Al karsina konus dicem ama sakin sakin konusabilirsen tabii

Gunaydin solisim idare ediyoruz iste kina fikirleri dusunuyorum arkadaslar icin ben pek bisi yapmicam kendime de burda birilerine faydamdokunur belki

Bende yapsam mı diye düşünüyorum ama ben öyle genel birşey istiyorum.Benim düşüncem öyle oje falan değil. Çok düşündüm hatta netten de çok araştırdım ama şuan düşünmüyorum onları. Sadece kına gecesi sonuçta ve kınanın ufacık dağıtılması taraftarı değilim. Ve paket halinde olan kınalar genellikle en kalitesiz kınalar oluyor ve bi pırtık koyuyolar içine

Bizim aile ve onların ailesi kınayı sever. Bende bunu düşünerekten minik kavanozlar alıcam ve içine kına koyucam. Üzerine stiker tasarlıycam. Onuda kırmızı bir tül ile kaplatıp kurdele ile bağlayacağım

Onun dışında bir hediye vermeyi düşünmüyorum. Çok yakın arkadaşımın kınasına gitmiştim. Çok fazla detaylı yapmıştı ama ne oldu hepsi bir kenara koyuldu. Belkide çoğu attı. Ben böyle birşey görürsem çok üzülürüm. Bu nedenle istemiyorum

Günaydıın
Hava çok güzel tam gezmelik, Rabbim keyfini arttırsın canım Güne güzel başladıysan, güzel biter inşallah
Benim keyfim hiç yok :26:

Amiiiiiiinnnnnnnnnnn

Neden keyfin yok kuzum? Birşey olmadı dimi :26:

Kiyamam sana canim
Al karsina konus dicem ama sakin sakin konusabilirsen tabii

Yok tatlım ne konuşcam onunla salak yerine koyuyor resmen beni, 3 oldu bu yalan söylediğini hissettiğimde illa çıkıyor. İnkar ediyor ya bi de insanı deli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…