2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah mutluluğuna mutluluk katsın Deryaammmm

Anladim canim
Kalabalik kina guzel olur benimki cok az kisiyle olcak malesef sehir disindan kimse hafta ici gelemiyor
Hele ki kuzenlerimden birtanesi dugune de gelemiyor cuma gunu izin alamazmis
İzin almayi bile denemedi adim gibi eminim cok bozuldum ben ya
Onemli olan gelenlerin mutlu senin mutlu olman canim

Yok tatlım ne konuşcam onunla salak yerine koyuyor resmen beni, 3 oldu bu yalan söylediğini hissettiğimde illa çıkıyor. İnkar ediyor ya bi de insanı deli ediyor

Hmm zor bir durum canim ama konusmazsaniz cozulmez de hep bir kenarda problem durur
Ne yapmak lazim ki bilemedim ben simdi

Amiiiiiiinnnnnnnnnnn

Neden keyfin yok kuzum? Birşey olmadı dimi :26:

Beyefendi dün gece önce uykumdan etti, sabahtan kötü uyanmama sebep oldu

Dün akşam saat 9 gibi işten çıktı, evdeyim hayatım yazdı en son..
Sonra aradım açmıyor meşgule atıyor, yine aradım, yine yine.. Hep meşgul'e attı!
Hemen kardeşini aradım abini ver falan.. Yenge uykumu böldün abim aşağıda uyuyor demez mi
Kaynımı da biliyorum çok ağır uykusu hayatta uyanmaz, artı arkadan sesler geliyor. Emin misin dedim.
Eminim yemin ederim demez mi, yalan yere yemin etme canım o abine söyle salak yok karşısında dedim ve kapattım.
Ardından bi kere daha aradım yine meşgule attı, eee bu adam uyumuyor mu? Sebepsiz telefonu açmamazlıkta yapmaz.
Uyusa telefonu duymaz onunda ağır uykusu.. Neyse kaynım mesaj attı 'Yenge yemin ederim abim uyuyor, bana inanmıyorsan konuşma' yazmış.
Cevap verdim 'Önce yalan söylemeyi öğrenin biriniz farklı biriniz farklı davranıyorsunuz, nerdesiniz bilmiyorum ama artık ilgilenmiyorum. Uyuyan insan meşgule atmaz arkandaki sesleri ancak sağır duymaz.' dedim.
Sabah nişanlım mesaj atmış 'uyuyakalmıştım yine beni yalan söylemekle suçlamışsın ne dersen de' yazmış
'Yuh artık olmaz bu kadarıda unutmaki her yalan bi gün ortaya çıkar sorun senin nerde olduğun değil sorun yalan söyleyişin. Her defasında bi gram azalıyor sana güvenim yazma. ' dedim. Ondan beride konuşmuyoruz. Çok sinirliyim :26:

Çok kötü bir durum ya benim nişanıma kuzenim gelmedi. Ve geçerli hiç bir sebebide yoktu. Bende aksine onun nişanı, kınası, düğününe hep koşuşturdum. Davetiyelerini dahi dağıttım yani. Benim nişanıma gelmedi. Bende konuşmama kararı aldım.

Başka bir davette karşılaştık geldi yanıma konuşmaya çalıştı eşiyle ama pek yüz vermedik nişanlımıda bu konuda uyardım. Sonra pişman oldu epey ama hala daha samimi değilim. Çünkü neden gelmediklerini ve o gece eğlendiklerini biliyorum. Bunu bildiğimi de bildikleri için mahçuplar bana karşı.

Düğünümde de gelmezlerse tamamen kesicem alakamı. Ben çok önem veririm böyle şeylere. Bunuda çok iyi biliyorlar...

Bence sende çok fazla takma kafana sakın. Gelen gelir gelmeyeninde sende birşeyine gitmezsin o zaman anlarlar

Hmm zor bir durum canim ama konusmazsaniz cozulmez de hep bir kenarda problem durur
Ne yapmak lazim ki bilemedim ben simdi

Çözülmesin canım artık ben çok sıkıldım. Ya bana doğru düzgün şurdayım dese tamam sıkıntı yok ama ne bu çocuk gibi yalan dolan..
Tırt yani anlayacağın tatlım, çok sıktı beni

Yalan soylemesine ne gerek var insan surdayim burdayim der o kadar basit
Hele ki yalana birilerini ortak etmek yalan yere yemin etmek ettirmek cok yanlis ne olabilir ki acaba sebep canim aklima bisi de gelmiyor

Ahh canım benimm yaa :26: Şuan sende oda çok streslisiniz ama sana hak veriyorum. Madem uyuyosun telefonu meşgule atana kadar aç iki kelime et uyuyorum de kapat dimi. O telefon sürekli çaldığında madem duyup meşgule atıyosun nasıl uyuyakalmışım diyorsun :26:

Bende böyle şeylere çok sinir olurum. Kayınvalidene falan sorsaydın keşke canım. Emin olmadan sert çıkışlar yapma canım ya. En tehlikeli zamanlardasınız birbirinizi kırmayın

Yalan soylemesine ne gerek var insan surdayim burdayim der o kadar basit
Hele ki yalana birilerini ortak etmek yalan yere yemin etmek ettirmek cok yanlis ne olabilir ki acaba sebep canim aklima bisi de gelmiyor

Aynen öyle işte anlamıyor, bide beni salak yerine koyuyor onu anlamıyorum.
Sadece hissediyorum. Aramak istemem ama bazen arayasım tutuyor onda da bi şeyler çıkıyor ya..
Benimde aklım durmuş gibi sinirden patlıyorum :18:

İşte bak mantıklı düşününce yalan söylemeyi beceremediği nasıl ortada ya
Canım eminim ki kayınvalidemi de ayarlamıştır, o yüzden sormayacağım. Şimdi şüphe duyduğumu biliyor ya ona da söyleme demiştir. Normal de sorarım öğrenirim ama sorsamda alacağım cevabı biliyorum. Kadınlar hisseder ya, öyle hissediyorum. Ve o kadar saçma bi durum ki bilmiyorum ya. :26:
Diğer iki yalanı söylediğinde de böyle inkar etmişti, yine kardeşini katmıştı araya o zaman kaynanamdan öğrenmiştim o zaman bile inkar ediyordu düşün artık..

En guzelini yapmissin tatlim
Valla ben anneme laf soktum al dedim yegenlerim yegenlerim diye dort donuyorsun bak gelmiyor dedim benim icin degilse bile senin icin gelselerdi dedim sesini cikarmadi
Nisanlim da cok mantikli bir laf etti sen akrabasisin ama ben el adamiyim bana gelmeyene ben asla gitmem dedi hakli yani

Haklısın canım. 3 kez senin haklı çıkmanı istemeyeceği için kayınvalideni de uyarmış olabilir. Bende çok hissederim öyle şeyleri. Çok şükür bu zamana kadar yalanını yakalamadım hiç nişanlımın daha doğrusu beceremez yalan söylemeyi. Kem küm eder. Bir kere beni kandırmaya çalıştı ama tatlı bir kandırmaydı o. O zaman bile beceremedi diyebilirim

Allah yardımcın olsun canım. Böyle olaylar hakikaten soğuma sebebi oluyor. Bide senin durumu bildiğini bildiği halde salak yerine koyması ayrı bir sinir bozucu olay

İnşallah bunları yapmasında çok geçerli bir sebebi vardır. Başka birşey diyemiyorum

İnanır mısın bende aynısını yaptım. Anneme dedim sakın bana savunma ben ne yaptıklarını çok iyi biliyorum. Bari bir halt yapacaklar bunu sosyal medyada yayınlayıpta benim gözüme sokup kendilerini küçültmesinler dedim. Annemde ortada kanıt olunca haliyle birşey diyemedi. Ne yapsan haklısın dedi.

Bende nişanlımı uyardım ne olursa olsun yüz verme dedim anlayacak elbet kuzenim. Çokta iyi anladı zaten. Ya bide benden büyük insanlar. Düşünüyosun ki böyle şeyleri daha iyi bilirler değer verirler ama yok benden de beter çıktılar. Ben onlardan daha hayırlıymışım demekki.

Nişanlıma durumu izah etmeye çalışmış kuzenim ama ne fayda. İş işten geçti demiş nişanlımda

Yalan söylemek çok beceri gerektiriyor ya.. Ne güzel tatlım ya

Ay onu boğasım var resmen o derece sinirliyim sinirden gülüyorum resmen..
Dediğn gibi bildiğim, hissettiğim halde salak yerine koyuşu zaten hepten beni deli eden :18:
Geçerli bi sebep olduğunu sanmıyorum canım, kesin tartışmamak için der. Arkadaş kaç kere uyardım seni ne tartışması, senin nedenin tartışma çıkartıyor zaten çok zeki benim nişanlım vallahi yaa

Beceriden kastım şu canım. Mesela beni kandırmaya çalıştığında söylediği şeyi sorguladığımda ikilemde kalıyo bana geçerli bir açıklama yapamıyor. Bir yerden açık veriyor yani. Bazen de güler mesela ordan anlarım

Neden yalan söyleme gereği duyar bir insan anlamam :26: tartışmamak içinse dediğin gibi zaten tartışma konusu yalan söylediği için :26:

Benimde kasteddiğim oydu bebeğim Yani yalan söyleyen bi insan hiç bi şekilde açık vermez çünkü ; has yalancı olmuştur artık ustalaşmıştır.
Ama en güzelide bu zaten, ne güzel gülüşüyle anlayışın.. Bide ben biz kadınların hissetme durumlarını çok seviyorum

Anlamıyorum bende anlamıyorum.
Yani bizim ilişkide herşey eşittir canım, baştan önle anlaştık. Attığımız adımdan ikimizin muklaka haberi olmalı diye anlaştık. Öyle devam ediyordu.
Tek eşit olmadığımız durum yalan! Hani tamam ben bu zamana kadar sadece ona yaptığım tatlı süprizler için yalan söyleme durumu oldu o da yalan sayılmıyor zaten
Of bilmiyorum napcam nasıl davrancam :26:

oh iyi yapmış nişanlın akıl yaşta değil basta dememişler boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…