günaydın kızlar nasılsınız
ay ben her sabah heycanla uyanıyorum midem bi tuhaf oluo başıma ağrılar giriyo heycandan kendimi bi türlü kontuol altına alamıyorum
vucudum kompile sinyal veriyo sankikulaklarıma bile ateş düşmüş :26:
bi sorun çıkmazsa yine cumaya yatak odamız dizilecek perdelermizde bugün 2 den sonra gelecek gelsede aşkıma hemen foto çektirsem paylaşim sizinle ooohhhhhhhffffffffffne heycan ama
Evet kuzum maşallahOhh ohh çok güzel herkes keyifli bugün
Ya dün akşam bi yalanını daha yakaladım. Bi de inkar ediyor, moralim bozuk anlayacağın canım. :26:
Sefa ne kelime cefasını sürüyom yine
Beyefendi dün gece önce uykumdan etti, sabahtan kötü uyanmama sebep oldu
Dün akşam saat 9 gibi işten çıktı, evdeyim hayatım yazdı en son..
Sonra aradım açmıyor meşgule atıyor, yine aradım, yine yine.. Hep meşgul'e attı!
Hemen kardeşini aradım abini ver falan.. Yenge uykumu böldün abim aşağıda uyuyor demez mi
Kaynımı da biliyorum çok ağır uykusu hayatta uyanmaz, artı arkadan sesler geliyor. Emin misin dedim.
Eminim yemin ederim demez mi, yalan yere yemin etme canım o abine söyle salak yok karşısında dedim ve kapattım.
Ardından bi kere daha aradım yine meşgule attı, eee bu adam uyumuyor mu? Sebepsiz telefonu açmamazlıkta yapmaz.
Uyusa telefonu duymaz onunda ağır uykusu.. Neyse kaynım mesaj attı 'Yenge yemin ederim abim uyuyor, bana inanmıyorsan konuşma' yazmış.
Cevap verdim 'Önce yalan söylemeyi öğrenin biriniz farklı biriniz farklı davranıyorsunuz, nerdesiniz bilmiyorum ama artık ilgilenmiyorum. Uyuyan insan meşgule atmaz arkandaki sesleri ancak sağır duymaz.' dedim.
Sabah nişanlım mesaj atmış 'uyuyakalmıştım yine beni yalan söylemekle suçlamışsın ne dersen de' yazmış
'Yuh artık olmaz bu kadarıda unutmaki her yalan bi gün ortaya çıkar sorun senin nerde olduğun değil sorun yalan söyleyişin. Her defasında bi gram azalıyor sana güvenim yazma. ' dedim. Ondan beride konuşmuyoruz. Çok sinirliyim :26:
Bugün gidişat hiçbirşey yapamayacağım anlamına geliyor kuzum çok yoğunum kafamı kaldıramıyorum yemek sonrası hemen yazayım dedimbekliyorummmmm
darısı başımıza canımya herşeyi halledip yerleştirme aşamalarına geçebilsem keşke gel artık ağustos hatta geç
kızlarr benim gibi 1 ayları kalanlar davetiye dağıtyoruz demişsinizz ya erken değilmii biz mayıs 1 de dağıtcaz insanlar unutmasın falan diye salonun patronuda öyle yapın demişti :44: bizmi geç dağıtyoruz sizmi erken anlamadım bak şimdi geç kalmayak sonra:26:
Canim benim de bir ay kaldi daha baslamadim davetiyeleri dagitmaya haftaya falan baslayabilirim belki
Canım neden böyle yapıyor anlamış değilim uyumadığı halde uyudum uyuyorum demesi neden keyfiniz de yerindeydi sık sık tartışmamı yaşıyorsunuz kızarsın diye uyuma numarası yaptı çok tuhaf bende sinirlenirdim yani uyumuyorum oturuyoruz dese ne olacak
Canim edacim cok tesekkur ederim amin insallah
Sen de hayirlisiyla yerlesirsin insallah canim az kaldi biraz daha sabret tatlim sonrasi hersey daha da guzel olacak umarim
günaydın kızlarr güzel bi gün olur inşaAllah
aynı olcak desene gelinliğimizama benim ilk önce bustiyeri işlendi etek kısmı son hafta yapcak ki gelinliğin ütüsü bozulmasın dedi
çektin umarım kuzumm merak ediyorum nasıl oldu diyebende alabilirim değişik fikirler ha bi de ruj vardı geçen gördüm çok şirin süslenmişti öyle ortaya karışık bişey yapabilirim bakalım bi nikah geçsin de
önce aynayı asim de ben diyorsun yanii perdeler toplamda 2500tl tutmuş canım ya bana düşen 750tl lira 3 cam için başka yerden de bakıyoruz bakalım hangisi uygun çıkarsa ordan alcam kuzum
O kadar!düğünde mi kuzum sen o zaman topuklu giymicen mi zaten ne gerek varki tabanlığa rahat olamaz oynayamazsın topuklu ayakkabının içinde düz taban olsa tamam derdim de bilemedim şimdi:44: :26:akşam bizimki baban bize geldi dedi ondan sonra konuşmadı sordum ben ona haberm yok gibi ara babanı konuş bana sorma dedi atarlı yazma zaten bana bişey dedim bende zoruna gitmiş gerçekler herhalde küfür edesim var şuan ona inanki babamı da aradım açmadı eve zaten gelmedi birazdan ararım ben babamı
Ben de araya gireyim mi
Ben duz yaptircam sadece fon istiyorum ya kinada
Dugunde de duz topuz olacak mumkunse genc gosteren yukaridan toplanarak fonlu yapilanlardan
dimi cıkarmam lazım ama sevdigim olmadan olmuyor birlikte yapalım istiyorum elim kolum baglı
Son 1 ayda yapılması gerekenler ama tv ve mutfak aletlerini çıkar aradan kuzum diğerleri halledilir aldığın fiyat 350 TL oldukça iyi tebrik ederimİçini ferah tut hepsi yetişecek çok güzel bir gelin olacaksın eviniz tastamam olacak ufacık şeyler kalmış
Olsun tatlım el birliğiyle halledersiniz inşallah
Günaydın canımmm
Benim için hiç iyi başlamadı gün :26:
Benim için değil ki kuzum nişanlım için aldım onu, tesettürlü olduğum için topuz falan zaten uzun olcam boyuna yetişcem azcık fark var aramızda boy olarak oda kapanacak. Önce bi babet sonra gelin conversi giycem. Gelinliğim sade olduğu için zaten tek hayalimdi onu yapcam
Ne oldu canım öğrendin mi merak ettimmm :44:
İnsanın gülüşünü bile kursağında bırakıyorlar ya :26:
Günaydıın
Hava çok güzel tam gezmelik, Rabbim keyfini arttırsın canımGüne güzel başladıysan, güzel biter inşallah
Benim keyfim hiç yok :26:
Benimde kasteddiğim oydu bebeğimYani yalan söyleyen bi insan hiç bi şekilde açık vermez çünkü ; has yalancı olmuştur artık ustalaşmıştır.
Ama en güzelide bu zaten, ne güzel gülüşüyle anlayışın..Bide ben biz kadınların hissetme durumlarını çok seviyorum
Anlamıyorum bende anlamıyorum.
Yani bizim ilişkide herşey eşittir canım, baştan önle anlaştık. Attığımız adımdan ikimizin muklaka haberi olmalı diye anlaştık. Öyle devam ediyordu.
Tek eşit olmadığımız durum yalan! Hani tamam ben bu zamana kadar sadece ona yaptığım tatlı süprizler için yalan söyleme durumu oldu o da yalan sayılmıyor zaten
Of bilmiyorum napcam nasıl davrancam :26:
oh iyi yapmış nişanlınakıl yaşta değil basta dememişler boşuna
kızlarrr tuhaf ama kalbim küt küt atıyo ellerim terledi garip bir heyacan bastı siz bir ay falan yazınca
gelin oluyoruzzz
Hepimiz çok çok bi sürü mutlu olalım inşallah
veeee diger arkadaslarımızda tez zamanda sevdiklerine kavussunlar inşallahhhh
Çok şükür canım 6 yıl böyle geçti. İnşallah bir ömürde bu şekilde geçer. Yalansız
Bizde öyleyiz canım. En ufak şeyden haberim ve haberi olur. Bazen işten çıkınca unuturum msj atmayı çıktım diye. Arar kızar hemen. Neden haber vermedin merak ettim birşey mi oldu diye
Tabikide canım sonuçta adı üstünde süpriz. Söylediğinde bir anlamı olmaz
Kuzum konuşmaktan başka bir çaren yok. İlk önce kaynın ve kayınvalidenle konuş. Başka kimse var mı ailede bilmiyorum da. İlk olarak onlarla konuş ve bu ilk olmadığını bunun zamanla güvensizliğe dönüştüğünü söyle. Daha fazla ona destek çıkmasınlar. Allah korusun evliliğiniz sarsılabilir sırf bu nedenden dolayı :26: Daha sonrada nişanlınla konuş ve ciddi ciddi bunun son konuşma olduğu ve tekrarlanmasını asla istemediğini ne olursa olsun doğruyu söylemesi gerektiğini söyle. İllaki söylemişsindir bunları ama elimden başka birşey gelmiyor canım :26:
heycandan ölmeden şu 1ayıda atlatırsak bizden iyisi yok
evett diğer arkadaşlarımızında zamanıı su gibi gelip geçsin ay bi ara ne çok zaman vardı nasıl güm diye geldi günler
rüya galiba
hayırlı olsunn canımm off 1 ay sonra burdan birrr sürü gelin gidiyo resmen ne güzell hepimiz çok mutlu olalım inşallah
biz mayısta dağıtcaz şuan erken gibi insanlar unutur sonuçda bakıyolar davetiyeye kaldırıp atyolar bi köşeye :44: ne bileyimm işi bilenleer de hep öyle akıl verdi
ohh allah bi yastıkta kocatsınvallahi öyleeeebak özlem evlendii ohhh kavustuuu
sorma ya şu bir ay oldugunu okuyorum ya elim ayagım birbirine dolanıyor..millet elbise bakıyo bu sefeer edanın dügünün için deniyor vayy beeeee
Allah'ım sen bizleri kuracagımız yuvalarda utandırma
ama benim gercekten elim ayagıma dolandı yaaa :18:
Amin canim insallah hepimiz mutlu oluruz
Benim 9mayis oldugu icin haftaya baslarim dagitmaya diyorum zaten nisanlim da haftaya bir cemiyet varmis orada dagitmaya baslayacak malum sehir disindan gelecekleri yakalamak zor
hosgeldinn evli falan mısınkızlarr nasıl gidiyo düğün hazırlığı heycan doruktadır eminim ama bu anların keyfini çıkarın bence çok zevkli ev döşeme düğün organizasyonu allah mutluluk versin bu arada çok yeniyim sitede
hosgeldinn evli falan mısın
İnşallah canım gözümde büyüyor vallahi birde mesafe uzak olunca tabi..
ev sahibi en gec 15 i ama erkende olabilir dedi ya heycanlıyım valla belki arar ev bosaldı der diye
öyleki her yıl dogum gnüm var diye heycanlanan ben bu yıl umursamıyorum hatta büyük ihtimal o günü atlarım bilenot ama yinede brseyler bekliyor insan bekar olarak son dogum günüm
owww canım ciddimisin :26:normal tül ne kadar tutar acaba :26: senin normal tül olan oda olacakmı arada ?
model varmı elinde canım ? hadi ya kınada bir ben mi topuz gibi yaptırcam ama dagınık olur yaptırırsam..
dimi cıkarmam lazım ama sevdigim olmadan olmuyor birlikte yapalım istiyorum elim kolum baglıne ufacık ne ufacık nehirim ev hazır degil nereye dönsem ne iş yapsam bilmiyorum inanırmısın elim kolum baglanmıs gibi bombos geciyor günler
İnşallah canım
BEN GELDİM KIZLARRRRİÇİM SIKKIN NEREYE GİTSEM NE İŞ YAPSAM BİLMİYORUM İNANILMAZ YAPILACAK İŞ VAR AMA BENİM ELİM KOLUM BAGLANDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?