2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

darısı başımıza canım ya herşeyi halledip yerleştirme aşamalarına geçebilsem keşke gel artık ağustos hatta geç

kızlarr benim gibi 1 ayları kalanlar davetiye dağıtyoruz demişsinizz ya erken değilmii biz mayıs 1 de dağıtcaz insanlar unutmasın falan diye salonun patronuda öyle yapın demişti :44: bizmi geç dağıtyoruz sizmi erken anlamadım bak şimdi geç kalmayak sonra:26:

Ohh ohh çok güzel herkes keyifli bugün
Evet kuzum maşallah

Ya dün akşam bi yalanını daha yakaladım. Bi de inkar ediyor, moralim bozuk anlayacağın canım. :26:

Sefa ne kelime cefasını sürüyom yine

Canım neden böyle yapıyor anlamış değilim uyumadığı halde uyudum uyuyorum demesi neden keyfiniz de yerindeydi sık sık tartışmamı yaşıyorsunuz kızarsın diye uyuma numarası yaptı çok tuhaf bende sinirlenirdim yani uyumuyorum oturuyoruz dese ne olacak
Bugün gidişat hiçbirşey yapamayacağım anlamına geliyor kuzum çok yoğunum kafamı kaldıramıyorum yemek sonrası hemen yazayım dedim

Canim benim de bir ay kaldi daha baslamadim davetiyeleri dagitmaya haftaya falan baslayabilirim belki

Canim benim de bir ay kaldi daha baslamadim davetiyeleri dagitmaya haftaya falan baslayabilirim belki

hayırlı olsunn canımm off 1 ay sonra burdan birrr sürü gelin gidiyo resmen ne güzell hepimiz çok mutlu olalım inşallah

biz mayısta dağıtcaz şuan erken gibi insanlar unutur sonuçda bakıyolar davetiyeye kaldırıp atyolar bi köşeye :44: ne bileyimm işi bilenleer de hep öyle akıl verdi

Aynen öyle doğruyu söylemediği için sinirlendim zaten canım kızacak bi durum yok yani normalde ama söylese, yalan söylemeseydi bu durumda olmazdık ki.:26:

Canim edacim cok tesekkur ederim amin insallah
Sen de hayirlisiyla yerlesirsin insallah canim az kaldi biraz daha sabret tatlim sonrasi hersey daha da guzel olacak umarim

İnşallah canım gözümde büyüyor vallahi birde mesafe uzak olunca tabi..
ev sahibi en gec 15 i ama erkende olabilir dedi ya heycanlıyım valla belki arar ev bosaldı der diye
öyleki her yıl dogum gnüm var diye heycanlanan ben bu yıl umursamıyorum hatta büyük ihtimal o günü atlarım bile not ama yinede brseyler bekliyor insan bekar olarak son dogum günüm

owww canım ciddimisin :26:normal tül ne kadar tutar acaba :26: senin normal tül olan oda olacakmı arada ?

Ben de araya gireyim mi
Ben duz yaptircam sadece fon istiyorum ya kinada
Dugunde de duz topuz olacak mumkunse genc gosteren yukaridan toplanarak fonlu yapilanlardan

model varmı elinde canım ? hadi ya kınada bir ben mi topuz gibi yaptırcam ama dagınık olur yaptırırsam..
dimi cıkarmam lazım ama sevdigim olmadan olmuyor birlikte yapalım istiyorum elim kolum baglı ne ufacık ne ufacık nehirim ev hazır degil nereye dönsem ne iş yapsam bilmiyorum inanırmısın elim kolum baglanmıs gibi bombos geciyor günler

İnşallah canım

BEN GELDİM KIZLARRRR İÇİM SIKKIN NEREYE GİTSEM NE İŞ YAPSAM BİLMİYORUM İNANILMAZ YAPILACAK İŞ VAR AMA BENİM ELİM KOLUM BAGLANDI

kızlarrr tuhaf ama kalbim küt küt atıyo ellerim terledi garip bir heyacan bastı siz bir ay falan yazınca
gelin oluyoruzzz
Hepimiz çok çok bi sürü mutlu olalım inşallah
veeee diger arkadaslarımızda tez zamanda sevdiklerine kavussunlar inşallahhhh

Çok şükür canım 6 yıl böyle geçti. İnşallah bir ömürde bu şekilde geçer. Yalansız

Bizde öyleyiz canım. En ufak şeyden haberim ve haberi olur. Bazen işten çıkınca unuturum msj atmayı çıktım diye. Arar kızar hemen. Neden haber vermedin merak ettim birşey mi oldu diye

Tabikide canım sonuçta adı üstünde süpriz. Söylediğinde bir anlamı olmaz

Kuzum konuşmaktan başka bir çaren yok. İlk önce kaynın ve kayınvalidenle konuş. Başka kimse var mı ailede bilmiyorum da. İlk olarak onlarla konuş ve bu ilk olmadığını bunun zamanla güvensizliğe dönüştüğünü söyle. Daha fazla ona destek çıkmasınlar. Allah korusun evliliğiniz sarsılabilir sırf bu nedenden dolayı :26: Daha sonrada nişanlınla konuş ve ciddi ciddi bunun son konuşma olduğu ve tekrarlanmasını asla istemediğini ne olursa olsun doğruyu söylemesi gerektiğini söyle. İllaki söylemişsindir bunları ama elimden başka birşey gelmiyor canım :26:

oh iyi yapmış nişanlın akıl yaşta değil basta dememişler boşuna

Kesinlikle öyle canım benim Allah kimseyi bu şekilde davranmak zorunda bırakmasın. Ben hiç hoşnut olmadım onlara o şekilde davranmaktan dolayı ama onu istediler

heycandan ölmeden şu 1ayıda atlatırsak bizden iyisi yok
evett diğer arkadaşlarımızında zamanıı su gibi gelip geçsin ay bi ara ne çok zaman vardı nasıl güm diye geldi günler
rüya galiba

İnşallah canımmm

En tatlı kızma durumları bunlar zaten

Yok bebeğim konuşmayacağım, kendisi arayacak kendisi açıklama yapacak. Araştırmayacağım da.. Kaynımada güvenmiyorum, abisini savunacaktır biliyorum. Kaynanama da sorsam doğru yanıtı almayacağımı biliyorum o yüzden şuan sadece susacağım. Güvensizliğe dönüştüğünü biliyor, daha iki gün önce aldım karşıma konuştum. Bana sakın yalan söyleme, o zaman güvenimi kaybediyorsun ve birşey dediğinde bi sürü maymun dolaşıyor kafamda şüphe duyuyorum yapma dedim. Seni üzecek birşey yapmam diye söz verdi. Ama anladım ki bi kulağından girip diğerinden çıkmış.
Beklemekten başka durum yok kuzum napak he mi

heycandan ölmeden şu 1ayıda atlatırsak bizden iyisi yok
evett diğer arkadaşlarımızında zamanıı su gibi gelip geçsin ay bi ara ne çok zaman vardı nasıl güm diye geldi günler
rüya galiba

vallahi öyleeee bak özlem evlendii ohhh kavustuuu
sorma ya şu bir ay oldugunu okuyorum ya elim ayagım birbirine dolanıyor..millet elbise bakıyo bu sefeer edanın dügünün için deniyor vayy beeeee
Allah'ım sen bizleri kuracagımız yuvalarda utandırma
ama benim gercekten elim ayagıma dolandı yaaa :18:

Amin canim insallah hepimiz mutlu oluruz
Benim 9mayis oldugu icin haftaya baslarim dagitmaya diyorum zaten nisanlim da haftaya bir cemiyet varmis orada dagitmaya baslayacak malum sehir disindan gelecekleri yakalamak zor

kızlarr nasıl gidiyo düğün hazırlığı heycan doruktadır eminim ama bu anların keyfini çıkarın bence çok zevkli ev döşeme düğün organizasyonu allah mutluluk versin bu arada çok yeniyim sitede

ohh allah bi yastıkta kocatsın
aynen ya millet bizim için süsleniyo arıyorlar ne giycez napcaz saçımız nasıl olacak
ne güzel duygularmışşşşşş

Amin canim insallah hepimiz mutlu oluruz
Benim 9mayis oldugu icin haftaya baslarim dagitmaya diyorum zaten nisanlim da haftaya bir cemiyet varmis orada dagitmaya baslayacak malum sehir disindan gelecekleri yakalamak zor

bK bu güzel olmuş canım orda çoğu kişiye verir iyi denk gelmiş

Canim kiyamam sana insallah hersey gonlunce olur
Biz bes aydir kira veriyoruz ama iyi oldu nisanlima bir an once kiralik evden nefret gelsin diye bekliyorum cunku evi begenmedim oradan defolup gitmeyi veya ev almayi iple cekiyorum
Mesafe uzak derken simdiki evine mi uzak canim tuttugunuz ev?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…