2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bu modeli begeniyorum canim

Aynen öyle doğruyu söylemediği için sinirlendim zaten canım kızacak bi durum yok yani normalde ama söylese, yalan söylemeseydi bu durumda olmazdık ki.:26:
Anlıyorum canım haklısın acaba gerildiniz iyice ondan mı oluyor ki peki gerçekten uyuyakalma ihtimali varmı:26:

Canım hallolur elbet canını sıkma bu kadar bazen öyle duraksama dönemleri olur ev belli sonuçta ee bundan sonra başlayacak herşey son haftalar olur böyle
Amin inşallah kuzum kocamanından hemde

Evet canim misafirleri toplu halde gorup dagitmis olacak

Amin canımmmm
vallahi cok hos cok güzel ben şimdi cıkıyım sevdigime dedim eksikleri alıcam diye oda hemen mini fırın ile ocagıda halletsene dedi inşallah adam ikisini 400 e indirir inşallahhhhhh :18:

evliydim bi zamanlar :18:

hakkında hayırlısı olsun canım

İnşallah canım
hayırlısı canım ya maddi durum olunca tabiki alır neden almasın hepimiz cok istiyoruz ama şimdi davuln sesi hos geliyor her seyi yaparız gibi geliyor ama evlenedigimiz ilk 1 senede anlısalacak hersey alabilirmiyiz alamazmıyız yani en azından bizim durum bu evet canım evden cıktıgın andan o eve girdigin ana kadar yani yürüme mesafeleriyle birlikte yaklasık 1.5 saat sürüyor

amin canım allah razı olsun

cok güzel canıum bende bunun gibi ama yukarıdan yaptırıcam büyük ihtmal aslında dagınık olsun isterdim ama dayanmaz..
sabah 8.30 da cıkıcam kuaförden dıs cekim vs vs derken nikah saat 16:00 da dayanması lazım

ne biliyim canım baksana kızların evi kuruldu bile son haftalar biz ölücez dirilicez sonra sanırım

kızlar ben cıkıyorum inşallah mini fırın ve ocak 400 tl ye inerr ve elimde oılan para bugün istediklerime yeter inşallah

İnşallah edam canı gönülden istiyorum bunu dualarım seninleHerkes için hayırlı zaman vardır muhakkak

Canlar, selam verip kaçmak zorunda kaldım, napıyosunuz bakalım

selam canımmm nabersiinn??

Hadi canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

100 lira zam yapılmış 1 senelik emek karşılığı bu

pamuk şeker bana çok ilginç geldi kuzum neden olmasın ki :44: ama kahve falan yetirtirmek sorun olur gelen giden kişi belli değil çünkü fincan yetiştiremem ona

Canım inşallah istediğin gibidir hayal kırıklığına uğramazsın olmadı konuşursun müsait bir zamanda iyileştirme yapılamaz mı diye benim gibi

100 yapar bunlar dedim 100 yaptılar eve 1000 oldu maaşım ama yetmiyor bu bana yaa ben alır almaz söyledim memnun değil misin dedi değilim dedim gülerek yanındakine birini ayarlayalım hemen dedi

bende kendine alıyorsun sandım canımm ya conversli gelin olcan öyle mi şirine senii bi babetlik insan olamadım bende yyaaa boy yok adamın yanındaa öğrendim canım 100 lira herkes isyanlardaa

owww canım ciddimisin :26:normal tül ne kadar tutar acaba :26: senin normal tül olan oda olacakmı arada ?

yatak odam normal tül güneşliğim stor sadece canım benim ona rağmen tutan fiyat bu ayrıca storun metresi de 20 lira güneşlik fiyatı yani:26:

Son düzenleme:

Sende haklısın canım benim susmakta. Sürekli anlat anlat nereye kadar uyarabilir, anlatabilirsin. İnşallah en kısa sürede hatasını farkeder ve bir daha olmamak üzere telafi eder

100 yapar bunlar dedim 100 yaptılar eve 1000 oldu maaşım ama yetmiyor bu bana yaa ben alır almaz söyledim memnun değil misin dedi değilim dedim gülerek yanındakine birini ayarlayalım hemen dedi

Ne kadar pişkinler bunlar yaBenim gibi oldun kuzum benimde 2 senelik toplam zammım asgari ücrete zam gelmesiyle sadece 100 TL olacak bakalım zaman ne gösterecek

ya bi yemeğe gittim geldim oooo destanlar yazılmış

Darısı bize inşallah

darısı başınıza tabiiiiiiiiiiiiii en kısa zamandaa gününüz yaklaşsın inşallahhh

Hepimiz çok mutlu olalım inşallah

selam kızlar çoook çok çok mutluyum

neden mutlusun başla bakalım kucuk hanım

ya benım daha cok var gıbı gelıyo ama bı yandan da eksık cok yetısmıycek gıbı gelıyo nasıl bır dengesızlık benım kı acaba yaşın ilerlemesinin seçiciliği mi bu cok garip hislerdeyım

bu arada saçlarımı dalgalı olarak salıp papatyalardan taç en buyuk hayalım fotoğraf çekiminde oyle yapıp dugun yerıne geçerken toplatmak ıstıyorum hadı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…