Hoşgeldin o zaman canım aramızaNikah çok erken olmamış mı yav
İnşallah canım gözümde büyüyor vallahi birde mesafe uzak olunca tabi..
ev sahibi en gec 15 i ama erkende olabilir dedi ya heycanlıyım valla belki arar ev bosaldı der diye
öyleki her yıl dogum gnüm var diye heycanlanan ben bu yıl umursamıyorum hatta büyük ihtimal o günü atlarım bilenot ama yinede brseyler bekliyor insan bekar olarak son dogum günüm
owww canım ciddimisin :26:normal tül ne kadar tutar acaba :26: senin normal tül olan oda olacakmı arada ?
model varmı elinde canım ? hadi ya kınada bir ben mi topuz gibi yaptırcam ama dagınık olur yaptırırsam..
dimi cıkarmam lazım ama sevdigim olmadan olmuyor birlikte yapalım istiyorum elim kolum baglıne ufacık ne ufacık nehirim ev hazır degil nereye dönsem ne iş yapsam bilmiyorum inanırmısın elim kolum baglanmıs gibi bombos geciyor günler
İnşallah canım
BEN GELDİM KIZLARRRRİÇİM SIKKIN NEREYE GİTSEM NE İŞ YAPSAM BİLMİYORUM İNANILMAZ YAPILACAK İŞ VAR AMA BENİM ELİM KOLUM BAGLANDI
Anlıyorum canım haklısın acaba gerildiniz iyice ondan mı oluyor ki peki gerçekten uyuyakalma ihtimali varmı:26:Aynen öyle doğruyu söylemediği için sinirlendim zaten canım kızacak bi durum yok yani normalde ama söylese, yalan söylemeseydi bu durumda olmazdık ki.:26:
dimi cıkarmam lazım ama sevdigim olmadan olmuyor birlikte yapalım istiyorum elim kolum baglıne ufacık ne ufacık nehirim ev hazır degil nereye dönsem ne iş yapsam bilmiyorum inanırmısın elim kolum baglanmıs gibi bombos geciyor günler
Amin inşallah kuzum kocamanından hemdekızlarrr tuhaf ama kalbim küt küt atıyo ellerim terledi garip bir heyacan bastı siz bir ay falan yazınca
gelin oluyoruzzz
Hepimiz çok çok bi sürü mutlu olalım inşallah
veeee diger arkadaslarımızda tez zamanda sevdiklerine kavussunlar inşallahhhh
ohh allah bi yastıkta kocatsın
aynen ya millet bizim için süsleniyo arıyorlar ne giycez napcaz saçımız nasıl olacak
ne güzel duygularmışşşşşş
bK bu güzel olmuş canım orda çoğu kişiye veririyi denk gelmiş
evliydim bi zamanlar :18:
ohh allah bi yastıkta kocatsın
aynen ya millet bizim için süsleniyo arıyorlar ne giycez napcaz saçımız nasıl olacak
ne güzel duygularmışşşşşş
bK bu güzel olmuş canım orda çoğu kişiye veririyi denk gelmiş
evliydim bi zamanlar :18:
Canim kiyamam sana insallah hersey gonlunce olur
Biz bes aydir kira veriyoruz ama iyi oldu nisanlima bir an once kiralik evden nefret gelsin diye bekliyorum cunku evi begenmedim oradan defolup gitmeyi veya ev almayi iple cekiyorum
Mesafe uzak derken simdiki evine mi uzak canim tuttugunuz ev?
Evet canim misafirleri toplu halde gorup dagitmis olacak
Ayri misiniz tatlim uzuldum bak simdi
Amin canımmmm
vallahi cok hos cok güzel ben şimdi cıkıyım sevdigime dedim eksikleri alıcam diye oda hemen mini fırın ile ocagıda halletsene dediinşallah adam ikisini 400 e indirir inşallahhhhhh :18:
hakkında hayırlısı olsun canım
İnşallah canım
hayırlısı canım ya maddi durum olunca tabiki alır neden almasın hepimiz cok istiyoruz amaşimdi davuln sesi hos geliyor her seyi yaparız gibi geliyor ama evlenedigimiz ilk 1 senede anlısalacak hersey alabilirmiyiz alamazmıyız yani en azından bizim durum bu evet canım evden cıktıgın andan o eve girdigin ana kadar yani yürüme mesafeleriyle birlikte yaklasık 1.5 saat sürüyor
bitti canım 4 sene oldu üzülme hayırlısı böyle
Anlıyorum canım haklısın acaba gerildiniz iyice ondan mı oluyor ki peki gerçekten uyuyakalma ihtimali varmı:26:
Canım hallolur elbet canını sıkma bu kadar bazen öyle duraksama dönemleri olur ev belli sonuçta ee bundan sonra başlayacak herşey son haftalar olur böyle
Amin inşallah kuzum kocamanından hemde
Canim benim insallah senin icin daha iyisi olur hayirlisiyla atlatmak gercekten zor Allah kolaylik versin sana
ne biliyim canım baksana kızların evi kuruldu bileson haftalar biz ölücez dirilicez sonra sanırım
kızlar ben cıkıyorum inşallah mini fırın ve ocak 400 tl ye inerr ve elimde oılan para bugün istediklerime yeter inşallah
Günaydın güzel gelinlerrrr
Bugün hava bir harika ve bende gayet keyifliyim. Sabah iş yerinde arkadaşlarımla güzel bir keyif kahvaltısı yaptık. Güne gayet güzel başladım
Sizler nasılsınız bakalım? Keyifler nasıl? Hazırlıklar ne durumda
Hadi canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah
İyiyim ben de tatlim hep ayni is guc kosturuyoruz iste
Bir arkadas ojeleri kucuk bir yilbasi cami alip uzerine asmisti burda hatirliyorum oyle birsey yapabilirsiniz
Ben sabun yaptirmistim ondan dagitacagim bakalim hayirlisi guzel olur insallah bir de kurabiye dagitacagim
Gecen gun aklima geldi sokaklarda pamuk seker satarlar ya onu komple alip kinada dagitabilir aslinda insan ben evde yapacagim kinayi ama cok kisi gelmeyecek kalabalik olsaydik dusunebilirdim
Yardim edebilecek bir tanidik varsa gece boyu turk kahvesi servisi de hos olabilir guzel bir bindalli giyer kiz mesela kahveci guzeli diye tabela tarzi birsey hazirlanabilir arkasinda durup tabelanin servis yapabilir birisi ozellikle yasi kucuk bir genc kiz paraya ihtiyaci olan birisi de varsa cevrenizde tanidik ayarlayabilirsiniz mesela 50-100 lira vererek
Ben kina icin degil de dugunde gelecek genc akrabalarim icin degisik birsuru tshirt aldim pazardan onlari katladim kivirarak kirmizi kurdeleyle bagladim o sekilde dagitacagim bu da kinada yapilabilecek degisik birsey mesela cok duyulmus birsey degil
Sonra gelin almada gelen damat akraba es dost icin lokum dagitacagim kese icinde bu da kina icin bir fikir olabilir kizlar hadi benden bu kadar sizlerden daha guzel oneriler gelebilir malum akil yasta degil basta
Canım inşallah istediğin gibidir hayal kırıklığına uğramazsın olmadı konuşursun müsait bir zamanda iyileştirme yapılamaz mı diye benim gibi
Benim için hiç iyi başlamadı gün :26:
Benim için değil ki kuzum nişanlım için aldım onu, tesettürlü olduğum için topuz falan zaten uzun olcam boyuna yetişcem azcık fark var aramızda boy olarak oda kapanacak. Önce bi babet sonra gelin conversi giycem. Gelinliğim sade olduğu için zaten tek hayalimdi onu yapcam
Ne oldu canım öğrendin mi merak ettimmm :44:
owww canım ciddimisin :26:normal tül ne kadar tutar acaba :26: senin normal tül olan oda olacakmı arada ?
İnşallah canımmm
En tatlı kızma durumları bunlar zaten
Yok bebeğim konuşmayacağım, kendisi arayacak kendisi açıklama yapacak. Araştırmayacağım da.. Kaynımada güvenmiyorum, abisini savunacaktır biliyorum. Kaynanama da sorsam doğru yanıtı almayacağımı biliyorum o yüzden şuan sadece susacağım. Güvensizliğe dönüştüğünü biliyor, daha iki gün önce aldım karşıma konuştum. Bana sakın yalan söyleme, o zaman güvenimi kaybediyorsun ve birşey dediğinde bi sürü maymun dolaşıyor kafamda şüphe duyuyorum yapma dedim. Seni üzecek birşey yapmam diye söz verdi. Ama anladım ki bi kulağından girip diğerinden çıkmış.
Beklemekten başka durum yok kuzum napak he mi
100 yapar bunlar dedim 100 yaptılar eve 1000 oldu maaşım ama yetmiyor bu bana yaa ben alır almaz söyledim memnun değil misin dedi değilim dedim gülerek yanındakine birini ayarlayalım hemen dedi
selam canımmm nabersiinn??
Darısı bize inşallah
darısı başınıza tabiiiiiiiiiiiiiien kısa zamandaa gününüz yaklaşsın inşallahhh
selam kızlar çoook çok çok mutluyum
kızlarrr tuhaf ama kalbim küt küt atıyo ellerim terledi garip bir heyacan bastı siz bir ay falan yazınca
gelin oluyoruzzz
Hepimiz çok çok bi sürü mutlu olalım inşallah
veeee diger arkadaslarımızda tez zamanda sevdiklerine kavussunlar inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?