İnşallah canımmm
En tatlı kızma durumları bunlar zaten
Yok bebeğim konuşmayacağım, kendisi arayacak kendisi açıklama yapacak. Araştırmayacağım da.. Kaynımada güvenmiyorum, abisini savunacaktır biliyorum. Kaynanama da sorsam doğru yanıtı almayacağımı biliyorum o yüzden şuan sadece susacağım. Güvensizliğe dönüştüğünü biliyor, daha iki gün önce aldım karşıma konuştum. Bana sakın yalan söyleme, o zaman güvenimi kaybediyorsun ve birşey dediğinde bi sürü maymun dolaşıyor kafamda şüphe duyuyorum yapma dedim. Seni üzecek birşey yapmam diye söz verdi. Ama anladım ki bi kulağından girip diğerinden çıkmış.
Beklemekten başka durum yok kuzum napak he mi
selam kızlar çoook çok çok mutluyum
ya bi yemeğe gittim geldim oooo destanlar yazılmış
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah
neden mutlusun başla bakalım kucuk hanım
ya benım daha cok var gıbı gelıyo ama bı yandan da eksık cok yetısmıycek gıbı gelıyo nasıl bır dengesızlık benım kıacaba yaşın ilerlemesinin seçiciliği mi bu cok garip hislerdeyım
bu arada saçlarımı dalgalı olarak salıp papatyalardan taç en buyuk hayalım fotoğraf çekiminde oyle yapıp dugun yerıne geçerken toplatmak ıstıyorum hadı inşallah
larissaaa
hayırdır, seni bu kadar mutlu eden şey neymiş bakalım
Ne kadar pişkinler bunlar yaBenim gibi oldun kuzum benimde 2 senelik toplam zammım asgari ücrete zam gelmesiyle sadece 100 TL olacak bakalım zaman ne gösterecek
İyiyim tatlım benim sen nasılsın?
Nasıl gidiyor hazırlıklar inşallah herşey yolundadır
Bugün gelincikler pek keyifli
selam kızlar çoook çok çok mutluyum
gelinliğimi beğenmemiştim hiç, bugün hatta 1 saat önce üzerime giydim, bir sürü değişiklik yaptık çok şahane birşey oldu
çok sevindim bebeğimmm içene sindiyse ne mutlu sana çektin mi resim merrak ettim:44:gelinliğimi beğenmemiştim hiç, bugün hatta 1 saat önce üzerime giydim, bir sürü değişiklik yaptık çok şahane birşey oldu
gelinliğimi beğenmemiştim hiç, bugün hatta 1 saat önce üzerime giydim, bir sürü değişiklik yaptık çok şahane birşey oldu
seninki düzelir inşaAllah kuzumm
nolsun canım ya uğraşıyoruz zam konusunda canım sıkkın biraz o kadar keyifsizimhazırlıklar devam boyacı devam ediyor bugün biter sanırım bu akşama kadar yarın gidip bi bakcam
hayrola beebğimmm gelinlikle alakalı bişey mi?
Bende zam aldım canım dün. Beklemiyordum açıkcası bu kadar çabuk. Şimdilik tatmin etti beni en azından hiç yoktan iyidir diyebiliyorum.
Sen ne kadar zam aldın ki bu kadar canını sıktı? Birde ne kadar süre sonra aldın?
senede bir alıyoruzz kuzum biz 3 yılı geçti benim verdikleri zam 100 liraborcum olmasa sesimi çıkarmama ama gelin oluyoruz tatmin etmiyor bu rakam beni işte
seninki düzelir inşaAllah kuzumm
nolsun canım ya uğraşıyoruz zam konusunda canım sıkkın biraz o kadar keyifsizimhazırlıklar devam boyacı devam ediyor bugün biter sanırım bu akşama kadar yarın gidip bi bakcam
hayrola beebğimmm gelinlikle alakalı bişey mi?
hadi gözün aydın
straplez mi oldu, beli nasıl? foto cektin mi
çok sevindim bebeğimmm içene sindiyse ne mutlu sana çektin mi resim merrak ettim:44:
canım cok sevındım prensesler gıbı olduguna emınım
bende cok mutluyum bugun fotoğrafçı bize dış mekan onerılerı atmıştı birini cok beğendim ben nişanlımda sabah mesaj atmış istersen haftasonu dış çekim yerine gidelim hatıra olsun :26: ya odun odun dıye dıye 10 yıldır toplasan 3 4 kez cıcek almış adam romantık mı oluyo nedir yaa
Ağustos 2014 de evleniyorum. Hersey cok güzel ama saç provasina gittim hiç begenmedim napicagmi bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
modeli değiştir canım istedin bişeyi yaptır:26:
İnşallah edam canı gönülden istiyorum bunu dualarım seninleHerkes için hayırlı zaman vardır muhakkak
çok pahalı o zaman bu perde işi ya bende bugün halıya bktım hic iç acıcı degil marka hakkındada fikrim yok
selam canımmm nabersiinn??
100 lira zam yapılmış 1 senelik emek karşılığı bu
pamuk şeker bana çok ilginç geldi kuzum neden olmasın ki :44: ama kahve falan yetirtirmek sorun olur gelen giden kişi belli değil çünkü fincan yetiştiremem ona
100 yapar bunlar dedim 100 yaptılar eve 1000 oldu maaşım ama yetmiyor bu bana yaa ben alır almaz söyledim memnun değil misin dedi değilim dedim gülerek yanındakine birini ayarlayalım hemen dedi
bende kendine alıyorsun sandım canımm ya conversli gelin olcan öyle mi şirine senii bi babetlik insan olamadım bende yyaaa boy yok adamın yanındaaöğrendim canım 100 lira herkes isyanlardaa
yatak odam normal tül güneşliğim stor sadece canım benim ona rağmen tutan fiyat bu ayrıca storun metresi de 20 lira güneşlik fiyatı yani:26:
senin ne kadar vardı canım tarih neydi ? çok güzel olur zaman varsa sacın canım =)ya bi yemeğe gittim geldim oooo destanlar yazılmış
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah
neden mutlusun başla bakalım kucuk hanım
ya benım daha cok var gıbı gelıyo ama bı yandan da eksık cok yetısmıycek gıbı gelıyo nasıl bır dengesızlık benım kıacaba yaşın ilerlemesinin seçiciliği mi bu cok garip hislerdeyım
bu arada saçlarımı dalgalı olarak salıp papatyalardan taç en buyuk hayalım fotoğraf çekiminde oyle yapıp dugun yerıne geçerken toplatmak ıstıyorum hadı inşallah
kızlar kızlar kızlarbabişim kargomu aldı geldi dağıtımı beklemedi dün getirmem demişti iki şirinlik yaptım halloldu
ayy davetiyelerimm nasıll tatlııı büyük zevkle hemen hepsiini yaptıkkk
kalite ve şirinlik olarak 10 numara gerçeten
benim canım aşkım bunuda içimde bırakmadııııı duvağımı falan istemiştim kına sepetleri mumlar onlarıda yollamışş herşey hazır herşey istediğim gibi içimde hiç bişey kalmadı çok mutluyummmmmmm beeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canımcımmm nabersin? ya larissacımla kına için alternatifler düşünüyordukta onları konuşuyorduk canım var mı aklında sıradışı bişey
ne çamaşırı kız ben çamaşır giymiyorum bustiyeri süngerliydi hepte öyle olmaz mı zten ya bi dünya ona para veriyorsun gerek var mı ki tövbee bi de evden getir diyo silikonuanlamadım senin gelinlikçiyi ben kuzum ya sana ne giyeceğim jartiyerden yaa sen söyle herkesi silikonu kendinden benim artı korseli kuzum bi de hiç bişey giymiyorum o yüzden içine alt hariç tabi
Harika canım. İnşallah bundan sonrada herşey yolunda gider
Hadi hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim darisi olmayanlarin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?