2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım okudum tum bu konudakı yazılarını yerden goge kadar haklısın ama o gunler hassas donemler, erkekler kadından %60 fazla stres yapıyormuş evlilik hazırlık sureçlerinde, hiçbirşeyle ilgilenmediği durumda bile beynınde yer etme oranı buymuş düşün, olumsuz yaklaşma ama ondan kabahatını anlamasını bekle bakalım bı sure

larissaaa

hayırdır, seni bu kadar mutlu eden şey neymiş bakalım

gelinliğimi beğenmemiştim hiç, bugün hatta 1 saat önce üzerime giydim, bir sürü değişiklik yaptık çok şahane birşey oldu

Ne kadar pişkinler bunlar yaBenim gibi oldun kuzum benimde 2 senelik toplam zammım asgari ücrete zam gelmesiyle sadece 100 TL olacak bakalım zaman ne gösterecek

seninki düzelir inşaAllah kuzumm

İyiyim tatlım benim sen nasılsın?

Nasıl gidiyor hazırlıklar inşallah herşey yolundadır

Bugün gelincikler pek keyifli

nolsun canım ya uğraşıyoruz zam konusunda canım sıkkın biraz o kadar keyifsizim hazırlıklar devam boyacı devam ediyor bugün biter sanırım bu akşama kadar yarın gidip bi bakcam

selam kızlar çoook çok çok mutluyum

hayrola beebğimmm gelinlikle alakalı bişey mi?

gelinliğimi beğenmemiştim hiç, bugün hatta 1 saat önce üzerime giydim, bir sürü değişiklik yaptık çok şahane birşey oldu

canım cok sevındım prensesler gıbı olduguna emınım

bende cok mutluyum bugun fotoğrafçı bize dış mekan onerılerı atmıştı birini cok beğendim ben nişanlımda sabah mesaj atmış istersen haftasonu dış çekim yerine gidelim hatıra olsun :26: ya odun odun dıye dıye 10 yıldır toplasan 3 4 kez cıcek almış adam romantık mı oluyo nedir yaa

Bende zam aldım canım dün. Beklemiyordum açıkcası bu kadar çabuk. Şimdilik tatmin etti beni en azından hiç yoktan iyidir diyebiliyorum.

Sen ne kadar zam aldın ki bu kadar canını sıktı? Birde ne kadar süre sonra aldın?

senede bir alıyoruzz kuzum biz 3 yılı geçti benim verdikleri zam 100 lira borcum olmasa sesimi çıkarmama ama gelin oluyoruz tatmin etmiyor bu rakam beni işte

senede bir alıyoruzz kuzum biz 3 yılı geçti benim verdikleri zam 100 lira borcum olmasa sesimi çıkarmama ama gelin oluyoruz tatmin etmiyor bu rakam beni işte

Çok haklısın kuzum. Benimde 1,5 sene oldu toplamda 180 tl zam aldım. Ama 80 tl geçen yıl 100 tl dün aldım. :26:

Yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Evlilik zor iş heleki böyle maaşla :26:

hadi gözün aydın

straplez mi oldu, beli nasıl? foto cektin mi

çok sevindim bebeğimmm içene sindiyse ne mutlu sana çektin mi resim merrak ettim:44:

evet kızlar gelinliğimi çok beğendim,
iki tane kol yaptırdım ama kol sadece nikahtan kullanıcam,düğünde kullanmicam çok çok asil, ve şık durdular bayıldımmm :) kollar biraz kalınlaştı ve daha farklı dantell kullanıldı, ve düşük kol yapılacak :)
alt kısma danteller eklendi ve danteller orantılı bi şekilde düzeltildi...çok parıltılı cok hoş oldu ya nişanlım bakmaya doyamadı hahah
bu arada gelinlikçi foto çektirmedi sonra kafan karışır, fotoğrafta herşey net görünmüyo dedi, bende çekemedim malesef
artık nikahtan sonra atarım size :)))

düşük kolun şeklini göstermek için atıyorum bu resmi :) bu gelinlikle uzaktan yakından alakası yok kızlar :)

Ağustos 2014 de evleniyorum. Hersey cok güzel ama saç provasina gittim hiç begenmedim napicagmi bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kızlar kızlar babişim kargomu aldı geldi dağıtımı beklemedi dün getirmem demişti iki şirinlik yaptım halloldu
ayy davetiyelerimm nasıll tatlııı büyük zevkle hemen hepsiini yaptıkkk

kalite ve şirinlik olarak 10 numara gerçeten
benim canım aşkım bunuda içimde bırakmadııııı duvağımı falan istemiştim kına sepetleri mumlar onlarıda yollamışş herşey hazır herşey istediğim gibi içimde hiç bişey kalmadı çok mutluyummmmmmm beeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

modeli değiştir canım istedin bişeyi yaptır:26:

Ben eskisehirdeyim kuaför ankarada canım bide düğün salonunun kuaförü. Ben yapabilir diye düşündüm daha önceden anlastilar nisanlimla. Kesin oraya yaptircam yani. Ama guvenemiyorum bi kez yapamadi ya olmicak gibi geliyo. Kolay bi model bulcam artık. Düz topuz gibi

İnşallah edam canı gönülden istiyorum bunu dualarım seninleHerkes için hayırlı zaman vardır muhakkak

canım aldım ikisi 390 oldu

çok pahalı o zaman bu perde işi ya bende bugün halıya bktım hic iç acıcı degil marka hakkındada fikrim yok
senin ne kadar vardı canım tarih neydi ? çok güzel olur zaman varsa sacın canım =)

ne güzel canım mutlu olmana sevindimm kına malzemeleride tamamlandı artık ne güzel ayy bende bi ara takı kurdelesi ve bele baglanan kurdeleleri alayım unutmıyımda :26:
kızlar takı kurdelesi gelinede beyaz olurmu ?

Kızlar ben silikonlu yaptırmıştım iç çamaşırı giymeye gerek yok demişti gelinlikçi sonra giydim çok memesizim ya dümdüz geldi gözüme kendi çamaşırlarımdan giydim içine sonra iki göğüs arasından iç çamaşırım göründü napcağımı bilemedim ortası açık bir şeyler var mı iç çamaşırı olarak :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…