2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Askeri personel eşlerinin hazin sonu bu diye düşünüyorum, bizim o yüzden biraz erken oldu

Hımm anladım canım, Allah kavuştursun o zaman

Anlıyorum canım haklısın acaba gerildiniz iyice ondan mı oluyor ki peki gerçekten uyuyakalma ihtimali varmı:26:

Gerildik ama hiç bi sorun yoktu ki bebeğim biliyosun zaten düzeldik herşey iyiydi :26:
Uyuyakalan insan meşgule atar mı? Bi de nişanlımın uykusu çok ağır uyuyakalsa duymazdı.. :44:

Bi kuzenleri var ona kaynımı arattırdım ağzından laf alsın diye, kaynım bu sefer de başka yalan söyledi.
Dün yengem aradı canımı sıktı falan diye başladı önce hopörlerde telefon bende duyuyorum tabi neymiş o benim suratıma kapatmış ben şok oldum oysaki suratına kapatan benim yani Sonra abim yanımda uyuyordu saat 9 da uyuduk demez mi oha artık dedim. Oysa abisinin aşağıda uyuduğunu söyledi ve konuştuğumuzda saat 12,30 falandı

bende kendine alıyorsun sandım canımm ya conversli gelin olcan öyle mi şirine senii bi babetlik insan olamadım bende yyaaa boy yok adamın yanındaa öğrendim canım 100 lira herkes isyanlardaa

Öyle olcam herkes söyleniyor olur mu öyle şey diye ama banane benim gelinliğim benim conversim
Ayyyy ona şükret kuzumm en azından adamın boyu var bizde bi iki santim fark var
Bebeğim ben babanla nişanlın konuşacaktı ya o durumu sordum yav :44: 100 lira az mışşşş

Sende haklısın canım benim susmakta. Sürekli anlat anlat nereye kadar uyarabilir, anlatabilirsin. İnşallah en kısa sürede hatasını farkeder ve bir daha olmamak üzere telafi eder

İnşallah bebeğim bi yalan daha baksana yukarıda nehire yazdım yavrum :26:

Hassas dönemler evet ama ayşecik bana yalan söylemesi mi gerekiyordu :26:
Mesaj attı hala üste çıkıyor, cevap bile vermedim vermeyeceğim de!

Canim ya haklisin uc asagi bes yukari her yeni evlenen ayni durumda oluyor en guzeli aileye yakin yerden ev bulmak bizimki de uzak o yuzden de icime hic ama hic sinmiyor alisamadim o eve hic uzuluyorum bir care bulunur elbet simdi oturdugum anne evi cok iyi cunku kocaman her esyaya yer var genis genis burdan kalkip fincan kadar eve bir de uzakta tikilmak istemiyorum hakli olarak

Canim ben de bunun yukarida olanini yaptircam insallah daginik bana yakismiyor ya denedim senin kuafor saatin de pek erkenmis ama merak etme hic dayaniyor topuzlar

Baslarina calsinlar 100liralarini oyle zam mi olurmus

Canim ben de bunun yukarida olanini yaptircam insallah daginik bana yakismiyor ya denedim senin kuafor saatin de pek erkenmis ama merak etme hic dayaniyor topuzlar

çok yakında olmak istemiyorduk aslında benim uzaklık acısından degil problemim..
şuan oturdugum yerde hersey ayagımın altında hic buradan cıkmasam bile yeri var yani..
ama bundan sonraki evimize market bile uzak ki dogru düzgün gezmeye caddesi bile yok..tek problemim o yoksa cok şükür bosalsa bi evimizi cok begendim öyle düşünme sende canım 2 kişi olacaksınız hem resimlerden göründügü kadar gayette güzeldi valla
aslında bana dagınık daha cok yakısıyor ama işte uzun saatler :44:

merhaba kızlar.
Zaman yaklaştıkça zihnimiz korkular yaratıyor. fakat iyi olucak, her şey güzel olucak diye düşünmeye gayret göstermeliyiz.
ve her şeyi akışına bırakmalıyız.
Her şey olacağına varıcak zaten.
son zamanlarda biraz yorgunluk oluyor. o yüzden planlı hareket etmek gerek.

valla ben neyi nasıl yapacagımı sasırdım şimdidde halılara taktım..
ama ne kadar panik yapmayım desemde ev bosalmadan mümkün degil canım

valla ben neyi nasıl yapacagımı sasırdım şimdidde halılara taktım..
ama ne kadar panik yapmayım desemde ev bosalmadan mümkün degil canım

Anlıyorum seni canım.
evde tadilat olacak mı?
Yardım alırsan el birliği ile yaparsınız.
halıların nesine taktın? mesela benim bugün mutfak halımı yanlış yapmışlar. tekrar geri yollıycaz.
oluyor böyle de şeyler.

sadece boya olacak canım..
karar veremiyorum ne marka konusuna nede model

sadece boya olacak canım..
karar veremiyorum ne marka konusuna nede model

Ben dinarsu aldım canım. merinos ve saray halıda vardı aldığım yerde.
beğendiğin içine sinen bir şeyi almanı öneririm.
sadece boya ise sorun yok halledersiniz.

Ben dinarsu aldım canım. merinos ve saray halıda vardı aldığım yerde.
beğendiğin içine sinen bir şeyi almanı öneririm.
sadece boya ise sorun yok halledersiniz.
bugün biraz dolastım canım ama aklım cok cok karıstı merinos için mesela magazada güzel gibi gelmişti ama eve gelince internetten baktım yorumlar kötü
mesela bizim evde bir halı var 24 yıldır hala yumusak kolay süpürülüyor..
birde bir yolluk var olmaz olsaydı aldıgımız ilk zamanda beri sert ve kıl tüy ne varsa topluyor süpürülmüyor
halıdan korkuyorum valla
inşallah canım
birde salondaki halı konusu ayrıca var..masanın altına halı istemiyorum aslında kücük halının üstüne koyulmus masa hosuma gitmiyor pek ama annem olmalı bos kalır dedi düşünüyorum evet bos kalır gibide geliyo

odanın şekli bu ortaya ölcücem ya 6 m2 yada büyük ihtimalle 4 m2 halı alıcam ancak cnkü masanın altı bu durumda cok bıos görünür mü ne yapsam ?
sen nasıl yaptın?

ve kızlar sizde sabah görürseniz bir fikir verirmisiniz

canım ben de 4 m2 aldım. masa köşede halı onun altına girmedi. fakat konsolun önüne de aynı desende ufak bir halı koyduk.
belki de bir halı daha koymalısın canım.

canım ben de 4 m2 aldım. masa köşede halı onun altına girmedi. fakat konsolun önüne de aynı desende ufak bir halı koyduk.
belki de bir halı daha koymalısın canım.

öylemi diyorsun canım bu halı işi beni cok yoracak sanki kararsızlık diz boyu

Gunaydın kızlar erkenciyim bugun

9 a kadar işlerimi toparlayıp cıkıyorum mobilyalarımızı bakacagız coook mutluyum bununda uzerını çizince çok buyuk bı yuk kalkıcak omuzlarımızdan

Hepiniz cok mutlu olun bugunn

Canim markete carsi pazara yakinlik cok buyuk nimet valla haklisin yoksa arabaya bagimli hale geliyor insan ben arabadan inmiyorum resmen alismisim heryere arabayla gidiyorum cok sehrin gobeginde yasamadigim icin ama sart yani merkezi yerde oturmak saga sola yakin olmak
Evi begendigine sevindim canim insallah gonlune gore yerlesirsin ferah ferah az kaldicanim minicik daha sabir sadece

bende çarşıya uzakta olucam evlenınce mecbur araba bağımlısı olucaz çok isterdım yuruyerek halledebılmeyı bu tarz ıslerımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…