Askeri personel eşlerinin hazin sonu bu diye düşünüyorum, bizim o yüzden biraz erken oldu
Anlıyorum canım haklısın acaba gerildiniz iyice ondan mı oluyor ki peki gerçekten uyuyakalma ihtimali varmı:26:
bende kendine alıyorsun sandım canımm ya conversli gelin olcan öyle mi şirine senii bi babetlik insan olamadım bende yyaaa boy yok adamın yanındaaöğrendim canım 100 lira herkes isyanlardaa
Sende haklısın canım benim susmakta. Sürekli anlat anlat nereye kadar uyarabilir, anlatabilirsin. İnşallah en kısa sürede hatasını farkeder ve bir daha olmamak üzere telafi eder
canım okudum tum bu konudakı yazılarını yerden goge kadar haklısın ama o gunler hassas donemler, erkekler kadından %60 fazla stres yapıyormuş evlilik hazırlık sureçlerinde, hiçbirşeyle ilgilenmediği durumda bile beynınde yer etme oranı buymuş düşün, olumsuz yaklaşma ama ondan kabahatını anlamasını bekle bakalım bı sure
Amin canımmmm
vallahi cok hos cok güzel ben şimdi cıkıyım sevdigime dedim eksikleri alıcam diye oda hemen mini fırın ile ocagıda halletsene dediinşallah adam ikisini 400 e indirir inşallahhhhhh :18:
hakkında hayırlısı olsun canım
İnşallah canım
hayırlısı canım ya maddi durum olunca tabiki alır neden almasın hepimiz cok istiyoruz amaşimdi davuln sesi hos geliyor her seyi yaparız gibi geliyor ama evlenedigimiz ilk 1 senede anlısalacak hersey alabilirmiyiz alamazmıyız yani en azından bizim durum bu evet canım evden cıktıgın andan o eve girdigin ana kadar yani yürüme mesafeleriyle birlikte yaklasık 1.5 saat sürüyor
bizde 25 inde uzak şehirlere postalarız 3 4 gibide şehir içi dağııtırız
cok güzel canıum bende bunun gibi ama yukarıdan yaptırıcam büyük ihtmal aslında dagınık olsun isterdim ama dayanmaz..
sabah 8.30 da cıkıcam kuaförden dıs cekim vs vs derken nikah saat 16:00 da dayanması lazım
ne biliyim canım baksana kızların evi kuruldu bileson haftalar biz ölücez dirilicez sonra sanırım
kızlar ben cıkıyorum inşallah mini fırın ve ocak 400 tl ye inerr ve elimde oılan para bugün istediklerime yeter inşallah
evet rabbim kimseye düşmanıma bile vermesin imtihanımda benim böyle daha mutlu günler beni bekler inş.:111:
selam canımmm nabersiinn??
100 lira zam yapılmış 1 senelik emek karşılığı bu
pamuk şeker bana çok ilginç geldi kuzum neden olmasın ki :44: ama kahve falan yetirtirmek sorun olur gelen giden kişi belli değil çünkü fincan yetiştiremem ona
100 yapar bunlar dedim 100 yaptılar eve 1000 oldu maaşım ama yetmiyor bu bana yaa ben alır almaz söyledim memnun değil misin dedi değilim dedim gülerek yanındakine birini ayarlayalım hemen dedi
bende kendine alıyorsun sandım canımm ya conversli gelin olcan öyle mi şirine senii bi babetlik insan olamadım bende yyaaa boy yok adamın yanındaaöğrendim canım 100 lira herkes isyanlardaa
yatak odam normal tül güneşliğim stor sadece canım benim ona rağmen tutan fiyat bu ayrıca storun metresi de 20 lira güneşlik fiyatı yani:26:
Canim ya haklisin uc asagi bes yukari her yeni evlenen ayni durumda oluyor en guzeli aileye yakin yerden ev bulmak bizimki de uzak o yuzden de icime hic ama hic sinmiyor alisamadim o eve hic uzuluyorum bir care bulunur elbet simdi oturdugum anne evi cok iyi cunku kocaman her esyaya yer var genis genis burdan kalkip fincan kadar eve bir de uzakta tikilmak istemiyorum hakli olarak
Canim ben de bunun yukarida olanini yaptircam insallah daginik bana yakismiyor ya denedim senin kuafor saatin de pek erkenmis ama merak etme hic dayaniyor topuzlar
merhaba kızlar.
Zaman yaklaştıkça zihnimiz korkular yaratıyor. fakat iyi olucak, her şey güzel olucak diye düşünmeye gayret göstermeliyiz.
ve her şeyi akışına bırakmalıyız.
Her şey olacağına varıcak zaten.
son zamanlarda biraz yorgunluk oluyor. o yüzden planlı hareket etmek gerek.
valla ben neyi nasıl yapacagımı sasırdım şimdidde halılara taktım..
ama ne kadar panik yapmayım desemde ev bosalmadan mümkün degil canım
Anlıyorum seni canım.
evde tadilat olacak mı?
Yardım alırsan el birliği ile yaparsınız.
halıların nesine taktın? mesela benim bugün mutfak halımı yanlış yapmışlar. tekrar geri yollıycaz.
oluyor böyle de şeyler.
sadece boya olacak canım..
karar veremiyorum ne marka konusuna nede model
bugün biraz dolastım canım ama aklım cok cok karıstıBen dinarsu aldım canım. merinos ve saray halıda vardı aldığım yerde.
beğendiğin içine sinen bir şeyi almanı öneririm.
sadece boya ise sorun yok halledersiniz.
bugün biraz dolastım canım ama aklım cok cok karıstımerinos için mesela magazada güzel gibi gelmişti ama eve gelince internetten baktım yorumlar kötü
mesela bizim evde bir halı var 24 yıldır hala yumusak kolay süpürülüyor..
birde bir yolluk var olmaz olsaydı aldıgımız ilk zamanda beri sert ve kıl tüy ne varsa topluyor süpürülmüyor
halıdan korkuyorum valla
inşallah canım
birde salondaki halı konusu ayrıca var..masanın altına halı istemiyorum aslında kücük halının üstüne koyulmus masa hosuma gitmiyor pekama annem olmalı bos kalır dedi düşünüyorum evet bos kalır gibide geliyo
Eki Görüntüle 1061100
odanın şekli bu ortaya ölcücem ya 6 m2 yada büyük ihtimalle 4 m2 halı alıcam ancak cnkü masanın altı bu durumda cok bıos görünür mü ne yapsam ?
sen nasıl yaptın?
ve kızlar sizde sabah görürseniz bir fikir verirmisiniz
canım ben de 4 m2 aldım. masa köşede halı onun altına girmedi. fakat konsolun önüne de aynı desende ufak bir halı koyduk.
belki de bir halı daha koymalısın canım.
öylemi diyorsun canımbu halı işi beni cok yoracak sanki kararsızlık diz boyu
öyle düşünme canım. bir anda karar verirsin orda alırsın.
çok yakında olmak istemiyorduk aslında benim uzaklık acısından degil problemim..
şuan oturdugum yerde hersey ayagımın altında hic buradan cıkmasam bile yeri var yani..
ama bundan sonraki evimize market bile uzak ki dogru düzgün gezmeye caddesi bile yok..tek problemim o yoksa cok şükür bosalsa bi evimizi cok begendim öyle düşünme sende canım 2 kişi olacaksınız hem resimlerden göründügü kadar gayette güzeldi valla
aslında bana dagınık daha cok yakısıyor ama işte uzun saatler :44:
Canim markete carsi pazara yakinlik cok buyuk nimet valla haklisin yoksa arabaya bagimli hale geliyor insan ben arabadan inmiyorum resmen alismisim heryere arabayla gidiyorum cok sehrin gobeginde yasamadigim icin ama sart yani merkezi yerde oturmak saga sola yakin olmak
Evi begendigine sevindim canim insallah gonlune gore yerlesirsin ferah ferah az kaldicanim minicik daha sabir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?