2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canim gerekiyorsa bos kalsin benim fikrim ben hali hic sevmem pisligi topluyor hep sinir oluyorum takintiliyim biraz
Ayrica masa altina kucuk hali olmaz eger alan buyukse mesela 12-14metrekare kocaman halilar var onlardan serersin yoksa da kucuk hali olmaz cirkin durur ve emanet gibi olur sana tekstil muhendisi tavsiyesi tatlim

bende çarşıya uzakta olucam evlenınce mecbur araba bağımlısı olucaz çok isterdım yuruyerek halledebılmeyı bu tarz ıslerımı

Canim evin muhiti guzelse dert etme varsin carsiya pazara uzak olsun katlanilir artik sen de araba kullaniyorsan kolayca halledersin

canım ben de 4 m2 aldım. masa köşede halı onun altına girmedi. fakat konsolun önüne de aynı desende ufak bir halı koyduk.
belki de bir halı daha koymalısın canım.

Ben de 4metrekare aldim canim salonun ortasina serdim aksesuar olarak onun disinda her yeri bos salonun aciklik aydinlik super durdu
Sen de iyi yapmissin konsol onunde hali cok hos durur gercekten

günaydın kızlarrrrrr

canım bende iç çamaşırı giycem.İç çamaşırın nasıl göründü ki? gelinliğinin dekoltesi fazla mı?

Bunları neden gerek var anlayamadım canım çok tuhaf inşallah çözülür bur durum uykusunda insan meşgule atabilir ama uyanıp sonra uyuyakalabilir ama o arada msj ya da dönüş yapabilir de hemen:26:

günaydın kızlarrrrrr

canım bende iç çamaşırı giycem.İç çamaşırın nasıl göründü ki? gelinliğinin dekoltesi fazla mı?

Gunaydin cimcime
Valla ben gelinligi camasiri aldim duruyor hic ikisini beraber denemedim o kadar bir rahatlik var uzerimde salak gibi
Ben normalde hic sutyen giymem zaten dimdik duruyor gerek gormuyorum atleti giyerim sadece bakalim ben de deneyeyim bir ara nasil durcak gelinlikle camasir
Boyle arkadan agrafli silikonlu jartiyerli bisi aldim corap olarak da parmaksiz kulotlu ince corap aldim ayakkabimin onu acik oldugu icin

bende birşeyler alim o zaman gelinlik için

günaydınnn kızlarrr güzel bir gün olsun inşaAllah evim boyanmış ama alttaki mavi boya kapanmamış o yüzden kayınbaba tekrar boya almış bugün tekrar boyancak akşam gidip bakcam içim rahat etmicek yoksa:26: sizler de ne var ne yok bakimm azcık sohbet edelim

sırf alttan destekli çamaşırlar var canım gögsün ucunu kapacatacak şekilde tasarlanmış hiç denk geldin mi bilmiyorum ama pazarlarda bile gördüm ben o tarz bişey alabilirsin bence ay benim de küççük olaydı da alttan destek vereydimm

perdeleri mi 390a aldın canım? bende yatak odasını sadece tül ve güneşlik olarak aldım 380e aldım iki cam olduğu için + bide mutfak var o da 150 zebra model olcak sipariş verildi bakalım nasipp halılar uygunu var canım yaa benim lisedeyken aldığım halılarım var onlar merinos mesela yine o yür bişey alırım padişah olur gümüşsuyu mesela iyi bunlar kuzum tavsiye ederim miller tutturmuş pierre cardin ben öyle isim markası almayı sevmiyorum sırf ismi var diye 100-200 fazla veremem

Baslarina calsinlar 100liralarini oyle zam mi olurmus

al bendende o kadar kuzum bi taksidimi bile kapatmıyor boş bi vakit tekrar bildircem sıkıntımı

Seninki de inşallah kuzum yoksa ben yoluma bakıcam evlendikten sonra zor bizim için
inşaAllah hakkımızda hayırlısı olur kuzucumm

hadi ya kötü olmuş nasıl olcak:44:

valla tamamlandı herşey hazır farklı farklı şeylerde aldık burda konu açmıştım onun üstüne bi dünya
olur canım niye olmasınn her renkde olur benimki kınada kırmıız düğünde pembe
bu sırada halı perde konuşmuşsunuz vallaacayip pahalı bu perde işi biz bi fon perde bi stor 500 tl gitti yatak odasıına ayyyyy şuan camdayız aşkımla mobilyacı geldi odamız kuruluyooooooooooooo

Zaman yaklastikca sacmiyorum , detayci oldum herseyde.koseye sıkıştrp herseyi sorguluyorum ne oluyor ya((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…