bugün biraz dolastım canım ama aklım cok cok karıstımerinos için mesela magazada güzel gibi gelmişti ama eve gelince internetten baktım yorumlar kötü
mesela bizim evde bir halı var 24 yıldır hala yumusak kolay süpürülüyor..
birde bir yolluk var olmaz olsaydı aldıgımız ilk zamanda beri sert ve kıl tüy ne varsa topluyor süpürülmüyor
halıdan korkuyorum valla
inşallah canım
birde salondaki halı konusu ayrıca var..masanın altına halı istemiyorum aslında kücük halının üstüne koyulmus masa hosuma gitmiyor pekama annem olmalı bos kalır dedi düşünüyorum evet bos kalır gibide geliyo
Eki Görüntüle 1061100
odanın şekli bu ortaya ölcücem ya 6 m2 yada büyük ihtimalle 4 m2 halı alıcam ancak cnkü masanın altı bu durumda cok bıos görünür mü ne yapsam ?
sen nasıl yaptın?
ve kızlar sizde sabah görürseniz bir fikir verirmisiniz
bende çarşıya uzakta olucam evlenınce mecbur araba bağımlısı olucaz çok isterdım yuruyerek halledebılmeyı bu tarz ıslerımı
canım ben de 4 m2 aldım. masa köşede halı onun altına girmedi. fakat konsolun önüne de aynı desende ufak bir halı koyduk.
belki de bir halı daha koymalısın canım.
Kızlar ben silikonlu yaptırmıştım iç çamaşırı giymeye gerek yok demişti gelinlikçi sonra giydim çok memesizim ya dümdüz geldi gözüme kendi çamaşırlarımdan giydim içine sonra iki göğüs arasından iç çamaşırım göründü napcağımı bilemedim ortası açık bir şeyler var mı iç çamaşırı olarak :S
Seninki de inşallah kuzum yoksa ben yoluma bakıcam evlendikten sonra zor bizim içinseninki düzelir inşaAllah kuzumm
canım aldım ikisi 390 oldu
Gerildik ama hiç bi sorun yoktu ki bebeğim biliyosun zaten düzeldik herşey iyiydi :26:
Uyuyakalan insan meşgule atar mı? Bi de nişanlımın uykusu çok ağır uyuyakalsa duymazdı.. :44:
Bi kuzenleri var ona kaynımı arattırdım ağzından laf alsın diye, kaynım bu sefer de başka yalan söyledi.
Dün yengem aradı canımı sıktı falan diye başladı önce hopörlerde telefon bende duyuyorum tabi neymiş o benim suratıma kapatmış ben şok oldum oysaki suratına kapatan benim yaniSonra abim yanımda uyuyordu saat 9 da uyuduk demez mi oha artık dedim. Oysa abisinin aşağıda uyuduğunu söyledi ve konuştuğumuzda saat 12,30 falandı
ayy allah razı olsun güzel dileklerin için :))İnsallah canim olacak tabiiki daha genceciksin yepyeni bir hayat seni bekliyor butun guzelligiyle
Ben variiiiiiiim
günaydın kızlarrrrrr
canım bende iç çamaşırı giycem.İç çamaşırın nasıl göründü ki? gelinliğinin dekoltesi fazla mı?
bende sıkılmıştım burda tek başıma
nasılsın darkkkkkkkkk :)
İyiyim tatli kusum sen nasilsin
Gunaydin cimcime
Valla ben gelinligi camasiri aldim duruyor hic ikisini beraber denemedim o kadar bir rahatlik var uzerimde salak gibi
Ben normalde hic sutyen giymem zaten dimdik duruyor gerek gormuyorum atleti giyerim sadece bakalim ben de deneyeyim bir ara nasil durcak gelinlikle camasir
Boyle arkadan agrafli silikonlu jartiyerli bisi aldim corap olarak da parmaksiz kulotlu ince corap aldim ayakkabimin onu acik oldugu icin
Kızlar ben silikonlu yaptırmıştım iç çamaşırı giymeye gerek yok demişti gelinlikçi sonra giydim çok memesizim ya dümdüz geldi gözüme kendi çamaşırlarımdan giydim içine sonra iki göğüs arasından iç çamaşırım göründü napcağımı bilemedim ortası açık bir şeyler var mı iç çamaşırı olarak :S
çok pahalı o zaman bu perde işi ya bende bugün halıya bktım hic iç acıcı degil marka hakkındada fikrim yok
senin ne kadar vardı canım tarih neydi ? çok güzel olur zaman varsa sacın canım =)
Baslarina calsinlar 100liralarini oyle zam mi olurmus
inşaAllah hakkımızda hayırlısı olur kuzucummSeninki de inşallah kuzum yoksa ben yoluma bakıcam evlendikten sonra zor bizim için
Ben eskisehirdeyim kuaför ankarada canım bide düğün salonunun kuaförü. Ben yapabilir diye düşündüm daha önceden anlastilar nisanlimla. Kesin oraya yaptircam yani. Ama guvenemiyorum bi kez yapamadi ya olmicak gibi geliyo. Kolay bi model bulcam artık. Düz topuz gibi
çok pahalı o zaman bu perde işi ya bende bugün halıya bktım hic iç acıcı degil marka hakkındada fikrim yok
senin ne kadar vardı canım tarih neydi ? çok güzel olur zaman varsa sacın canım =)
ne güzel canım mutlu olmana sevindimmkına malzemeleride tamamlandı artık ne güzel ayy bende bi ara takı kurdelesi ve bele baglanan kurdeleleri alayım unutmıyımda :26:
kızlar takı kurdelesi gelinede beyaz olurmu ?
amin inşalalha tatlım darısı sizlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?