2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne yapmaya çalışıyor yahu bunlar abi kardeş

Bir başkasına daha aratsan kim bilir daha ne diyecek. Şok oldum

şu yukarıda yazdığın ne öyle canım ya yalan dolan ne gerek var bunlara bu kaynın kaç yaşında senin ya çocuk falan mı?

sen kimseyi takma canım bana çok şirin gelir conversli gelinler boy var tabi sende giyersin yakın olması daha güzel ya keşke aramızda 10 cm olsaydı tam tamına 17 cm var biliyon mu:26:babam konuşmuş ama nişanlımın annesi babasıyla konuşmuş kızıma kötü davranıyor beğenmiyorum tavırlarını ayrıca işe niye başlamıyor eğer bu böyle devam edecekse nikah işini iptal ederiz demiş dün beni iki kere aradı babam emin misin bak falan yaptı moralim dün iyice bozuldu nişanlımla konuşuyorum anlatıyorum falan o da bizim için uğraşıyorum ev baktım onca zaman iş peşinde de koşuyorum biliyorsun falan diyo ona da hak veriyorum babama da arada kaldım işte ne bilim kuzum durum bu şuanda :26:

kimse yok mu bugün yaaaa :26:

burdayızz bebeimmmm

Günaydın kıslaaarrrrrr

Nasılsınız? Ben gayet neşeliyim. Sabah arkideşlerimle güzel bir kahvaltı yaptım. Güne gayet keyifli başladım yani

Ooo ben yokken epey konu konuşulmuş.

Bende buradan fikirlerimi ve tecrübelerimi sizlere ileteyim

Bende nişanımda çamaşır olarak sütyen giymedim. Büstiyer aldım onu giydim ve o kadar rahat ettim ki anlatamam. Sütyenden öte büstiyer tavsiye ederim kesinlikle

Ayakkabı konusu geçmiş. Ben tam bir converse aşığıyım. Koleksiyonum var hatta

Nişanımda da giydim hatta kendim yaptım gelin conversi Ama boyumdan dolayı rahat edemedim. Çünkü topuklu ayakkabım 14 cm di. Converse giyince eteklerime basmaya başladılar rahat edemedim değiştirdim tekrar:26:

Düğünümde de mecbur giyemiycem Çok istedim giymeyi ama yine aynı durum olacak rahat edemiycem. Bu nedenle dolgu topuk sandelet düşünüyorum

nasılsın canımm

Gunaydin tatlim hosgeldin ya ben de hayatim boyunca hep kiytirik zamlar aldim asla ve asla emegimin karsiligi degildi hakkimi helal etmiyorum hic bir patrona mudure

Merhaba solisim napalim calismaya calisiyorum iste yari yariya burda takiliyorum eeee boyle maasa yuzde bir performans kusura bakmasinlar iyi olduguna sevindim tatlim benim de gelinlik altina gumus gri ayakkabim vardi tekrar aldirmadim o yuzden onun yanina babet aldirdim bi tane soyle rahat olsun diye belki lazim olur bir de babete uyumlu canta aldirdim guzel birsey bi ara fotosunu da koyarim canim bana converse tipi seyler asiri spor kiyafetler asla yakismiyor hafif klasik olmam lazim hep tipim oyle cunku biraz da zayiflasam super olurum

kimse yok mu bugün yaaaa :26:
Ben varım kuzucum ve yine yoğun :111:bu hafta böyle bitcek diye korkuyorum:97:

Günaydın canım git tabi için rahat etsin bende iyiyim çok yoğunum ya kaç gündür sıkıldımAmin inşallah diyorum tatlım

Kuzum sen anladın beniBende neşeliyim bugün ama işim çok bir düzgün yazamadım buraya hep kaçamak yapıyorum hafta başından beri:26:bustiyer hiç düşünmemiştim sözde güzel fikir ama ben korse almayı düşünüyorum adam akıllı zayıflayamazsamDüğün için düşündüğüm bence dolgu topuk ve bilekten bağlamalı şekilde

Bende aynen öyleyim canım yarı burda yarı iş falan. Dediğin gibi kusura bakmasınlar artık

Ben nişanımda giydiğim ayakkabımı giyebilirim aslında ama düğünde fotoğraf çekimim dışarıda olacağı için bilekten bağlamalı bir ayakkabı giymem şart. Yürümekte zorlanabilirim bu nedenle aldırıcam mecbur. Ama ben pembiş istiyorummm

Koy tatlım ayakkabılarını merak ettim

Converse çok çok rahat ediyorum. Allahtan iş yerinde sadece bizim birimde kıyafet sorunu yok. Kotumuda giyiyorum conversede giyiyorum ohhh Çok rahat ediyorum böyle Kaç kilosun canım? Benimde zayıflamam şart. Ama düğüne kadar kesin veririm. Özellikle ramazanda. Geçen ramazan o kadar yememe rağmen 5 kilo vermiştim

Olsun canım benim arada yazsanda burda olman güzel

Büstiyer dediğim zaten korse şeklinde. Benimde hafiften göbeğim kalmıştı. Epey işe yaradı büstiyer. Korse ile rahat edemezsin söyliyim. Neden dersen oturduğunda göbeğin falan çıkar yine. Hemde oynarken kayarsa o korse sürekli çekiştirirsin :26:

Ama büstiyer öyle değil korseden çok çok rahat. Benim büstiyerim kalıp gibiydi. Tam bedenime uygundu ve giydiğimde yanlarımı dahi toparlamış ve düm düz bir görüntü oluşmuştu. Büstiyer göğüs kısmının altından itibaren ince teller var ve onlar asla bozulmamasını sağlıyor. Çok çok rahat etmiştim. Bende korseden önce bir büstiyer bakıp denemelisin

10 Nisan 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

aantibiyotik - 27 nisan 17 Gün :123:

AngelHeart - 2 Mayıs 22 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs 29 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 31 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 38 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs 44 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 44 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs 51 Gün :123:

anabelgunes - 7 Haziran 58 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 58 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran 58 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran 59 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran 64 Gün :123:
hemera14 - 14 Haziran 75 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran 66 Gün :123:
sosyolog07 - 15 Haziran 66 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 70 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran 72Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran 72 Gün :123:

ciida67 - 2 Ağustos 114 Gün :123:
glsmn - 2 Ağustos 114 Gün :123:
Tassel - 3 Ağustos 115 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos 121 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 124 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos 131 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 135 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos 135 Gün :123:
BolSekerli - 24 Ağustos 136 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos 136 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 142 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 147 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 148 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 150 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül 157 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül 158 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül 163 Gün :123:

seker000 - 10 Ekim 182 Gün :123:

serysery - 15 Kasım 219 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 253 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 261 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 381 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 415 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 416 Gün :123:
Mutella - Mayıs 416 Gün :123:

YEKTA61 - Haziran 447 Gün :123:

december90 - Temmuz 477 Gün :123:

_Soleil_ - 6 Eylül 514 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

nasılsın canımm

iyyim çok şükür canım sen nasılsın??

Gunaydin tatlim hosgeldin ya ben de hayatim boyunca hep kiytirik zamlar aldim asla ve asla emegimin karsiligi degildi hakkimi helal etmiyorum hic bir patrona mudure
sende bendensin desene kuzum bende son çalıştığım iki şirketten hakettiğimi almadım ondan öncekinde şuan aldığım parayı alıyordum zaten primlerimle falan

Günaydın canım git tabi için rahat etsin bende iyiyim çok yoğunum ya kaç gündür sıkıldımAmin inşallah diyorum tatlım

bi de duvar kağıdımız var onu almamız gerekiyor o da pahalı işte herşey para para para bende sıkıldım yaa hava güzel olunca çalışasım gelmiyor hiiç

Evet canim her konu donup dolasip para meselesine geliyor sinir oluyorum

bende iyiyim canım cok şükür

2 saat sonra odamız hazır olurmuş çatlicam meraktan ölüp gidicem görmeden sonu sonu
gittim kına mazemelermi dizdim kurcaladım bakıp bakıp duryorummmmm ne deli bi gelinim ben

2 saat sonra odamız hazır olurmuş çatlicam meraktan ölüp gidicem görmeden sonu sonu
gittim kına mazemelermi dizdim kurcaladım bakıp bakıp duryorummmmm ne deli bi gelinim ben

Sen şimdi meraktan duramıyorsun yerinde nereye ne yapacağını şaşırdın kuzum. Bu kadar stres olma kız, sakin ol herşey çok güzel gidiyor

Günaydın yada tünaydın

canımmm inşallah gönlündeki gibi mobilyalar bulursunnn

haklısın canım kesinlikle şuan hersey o kadar yakınki bana cocuklugumdan beri böylede alısmısım..evimizde tamam sokakta bir bakkal var ama bloklar gibi oldugundan kesin pahalıdır sonra az asagıda bir kücük market var tahminimce daha uygundur ama pazar ve bım ( napalım uygun fiyat) 10-15 dk sürüyor diyolar..bana cok ıssız geldi yani tamam insan var ama bbburada yasayıp alısmıs biri için cok sessiz senin bakkal marfket yakınmı bari :44:
ooo desene tam denk geldim evet canım alırsam 2 mi oluyo 2.5 mu ancak ondan almam lazım kücücük sadece masa altına banada komik geliyo halı ucacakmıs gibi masayıda alıp :44:ucan halı düşünüyorum mesela burası yemek masası tam yerken olacak şey yemekte dökülür yani misafiri engelleyemeyiz
Çok sevindim edam oh aşkla kullan hayırlısıyla istediğin gibi olmuş

evet kuzum cok şükür sen artık topigime bakmıyosun ikea alısverişimide koydum gerci bende eskisi kadar koymuyorum ama

canım inşallah bu sefer allttan renk görünmeyecek..koyu renk olması cok kötü yokkk kızzzz perdeler olurmu set üstü ocak ve fırın o fiyat iyi o zaman canım dün almıs oldugunuz fiyatın yarı fiyatına ama nasıl ya perde o kadar pahalımı ya iki cam 400 de galiba bizim tv almaya para yetmeyecek dün karar verdik en son perde halıyıda altından sonraya bırakıcaz baktık yetmiyo dügünden sonra alıcaz üfff hadi ya merinosta en cok model begendim ve 4 m2 ye 200-300 arası fiyatlar verdi merinosta ama kötü yorum okudum .. mesela cok kıl vs topluyormu sacım cok dökülür mesela son aldıgımız o yolluklardan kesinlikle süpürge cekmiyor elimizle topluyoruz resmen hem yumusak kalsın hemde kolay süpürülsün istiyorum bu anlamda merinostan memnunmusun kuzum

bende kına malzemelerini senin gibi erkenden bitirdim canım aylardır hazır bi teflerime kurdelemi yapsam diyorum yada sadece kendi tefimemi yapsam gerci sürekli elimde tef oynamam ben ama :44: offf deme ayyy ne güzel canım ya darısı basımızaaa

Zaman yaklastikca sacmiyorum , detayci oldum herseyde.koseye sıkıştrp herseyi sorguluyorum ne oluyor ya((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eee kolaymı yuvamızı kuruyoruzz

perim neredesin ya cok özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…