- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
2 saat sonra odamız hazır olurmuş çatlicam meraktan ölüp gidicem görmeden sonu sonu
gittim kına mazemelermi dizdim kurcaladım bakıp bakıp duryorummmmm ne deli bi gelinim ben
Olsun canım benim arada yazsanda burda olman güzel
Büstiyer dediğim zaten korse şeklinde. Benimde hafiften göbeğim kalmıştı. Epey işe yaradı büstiyer. Korse ile rahat edemezsin söyliyim. Neden dersen oturduğunda göbeğin falan çıkar yine. Hemde oynarken kayarsa o korse sürekli çekiştirirsin :26:
Ama büstiyer öyle değil korseden çok çok rahat. Benim büstiyerim kalıp gibiydi. Tam bedenime uygundu ve giydiğimde yanlarımı dahi toparlamış ve düm düz bir görüntü oluşmuştu. Büstiyer göğüs kısmının altından itibaren ince teller var ve onlar asla bozulmamasını sağlıyor. Çok çok rahat etmiştim. Bende korseden önce bir büstiyer bakıp denemelisin
Halledersiniz canım her şey para gerçekten hayat zorbi de duvar kağıdımız var onu almamız gerekiyor o da pahalı işteherşey para para para bende sıkıldım yaa hava güzel olunca çalışasım gelmiyor hiiç
Nasıl heyecanlısındır şimdi2 saat sonra odamız hazır olurmuş çatlicam meraktan ölüp gidicem görmeden sonu sonu
gittim kına mazemelermi dizdim kurcaladım bakıp bakıp duryorummmmm ne deli bi gelinim ben
Tünaydın edam bu aralar kendime bile bakamıyorum hep yoğunum hafta sonları da kişisel olarak yoğunum alıp başımı kaçıcamGünaydın yada tünaydın
evet kuzum cok şükür sen artık topigime bakmıyosun ikea alısverişimide koydumgerci bende eskisi kadar koymuyorum ama
Sen şimdi meraktan duramıyorsun yerinde nereye ne yapacağını şaşırdın kuzum. Bu kadar stres olma kız, sakin ol herşey çok güzel gidiyor
vayyy ne uzunmus bu mobilya kurma işiben bile buradan heyecan yaptım
O zaman deneyeyim canım bustiyer bir alt kalçaları ne yapacağım peki
çok yakından takipteyizz demii büşrammm
Evet DeryamHer an her dakika ustalar ne yapıyor takipteyis
Şuan bile müthiş duruyorlar heleki perdelerinn
hadi ya kötü olmuş nasıl olcak:44:
Yeni bi model buldum cokk begendim olmadi baska kuaföre yaptirirz dedi bnde bunu demesini bekliyodum rahatladm canım :)
ohh işte bu bende senden böyle bişe duymayı bekliyodum valla herşey gönlümüze göre olmalııııııııı bu dönemdehadi ya kötü olmuş nasıl olcak:44:
Yeni bi model buldum cokk begendim olmadi baska kuaföre yaptirirz dedi bnde bunu demesini bekliyodum rahatladm canım :)
günaydın kızlarrrrrr
canım bende iç çamaşırı giycem.İç çamaşırın nasıl göründü ki? gelinliğinin dekoltesi fazla mı?
bitanesinkiii sennnnnnnnnnn
çok şirin gidiyoo dimiiiiiiiiiiiiiiii:13:
ohh işte bu bende senden böyle bişe duymayı bekliyodum valla herşey gönlümüze göre olmalııııııııı bu dönemde
Evet canımm :) hepimiz çok çok mutlu olcaz inşallahh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok fazla değil ama öpücük yaka tam ortası boşluk azcık yukardan bakınca ben görüyorum birileri yanıma gelince görür yani
ohh işte bu bende senden böyle bişe duymayı bekliyodum valla herşey gönlümüze göre olmalııııııııı bu dönemde
ayyy bi ay mııbenim bile kalbim attı seni düşünemiyorumm heyecan durumun nasılll tatlımm?
Sende bitanesin canım benimmm
Evet çok güzel çok cici oldu yaa
Devamı daha da güzel olacak eminimmm
Biliyosun yatak odası mobilyalarına başlı başına bayıldım zaten
ayyy bi ay mııbenim bile kalbim attı seni düşünemiyorumm heyecan durumun nasılll tatlımm?
ben valla nefes alamıyorummm galiba gögsüm daraldııııııııufff çok mutluyum ağızm kulaklarım her yerim oynuo ne kaldıki şurda
bu alıntılar niye böyle karıştı
nefes alamıyorumm bu nasıl heycandır böyle:26:
biliyorumm canımm zevklermiz seninle aynı zatennn:13:
senin fikirlerin benim için çok önmliiii
Bunları neden gerek var anlayamadım canım çok tuhaf inşallah çözülür bur durum uykusunda insan meşgule atabilir ama uyanıp sonra uyuyakalabilir ama o arada msj ya da dönüş yapabilir de hemen:26:
Ne yapmaya çalışıyor yahu bunlar abi kardeş
Bir başkasına daha aratsan kim bilir daha ne diyecek. Şok oldum
şu yukarıda yazdığın ne öyle canım ya yalan dolan ne gerek var bunlara bu kaynın kaç yaşında senin ya çocuk falan mı?
sen kimseyi takma canım bana çok şirin gelir conversli gelinler boy var tabi sende giyersinyakın olması daha güzel ya keşke aramızda 10 cm olsaydı tam tamına 17 cm var biliyon mu:26:babam konuşmuş ama nişanlımın annesi babasıyla konuşmuş kızıma kötü davranıyor beğenmiyorum tavırlarını ayrıca işe niye başlamıyor eğer bu böyle devam edecekse nikah işini iptal ederiz demiş dün beni iki kere aradı babam emin misin bak falan yaptı moralim dün iyice bozuldu nişanlımla konuşuyorum anlatıyorum falan o da bizim için uğraşıyorum ev baktım onca zaman iş peşinde de koşuyorum biliyorsun falan diyo ona da hak veriyorum babama da arada kaldım işte ne bilim kuzum durum bu şuanda :26:
Günaydın kıslaaarrrrrr
Nasılsınız?Ben gayet neşeliyim. Sabah arkideşlerimle güzel bir kahvaltı yaptım. Güne gayet keyifli başladım yani
Ooo ben yokken epey konu konuşulmuş.
Bende buradan fikirlerimi ve tecrübelerimi sizlere ileteyim
Bende nişanımda çamaşır olarak sütyen giymedim. Büstiyer aldım onu giydim ve o kadar rahat ettim ki anlatamam. Sütyenden öte büstiyer tavsiye ederim kesinlikle
Ayakkabı konusu geçmiş. Ben tam bir converse aşığıyım. Koleksiyonum var hatta
Nişanımda da giydim hatta kendim yaptım gelin conversiAma boyumdan dolayı rahat edemedim. Çünkü topuklu ayakkabım 14 cm di. Converse giyince eteklerime basmaya başladılar rahat edemedim değiştirdim tekrar:26:
Düğünümde de mecbur giyemiycemÇok istedim giymeyi ama yine aynı durum olacak rahat edemiycem. Bu nedenle dolgu topuk sandelet düşünüyorum
ben valla nefes alamıyorummm galiba gögsüm daraldııııııııufff çok mutluyum ağızm kulaklarım her yerim oynuo ne kaldıki şurda
bu alıntılar niye böyle karıştı
Tabi tatlım olabilir illa ki ama ne bilim yani bi kere olur bu durum 2. 3. kez oluşunda ona uyku demem :44: Şahsen ben olsam uykumda biri arayacak önce bi meşgule atarım sonra mesaj atarım uyuyorum diye ama tık yoktu!
Bende öyle canım, çok şaşırdım zaten gittikçe saçmalıyorlar.
Gün boyu mesajlar attı hiç cevap vermedim sonra dün gece mesaj attı 'Ben seni üzecek birşey yapmam, seni çok seviyorum' diye.. Cevap vermedim. Ya bi mantıklı düşünüyorum yalancılıkla suçlanan bi insan mesaj atmaz bekler karşı tarafın hatasını düzeltmesine.. Hem diyor beni yalancılıkla suçluyorsun, hem de mesajlar atıyor. Yalan söylediği apaçık ortada sadece doğruyu söylemiyor ama sırlanışıyor
17 yaşında olan bi ergenus'tan ne beklenir ki balım
AaaaaaaaaaaAyy keşke bizim aramızda da fark olsaydı, bende platform topuklu giyerdim
Arada kalmak en zoru zaten bebeğim bi tarafta baban, bi tarafta eşin olacak adam. Of zor gerçekten durum ama sen seviyorsun, illa ki iş bulur. Aşkınızla atlatırsınız inşallah bu zorlu zamanları
Tünaydın solişşşşBen bugünde keyifsizim, dün gece uyku ilacı aldım yatarken hala sersem gibiyim
Kahvaltı hazırlıyor annem onu bekliyorum sonra arkadaşlarla buluşacağım bi aksilik çıkmazsa
Bende conversee hastasıyıımm
Hani sen nişanlığını aldığında topuklu ayakkabıya göre ayarladıkları için zorlanmışsındır kuzum..
Gelinlik için ölçü verdiğimde düz taban giyeceğimi söyledim direk ona göre ölçümü aldılar
Her zaman rahatlık en önemlisi yav, dolgu topuk sandelet te çok rahat günlük hayatta giymek bile çok rahat
Ben bu tarz düşünüyorum
Krem olacak tabi
Eki Görüntüle 1061649
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?