2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

2 saat sonra odamız hazır olurmuş çatlicam meraktan ölüp gidicem görmeden sonu sonu
gittim kına mazemelermi dizdim kurcaladım bakıp bakıp duryorummmmm ne deli bi gelinim ben

vayyy ne uzunmus bu mobilya kurma işi ben bile buradan heyecan yaptım

O zaman deneyeyim canım bustiyer bir alt kalçaları ne yapacağım peki
bi de duvar kağıdımız var onu almamız gerekiyor o da pahalı işte herşey para para para bende sıkıldım yaa hava güzel olunca çalışasım gelmiyor hiiç
Halledersiniz canım her şey para gerçekten hayat zor Benimde çalışasım yok ama ay başı mutabakat her şey bana bakıyorum bu hafta çok yoğunum
2 saat sonra odamız hazır olurmuş çatlicam meraktan ölüp gidicem görmeden sonu sonu
gittim kına mazemelermi dizdim kurcaladım bakıp bakıp duryorummmmm ne deli bi gelinim ben
Nasıl heyecanlısındır şimdi
Günaydın yada tünaydın

evet kuzum cok şükür sen artık topigime bakmıyosun ikea alısverişimide koydum gerci bende eskisi kadar koymuyorum ama
Tünaydın edam bu aralar kendime bile bakamıyorum hep yoğunum hafta sonları da kişisel olarak yoğunum alıp başımı kaçıcamHemen bakıcam topiğine kuzum bende az kaldı hafta sonu belki birkaç güzellik eklerim

Son düzenleme:
Sen şimdi meraktan duramıyorsun yerinde nereye ne yapacağını şaşırdın kuzum. Bu kadar stres olma kız, sakin ol herşey çok güzel gidiyor

çok yakından takipteyizz demii büşrammm

vayyy ne uzunmus bu mobilya kurma işi ben bile buradan heyecan yaptım

aylar önceden hazırladık eda baka baka eskiticez valla kına malzemelerni
valla çok uzun süryo bitmedi hala aşkımda bana sık sık foto atıyo ustacıklar çalışıo biri perde biri dolap biri yatak ayyyy bayılcammmmm ağzım gözüm kaydı heycandan

O zaman deneyeyim canım bustiyer bir alt kalçaları ne yapacağım peki

Çok yaşa sen nehirim

Kıs alt tarafın kabarık olacak bir gram bile basenli olduğun belli olmaz rahat ol

Bende de var basen Ama altına zaten tarlatan giyiyorsun ya o kabartıyo üstünede gelinliği giydin mi tamamdır

İlk tarlatanı giydiğimde ay ne garip bişey demiştim bu ama birde baktım ki tüm cevher ondaymış Nişanlığımın güzelliğini ortaya çıkarmak tamamen onunla mümkünmüş

günaydın kızlarrrrrr

canım bende iç çamaşırı giycem.İç çamaşırın nasıl göründü ki? gelinliğinin dekoltesi fazla mı?

Yok fazla değil ama öpücük yaka tam ortası boşluk azcık yukardan bakınca ben görüyorum birileri yanıma gelince görür yani

bitanesinkiii sennnnnnnnnnn
çok şirin gidiyoo dimiiiiiiiiiiiiiiii:13:

Sende bitanesin canım benimmm
Evet çok güzel çok cici oldu yaa

Devamı daha da güzel olacak eminimmm

Biliyosun yatak odası mobilyalarına başlı başına bayıldım zaten

Yok fazla değil ama öpücük yaka tam ortası boşluk azcık yukardan bakınca ben görüyorum birileri yanıma gelince görür yani

Canım eklemiştim fotoğrafımı kabarıklığı az mı diye konu açtım belki içine silikon yapışan sütyen alırım ama o da beni tatmin etmiyor yarım limon ya resmen annem küçükken TENCERE kapattı ama işe yaramamış

Sende bitanesin canım benimmm
Evet çok güzel çok cici oldu yaa

Devamı daha da güzel olacak eminimmm

Biliyosun yatak odası mobilyalarına başlı başına bayıldım zaten

nefes alamıyorumm bu nasıl heycandır böyle:26:
biliyorumm canımm zevklermiz seninle aynı zatennn:13:
senin fikirlerin benim için çok önmliiii

Son düzenleme:
Bunları neden gerek var anlayamadım canım çok tuhaf inşallah çözülür bur durum uykusunda insan meşgule atabilir ama uyanıp sonra uyuyakalabilir ama o arada msj ya da dönüş yapabilir de hemen:26:

Tabi tatlım olabilir illa ki ama ne bilim yani bi kere olur bu durum 2. 3. kez oluşunda ona uyku demem :44: Şahsen ben olsam uykumda biri arayacak önce bi meşgule atarım sonra mesaj atarım uyuyorum diye ama tık yoktu!

Ne yapmaya çalışıyor yahu bunlar abi kardeş

Bir başkasına daha aratsan kim bilir daha ne diyecek. Şok oldum

Bende öyle canım, çok şaşırdım zaten gittikçe saçmalıyorlar.
Gün boyu mesajlar attı hiç cevap vermedim sonra dün gece mesaj attı 'Ben seni üzecek birşey yapmam, seni çok seviyorum' diye.. Cevap vermedim. Ya bi mantıklı düşünüyorum yalancılıkla suçlanan bi insan mesaj atmaz bekler karşı tarafın hatasını düzeltmesine.. Hem diyor beni yalancılıkla suçluyorsun, hem de mesajlar atıyor. Yalan söylediği apaçık ortada sadece doğruyu söylemiyor ama sırlanışıyor

17 yaşında olan bi ergenus'tan ne beklenir ki balım

Aaaaaaaaaaa Ayy keşke bizim aramızda da fark olsaydı, bende platform topuklu giyerdim
Arada kalmak en zoru zaten bebeğim bi tarafta baban, bi tarafta eşin olacak adam. Of zor gerçekten durum ama sen seviyorsun, illa ki iş bulur. Aşkınızla atlatırsınız inşallah bu zorlu zamanları

Tünaydın solişşşş Ben bugünde keyifsizim, dün gece uyku ilacı aldım yatarken hala sersem gibiyim
Kahvaltı hazırlıyor annem onu bekliyorum sonra arkadaşlarla buluşacağım bi aksilik çıkmazsa

Bende conversee hastasıyıımm
Hani sen nişanlığını aldığında topuklu ayakkabıya göre ayarladıkları için zorlanmışsındır kuzum..
Gelinlik için ölçü verdiğimde düz taban giyeceğimi söyledim direk ona göre ölçümü aldılar
Her zaman rahatlık en önemlisi yav, dolgu topuk sandelet te çok rahat günlük hayatta giymek bile çok rahat

Ben bu tarz düşünüyorum
Krem olacak tabi

ben valla nefes alamıyorummm galiba gögsüm daraldıııııııı ufff çok mutluyum ağızm kulaklarım her yerim oynuo ne kaldıki şurda

bu alıntılar niye böyle karıştı

1 aycıkk iştee..ama sakin göğsün daralmasınnherşey çook güzel olur inşallahh

converse süper fikirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…